Fuerteventura: retourticket veerpont naar Lobos met toegang

Fuerteventura: retourticket veerpont naar Lobos met toegang

Vanaf € 16,50 per persoon

Bezoek het eiland Lobos tijdens een boottocht vanuit het pittoreske Corralejo op Fuerteventura. Ontdek een eiland dat een beschermd natuurpark is en loop langs de prachtige stranden en paden, toegankelijk voor iedereen.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Spaans, Engels, Italiaans, Pools, Duits, Frans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken het natuurpark Lobos Island, het biosfeerreservaat en het speciale beschermingsgebied (ZEPA)
 • Profiteer van de sensatie van het nemen van een snelle veerboot
 • Kies uit meer dan zes dagelijkse vertrekken
 • Neem je kinderwagen en je voedselrugzak zonder extra kosten mee
Volledige beschrijving
Na slechts 15 minuten varen vanaf Corralejo sta je versteld van de verschillende tinten blauw water terwijl je van boord stapt in deze verborgen hoek van de Atlantische Oceaan. Kijkend naar rechts van de haven vindt je het pad dat je naar El Puertito brengt, een oud vissersdorpje dat naast een klein wit zandstrand ligt. Hier vindt je het enige restaurant op het eiland en enkele gebouwen die zijn gebouwd voordat het eiland tot natuurpark was verklaard. Omgeven door rustige wateren, bezichtig je het rijke en exotische zeeleven van het eiland. Links van de haven vind je het beroemdste strand aan deze kant van El Río. Neem een duik in het rustige en kristalheldere, turkooisblauwe water of zonnebaad in het fijne zand, ideaal voor gezinnen met kinderen, koppels, jong en oud. Dit strand is algemeen bekend als 'La Concha' (de Shell) vanwege zijn vorm, hoewel de officiële naam La Caleta is vanwege de kalkaanlegoven die een belangrijke rol speelde bij de bouw van de vuurturen Martiño. Vanaf hier zie je in de verte de duinen van Corralejo, de contouren van Fuerteventura en wanneer je je rug richt zee keert, bewonder je de unieke berg La Caldera. Vergeet niet het nabijgelegen standbeeld van Josefine Plá, de Spaanse schrijver, dichter en essayist, te bezoeken die op het eiland is geboren. Haal diep adem, een fles water en maak je klaar om de hoogste top van het eiland te beklimmen. De berg La Caldera is een vulkanische kegel van relatief recente oorsprong. Bewonder een fantastisch uitzicht op Fuerteventura en Lanzarote vanaf de 127-meter hoge top. De tijd staat hier stil terwijl je de stilte en kleur van deze prachtige natuurlijke omgeving in je opneemt.  Tijdens een bezoek aan het noordelijke deel van het eiland, vindt je de vuurtoren, wiens eerste vuurtorenwachter de vader van Josefine Plá was. Tegenwoordig werkt de vuurtoren volledig automatisch en is deze in zijn volle glorie hersteld. In de schaduw van dit prachtige bouwwerk stop je even om uit te rusten, terwijl je de zee en Lanzarote met zijn vulkanen op de achtergrond bewondert. Bewonder de vulkanische natuur van het binnenland van het eiland en maak een wandeling over de 'Saladar (kwelder) del Faro Martiño' en 'Las Lagunitas'. Meer dan 130 plantensoorten en endemische vogels leven hier, wat dit idyllische paradijs heeft omgezet in een beschermd natuurpark. Volg een wandelexcursie waarbij je zintuigen ontwaakt worden door de natuur van het eiland.
Inbegrepen
 • Entree tot Lobos Island
 • Retourticket voor de boot
 • Verplichte reisverzekering
 • Havenbelastingen
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ga naar het ticketkantoor naast de Cofradía de Pescadores en de bar La Lonja

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Comfortabele schoenen
 • Zwemkleding
 • Handdoek
 • Eten en drinken
 • Zonnebrandcrème
 • Water

Goed om te weten

 • Geef bij het reserveren de volledige naam van alle deelnemers en het ID van volwassenen op
 • De volgende activiteiten zijn verboden op het eiland: instappen ergens aan de kust, behalve in de haven; huisdieren naar het eiland brengen; verlaten van de aangewezen wandelpaden; accumuleren van brandbaar materiaal en het maken van buitenbranden; geluid maken dat de rust van de regio verstoort; het beklimmen van de berg La Caldera tijdens het broedseizoen; advertenties plaatsen; jagen; afval dumpen of begraven en materialen die van patrimoniale, geologische of biologische aard zijn, veranderen, vernietigen of verwijderen
 • Deelnemers moeten reizen via de aangewezen paden, alleen wandelen op wandelpaden en vissen of krabben vangen langs de kust tussen 'Punta El Marrajo' en 'Los Roques del Puertito'
 • Het verzamelen van geologisch of biologisch materiaal voor educatieve, onderzoeks- of zakelijke redenen moet de toestemming van de raad hebben
 • Je bent verplicht om je paspoort/ID mee te nemen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 81 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2 / 5
Sorteren op

Er vertrokken twee boten vanuit Corralejo, beiden waren mensen maar de veiligheidsafstand kon gerespecteerd worden. De vriendelijke medewerkers helpen je bij het op- en afstappen en voorzien je van ontsmettingsgel, net zoals er rond de veerboot wordt verspreid. Ik raad aan om het van tevoren te nemen om een vroeg uur te nemen, we namen het om 11 uur en het eiland zou knallen en het eilandrestaurant had bijna niets meer op het menu staan en alleen om mee te nemen (optie voor dineren / afhalen). Het eiland is werkelijk prachtig.

Verder lezen

1 september 2020

Een erg leuke excursie om te doen als je in de buurt van Corralejo woont. Bus nummer 6 gaat naar de haven en dan slechts een paar stappen naar de rondvaartboot. Op dit moment bezoeken maar weinig mensen Los Lobos, je bent vaak helemaal alleen in het bijzondere landschap.

18 november 2020

Getyourguide maakt deze rondreis naar Los Lobos echt gemakkelijk! Mooie en goed gecontroleerde oversteek! Een zeer waakzame bemanning wat betreft de veiligheid van de passagiers!

1 maart 2020

Georganiseerd door

Product ID: 306838