Fuerteventura
Jeep- & 4WD-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Fuerteventura Jeep- & 4WD-tours: Onze meest aanbevolen

Fuerteventura: Jeeptour door natuurpark Cofete

1. Fuerteventura: Jeeptour door natuurpark Cofete

Ervaar de schoonheid van de spectaculaire stranden van Cofete op een spannende trip met een 4x4 jeep. Je wordt opgehaald bij je hotel en gaat naar het informatiepunt. Na een korte briefing ga je op pad met de jeep. Je volgt ruige paden die je naar het prachtige beschermde bergachtige Natuurpark van Cofete brengen. Stop bij een uitkijkpunt midden in de bergen voor panoramisch uitzicht op het strand. Later rijd je langs verschillende inheemse  cactussoorten die je kunt observeren en fotograferen voordat je verdergaat naar de Villa Winter, waar je de geschiedenis achter deze mysterieuze Duitse villa ontdekt. Als het weer het toelaat, stop je voor een verfrissende duik in een nabijgelegen baai voordat je gaat lunchen in een traditioneel Canarische restaurant in het dorp El Puertito.  Na de lunch vervolgt je reis langs de kust. Kom langs  de oude vuurtoren van Punta Jandia, het meest zuidelijke punt van het eiland, en de "Liefdesheuvel", waar je uniek uitzicht over het eiland hebt. Sluit de dag af met een bezoek aan het betoverende schiereiland Jandía, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

...
Fuerteventura: dune buggy-tour van 2,5 uur

2. Fuerteventura: dune buggy-tour van 2,5 uur

De tour begint in Corralejo en voert direct naar het natuurpark met duinen, waar je pauze houdt om te kunnen genieten van deze prachtige plek met geweldige uitzichten. Vanuit de duinen ga je verder naar Tamaragua, waar het eerste off-road gedeelte van de tour begint. Je rijdt recht door het "vulkanisch gebied", totdat je bij Don Pepe aankomt. Don Pepe is een bar-restaurant, waar je kunt pauzeren en een aantal typische lokale producten kunt proberen, zoals de wereldberoemde geitenkaas. Na deze pauze rijd je terug naar het "vulkanisch gebied" om te genieten van het landschap op dit magische eiland.

...
Fuerteventura: off-road safaritocht

3. Fuerteventura: off-road safaritocht

Ontdek de unieke schoonheid van het zuidelijkste puntje van Fuerteventura tijdens deze 4x4-tour van een hele dag met Safari Cofete. Ga off-road en ga op avontuur langs onontgonnen paden terwijl je geniet van het onvergetelijke natuurlijke landschap van de Canarische Eilanden. Je wordt van je hotel naar het ontmoetingspunt gereden en geïnformeerd over de excursie. Volg daarna kronkelige onverharde wegen naar een rustig uitkijkpunt midden in de bergen. Ga dieper het natuurpark van het schiereiland Jandía in en dan naar beneden naar het prachtige strand van Cofete, dat als het mooiste van Spanje wordt beschouwd. Stop voor een verfrissende duik op het idyllische strand. Ontspan op een terras met uitzicht op zee voor de lunch in het kleine restaurant El Caletón. Geniet van een uitstekende "paella" en andere typische lokale gerechten zoals aardappelen met mojo, salade, brood, wijn en fruit. Vervolg uw reis langs de kust om de oude vuurtoren van Punta Jandia te bezoeken op het meest zuidwestelijke punt van het eiland, waar u een uniek uitzicht op het eiland kunt bewonderen voordat u uiteindelijk terugkeert naar uw hotel.

...
Fuerteventura: Jeepsafari op de Cotillo-route

4. Fuerteventura: Jeepsafari op de Cotillo-route

Verlaat Corralejo over de weg richting Villaverde. Neem bij de ingang van het dorp het pad naar de agaveplantages (Pitas) die zich over de vlaktes uitstrekken en maak daar een tussenstop om meer te leren over de vorige garenproductie. De vezels van de pita-agave werden verwerkt tot traditionele touwen, stoffering, sandalen en andere ambachtelijke producten van de Canarische eilanden. Op onverharde wegen bereik je Oliva, waar je een bezoek brengt aan het landhuis La Casa de los Coroneles en het stadsplein met zijn kerk. his church. Neem vervolgens een pauze voor verfrissingen en andere services. Vervolg de tour naar Montaña de Tindaya en leer meer over zijn rol als heilige plaats in de traditie van de Canarische Eilanden. Volg de onverharde wegen naar de westkust en maak een tussenstop bij de kliffen. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op de noordwestkust van het eiland met de stranden Esquinzo en Águila en vele kleine baaien. Ga verder naar de verdedigingstoren Torre del Tostón. Hier kun je foto's maken en meer leren over de geschiedenis van de veroveringen en aanvallen door Engelse piraten, Fransen en Berbers. Zie de kalkovens in oude haven, het Castillo del Tostón en de haven van waaruit kalk, landbouwproducten en vee werden geëxporteerd. In El Cotillo kun je zwemmen in meren met turquoise water. Loop hier naar de krater, vanwaar je de effecten van de vulkanische activiteit op het eiland kunt zien. volcanic activity on the island. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de badlands van de eerste vulkaanuitbarsting van het naburige eiland Lanzarote en de duinen van Corralejo.the neighboring island of Lanzarote and including the dunes of Corralejo

...

Sitemap Fuerteventura

Wil je alle activiteiten in Fuerteventura ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fuerteventura

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 132 beoordelingen

Een uitzonderlijke dag doorgebracht in Jandía Park. Onze gids "Vincent" was geweldig voor ons. We hadden recht op geweldige informatie over de verschillende bezochte plaatsen. Hij was er altijd om al onze vragen te beantwoorden. Ik raad deze activiteit ten zeerste aan!

Het was een hele leuke ervaring maar dit was volledig te danken aan de gids. We hebben zelfs een Nederlandstalige gids gehad tijdens onze tour. Het enige spijtige was dat we niet IN Villa Winter mochten gaan kijken. Voor de rest hebben we een fantastische tijd gehad.

Deze excursie was echt heel erg leuk. Alles wat goed geregeld; de ophaalservice, de gidsen en de fotograaf die tijdens de tour mee ging. Het personeel was erg aardig en sprak goed Engels. Kortom een perfecte tour!

Geweldige ervaring. Advies koop wel even zo'n dichte bril in de shop.

Het was een mooie ruige tocht met prachtige vergezichten.