Fuerteventura
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Fuerteventura Vervoer: Onze meest aanbevolen

Corralejo: retourticket voor de veerboot naar Isla de Lobos

1. Corralejo: retourticket voor de veerboot naar Isla de Lobos

Spring aan boord van de veerboot en ontdek het eiland Lobos, gelegen voor de kust van Fuerteventura.  In dit nationale park vind je 130 plantensoorten, een verscheidenheid aan vogelsoorten en prachtige stranden. La Concha Beach, El Puertito, de moerassen van Las Lagunitas, de Martiño-vuurtoren en berg Caldera kun je allemaal bekijken tijdens een wandeling over het onderling verbonden circulaire 12,8 kilometerlange voetpad. De reis vanuit Corralejo duurt ongeveer 15 minuten en tickets zijn altijd voor een retour op dezelfde dag. Geniet eenvoudigweg enige tijd op het strand of onderzoek de verschillende gebieden van het eilandje. Draag gemakkelijke kleding, gesloten schoenen en zonnebrandcrème. Hoewel er een bar-restaurant is, moet je voldoende water en wat eten meenemen. Het veerbootbedrijf is de enige officieel geautoriseerde vervoersservice naar het eiland. Het heeft alle vergunningen en de aansprakelijkheidsverzekering vereist door de huidige wetgeving. Ontdek deze verborgen parel, bestaande uit 6 vierkante kilometer aan uitzonderlijke landschappen en ongerepte natuur.

...
Vanuit Corralejo: retour per veerboot naar het eiland Lobos

2. Vanuit Corralejo: retour per veerboot naar het eiland Lobos

Ontdek de ongelooflijke natuurlijke schoonheid van het eiland Lobos met dit snelle retourticket voor de veerboot. Stap aan boord in de haven van Corralejo en vaar naar het eiland. Bewonder een prachtig uitzicht tijdens de korte reis vanaf het vasteland. Breng een dag door met het verkennen van het eiland op jouw manier. Ga snorkelen of surfen, wandel door het prachtige vulkanische landschap, bezoek de vuurtoren of relax op het strand. Kies uit twee retourvaarten om 's middags terug te keren naar Corralejo.

...
Vanuit Fuerteventura: Lanzarote vulkaan- en wijnstreektour

3. Vanuit Fuerteventura: Lanzarote vulkaan- en wijnstreektour

Na ophaalservice van je resort op Fuerteventura (beschikbaar vanaf Corralejo, Castillo, Jandia en Morro Jable), reis je naar de haven van Corralejo en ga je aan boord van een expresveerboot  om naar Playa Blanca op het naburige eiland Lanzarote te varen. Je staat op het dek en voelt de zeebries tijdens de vaart. Bij aankomst wordt je welkom geheten door je gids en ga je aan boord van een comfortabele bus met airconditioning om naar het Timanfaya National Park te rijden. Je betreedt het vulkanische landschap van het zuidwesten van het eiland en reist over vulkanische grond om je te vergapen aan de slapende vulkaan en andere geothermische attracties van het park. Je reis gaat verder naar de wijnstreek La Geria. Je neemt een kijkje bij de unieke cirkelvormige wijngaarden en proeft enkele lokale wijnen. Je bewondert vol ontzag de wijngaarden bedekt met zwarte vulkaanas. Daarna ga je naar een aloë veramuseum om meer te weten te komen over de gezondheidseigenschappen van het lokale gewas. Je rijdt langs de schilderachtige zuidkust om de groene lagune van Charco de los Clicos te bezoeken en de majestueuze kliffen te zien. Keer terug naar de haven van Playa Blanca voor de retourboottocht naar Corralejo, waar je gebruik maakt van de transfer naar je resort op basis van je reservering.

...
Lanzarote: retourticket voor veerboot naar Fuerteventura

4. Lanzarote: retourticket voor veerboot naar Fuerteventura

Ontdek het eiland Fuerteventura op je eigen tempo met een voordelige overtocht vanuit Lanzarote. Klim aan boord en ontspan op het dek in de openlucht of onder overdekte zitplaatsen op de handige express-service. Je kunt ook gebruikmaken van meerdere dagelijkse vertrekken om op je gemak te genieten van enkele van de beste stranden ter wereld. Ontdek een paradijs voor watersport of huur een quad om de zandduinen en het nationale park vanuit een ander perspectief te ervaren. Wandel rond in Corralejo en ga op je gemak naar de vele winkels, bars en restaurants.

...
Fuerteventura: retourticket veerboot naar Lanzarote & wifi

5. Fuerteventura: retourticket veerboot naar Lanzarote & wifi

Je reis begint in de haven van Corralejo, waar je aan boord van de Lineas Romero Fast Ferry naar Lanzarote stapt. Maak gebruik van deze comfortabele en eenvoudige service en ontdek Lanzarote met zijn prachtige stranden, vulkanische nationaal park, luxe jachthaven, en promenade. Je kunt een fiets huren of genieten van verschillende watersporten. Verken de stad Playa Blanca in het zuiden van Lanzarote met zijn vele winkels, bars en restaurants. Vertrektijd veerpont vanuit Corralejo, Fuerteventura: maandag - zaterdag: 09:00 uur 10:30 uur 11:30 uur 11:50 uur 13:30 uur 17:30 uur 19:30 uur zondag: 11:30 uur 13:30 uur 17:30 uur 19:30 uur Vertrektijd terugkeer vanuit Playa Blanca, Lanzarote: maandag - zaterdag: 08:00 uur 09:30 uur 10:30 uur 11:15 uur 12:30 uur 16:30 uur 18:30 uur zondag: 10:30 uur 12:30 uur 16:30 uur 18:30 uur

...
Fuerteventura naar Lanzarote Veerboot overtocht met busdienst

6. Fuerteventura naar Lanzarote Veerboot overtocht met busdienst

Een bus haalt u op van uw vakantieoord op Fuerteventura en brengt u naar het noorden bij Corralejo, waar u aan boord gaat van de eerste Lineas Romero-veerboot van de dag. Geniet van deze comfortabele en gemakkelijke service op de snelveerboot naar het naburige eiland Lanzarote! Ontdek Lanzarote met zijn mooie stranden, vulkaan nationaal park, luxe jachthaven en promenade. U kunt fietsen huren of actief bezig zijn met een verscheidenheid aan watersporten. Verken de stad Playa Blanca in het zuiden van Lanzarote, met zijn vele winkels, bars en restaurants. Vertrektijd veerboot vanuit Corralejo, Fuerteventura: 10u30 's ochtends Retour vertrektijd vanaf Playa Blanca, Lanzarote: 4:30 in de namiddag

...
Fuerteventura: hike naar top van vulkaan Montaña Escanfraga

7. Fuerteventura: hike naar top van vulkaan Montaña Escanfraga

Als je bent opgehaald bij je accommodatie, ga je naar het beginpunt van de tocht. De excursie begint bij de basis van de krater en loopt over een kronkelige weg naar boven. Het pad leidt naar de rand van de krater van de vulkaan Montaña de Escanfraga. Je bewandelt de 'kamelenroute' naar het hoogste punt van de vulkaan, die de hoogste is in Fuerteventura. Je kunt jezelf uitdagen met de avontuurlijke klim op de rand van de vulkaan naar het hoogste punt en jezelf belonen met een prachtig uitzicht over grote delen van Fuerteventura. Terwijl je wandelt, leer je hoe de voorouderen deze vulkaan gebruikten om te overleven door te profiteren van de regen voor de graanteelt. Aan het einde van de tour word je teruggebracht naar je accommodatie.

...

Sitemap Fuerteventura

Wil je alle activiteiten in Fuerteventura ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fuerteventura

Zeer schoon, instappen is snel en gestructureerd. Op de terugweg was er zelfs een afslag omdat ze dachten dat er dolfijnen te zien waren. Helaas was dat niet het geval, maar met een beetje meer geluk kun je zelfs een kleine dolfijnentour meemaken.

Het was een heel mooie ervaring. De rit was een beetje hobbelig vanwege de grote golven, maar over het algemeen goed. Personeel was erg aardig en behulpzaam.

De boot was erg goed, erg punctueel en de kinderen vonden het geweldig om de bodem te zien.

Ik raad het aan, de reis heel goed en het bemanningspersoneel zeer correct en aangenaam?

We raden deze tour ten zeerste aan en onze gids Damiano is uitstekend?