Führerbunker

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Führerbunker

Wil je alle activiteiten in Führerbunker ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Führerbunker

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 5.988 beoordelingen

We hadden een privé tour en onze gids was Campell, een gast uit Melbourne. Hij is erg gepassioneerd, heeft enorm veel kennis en voldeed aan al onze wensen. ook is hij erg relaxt in de omgang. Ook was hij geïnteresseerd in ons verhaal van 32 jaar geleden. Wij zijn vlak voordat de muur viel nl als gezin in Berlijn geweest en dat heeft toen zoveel indruk gemaakt dat we nu als gezin weer teruggekeerd zijn. De gehele tour was goed ingedeeld, voldoende momenten om even te rusten/zitten en we hebben erg veel kennis opgedaan. Aanrader! Thanks mate!! :-)

Onze gids Eran was erg duidelijk en goed te verstaan. Bij het Holocaust monument nam hij de tijd om ieder zijn eigen emotie te laten ervaren. Interessante verhalen en goede uitleg. Zeker een aanrader!

Een fietstocht die ons op plaatsen bracht waar we anders niet zouden komen. Ook de gids kon het verhaal van Berlijn op een leuke manier overbrengen. Zeker aan te bevelen.

Sympathieke rondleider! Wist veel te vertellen. Ondanks het zware thema toch met humor besproken. Zeker een aanbeveling mocht je Berlijn gaan bezoeken. Nogmaals bedankt

Zeer interessant, mooi voorgesteld over de trieste periode, inderdaad 'hoe is dit kunnen gebeuren '