Kies data
Dingen om te doen

Fujiyoshida

Fujiyoshida: De beste dingen die je niet wil missen

Fuji-Q Highland Amusement Park: dagkaart

1. Fuji-Q Highland Amusement Park: dagkaart

De Fuji-Q One-Day Pass (inclusief Fuji-Q en Thomas Land) geeft je de hele dag toegang tot Fuji-Q Highland en onbeperkte toegang tot attracties. Maak je klaar om je hart te laten racen terwijl je Fuji-Q Highland verkent, waar je kunt genieten van vier grote achtbanen met de iconische berg Fuji op de achtergrond. Ga helemaal op in Fujiyama, de hoogste en snelste achtbaan, de 10e snelste, 8e hoogste en 5e langste rit ter wereld. Bekijk Do-dodonpa's nieuwe verticale lus en 's werelds snelste acceleratie van een achtbaan, met een snelheid van 111,9 mijl per uur in 1,6 seconden. Takabisha staat bekend om zijn valhoek van 121 graden, de steilste achtbaan ter wereld. Op Eejanaika kun je het leven in 4-D ervaren. Als je niet op een spannende achtbaanrit bent, bekijk dan het Labyrinth of Fear, attracties met anime-thema en kindvriendelijke attracties.

Fuji-Q Highland: ticket voor middagpas

2. Fuji-Q Highland: ticket voor middagpas

De Fuji-Q Afternoon Pass, inclusief Fuji-Q en Thomas Land, geeft je de hele dag toegang tot niet alleen Fuji-Q Highland, maar ook tot onbeperkte ritten. Maak je klaar om je hart sneller te laten kloppen terwijl je Fuji-Q Highland verkent, waar je kunt genieten van vier grote achtbanen met de iconische berg Fuji op de achtergrond. Test je grenzen op spannende achtbanen, zoals de Fujiyama, de 10e snelste achtbaan ter wereld met uitzicht op de berg Fuji. Spring op Do・dodonpa met zijn verticale lus en bezoek zeker Takabisha, de steilste achtbaan ter wereld. Naast de achtbanen, kun je ook genieten van andere spanningen in het Fuji-Q Highland park, zoals het Super Scary Labyrinth of Fear. Voor de minder enthousiaste mensen in je groep zijn er attracties met een anime-thema. Zorg ervoor dat u naar "Thomas Land" en "Lisa en Gaspard Town" gaat voor een leuke tijd voor de kinderen in uw groep. Fuji-Q Highland is een geweldige tijd voor alle leeftijden.

Van Tokio: privétrip naar de berg Fuji en het Kawaguchi-meer

3. Van Tokio: privétrip naar de berg Fuji en het Kawaguchi-meer

Als u zich privé met uw familie of vrienden wilt verplaatsen, dan is mijn luxe autoservice de beste keuze voor u. Vergeleken met het gebruik van het openbaar vervoer, kunt u fysieke kracht besparen en de efficiëntie verbeteren. Voor een betere sightseeing-ervaring. Vind de beste uitzichtpunten tijdens deze privétour vanuit Tokio met een luxe busje. een bezoek aan de berg Fuji en ontspan terwijl je met gemak over kronkelende bergwegen navigeert op weg naar locaties zoals Lake Kawaguchi, Arakura Sengen Park. Je kunt de iconische berg die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat vanuit zijn beste hoeken zien Stop onderweg bij culturele bezienswaardigheden zoals het dorp Oshino Hakkai U kunt het reisschema van uw tour aanpassen of we kunnen u een referentie geven op basis van uw voorkeuren

Vanuit Tokio: privédagtrip Mount Fuji en Fujikawaguchiko

4. Vanuit Tokio: privédagtrip Mount Fuji en Fujikawaguchiko

Vertrek naar het gebied van de berg Fuji en Kawaguchiko nadat je bent opgehaald bij je hotel / je huis. Je eerste reisbestemming is een van de meest iconische plekken van Japan: Arakurayama Sengen Park, waar je het beeldschone uitzicht op de symbolische pagode van 5 verdiepingen met de berg Fuji op de achtergrond kon zien. Ga verder vanaf Arakurayama Sengen Park en ga verder naar het Kawaguchiko-gebied. U kunt de tijd nemen om te genieten van uw lunch (niet inbegrepen in de tourprijs) in een restaurant in de omgeving en rond het meer wandelen terwijl u geniet van het schilderachtige uitzicht op de weerspiegeling van de berg Fuji op het water. Ga daarna naar het Oishi-park, dat een seizoensgebonden landschap biedt met verschillende soorten bloemen. Stop ten slotte bij Saiko Iyashi no Sato Nenba, gelegen aan de oevers van het Saiko-meer. Slenter door het dorp en bewonder de huizen met rieten daken die je een kijkje geven in het leven in Japan van weleer. -------------------- 【COVID-19 Veiligheidsmaatregelen】 ・Veiligheidsscherm geïnstalleerd tussen bestuurdersstoel en passagiersstoelen in voertuigen. ・Voertuigen worden regelmatig ontsmet. ・Voertuigen worden regelmatig geventileerd voor circulatie van frisse lucht. ・Regelmatige temperatuurcontroles voor alle chauffeurs. ・Chauffeurs dragen een gezichtsmasker. ・Chauffeurs ontsmetten/wassen regelmatig de handen. ・Chauffeurs hebben een handdesinfecterend middel voor passagiers.

Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

5. Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

Toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Raak nooit meer verdwaald in Japan, met onbeperkte WiFi-gegevens, waarmee je kaartapps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de WiFi-router op bij de Shinjuku-balie, die op 2 minuten lopen van het Higashi Shinjuku-station ligt. Dezelfde dag pick-up beschikbaar. De openingstijden zijn 10:00 uur tot 18:00 uur, alleen op weekdagen. Wanneer u klaar bent, kunnen de apparaten worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-buurtwinkels.

Topbezienswaardigheden in Fujiyoshida

Veelgestelde vragen over Fujiyoshida

Welke tours in Fujiyoshida nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Sitemap Fujiyoshida

Wil je alle activiteiten in Fujiyoshida ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.