Dagtrip vanaf Funchal

  • Dagtochten
33 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Funchal

Welke topattracties zijn een must-see in Funchal?

De topattracties in Funchal zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Funchal?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Porto Moniz

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.633 beoordelingen

Helaas begon de dag niet goed omdat het reisbureau onze pick-up niet aan de chauffeur had toegevoegd. Dit betekende dat we met z'n drieën niet werden opgehaald op het afgesproken ophaalpunt. Drie telefoontjes later stuurden ze een taxi om ons naar het begin van de wandeling te brengen en om eerlijk te zijn hielden ze een groep voor ons tegen. Kan geen fout vinden in onze gids die zeer deskundig en leuk was om mee te babbelen. Ze was zeer bezorgd over onze veiligheid! De wandeling zelf was zwaar met veel steile stukken en trappen, plus drie tunnels. Niet voor de ongeschikte of schijnheiligen. Dat gezegd hebbende, het was de moeite waard vanwege het geweldige uitzicht en het adembenemende landschap. De top was boven de wolken, wat het een mystieke sfeer gaf. Al met al een schitterend dagje uit.

Schitterende wandeling en fantastische momenten met Charlotte, onze gids, die ons de fauna en flora uitlegde en altijd oplettend was dat alles goed ging. We hadden ook tijd om foto's te maken. Kleine groep. Zeer serieus bedrijf. Ik raad aan!

Mooie wandeltocht van ruim 10 km met enkele trappen. Alles ging heel goed en de natuur was het bekijken waard. Graag weer!

Onze gids was informatief, met een leuk karakter. De wandeling was prachtig. Deze tour was de kosten zeer waard.

Echt heel mooi. Het pad was wel wat druk, dat was jammer. Fijne gids