Funchal Dagtrips

  • Dagtochten
  • Privétours
  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
86 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 6

Veelgestelde vragen over Funchal

Welke topattracties zijn een must-see in Funchal?

De topattracties in Funchal zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Funchal?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Porto Moniz

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.633 beoordelingen

Een goed begeleide reis door onze chauffeur en reisleider ineen: Tony. Geen probleem als er mensen even een fotoshoot onderweg wilden nemen wat niet gepland stond. Enige minpunt was dit keer dat wij geen mail hadden ontvangen dat de tijd van ophalen 3 kwartier later was. Gebeld met kantoor, maar daar werden we zeer onvriendelijk te woord gestaan. Bleek later dat zij het mailadres niet helemaal goed hadden.

Een super geweldige wandeling, adembenemende uitzichten! Ik kan het iedereen alleen maar aanraden. Het was vermoeiend, maar zeker te doen. Stevige schoenen, zonnebrandcrème, een zonnehoed en zakdoeken zijn een must. Kort voordat de top van Pico Ruivo is bereikt, kun je je drinkflessen bijvullen. Altijd blij :)

Geweldige ervaring waarmee je in één dag enkele van de mooiste plekjes van het eiland kunt zien! We zien bergen, bossen, zee, weelderige landschappen en prachtige kleuren! Aanrader +++ vooral als je weinig tijd hebt om het eiland te bezoeken!

Superleuke trip door het binnenland van Madeira met levadawandeling naar de 25 Fontes, vergezeld door een enthousiaste gids.

Het was een fantastische, avontuurlijke tocht. Zeer de moeite waard !