Kies data

Dagtrip vanaf Funchal

  • Dagtochten
33 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Funchal

Welke topattracties zijn een must-see in Funchal?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Funchal?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Machico

Overzicht activiteiten in Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.633 beoordelingen

Een fantastische wandeling naar de top van de bergen. Sarah was een geweldige gids, die de tijd nam om met iedereen in de groep te praten en ook wat trivia over de plaats, dieren en natuur te leren! Kan deze tour ten zeerste aanbevelen, maar houd er rekening mee dat het redelijk veeleisend is. Als je een ziekte/handicap hebt, vertel het Sarah dan voor de start - je krijgt hier de kans voor!

De tocht is ongeveer 10 km, wat erg inspannend moet zijn. Helaas stond het niet zo in de beschrijving....het werd toch spontaan voor ons verschoven, zodat we alleen de makkelijkere beklimming konden nemen. Heel erg bedankt daarvoor. Toch was het voor ons beginners niet makkelijk, dus we hadden er onze tijd voor nodig. Guite en chauffeur, erg aardig, daarom 5 sterren van ons.

Beveel deze wandeling ten zeerste aan. Ik werd opgehaald bij mijn hotel op het exacte tijdstip dat de dag ervoor was meegedeeld. Onze gids was erg zorgzaam en attent voor iedereen in de groep. Hij was heel aangenaam om mee te praten en liet ons niet allemaal lachen. Ik stel voor om contant geld bij je te hebben en je warm te kleden.

Deze wandeling was een hoogtepunt. We hadden zonnig weer en er waren geen wolken. Onze gids Margareta had altijd een grapje in haar mouw en ze informeerde ons de hele weg over planten, dieren enz. Ik zou deze tour zo weer boeken.

Een prachtige dag in december. Boven de wolken de pieken van madeira over. Wat een uitzichten.