Funchal
Duiken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Duiken: Onze meest aanbevolen

 • Madeira: zwemmen met dolfijnen

  1. Madeira: zwemmen met dolfijnen

  In het kristalheldere water van het natuurreservaat  Ponta se Sao Lourenco kun je zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving. Onder begeleiding van een deskundig team gidsen en duikers leer je met welke benaderingstechnieken je met deze verbazingwekkend intelligente wezens kunt communiceren. Eenmaal in het water blijf je de hele tijd veilig verbonden met de boot. Glij over het water en zwem met de dolfijnen voor, naast en achter je. Leer deze prachtige zoogdieren in hun natuurlijke habitat kennen en creëer onvergetelijke momenten.  Tijdens het zwemmen maakt je gids foto's van jou met de dolfijnen als herinnering aan deze bijzondere ervaring.

  Het is er wel een onstuimige zee en het snorkelen daar is voor durvers. Maar vanuit de boot is het zeker de moeite van de dolfijnen in scholen te zien zwemmen zowel onder als boven water. Wij hadden echt chance van 2 soorten dolfijnen te zien en die speels salto's maakten. Goede begeleiding door twee zeebiologen,heel grappige en toffe dames. Echt de moeite maar je mag geen schrik hebben van nat te worden,het is wind, ruwe zee en veel gesplets langs alle kanten. Puur avontuur,maar is het waard als je de dolfijnen dan rond de boot ziet opspringen!

 • Madeira: Halve dag Coasteering Tour

  2. Madeira: Halve dag Coasteering Tour

  "Coasteering" is een sportactiviteit waarmee men zich langs de kust kan ontwikkelen, hetzij langs een strand of een klif. Onderweg kunt u zwemmen, duiken, snorkelen, klimmen, reizen door grotten of tunnels en springen in het water. Madeira heeft uitstekende omstandigheden voor deze sport vanwege de lava- en rotsenkusten, waardoor bezoekers kunnen zwemmen in het kristalheldere warme water. De wateren vormen ongerepte uitzichten, met de berg die bijna in zee stroomt. Deze activiteiten vinden plaats aan de zuidoostkust van Madeira, met name in Baia d'Abra (Caniçal), een natuurpark van adembenemende schoonheid. De sprongen, die allemaal optioneel zijn, zijn tussen de 1 en 10 meter hoog. Coasteering kan worden gedaan door families, groepen of individuen van alle leeftijden, op voorwaarde dat ze kunnen zwemmen. Gedurende de hele route worden de deelnemers geleid door de gidsen en instructeur...

 • Madeira: snorkelen met dolfijnen

  3. Madeira: snorkelen met dolfijnen

  Breng twee uur door met snorkelen in de open oceaan en ontmoet dolfijnen face-to-face in hun eigen omgeving. Geniet onderweg van de adembenemende bezienswaardigheden van de kustlijn van Madeira. Kom aan bij onze faciliteiten en trek uw uitrusting aan voordat u aan boord gaat van een boottocht met onze gidsen. Eenmaal op de perfecte locatie, spring in het water en houd je vast aan boeien die aan een snorkeltouw zijn bevestigd. Ontspan en laat je langzaam voorttrekken door de boot aan het wateroppervlak naast de dolfijnen. Geniet van een passieve ontmoeting met deze majestueuze wezens zonder actief met de dieren te zwemmen. Onze ervaren bemanning zal rekening houden met het gedrag van de dieren en hun gretigheid om te communiceren, evenals met de fysieke conditie van de deelnemers voor en tijdens de reis. Geniet van de mogelijkheid om deze indrukwekkende dieren onder water te ontmoeten...

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 87 beoordelingen

We hielden van de ervaring! Slechts 12 personen op de boot (ik denk dat dit het maximum is toegestaan). Het was geweldig, onze groep was fantastisch en we deden wat we beloofden. Marta en Marco waren geweldige gidsen en deden er alles aan om met de dolfijnen te zwemmen. Naast het verstrekken van snorkeluitrusting, lieten ze me 4 keer het water in en de vierde keer dat het tijd was, zag ik 3 dolfijnen onder water, 1 vlak naast me. Ik raad deze ervaring ten zeerste aan! We vonden het alleen jammer om de gigantische walvis en de schildpad en de korte vertraging van de gidsen aanvankelijk niet te zien, maar het heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen. Bedankt voor alles! Ga op dit avontuur, je zult er geen spijt van krijgen!

Uitstekende excursie, boot van 12 personen verdeeld in 3 groepen om elk op hun beurt op verschillende plaatsen in de oceaan het water in te gaan. We hebben wel gewone dolfijnen gezien en dolfijnen gespot. We gingen met hen het water in, het was magisch! De mensen die verantwoordelijk zijn voor de excursie zijn uiterst respectvol voor het milieu en letten op het welzijn van de dolfijnen. Op de terugweg liepen we zelfs langs de kust voorbij de haven om het landschap te waarderen.

Heel leuk en goed georganiseerd team. Snelle boot voor 12 personen, staand of zittend. We kunnen beide kanten goed zien. Geweldige ervaring. Bijna zeker om de dolfijnen te zien. Redelijke prijs. In het water hebben sommigen meer geluk gehad dan anderen, maar vanaf de boot is het net zo indrukwekkend.

Een attent en glimlachend team Ik raad deze activiteit op Madeira aan. Bij de eerste septische periode was ik overtuigd door de ervaring. Ik had de kans om van een afstand met 2 dolfijnen te zwemmen. Een respect voor dolfijnen ook, wat veel meer is

Geweldige activiteit, de instructeur en de kapitein zijn super aardig, we konden zoals gepland met dolfijnen zwemmen, we hadden een geweldige tijd.