Rondleiding

Funchal: wandeltocht oude stad

Activiteitenaanbieder: Madeiran Heritage

Funchal: wandeltocht oude stad

Activiteitenaanbieder: Madeiran Heritage
Snel uitverkocht

Vanaf € 12,90 per persoon

Snel uitverkocht

Krijg meer informatie van je gids over de geschiedenis van Funchal en Madeira op een begeleide wandeling door het middeleeuwse centrum van de stad. Bezoek de boerenmarkt, de Campo Almirante Reis, het Fort van Sint Jan en een aantal andere plekken.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Kleine groep
Beperkt tot 8 deelnemers

Je belevenis

Highlights
 • Neem een begeleide wandeling door het middeleeuwse centrum van Funchal
 • Leer over de geschiedenis van Funchal en Madeira van je gids
 • Ontdek het middeleeuwse hart van de stad
Volledige beschrijving
Ontmoet je gids bij het Jezuïetencollege van Funchal, Madeira University om deze 2 uur durende wandeltocht door Funchal te beginnen. Leer hoe de geschiedenis van Madeira en Funchal het stadscentrum vormden terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Reis langs de 19e eeuwse weg tussen het gemeentelijk theater en de kathedraal, waar voor het eerst suikerriet in Madeira in de 15e eeuw werd geplant. Verken het middeleeuwse hart van de stad die uit de Gouden Eeuw van Suiker dateert en ontdek de prachtige religieuze monumenten uit de 17e eeuw. Bezoek de ruïnes op oude Piloryplein en zie andere overblijfselen van overstromingen en het gebied dat in 1584 door het Grote Vuur van Funchal werd beschadigd. Deze tour helpt studenten van de Universiteit van Madeira te ondersteunen die financiële problemen hebben.  
Inbegrepen
 • Wandeltocht met gids
 • Vervoer van en naar je hotel
 • Eten en drinken
 • Alle persoonlijke uitgaven

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Jezuïtencollege van Funchal, Madeira University, naast D'Oliveiras Madeira Wine.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Je wandeltocht wordt geleid door een voormalige universitair student of Europese vrijwilliger die deelneemt aan het Erasmus programma History Tellers-project, ontwikkeld aan de Universiteit van Madeira. Dit project heeft een belangrijk solidariteitscomponent
 • Zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt
 • De History Teller Tour duurt 2 uur en begint om 10:00 uur, 12:00 uur, 14:00 uur of 16:00 uur, van maandag tot en met vrijdag. De tour is beschikbaar in het Portugees, Engels, Frans, Duits en Spaans
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 940 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,8/5
 • dienstverlening
  4,7/5
 • organisatie
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Was best goed. Hangt natuurlijk van de gids af. We hadden een jonge vrouw die daar haar jaar in het buitenland deed en een opleiding tot stadsgids volgde. Als niet-local deed ze het goed. We leerden over de geschiedenis van Madeira en Funchal en zagen dingen die je misschien niet zelf zou hebben ontdekt. De 1,5 uur waren het waard. Ik zou het iedereen aanraden. Misschien van de gids wat meer enthousiasme voor deze geweldige stad. Het ontbrak op de een of andere manier een beetje van het hart. Maar technisch heel goed.

Verder lezen

21 september 2022

De tour op korte termijn geboekt. De boeking was eenvoudig, we konden de taal "Duits" kiezen. Onze gids, Anna, nam ons twee uur mee door de oude stad en heeft geweldig werk geleverd! Ook voor ons Madeira kenners zijn er veel nieuwe dingen bijgekomen. De rondleiding is een echte aanrader!

5 augustus 2022

Katarzyna was een uitstekende gids! Ze was zeer deskundig en gemakkelijk te begrijpen! We vonden het geweldig dat ze bereid was het plan hier en daar een beetje te wijzigen (zoals wanneer we wilden stoppen voor een poncha!). We verbleven in de oude binnenstad en deze tour was een geweldige manier om ons te oriënteren en het gebied echt te leren kennen. 10/10 zou het anderen aanbevelen!

Verder lezen

28 juli 2022

Product ID: 70346