Funchal
Gay-friendly

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Gay-friendly: Onze meest aanbevolen

 • Northwest Madeira 4x4 Tour

  1. Northwest Madeira 4x4 Tour

  De tour begint in je hotel, cruisehaven of pension en brengt je naar Serra d'Água, waar je de kans krijgt om meer te weten te komen over het eiland Madeira. Aan de noordkant ziet u het dorp Ginjas. Ga dan verder met de oude wegen en enkele boswegen, waar het alleen mogelijk is om met een 4X4 te gaan. Ga naar de top op 1500 meter bij Paúl da Serra. Verken de natuurlijke schoonheid van dit eiland, ontmoet de mensen en verken de culturen, tradities en lokale eten en drinken. Geniet van de expertise van een meertalige chauffeur, die je meeneemt op deze dagtrip naar Encumeada, Ginjas, Estanquinhos, Paúl da Serra, Fanal, Ribeira da Janela, Porto Moniz, Seixal en São Vicente, met extra mogelijkheden om te zien en te zwemmen in de vulkanische lavabaden.

  Mooie tocht met leuke gids die alle tijd nam voor ons en die ons een aantal "amazing places" heeft laten zien op het eiland

 • Vanuit Funchal: door de bergen van Madeira in open 4x4

  2. Vanuit Funchal: door de bergen van Madeira in open 4x4

  Je wordt opgehaald bij je hotel in Funchal en rijdt naar het zuid-oosten van Madeira. Je komt langs het plaatsje Machico en de grens tussen het noorden en zuiden van het eiland. In Portela heb je prachtig uitzicht op de bergen. Vervolgens rijd je bergafwaarts naar Porto da Cruz. Bezoek een suikerfabriek en ga verder naar de kust bij Faial. In Santana zie je de typische driehoekige huisjes die iconisch zijn voor Madeira. Door de vallei en het woud kom je bij Riveiro Frio, ter hoogte van 1818 meter - de op 2 na hoogste piek van het eiland.

  Vooral bedankt aan onze reisgids Vadimar die ons op vele mooie niet toeristische plaatsen heeft gebracht!

 • Van Funchal: Overzeese Klippen and Wine Tasting 4WD Tour

  3. Van Funchal: Overzeese Klippen and Wine Tasting 4WD Tour

  Vertrek vanuit Funchal met een open 4WD-voertuig en reis naar een van de meest indrukwekkende uitzichten van het eiland. Ga naar Cabo Girão aan de zuidkust, waar in oktober 2012 een uitkijkplatform met glazen vloer werd geïnstalleerd en de Cabo Girão Skywalk de hoogste in Europa is. Bewonder tinten van intense diepte en helderheid, versterkt door het constante licht van een warme en uitnodigende zon. Reis over de steile en kronkelige wegen van het eiland en betreed een exotisch deel van Madeira dat slechts enkelen kennen. Profiteer van de diensten van een lokale gids terwijl u ononderbroken uitzicht krijgt vanuit uw open 4x4-voertuig en Câmara de Lobos bezoekt, waar Sir Winston Churchill werd geïnspireerd om het landschap te schilderen. We stoppen bij een lokale bar, waar u enkele lokale / traditionele drankjes en de beroemde 'poncha' kunt proberen.

 • Noordoost-Madeira 4X4 Tour vanuit Funchal

  4. Noordoost-Madeira 4X4 Tour vanuit Funchal

  Vertrek vanuit Funchal tijdens een dagtour door het noordoosten van Madeira. Als je de stad achter je laat, stop dan in São Vicente en geniet van een fantastisch uitzicht van 360 graden. Bewonder het contrast van kleuren van de wijngaarden. Geniet van een rit langs kronkelige wegen en door bossen. Ontdek het unieke landschap van de omgeving vanaf een open 4X4-voertuig. Bezoek voor de lunch een watermolen en bekijk de traditionele rieten huizen van Santana. Stop om te genieten van een lunch in een idyllische omgeving en bezoek later een suikerriet- en rumfabriek, waar u de lokale rum kunt proeven. Rond je tour af in Caniçal, waar je een spectaculair uitzicht hebt op Ponta São Lourenço - het oostelijke deel van het eiland.

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Ze hebben geleverd! Vanaf het moment dat ik werd opgehaald in het hotel, tot ik ongeveer negen uur later werd afgezet, was dit een avontuur! Onze gids, Spencer, nam ons mee op een spannende reis door de bergen, over onverharde wegen, en zorgde ervoor dat we voldoende tijd hadden om foto's te maken waar we ook gingen! Zijn kennis van de geschiedenis, flora en fauna van het eiland, samen met grappige verhalen uit zijn tijd op het eiland, maakten de reis zeer aangenaam. En de lunch was fantastisch! Probeer de octopus!

Uitstekende gids zeer interessante ladingen van interessante feiten. Offroad-ervaring geweldig, vooral toen we een omgevallen boom tegenkwamen, was zijn vaardigheid om zijn voertuig rond te krijgen geweldig om naar te kijken, omdat we het voertuig moesten verlaten voor onze veiligheid. Het restaurant was heel authentiek en het eten was heerlijk. We hebben zo genoten van de dag dat we er nog een hebben geboekt om de andere kant van het eiland te zien.

Was een geweldige excursie. Onze gids was Jose en hij gaf ons een excursie top 10 !!! Hij legde alles altijd zeer zorgvuldig uit en gaf ons voldoende tijd om de plaatsen te verkennen. Hij is een erg aardige persoon die veel weet over het eiland en de betere plaatsen voor de 4x4! Het enige minpuntje is dat de plek naast de bestuurdersstoel niet het "open dak" heeft (dus als je rechtop wilt staan, kun je dat niet)

Zo krijg je een prachtige indruk van het eiland.

Wat een avontuur. Zo mooi. Een hele enthousiaste gids en een geweldige gevarieerde tocht over het eiland van Madeira.

Super toffe dag gehad, wondermooie plaatsen ontdekt! Bedankt Vadimar!

Vooral bedankt aan onze reisgids Vadimar die ons op vele mooie niet toeristische plaatsen heeft gebracht!