Kies data
Funchal

Hop on, hop off

Funchal Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Funchal: 3-in-1 hop on, hop off-busticket voor 2 of 5 dagen

1. Funchal: 3-in-1 hop on, hop off-busticket voor 2 of 5 dagen

Ontdek het schitterende eiland Madeira in je eigen tempo met een 2-daags of 5-daags kaartje voor de gele hop on, hop off-sightseeingbus. Stap in de hoofdstad Funchal uit op de plekken die jou interesseren en verken ook de omgeving van de stad, zoals de panoramische uitkijkpunten van de 'Parel van de Atlantische Oceaan'. Er zijn wel 22 haltes langs de route, die je door de schilderachtige geplaveide straten van Funchal voert. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf verschillende uitkijkpunten, zoals bij Pico dos Barcelos. Of ontdek bezienswaardigheden zoals het Stadhuisplein en de kathedraal. Bewonder de charmante tuinen en stap uit bij het Wijnmuseum van Madeira om te genieten van een glaasje van de beroemde eilandwijn. Met het 3-in-1-kaartje kun je ook het pittoreske vissersdorpje Câmara de Lobos bezoeken, waarvan wordt gedacht dat de Portugese ontdekkingsreiziger João Gonçalves Zarco daar voet aan land zette. Kijk uit over de Atlantische Oceaan vanaf de hoogste kliffen van Europa bij Cabo Girão, te bereiken via een pendelbus vanuit Câmara de Lobos.

Funchal-tour en Câmara de Lobos-tour

2. Funchal-tour en Câmara de Lobos-tour

Laat u betoveren door de blauwe zee in contrast met het groen van het adembenemende landschap. Geniet van de meest bijzondere hoeken van Funchal, evenals de aroma's en smaken op de Arbeidersmarkt. Bezoek dan het schilderachtige dorpje Câmara de Lobos, met zijn benijdenswaardige natuurlijke erfgoed en charme die het tot een van de favoriete plekken van Winston Churchill maakten. Pak de gele bus Hop on Off Bus Funchal en ontdek op een hoogte van 4 meter de mooiste plekjes in Funchal. Je kunt bij elke halte op de route in- en uitstappen in deze Funchal Sightseeing Bus. Profiteer van de reis om het unieke uitzicht op Funchal (zoals dat op Pico dos Barcelos), de belangrijkste monumenten, de typisch Portugese geplaveide straten en de kleurrijke bloemen in de tuinen te leren kennen. Breng zeker een bezoek aan het Madeira Wine Museum, waar u kunt genieten van een glas van deze beroemde wijn.

Câmara de Lobos/Sky Walk (Cabo Girão): begeleide tuktuk-tour

3. Câmara de Lobos/Sky Walk (Cabo Girão): begeleide tuktuk-tour

Gedurende ongeveer twee uur en dertig minuten geeft Tuk Madeira City Tours je de mogelijkheid om andere plaatsen buiten Funchal te bezoeken. Een van deze plaatsen is het vissersdorpje Câmara-de-Lobos, bekend om zijn klif, Cabo Girão, de op een na hoogste zeeklif ter wereld. In deze tour kom je langs de Monumentale Straat, waar zich de 4 en 5 sterren hotels bevinden. Dan stop je in Câmara-de-Lobos. Vervolgens ga je naar boven om Cabo Girão te bezoeken, de op een na grootste zeeklip ter wereld, met een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan. Geniet van het commentaar van uw chauffeur/gids terwijl u comfortabel reist en de belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving ziet.

  • Hop on, hop off-tours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Hop on, hop off-tours in Funchal

Welke andere activiteiten dan Hop on, hop off-tours zijn de moeite waard in Funchal?

Andere onmisbare dingen om te doen in Funchal:

Welke Hop on, hop off-tours in Funchal nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Hop on, hop off-tours in Funchal nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 229 beoordelingen

Eu gosto deste tipo de tour, porque a gente tem uma visão geral do lugar e pode saltar e explorer os pontos que mais nos interessam.

Echt een goede manier om de stad tijdens een rondreis te zien en je te oriënteren voordat je je favoriete plekken gaat verkennen.

voordelige, handige manier om Funchal te verkennen in de eerste paar dagen.

Het is de moeite waard voor een paar dagen. de route is perfect

Goede rondleiding en gemakkelijk te vinden knop en tijden?