Funchal
Jungle-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Jungle-tours: Onze meest aanbevolen

 • Rabaçal 25 Fontes-wandeling met kleine groep

  1. Rabaçal 25 Fontes-wandeling met kleine groep

  De Rabaçal 25 Fontes-wandeling begint bij Rabaçal en voert recht door het bos van Laurissilva, langs de irrigatiekanalen die naar de lagune van de 25 Fontes leiden. De naam van de Levada van de 25 Fontes verwijst naar de lagune met 25 waterbronnen. Het is het mooiste punt van de hele wandeling, met een grote waterval die in een kleine lagune stort. Gedurende de tour zie je een enorme verscheidenheid van dier- en plantensoorten van het eiland Madeira. Deze Levada heeft een kleine passage van de noordkust naar de zuidkust, met een interessante geschiedenis vanwege haar oorsprong en de manier waarop ze werd gebouwd. Het is een van de beroemdste van alle eilanden, vanwege de onvergetelijke landschappen en sensaties onderweg.

  Een hele mooie en leuke wandeling door Madeira, met een hele fijne gids Luís! Thanks!!

 • Madeira: wandeling (kleine groep) naar Ponta de São Lourenço

  2. Madeira: wandeling (kleine groep) naar Ponta de São Lourenço

  Je avontuur in de natuur begint met de ophaalservice door de chauffeur bij je accommodatie. Na een  korte  begroeting, begin je aan een korte rit naar het startpunt van je wandeling –  Ponta de São Lourenço.  Ponta de São Lourenço is het meest oostelijke deel van Madeira en biedt de spectaculairste uitzichten van het eiland. Hier begint je wandeltocht van 4 uur. Profiteer van je professionele, deskundige gids die geboren en getogen is op het eiland. Gedurende de dag zal hij fascinerende informatie over de geschiedenis van het eiland met je delen.  Volg je gids met een kleine groep door het prachtige landschap. Ontdek tijdens je  4 uur durende wandeltocht de diversiteit aan flora en fauna die op het eiland Madeira voorkomt. Geniet van een fantastisch panoramisch uitzicht op de zuidelijke en noordelijke punten van de regio en bewonder de unieke veelkleurige rotsformaties die je tijdens d...

  Zeer fijne tocht met een aardige gids! Nam onderweg naar de locatie de tijd om dingen te laten zien en uit te leggen over madeira. Ook tijdens de wandeling werden veel verschillende dingen uitgelegd. Aanrader!

 • Madeira: privé 6 kilometer lange Alecrim Levada-wandeling

  3. Madeira: privé 6 kilometer lange Alecrim Levada-wandeling

  Nadat u bent opgehaald bij uw accommodatie op Madeira, begint uw dag in de natuur. Aan het begin van de afdaling naar het huis van Rabaçal, ontdekt u de ingang van deze prachtige reis. Het is een korte wandeling van 6 kilometer, die voor iedereen toegankelijk is. Tijdens de wandeling kun je genieten van een fantastisch uitzicht over de Rabaçal. Terwijl u naar het begin van de levada wandelt, kunt u genieten van de uitgestrekte vegetatie die voornamelijk wordt gevormd door de Urze en de Uveira da Serra, evenals van verschillende soorten lokale fauna waarvan verschillende vogels en koeien de hoogtepunten zijn. Geniet van de wandeling naar de prachtige meren en watervallen die onderweg opduiken, waar de prachtige Lagoa Dona Beja opvalt. Compleet met een waterval die de Lagoa do Vento voedt, kun je foto's maken van de lagune voordat je terugkeert naar het startpunt van de wandeling. Aan he...

Andre seværdigheder i Funchal

Vil du se alle oplevelser i Funchal? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 4 beoordelingen

Geweldige wandeling! Vriendelijke gids en leuke indrukken opgedaan. Een afwisselende route, dwars door de natuur, door tunnels, over heuvel en dal en langs de levada's, prachtig. De gids was vriendelijk, informatief en klaar om plezier te hebben. Geweldige ervaring allround!

Zeer fijne tocht met een aardige gids! Nam onderweg naar de locatie de tijd om dingen te laten zien en uit te leggen over madeira. Ook tijdens de wandeling werden veel verschillende dingen uitgelegd. Aanrader!

Geweldige tour, Luis heeft ons veel verteld en aandacht besteed aan ons en onze wensen. Aanbevolen tour als er niet te veel toeristen zijn zoals vandaag.

het was super interessant en mooi. De gids was erg aardig en open en kon veel vertellen over planten en gebieden.

Een hele mooie en leuke wandeling door Madeira, met een hele fijne gids Luís! Thanks!!