Kies data
Funchal

Kabelbanen

Funchal Kabelkar tours: Onze meest aanbevolen

Funchal: Monte Tropical Garden & Toboggan Ride per Tuk Tuk

1. Funchal: Monte Tropical Garden & Toboggan Ride per Tuk Tuk

Voel de spanning van het rijden met een Tuk Tuk rond de prachtige Monte Tropical Garden. Begin in de stad Funchal en ga richting de bergen. Aankomst in Monte Palace Madeira en geniet van een kopje koffie. Verken meer dan 70.000 vierkante meter aan exotische planten en adem de prachtige sfeer van de tuin in. Ontdek een van de meest opwindende en prachtige plekken die Madeira te bieden heeft. Begin de reis in de oude binnenstad van de stad Funchal, een belangrijke toeristische attractie vol leuke verhalen en merkwaardige feiten. Trek naar de bergen tot aan de stad Monte. Laat u betoveren door de prachtige planten en bezoek een van de meest populaire kerken op het eiland, de kerk van Monte. Kom meer te weten over de dag van Vrouwe van Monte, het meest bezochte feest op het eiland Madeira het hele jaar door. Neem de tijd in het Monte Palace Madeira, geliefd om zijn fascinerende en immense tuin. Maak foto's, ontspan, geniet van een kopje koffie en bereid je voor om te verdwalen in de natuur van het tuinterrein. Bezoek het centrale meer en bewonder de lokale zwanen, eenden, pauwen en kippen. Betreed het Monte Palace Madeira Museum en verken de drie verdiepingen vol met sculpturen, geschiedenis en een unieke mineralencollectie. Beëindig de tour bij een legendarische charme van het eiland, de beroemde Monte Toboggan. Geniet van de spannende rit de heuvel af, zoals de lokale bevolking dat vroeger deed.

Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

2. Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

Bekijk de topsites van Funchal tijdens een begeleide tuk-tuk-tour. Vaar door de oude stad en de nieuwe wijk Lido. Bekijk bezienswaardigheden zoals het fort van Pico, het fort van São Tiago en de kathedraal van Funchal. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Funchal en geniet van het landschap terwijl je naar de heuveltop rijdt waar het fort van Pico ligt. Bewonder dit fort dat ooit de stad beschermde tegen piraten en Franse kapers. Ga verder naar Quinta Vigia, het felroze herenhuis waar de president van het eiland woont. Rijd naar de kathedraal van Funchal om de weelderige Manuelijnse gotische kenmerken te waarderen. Stop bij de Farmer's Market waar u de verse lokale producten kunt bekijken. Rond je tour af in de bar van Barreirinha in de oude stad, waar je kunt stoppen voor een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

Funchal: Old Town Tour per Tuk Tuk met traditionele rodelbaan

3. Funchal: Old Town Tour per Tuk Tuk met traditionele rodelbaan

Geniet van deze avontuurlijke tour door Monte Village en Funchal met aan het einde een opwindende rodeltocht. Bewonder prachtig versierde straten en bezoek de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Berg. Begin in de oude stad en bekijk de "geschilderde deuren" in de straten van Santa Maria, waar talloze deuren werden geschilderd door verschillende kunstenaars die deze straat een unieke gloed gaven. Bewonder ook de pittoreske details van geplaveide vloeren en de gevels van de oude huizen aan de Rue de Santa Maria. Ga vervolgens verder richting Monte en bezoek de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Berg. De structuur die vandaag voor al zijn bezoekers zichtbaar is, werd voltooid in 1818 en is een van de meest gewilde locaties door kerkgangers en toeristen in het algemeen. Na een bezoek aan Monte, durf te rijden op een aantal rodelbanen, beter bekend als "Carreiros do Monte". Rodelen was van oudsher een vervoermiddel door de lokale bevolking die snel van het dorp van Monte naar Funchal wilde reizen. Dit avontuurlijke en ouderwetse vervoer verscheen rond 1850 en is nog steeds in gebruik.

Botanische Tuin & Funchal Old Town Private Tuk Tuk Tour

4. Botanische Tuin & Funchal Old Town Private Tuk Tuk Tour

Ontdek een van de mooiste tuinen op het eiland Madeira en het oude centrum van de stad Funchal, tijdens een rit die ongeveer 1u30 meter duurt. Direct nadat hij is opgehaald, begint de reis in de oude stad en vervolgt de route naar de prachtige botanische tuin van Funchal. De oude stad, plaatselijk bekend als "Zona Velha", is een van de meest toeristische gebieden van de stad Funchal, vanwege de pittoreske geplaveide straatjes en de unieke gevels van de gebouwen. Straten zijn gevuld met grote historische waarde, met gebouwen zoals de "Corpo Santo-kapel" die bewaard zijn gebleven sinds de 15e eeuw. Kleine en gezellige steegjes, de oude stad schreeuwt om ontdekt te worden door iedereen die ervoor kiest om het te bezoeken. Verwacht het onverwachte tijdens deze reis. Na een wandeling door de kleurrijke en leuke straten van de stad Funchal, vervolgt deze tour zijn koers op een van de meest adembenemende plekken op het hele eiland. De Botanische Tuin, in Bom Sucesso, zal haar bezoekers voorzien van betoverende en unieke planten en bloemen. De tuin biedt en toont niet alleen een uitgebreide collectie inheemse en endemische planten, maar biedt ook de mogelijkheid voor al zijn gasten om het natuurhistorisch museum van het eiland Madeira te leren kennen. "Bom Sucesso Estate", een landhuis dat deze prachtige tuin herbergt, dateert uit 1881 en werd gebouwd door de familie Reid. Een unieke tuk-tuk-tour die door geen enkele natuurliefhebber kan worden overgeslagen, die deze tour opmerkelijk en essentieel zal vinden. Deze leuke en opwindende tour wordt begeleid door een privéchauffeur en deskundige gids, die gedurende de hele reis allerlei leuke en historische feiten regisseert en deelt. Slenteren en kennismaken met deze plaatsen zal zeker een ervaring zijn om nooit te vergeten. Dus durf het allemaal en nog veel meer te ontdekken in deze tuk-tuk-rit.

Madeira: privé Monte Tour per kabelbaan met transfer

5. Madeira: privé Monte Tour per kabelbaan met transfer

We zullen de Monte-parochie bezoeken, waar we je meenemen naar hun openbare tuinen rond de kerk, we zullen de prachtige kerk bezoeken en we zullen ook het oude treinstation zien dat er vroeger was. De parochie van Monte werd opgericht op 9 februari 1565, gebaseerd op toewijding aan Onze-Lieve-Vrouw van Monte, die dateert uit de vijftiende eeuw. Met de overstroming van 1803 werd de Onze-Lieve-Vrouw van Monte opgeroepen als de patroonheilige van Madeira en in 1818 werd de kerk ter ere van haar ingewijd. Monte heeft enkele van de mooiste paleizen en vele andere aspecten die deze plek omarmen met tijdloze romantiek. We nemen de kabelbaan en zien Funchal vanuit de lucht en hebben een mooi uitzicht over de hele stad.

Funchal: privé Tuk-Tuk-tour naar Cabo Girão Cliff - Skywalk

6. Funchal: privé Tuk-Tuk-tour naar Cabo Girão Cliff - Skywalk

Maak een unieke reis per Tuk-Tuk vanuit Funchal City. Luister naar de fascinerende verhalen van passerende plaatsen onderweg en ga richting het beroemde uitkijkpunt op de Cabo Girao Skywalk. Beëindig de reis bij Camara de Lobos en ontdek het speciale ingrediënt dat de straten siert. Begin het avontuur in Funchal City en verken de omgeving met je gids. Ontdek de meest bekende lanen van de hoofdstad van Madeira, met name het beroemde Lido-badcomplex en de omliggende prachtige stranden. Geniet van het beste uitzicht op het eiland terwijl je richting de Cabo Girao Skywalk rijdt. Geniet onderweg van korte stops om al het landschap te bewonderen dat het eiland smeekt te geven. Kom aan bij de skywalk en steek het glazen platform over dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt op zowel Fajas van Rancho als het dorp Cabo Girao. Voel alsof je langs de top van een klif loopt en geniet van de ongelooflijke bezienswaardigheden van de oceaan, Funchal en Camara de Lobos. Sluit de tour af in de beruchte vissershaven van Camara de Lobos. Leer over het speciale project van de stad om plastic te verminderen en opnieuw te gebruiken en bewonder de kleurrijke straten die zijn versierd met unieke decoraties, volledig gemaakt van afval. Keer daarna terug naar de stad Funchal, waar de tour begon.

Madeira: privérondleiding van een halve dag door Noordwest-Madeira

7. Madeira: privérondleiding van een halve dag door Noordwest-Madeira

Begin de dag met een handige ophaalservice vanaf uw accommodatie of de cruisehaven van Funchal en vertrek met uw privégids naar de eerste stop van de tour in São Vicente, waar u een prachtig uitzicht over de vallei zult zien. Ga verder langs de noordkust terwijl je naar Chão da Ribeira gaat, een andere prachtige plek waar je meer van de vallei in de Laurisilva van Madeira kunt bewonderen, het grootste overgebleven gebied van laurierbos op het eiland. Als je verder gaat naar het noordelijke uiteinde van de regio, bereik je het uitkijkpunt Ribeira da Janela, waar je het contrast tussen de bergen en de zee kunt waarderen. Bezoek ten slotte Achadas da Cruz, een plaats die de overgang markeert tussen de noordkust en het zuiden van het eiland. Als je wilt, kun je met de kabelbaan een bezoek brengen aan een van de mooiste en rustigste plekken op het eiland, opgebouwd uit aardverschuivingen en lavastromen.

Funchal: 1 uur durende privétour op Tukway

8. Funchal: 1 uur durende privétour op Tukway

Reis per tuk-tuk op een tour door Funchal en leer meer over de geschiedenis van Madeira. Bekijk de vestingwerken bij het fort van Pico, het herenhuis van Quinta das Cruze en de kathedraal van Funchal. Begin je tuk-tuk-tour in het centrum van Funchal en ga naar de heuveltop waar het fort van Pico is neergestreken. Bewonder dit fort dat ooit de stad beschermde tegen piraten en Franse kapers. Stop bij het fort en hoor over de geschiedenis van dit iconische kantelen van je lokale gids. Ga verder naar het landhuis op Quinta das Cruzes. Kom meer te weten over de geschiedenis van dit huis waar de eerste kapitein-donee (laat-feodale Portugese beheerder) in Funchal woonde. Rijd naar het 16e-eeuwse klooster van St. Clara en de prachtige witte kerk van St. Pedro. Bewonder de Manuelijnse gotische kenmerken van de kathedraal van Funchal. Rond je tour af in de bar van Barreirinha in de oude stad, waar je kunt stoppen voor een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

Van Funchal: Garajau Tuk-Tuk-tour met het standbeeld van Christuskoning

9. Van Funchal: Garajau Tuk-Tuk-tour met het standbeeld van Christuskoning

Ontdek de zuidkust van het eiland Madeira met deze opwindende rit met de tuk-tuk. Vind de meest adembenemende uitzichten die Madeira te bieden heeft, direct naast een van de meest iconische monumenten op het eiland, Garajau's Christus de Koning-standbeeld. Begin in de oude binnenstad van Funchal en ontdek een van de meest iconische plekken van de stad. Ervaar straten vol verhalen en personages en gebouwen die bewaard zijn gebleven sinds de 15e eeuw. Stop bij een van de meest betoverende uitzichtpunten, door de lokale bevolking "Pináculo" genoemd. Ga verder naar het oosten van Funchal naar een klein kustplaatsje dat bekend staat als Garajau. Bekijk in Garajau het Christuskoningstandbeeld van het dorp, gelegen in het uitkijkpunt Cristo Rei. Dit iconische beeld werd voltooid in 1927, slechts vier jaar voor het beroemde standbeeld van Christus de Verlosser in Brazilië. Na het zien van de prachtige bezienswaardigheden van boven de zee, gaat de tuk-tuk-tour verder in de richting van de zeespiegel om het natuurreservaat Garajau te bezoeken, bekend om zijn kristalheldere water en zijn biologische rijkdom. Vanaf hier eindigt de tour zijn weg terug naar de stad Funchal.

Funchal: Palheiro Gardens en Old Town Private Tuk Tuk Tour

10. Funchal: Palheiro Gardens en Old Town Private Tuk Tuk Tour

Deze tuk-tuk-tour is gemaakt voor diegenen die een beetje meer van de cultuur en fauna van Madeira willen omarmen met een vleugje plezier tijdens een ritje. De Palheiro Gardens tuk-tuk premium tour wordt aanbevolen voor iedereen die van natuur, cultuur en een goed avontuur houdt. Aan het begin van deze tour in de oude stad van Funchal, is een van de meest toeristische delen van de stad bedekt met interessante verhalen en gastvrije sfeer. Straten vol verhalen en charme, en gebouwen die al sinds de 15e eeuw bestaan, wat is er niet om van te houden? Een deskundige chauffeur/verteller zal graag alles vertellen over deze verhalen en mysterieuze feiten over alle plaatsen die deze tour zal laten zien. Een bekroonde tuin met een grote verscheidenheid aan exotische bomen die graag ontdekt worden tijdens deze verkwikkende rit. Deze reis vervolgt zijn weg helemaal tot aan een van de mooiste botanische tuinen die je op het hele eiland kunt zien. De tuinen van "Quinta do Palheiro" liggen ongeveer 500 meter boven de zeespiegel in de stad Funchal. Palheiro Gardens staan bekend om hun legendarische tuinen en omgeving, ze zijn het hele jaar door geopend om al haar gasten te fascineren. Er zijn daar boomplantages van ongeveer 200 jaar oud die zijn aangeplant door de eerste eigenaar van het landhuis, de Conde de Carvalhal. Tegenwoordig omvatten de Palheiro-tuinen een hotel, een golfbaan en de orchideeënverpleegster Palheiro Village Florialis. Deze tuinen worden geprezen als een van de mooiste ter wereld, dit wordt een onvergetelijke reis van begin tot eind. Wees voorbereid om te leven en de mooiste bezienswaardigheden en geluiden van Funchal te ervaren met een toegewijde gids in privévervoer.

  • Toegangstickets
  • Privétours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.