Funchal Kanoën

Funchal Kanoën: Onze meest aanbevolen

Madeira: Beginner Canyoning - Niveau 1

1. Madeira: Beginner Canyoning - Niveau 1

Begeef je op een canyoning-tour die geschikt is voor alle niveaus, ontworpen als je eerste kennismaking met deze buitenactiviteit. Sluit je aan bij je deskundige gids terwijl je je op een veilige en leuke manier een weg baant door de kloof over verschillende obstakels. Begin met het ophalen van uw hotel in Funch of de omliggende gebieden. Reis naar het startpunt en ga aan de slag met je uitrusting. Spring in kristalheldere rivierpoelen, glijd op natuurlijke waterglijbanen en klim langs de muren met een touw. Verken het ongerepte en ongerepte binnenland van het eiland. Rappel tot 10 meter hoog en spring van hoogtes tot ongeveer 5 meter. Als je je niet op je gemak voelt bij een aspect van de activiteit, zijn er altijd alternatieven. Ontdek de prachtige, ongerepte natuur op het eiland Madeira. Veel plezier in een grote natuurlijke speeltuin en leer leuke technieken die je veilig door de kloof zullen brengen. Foto's van de activiteiten van de dag worden u daarna toegestuurd.

Madeira: niveau-1 canyoning-avontuur

2. Madeira: niveau-1 canyoning-avontuur

Ontdek waarom het eiland Madeira een van de vijf beste plekken ter wereld is voor canyoning tijdens deze avontuurlijke canyoning-tour. Daal watervallen af en ervaar de natuurlijke pracht van het gebied. Ga naar de bergen waar je je canyoning-uitrusting zult ontvangen. Nadat je uitgedost bent, is het tijd voor een kleine wandeling door een van de meest indrukwekkende natuur die Madeira te bieden heeft. Daal glinsterende watervallen af, waar het bronwater van de bergen altijd stroomt. Zwem in de natuurlijke zwembaden langs de canyons. In sommige van de canyons heb je misschien ook de mogelijkheid om van natuurlijke waterglijbanen te glijden. Zodra de activiteit is afgelopen, trekt u uw droge kleren weer aan en keert u terug naar uw accommodatie.

Van Funchal: gemiddeld canyoning-avontuur met transfer

3. Van Funchal: gemiddeld canyoning-avontuur met transfer

Begin met ophalen van Funchal, Canico of Câmara De Lobos en rijd naar de canyoning-locatie. Ontmoet je gidsen en ontvang al je uitrusting voor de activiteit. Maak een wandeling van 20 minuten naar de ingang van een beek waar de eerste veiligheidsbriefing zal plaatsvinden. Abseil onderweg adembenemende watervallen, spring en zwem in prachtige natuurlijke poelen, altijd omringd door ongelooflijke landschappen. Met natuurlijke glijbanen, abseilen en sprongen in natuurlijke rotspoelen zullen de canyons je hart zeker sneller doen kloppen. Het begin van de beek heeft enkele verticale uitdagingen (20 m), kleine wandelgedeelten en veel speelplaatsen. De rivier zal de hele tijd stromen met verschillende optionele sprongen. De uitdaging gaat verder na een korte snackpauze met watervallen. Gidsen zullen de hele dag door foto's en video's van je ervaring maken, die je daarna toegestuurd krijgt. Aan het einde van de reis is er vervoer om je terug te brengen naar het park waar je je avontuur begon.

Funchal: halve dag canyoning voor beginners

4. Funchal: halve dag canyoning voor beginners

Daag jezelf sportief uit midden in de prachtige natuurlijke omgeving van Madeira. Geniet van het bijzondere decor van de mooie vallei. Na een korte wandeling door een landelijk gebied bereik je het begin van de kloof via een steil pad door de boomheide. Je maakt 4 afdalingen van verschillende hoogten tot wel 17 meter, glijdt 2 keer naar beneden en maakt 2 kleine sprongen. Je kunt de bijzondere bomen in deze kloof bewonderen en de venkel tegenkomen waar de hoofdstad Funchal zijn naam aan ontleent. Aan het einde van de kloof wandel je via eeuwenoude terrassen 15 minuten terug naar het beginpunt.

Van Funchal: Canyoning op het eiland Madeira voor beginners

5. Van Funchal: Canyoning op het eiland Madeira voor beginners

Laat je gids hun passie voor canyoning met je delen tijdens deze tour op beginnersniveau vanuit Funchal. Glij en zwem door weelderige natuurlijke omgevingen op het prachtige eiland Madeira. Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Funchal en naar het startpunt van de canyoning gebracht. Maak kennis met de benodigde uitrusting en maak een korte wandeling om ervoor te zorgen dat alle apparatuur goed is afgesteld. Luister naar een korte briefing over de reis. Begin je avontuur van het oversteken van waterlijnen, zwemmen, glijden, abseilen en springen. Bewonder de diversiteit aan landschappen en de rijke flora. Vul je energie aan met een snack en een waterstop. Neem foto's en video's van uw reis mee naar huis. Eet meer snacks voordat je terugkeert naar je hotel in Funchal.

Madeira: 3 uur Level-1 Canyoning-ervaring

6. Madeira: 3 uur Level-1 Canyoning-ervaring

Het vulkanische eiland Madeira ligt zo'n 300 mijl uit de kust van Afrika en meer dan 600 mijl uit het vasteland van Europa en biedt een aantal van de beste landschappen voor buitenactiviteiten, en tijdens deze 3 uur durende tour zul je een van de beste proberen. Canyoning vindt plaats op een bergachtige waterloop. Om de obstakels van de natuur te overwinnen, moet je zwemmen, springen en abseilen in kleine watervallen. De route van de Chão da Lagoa biedt 2 rappels, de grootste zo'n 18 meter hoog. Het enige dat u hoeft mee te nemen is een handdoek, badpak, sportschoenen (waarvan u het niet erg vindt om nat te worden) en andere kleding. Alle andere uitrusting, inclusief veiligheidsharnas en wetsuit, is aanwezig. Gewapend met een gevoel voor avontuur, wandel door het weelderige landschap van Madeira - legendarisch om zijn bloemendiversiteit - langs rotsachtige paden naar de rappel-site. Als je eenmaal veilig bent geharnaseerd, abseil je langs de watervallen. Maak je geen zorgen als je het nog nooit eerder hebt geprobeerd; de gidsen zijn uiterst veiligheidsbewust en professioneel. Je zult vertrekken met een hernieuwde interesse in deze opwindende sport, en misschien een verlangen om het naar niveau 2 te brengen.

Ribeiro Frio: canyoning-ervaring van 3 uur voor beginners

7. Ribeiro Frio: canyoning-ervaring van 3 uur voor beginners

Je canyoning-ervaring van 3 uur vindt plaats op een bergachtig waterparcours. Om de natuurlijke obstakels te overwinnen moet je zwemmen, springen en vanaf kleine watervallen abseilen. Je hoeft alleen maar een handdoek, zwemkleding, sportschoenen (die nat mogen worden) en schone kleding mee te nemen. Alle andere uitrusting, waaronder een veiligheidsharnas en een wetsuit, wordt verstrekt. Neem je zin in avontuur mee en loop door het weelderige landschap van Madeira en over rotsachtige paden om de abseillocatie te bereiken. Eenmaal veilig vast met je harnas, abseil je van de watervallen naar beneden. Het maakt niet uit als je dit nog nooit hebt gedaan. De gidsen letten extreem op de veiligheid en hebben een professionele training doorlopen. Na afloop heb je vast interesse in deze spannend sport en wil je misschien nog wel een niveau hoger.

Van Funchal: geavanceerde canyoning-ervaring op Madeira

8. Van Funchal: geavanceerde canyoning-ervaring op Madeira

Doe mee aan een canyoning-avontuur op geavanceerd niveau met deze tour vanuit Funchal. Gebruik hoogwaardige apparatuur om de canyons en beken van Madeira te doorkruisen. Houd je energie op peil met tussendoortjes. Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je accommodatie in Funchal. Leun achterover en ontspan terwijl je naar een locatie gaat die speciaal is uitgekozen voor de omstandigheden van de dag in Seixal, Calheta, Santana of Ribeiro Frio. Begin met het abseilen van rotswanden en het oversteken van waterlijnen. Word nat terwijl je zwemt en glijdt door de pittoreske kloof. Geniet van het springen van watervallen, waar dat mogelijk is. Neem een pauze met wat water en snacks. Zorg voor foto's en video's die u mee naar huis kunt nemen om te delen. Eet nog wat snacks voordat je terugkeert naar je accommodatie in Funch.

Veelgestelde vragen over Funchal

Welke topattracties zijn een must-see in Funchal?

De topattracties in Funchal zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Funchal?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Porto Moniz

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 79 beoordelingen

Het was mijn eerste canyoning-ervaring. De prachtige plek en de instructeurs stelden ons op ons gemak in alle fasen van de excursie en lieten ons ten volle genieten van de momenten van adrenaline. Het is een activiteit die iedereen die naar Madeira gaat, zou moeten proberen!

Perfecte tour was geweldig voor beginners, de gidsen waren erg aardig, in een goed humeur en probeerden heel hard! De baan was buitengewoon mooi, met verschillende watervallen om te abseilen, sprongen en kleine, natuurlijke waterglijbanen. Alles perfect :)

Super leuk voor beginners en om de smaak te pakken te krijgen. Leuke gidsen en toevallig sprak een van de gidsen ook Nederlands. Verder goede uitleg, veel controles en hulp waar nodig. Echt een aanrader.

Hele leuke ochtend gehad met de gidsen Vitor en Hidde! Zeer professionele begeleiding van 2 jonge enthousiastelingen met humor.

Ha sido una experiencia maravillosa. Naturaleza y aventura en un paisaje espectacular. Aan te bevelen.