Madeira: 3-uur durende Dolfijn en Walvis Boottocht

Madeira: 3-uur durende Dolfijn en Walvis Boottocht

Gecertificeerd

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ga van Madeira op een boottocht om dolfijnen en walvissen te zien
  • Zwem in de kristalheldere wateren voor één van de hoogste zeekliffen in Europa
  • Geniet van drankjes en hapjes aan boord
Overzicht
Geniet van een boottocht van Madeira die je meeneemt naar de zee op zoek naar dolfijnen, walvissen en schildpadden in hun natuurlijke leefomgeving. Stop voor een duik onder de kliffen van Cabo Girão en geniet terug aan boord van drankjes en hapjes.
Wat te verwachten
Een van de meest populaire activiteiten op Madeira is een catamaran tocht op zoek naar dolfijnen en walvissen. Tijdens de 3-uur durende reis is er een goede kans op het spotten van walvissen en dolfijnen.

In Madeira zwemmen verschillende soorten schildpadden, dolfijnen en walvissen door haar wateren op verschillende momenten in het jaar.

Als de wind gunstig staat worden de zeilen gehesen dat voor plezier zorgt en een unieke ontspannen gevoel creëert Tijdens de zomermaanden is het mogelijk om voor een duik onder de klif van Cabo Girão, die 580 hoog is en tot de hoogste zeekliffen ter wereld behoort, te stoppen.

De boten zijn uitgerust met toiletten, evenals een bar waar je wat drankjes en snacks kunt krijgen. De leden van het cockpitpersoneel zijn professioneel en vriendelijk, en terwijl ze je veiligheid en comfort bieden geven zij ook informatie over het zeeleven en historische feiten over het eiland.

Er zijn twee tours per dag: in de morgen en middag, elke dag van het jaar. In de zomermaanden moet je ruim van tevoren te reserveren, aangezien de tours snel zijn uitverkocht.
Inbegrepen
  • Boottocht van Funchal
  • Kans om dolfijnen of walvissen te zien
Niet inbegrepen
  • Transfers
Trefpunt

Het ontmoetingspunt is bij de Funchal marina, tegenover de VMT Catamaran Trips-winkel. Wees er met eigen vervoer 30 minuten voor vertrek.

Wat te onthouden
Breng in de zomer een zwembroek, handdoek, zonbescherming en een camera mee. In de winter wordt warme kleding aangeraden.

Als er geen dolfijnen of walvissen zijn gespot, krijgt je een tweede boottocht gratis.

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (8 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Madeira Seekers

Product ID: 55504