Dagtocht

Vanuit Funchal: hoogtepunten van het westen van Madeira

Vanuit Funchal: hoogtepunten van het westen van Madeira

Vanaf € 29 per persoon

Ontdek het beste van het westen van Madeira op een excursie van 8 uur vanuit Funchal. Je reist door diepe valleien en bekijkt vissersdorpen. Bewonder het adembenemende uitzicht op Cabo Girão Skywalk. Zie de vulkanische zwembaden van Porto Moniz en meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Duits, Portugees, Spaans
Inclusief ophaalservice
Ophaalservice vanaf bepaalde hotels in Funchal. Voor hotels buiten Funchal zijn extra kosten van toepassing
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de ruige landschappen van het westen en het noorden van Madeira
 • Bewonder één van de grootste natuurreservaten ter wereld in Paul da Serra
 • Stop bij Cabo Girão, het hoogste cape in Europa
 • Zie beide kanten van het eiland op een prachtige bergpas
 • Doorkruis het hoogste plateau van Madeira
Volledige beschrijving
Ontsnap aan de drukte van Funchal tijdens een dagvullende tocht door het westen van Madeira. Na ophaalservice van geselecteerde hotels in Funchal, passeer je het traditionele vissersdorpje Câmara de Lobos. Je gaat verder naar Cabo Girão Skywalk, Europa's hoogste klif op de Skywalk op 589 m. Ga vervolgens naar Ribeira Brava en ga noordwaarts door de diepe en smalle valleien van Serra D'Água. Bij aankomst in Encumeada op de top van de vallei, geniet je van een ongelooflijk uitzicht op de zuid- en noordkust van het eiland. Steek een bergpas over, waar beide zijden van het eiland zichtbaar zijn en reis af naar de ruige schoonheid van de noordkust, waar Atlantische walsen witte branding op de kliffen afzetten. Doorkruis het hoogste plateau van Madeira en bewondert meer spectaculaire panorama's. Vervolgens ga je naar São Vicente aan de noordkust van Madeira. Je bezoekt het dorpje Porto Moniz. Hier heb je ongeveer 1 uur voor de lunch, evenals wat tijd om de vulkanische zwembaden te bewonderen. Ga verder naar Paul da Serra om een van de grootste natuurreservaten ter wereld te zien. Tenslotte rij je terug naar Funchal.
Inbegrepen
 • Ophaalservice vanaf bepaalde hotels in Funchal.• Alle belastingen en brandstofkosten
 • Lunch
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 912 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Hoogwaardige rondleiding door de westkant, met een zeer deskundige gids die precies de juiste hoeveelheid tijd heeft besteed aan het verstrekken van informatie. We hadden voldoende tijd bij elke stop om foto's te nemen / verfrissingen te krijgen enz. En niets voelde gehaast. Ik zou deze tour ten zeerste aanbevelen aan mensen die het beste van het westen willen zien en die nerveus zijn om zelf over de haarspeld-bergpaswegen te rijden. Dit nam veel stress weg van het organiseren van een dagje uit en het was een briljante waarde. Hartelijk dank!

Verder lezen

17 januari 2020

Het was een goede reis - veel leuke sites onderweg. Het vulkanische strand was mooi, maar wou dat we daar meer tijd hadden en minder tijd in de souvenirwinkel. De bergen en lavapoelen waren mooi. Het was niet nodig dat de bestuurder / gids zo onbeleefd was toen we vroegen om aan de voorkant te zitten vanwege autoziekte. Er was helemaal niemand anders in de auto toen hij ons ophaalde en hij vertelde ons dat er mensen kunnen zijn die gehandicapt zijn en vooraan willen zitten, en dat iedereen vooraan wil zitten, dus dat zou niet wees eerlijk. We probeerden uit te leggen dat we natuurlijk zouden verhuizen als iemand met een handicap mee zou doen aan de reis, maar elke keer als ik het probeerde - hij onderbrak me ruw en liet me niet praten - dit is echt niet acceptabel. Hij was aangenaam voor de rest van de reis.

Verder lezen

30 november 2019

Ik kon deze reis niet wachten en het was zelfs beter dan ik had verwacht. We gingen door de bergen en valleien, het uitzicht was geweldig. We stopten een tijdje vaak of namen gewoon een foto. Speciale dank voor Nuno, de beste gids ooit. Alle kleine en belangrijke dingen aan ons uitleggen. Het was echt een leuke en leuke reis. De moeite waard! Nogmaals bedankt

Verder lezen

10 november 2019

Georganiseerd door

Product ID: 61801