Dagtocht

Madeira: oostelijke eilandtour en wandeling Levada

Madeira: oostelijke eilandtour en wandeling Levada

Vanaf € 45 per persoon

Op deze populaire tour krijg je spectaculaire uitzichten over bergen en bossen aan de oostkant van Madeira. In de taal van je keuze vindt de tour plaats in een minibus met airco in kleine groepen van 8-14 personen. Lunch is inbegrepen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Duits, Portugees, Spaans
Ophaalservice optioneel
Ophaalservice is beschikbaar bij alle hotels in Funchal en Canico. Ophaalservice bij de haven voor alle cruiseschiptoeristen Het schip moet om 08:00 uur of eerder gearriveerd zijn en moet om 17:00 uur of later vertrekken.
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Bekijk prachtige mandenvlechtkunst bij Camacha
 • Bezoek de derde hoogste piek van het eiland bij Pico do Arieiro
 • Neem een Levada wandeling langs het Laurisilva-bos in Ribeiro Frio
 • Geniet van een heerlijke lunch bij het bekende Grutas do Faial
 • Spectaculair uitzichtpunt bij Miradouro do Pico do Faco
 • A-vormige huisjes van Santana
Volledige beschrijving
Deze tour langs de oostkant van het eiland Madeira is ontworpen om gasten te laten zien hoe echt magisch het is. Kom en laat je verrassen door zijn spectaculaire schoonheid. Om de dag te beginnen, wordt u tussen 8:00 en 9:00 uur opgehaald bij het hotel. De eerste stop is bij een uitkijkpunt boven Funchal. Ga verder naar Camacha, beroemd om zijn prachtige vlechtwerk, en stop om rond te kijken en maak vervolgens een mooie rit naar Poiso, waar het begin van het Laurissilva-bos te vinden is. Ga hierna naar het majestueuze uitzicht op Pico do Arieiro. Pico do Arieiro is de derde hoogste top van het eiland, 1818 meter hoog. Het volgende is wat sommigen beschouwen als de mooiste plek op het eiland, Ribeiro Frio. Hier bezoekt u een forellenkwekerij en maakt u een levadawandeling naar de Balcões. Na de wandeling ga je naar Santana om de beroemde huisjes met A-frames te zien en ga je verder langs de noordelijke kustweg naar Faial. Stop voor de lunch in het noordelijke deel van het eiland. Na de lunch gaat u verder naar het oostelijke deel van het eiland, naar het beroemde uitkijkpunt Pico do Facho. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht op Ponta de São Lourenco, Machico en de luchthaven. Op een goede dag kan men de Desertas-eilanden zien, evenals Porto Santo, het kleine eiland grenzend aan Madeira. De laatste stop is een beroemd uitkijkpunt boven Machico. Je komt om 17.00 uur terug in Funchal.
Inbegrepen
 • 3-gangen menu met drankjes (alleen voor de gedeelde tour)
 • Fles lokale wijn en water
 • Toegangsgelden voor publieke zwemplaatsen etc.
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ophaalservice is beschikbaar bij alle hotels in Funchal en Canico. Ophaalservice bij de haven voor alle cruiseschiptoeristen Het schip moet om 08:00 uur of eerder gearriveerd zijn en moet om 17:00 uur of later vertrekken.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Alhoewel Funchal warm kan zijn in de winter, adviseren wij om warme kleding mee te nemen voor het bezoek aan hoger gelegen plekken.
 • De duur van deze tour is ongeveer 8 uur.
 • Ophaalservice is beschikbaar vanuit alle hotels in Funchal en Canico.
 • De tour start tussen 08:00 en 09:00 uur en je bent weer voor 17:00 uur terug.
 • De excursie is in het Engels, Duits, Frans of Spaans met een gekwalificeerde gids.
 • De route van de tour kan worden gewijzigd door onvoorziene omstandigheden, zoals verkeersrestricties en weersomstandigheden.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 545 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

This was a great tour. We got to see a lot of great places, the walk was beautiful. I felt we had plenty of time at each stop to take in the sights and explore a bit. Lucy is an amazing tour guide who really makes an effort to give you a great experience and show you things along the way. And she's funny!

15 oktober 2021

Briljante tour en onze gids Luci was de ster. Ze was zo informatief en erg vrolijk. Een geweldige manier om het oosten van het eiland te zien. De minibus had beter gekund, de airconditioning deed de ramen open, maar dat weerhield ons er niet van om van de reis te genieten

11 september 2021

Uitstekende zonnige dag in het oosten van Madeira. Lucie, onze gids was erg aardig en glimlachend! We hebben verschillende stops gemaakt om de prachtige landschappen te bewonderen, rum gemaakt van suikerriet te proeven, te genieten van een goede traditionele maaltijd en nog veel meer! Ik raad de activiteit 100% aan.

4 september 2021

Georganiseerd door

Product ID: 15977