Madeira: oostelijke eilandtour en wandeling Levada

Madeira: oostelijke eilandtour en wandeling Levada

Vanaf € 45 per persoon

Op deze populaire tour krijg je spectaculaire uitzichten over bergen en bossen aan de oostkant van Madeira. In de taal van je keuze vindt de tour plaats in een minibus met airco in kleine groepen van 8-14 personen. Lunch is inbegrepen.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Duits, Portugees, Spaans
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Bekijk prachtige mandenvlechtkunst bij Camacha
 • Bezoek de derde hoogste piek van het eiland bij Pico do Arieiro
 • Neem een Levada wandeling langs het Laurisilva-bos in Ribeiro Frio
 • Geniet van een heerlijke lunch bij het bekende Grutas do Faial
 • Spectaculair uitzichtpunt bij Miradouro do Pico do Faco
 • A-vormige huisjes van Santana
Volledige beschrijving
Deze tour over het oostelijke deel van Madeira laat je kennismaken met de magie van het eiland. Ga mee en verbaas je over de spectaculaire schoonheid. Aan het begin van de dag word je opgehaald bij je hotel van 08:00 tot 09:00 uur. Dan breng je als eerste een bezoek aan het uitzichtpunt over Funchal. Daarna gaat de rit verder naar Camacha, beroemd om zijn mandenvlechtkunst. Hier heb je de mogelijkheid om rond te kijken voordat je naar Poiso gaat, waar het Laurisilva-bos begint. Kijk uit naar het fantastische uitzicht vanaf Pico do Arieiro. Met 1.818 meter is Pico do Arieiro de derde hoogste top van het eiland. De volgende halte is Ribeiro Frio, voor sommigen de mooiste plek van Madeira. Hier bezoek je een forelkwekerij en wandel je langs de Levada naar Balcões. Na de wandeling ga je naar Santana om zijn bekende A-vormige huisjes te zien. De tour gaat vervolgens verder langs de noordkust naar Faial. Hier heb je een pauze bij een bekend restaurant op het eiland Grutas do Faial (grotten van Faial). Geniet hier van een heerlijke lunch die geserveerd wordt met een lokaal geproduceerde wijn. Na de lunch gaat de tour verder naar het oostelijke deel van het eiland, naar het bekende uitzichtpunt Pico do Facho. Vanaf hier heb je een onvergetelijk uitzicht over Ponta de São Lourenco, Machico en het vliegveld. Op een heldere dag kun je de Desertas-eilanden zien en Porto Santo, de kleine eilanden vlak bij Madeira. De laatste halte is bij het bekende uitzichtpunt over Machico. Om 17:00 uur ben je weer terug in Funchal.
Inbegrepen
 • 3-gangen menu met drankjes (alleen voor de gedeelde tour)
 • Fles lokale wijn en water
 • Toegangsgelden voor publieke zwemplaatsen etc.
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

  Trefpunt

  Ophaalservice is beschikbaar bij alle hotels in Funchal en Canico. Ophaalservice bij de haven voor alle cruiseschiptoeristen Het schip moet om 08:00 uur of eerder gearriveerd zijn en moet om 17:00 uur of later vertrekken.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Alhoewel Funchal warm kan zijn in de winter, adviseren wij om warme kleding mee te nemen voor het bezoek aan hoger gelegen plekken.
  • De duur van deze tour is ongeveer 8 uur.
  • Ophaalservice is beschikbaar vanuit alle hotels in Funchal en Canico.
  • De tour start tussen 08:00 en 09:00 uur en je bent weer voor 17:00 uur terug.
  • De excursie is in het Engels, Duits, Frans of Spaans met een gekwalificeerde gids.
  • De route van de tour kan worden gewijzigd door onvoorziene omstandigheden, zoals verkeersrestricties en weersomstandigheden.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,4 /5

  gebaseerd op 483 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,5/5
  • Vervoer
   4,5/5
  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • veiligheid
   4,5/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  Verwachtingen bijstellen

  Als je bedenkt dat Madeira klein is en alle wetenswaardigheden en bezienswaardigheden aan ons wil laten zien, snap je dat we een bijzonder leuke en leerzame dag hebben gehad, maar het verhaal dat ons vertelt werd, was vaak interessanter/leuker dan wat er daadwerkelijk te zien was. Foto maken en weer door. Wel een leuke ervaring, maar de trip was eigenlijk te lang. Na de huisjes in Santana was het eigenlijk wel klaar.

  Verder lezen

  9 november 2018

  Geweldige tocht met super uitzichten.

  De Oost-tour was een tocht met veel afwisseling; diepe dalen en grote hoogten. Na een prachtige rit door het bos kwamen we in de mist op weg naar Pico do Arieiro, waar gelukkig net de zon scheen;prachtige uitzichten. Leuke wandeling gemaakt naar Balcoes. De lunch was op zich goed, alleen het personeel van de Grutas was niet echt vriendelijk. Tocht is een echte aanrader. Ook mede door alle uitleg van de gids Bruno, tevens prima chauffeur.

  Verder lezen

  26 april 2018

  Sommige stops te snel andere te lang.

  Gezien de slechte weersomstandigheden boven in de bergen, had men de bezoektijd beter iets kunnen verkorten zodat we meer tijd hadden in Santana. Dan konden we mss nog genieten van de kabelbaan. Het eten tijdens de lunch was zeer lekker en een origineel plaats. Voor de rest was het geweldig!

  7 december 2017

  Georganiseerd door

  Product ID: 15977