Funchal
Markten bezoeken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Markten bezoeken: Onze meest aanbevolen

 • Funchal: wandeltocht oude stad

  1. Funchal: wandeltocht oude stad

  Ontmoet je gids bij het Jezuïetencollege van Funchal, Madeira University om deze 2 uur durende wandeltocht door Funchal te beginnen. Leer hoe de geschiedenis van Madeira en Funchal het stadscentrum vormden terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Reis langs de 19e eeuwse weg tussen het gemeentelijk theater en de kathedraal, waar voor het eerst suikerriet in Madeira in de 15e eeuw werd geplant. Verken het middeleeuwse hart van de stad die uit de Gouden Eeuw van Suiker dateert en ontdek de prachtige religieuze monumenten uit de 17e eeuw. Bezoek de ruïnes op oude Piloryplein en zie andere overblijfselen van overstromingen en het gebied dat in 1584 door het Grote Vuur van Funchal werd beschadigd. Deze tour helpt studenten van de Universiteit van Madeira te ondersteunen die financiële problemen hebben.  

  Good walk to get around funchal and learn about the history and take you around town in 2 hours.

 • Vanuit Funchal: halve dag zondagsmarkt en Santo da Serra

  2. Vanuit Funchal: halve dag zondagsmarkt en Santo da Serra

  Ervaar het dagelijks leven op het eiland Madeira met een bezoek aan de zondagsmarkten van Santo da Serra. Verwonder je over het verrassende assortiment van eten en andere goederen die tegen zeer lage prijzen verkrijgbaar zijn. Je wandelt vervolgens tussen de bloeiende camelia's en andere planten in de Santo da Serra-tuinen. Hier zie je de lokale dieren, zoals herten, paarden en geiten. Je rondleiding eindigt in het dorp Santa Cruz. Kuier nog wat over de zeeboulevard voordat je de terugreis inzet naar Funchal. Je rondleiding eindigt in het dorp Camacha, het centrum van Madeira's wilgenindustrie. Vanaf hier reis je weer terug naar Funchal.

 • Klassieke auto revival tour

  3. Klassieke auto revival tour

  Deze revivaltour met klassieke auto's begint op het punt waar je wilt worden opgehaald. Als het begint in uw hotel in het hotelgedeelte van de stad, kunt u het Casino van Funchal passeren, en vervolgens het huis van de president - Quinta Vigia. U bent dan in de buurt van het Parque de Santa Catarina, een grote tuin in het hart van Funchal. Dan kunt u via de hoofdweg, dicht bij de zee, naar de gemeentelijke markt, waar u een aantal van de beste lokale en exotische vruchten kunt proeven. Na een bezoek aan de markt ga je door de oude stad en het uitkijkpunt Barreirinha. U ziet ook het stadhuis, het Hof, de Sint-Evangelistkerk, de Sé-kathedraal, de stadstuin en het Baltazar-theater. Deze tour is in hoge mate aanpasbaar en u kunt dus stoppen waar u maar wilt.

 • Madeira: privé historische tour van een halve dag

  4. Madeira: privé historische tour van een halve dag

  Geniet van een privérondleiding van een halve dag om de cultuur en geschiedenis van Madeira te ontdekken, inclusief ophalen en inleveren van het hotel. Begin je ervaring bij Mercado dos Lavradores, een beroemde markt met heerlijke regionale producten. Ga door naar de oude binnenstad in Funchal en leer het verhaal van de eerste kolonisten van het eiland terwijl je door de straten loopt. Ga naar Churchill Viewpoint en kijk uit over Câmara de Lobos. Ga naar de stad om de plaats te verkennen waar de Britse premier tijdens zijn tijd op Madeira verbleef. Sluit je tour af bij de ruïnes van Ponte dos Socorridos, ooit een belangrijke brug die de stad Funchal met het westen van het eiland verbindt.

 • Madeira: privérondleiding door lokale markt van een halve dag

  5. Madeira: privérondleiding door lokale markt van een halve dag

  Uw VIP-service begint met uw verzameling van uw Madeira-accommodatie. Het hele weekend op Madeira leiden alle wegen naar Santo da Serra. Gelegen op 667 meter hoog, heeft dit milieuparadijs zijn eigen kenmerken en bepalende kenmerken. Elk weekend vindt er een traditionele markt op Madeira plaats, die bestaat uit echte producten en veel gastronomie. Dit is een evenement dat inwoners en toeristen samenbrengt, terwijl ze genieten van de gevarieerde cultuur van Madeira samen. Op deze locatie zijn ook verschillende Quintas (boerderijen) beschikbaar voor het publiek om gratis te bezoeken. Als de markt in Santo sluit, ga je naar de Funchal Farm Market om een verbazingwekkend gebouw te bezoeken dat is gebouwd in 1940. Daar kun je ook voorbeelden zien van de verschillende soorten fruit, groenten en bloemen die het eiland te bieden heeft.

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 420 beoordelingen

Een tour om een markt te ervaren die voornamelijk wordt bezocht door de lokale bevolking, dus in tegenstelling tot de Mercado Dos Lavadores in Funchal, waar de enige Madeirans de verkopers zijn, dit is het echte werk en de prijzen zijn concurrerend en laag. Er zijn ook authentieke lokale specialiteiten, Poncha, cider, steengebakken brood en nog veel meer ...... De tuinen zijn ook een must om te bezoeken. Zo vredig, met heerlijke vogelgezang. Ik had daar gemakkelijk een uur kunnen doorbrengen. Santa Cruz is ook een heerlijke plek. Het zou ideaal zijn geweest om een uur of meer daar te genieten van de promenade, genieten van een snack in een van de taverna's. Voor mij was de vlechtwerkfabriek een gecommercialiseerde etalage voor toeristen, veel te "geënsceneerd" en niet authentiek. Ik had liever mijn tijd op de andere locaties doorgebracht. Misschien omdat ik door de jaren heen dorpen heb bezocht die betrokken waren bij het maken van één vaartuig, voornamelijk aan hun deure

Echt een leuke halve dag

Perfecte halve dag excursie De stop aan zee was prachtig en we hielden van de zondagmarkt erg uniek en vooral de lokale bevolking gelukkig. Onze gids was vriendelijk en gaf uitstekende inzichten in maderia en het busje was zeer comfortabel en schoon. Ik vind wel dat deze tour de twee eerste stops elk met ongeveer 20 minuten moet verlengen en de derde moet doorgeven, omdat het voornamelijk een gigantische, te dure cadeauwinkel was (we geven de voorkeur aan ervaring boven winkelen om eerlijk te zijn) en dus gasten te laten focussen op het unieke landschap en zondagmarkt. Geweldige prijs reis ook.

Uitstekende gids - a fantastic guide

Zeer goede en veelzijdige rondleiding. Je kijkt anders naar de toeristische plaatsen dan voorheen en leert dingen die weinig bekend zijn. Very good and versatile tour. You look differently at the tourist places than before and you learn things that are little known.

Geweldige tour.

Mooie tour van een halve dag. Genoeg tijd bij elke stop voor koffie, winkelen of sightseeing. Zeer informatieve gids. Het is hoog in de bergen, dus wees voorbereid dat het misschien wat kouder is dan in Funchal.

Mooie wandeling die in twee uur tijd veel informatie verschaft over historie en cultuur.