Funchal
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Nachttours: Onze meest aanbevolen

 • Madeira: catamarancruise op oudejaarsavond met vuurwerk

  1. Madeira: catamarancruise op oudejaarsavond met vuurwerk

  Vertrek om 23:00 uur vanuit Funchal Marina en maak een korte cruise langs de kustlijn van Madeira om de prachtige kerstverlichting te zien. Keer terug naar de baai om de perfecte locatie te vinden om het fantastische vuurwerk te bekijken. Luid het nieuwe jaar in met een toast met champagne en Madeira-wijn aan boord. Geniet van een vuurwerk dat ooit werd bekroond met de beste ter wereld. Na het genieten van de vieringen, keert u om 01:00 uur terug naar de jachthaven.

 • Madeira: tickets voor folkloreshow met diner en drankjes

  2. Madeira: tickets voor folkloreshow met diner en drankjes

  Geniet van de eenvoudige geneugten van de Madeira-keuken in een restaurant dat speciaal is gekozen voor deze 2,5 uur durende avondactiviteit. Ervaar traditionele espetada, gemarineerd rundvlees gekookt boven het open vuur op een geurige laurierspies, vergezeld van milho frito (goudgebakken maïs), en misschien overheerlijk, zelfgemaakt lookbrood. Combineer deze gerechten met heerlijke wijn en energiek entertainment door een lokale folkloregroep en je bent verzekerd van een zeer gezellige avond uit. Folkloremuziek is populair op Madeira en wordt meestal uitgevoerd met lokale muziekinstrumenten zoals de machete, rajao, brinquinho en cavaquinho. Tijdens de folkloreshow begeleidt deze muziek traditionele dansen, zoals de Bailinho da Madeira.

 • Funchal: Sightseeing-avondtour met kerstverlichting

  3. Funchal: Sightseeing-avondtour met kerstverlichting

  Tijdens deze nachttour, nadat je bent opgehaald bij je hotel of accommodatie in Funchal, ga je naar de hoofdstraat in de buurt van de zee. Als u door de oude stad, het stadhuis, de belangrijkste kathedraal, het stadshof, de boerenmarkt, de stadstuin, het centrale plein en het hotelgebied loopt, kunt u genieten van de prachtige manier waarop de straten en gebouwen zijn versierd voor de feestdagen. Na de tour is het mogelijk om je weer af te zetten bij je hotel of in het stadscentrum. Deze tour duurt ongeveer 1u30 en op sommige plekken is het mogelijk om te stoppen om foto's te maken. Deze tour vindt plaats in een VW Kever cabriolet met kap naar beneden of in een VW bus/kombi.

 • Funchal: New Year's Eve Fireworks van Catamaran

  4. Funchal: New Year's Eve Fireworks van Catamaran

  Versla de drukte en breng je oudejaarsavond in stijl door op een luxe catamaran in de Atlantische Oceaan. Laat je verblinden door een wereldberoemd vuurwerk met vuurwerk dat de lucht van Funchal in brand steekt. Breng 4 uur door met genieten van de opwindende sfeer, terwijl u ontspant aan boord en eersteklas gastvrijheid ervaart. Geniet van verse hapjes, smakelijke tapas, seizoensfruit en chocolaatjes. Vier het met een glas Moet Champagne en geniet van een open bar met een breed scala aan drankjes, waaronder wijn, bier en champagne. Creëer herinneringen aan deze jaarlijkse extravaganza en beleef een ervaring die je niet snel zult vergeten. Ring het nieuwe jaar in met een adembenemende vuurwerkshow op zee.

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.