Kies data
Funchal

Avondtours

Funchal Nachttours: Onze meest aanbevolen

Madeira: catamarancruise met vuurwerk op oudejaarsavond

1. Madeira: catamarancruise met vuurwerk op oudejaarsavond

Vertrek om 23:00 uur vanuit Funchal Marina en maak een korte cruise langs de kustlijn van Madeira om de prachtige kerstverlichting te zien. Keer terug naar de baai om de perfecte locatie te vinden om het fantastische vuurwerk te bekijken. Luid het nieuwe jaar in met een toast met champagne en Madeira-wijn aan boord. Geniet van een vuurwerk dat ooit werd bekroond met de beste ter wereld. Na het genieten van de vieringen, keert u om 01:00 uur terug naar de jachthaven.

Van Funchal: Cabo Girao Sunset Cruise & Zeedieren

2. Van Funchal: Cabo Girao Sunset Cruise & Zeedieren

We vertrekken vanuit Funchal's en we proberen de ervaring op te doen om het leven in de jachthaven te observeren. Daarna gaan we naar Cabo Girão om te zwemmen en een beetje te ontspannen en om een unieke en onvergetelijke zonsondergang te zien. Kom en geniet van een prachtige zonsondergang door de Atlantische parelcatamaran. We verlaten Marina Nova do Funchal richting Cabo Girão. Geniet onderweg van het prachtige uitzicht en zie walvisachtigen. Aangekomen bij onze halte duik je in het kristalheldere water van de kust van Madeira. Sluit de dag af met een perfecte zonsondergang aan de overkant van de zee. De catamaran helpt ook in een meer gastvrije en gereserveerde omgeving.

Funchal: Sightseeing-avondtour met kerstverlichting

3. Funchal: Sightseeing-avondtour met kerstverlichting

Tijdens deze nachttour, nadat je bent opgehaald bij je hotel of accommodatie in Funchal, ga je naar de hoofdstraat in de buurt van de zee. Als u door de oude stad, het stadhuis, de belangrijkste kathedraal, het stadshof, de boerenmarkt, de stadstuin, het centrale plein en het hotelgebied loopt, kunt u genieten van de prachtige manier waarop de straten en gebouwen zijn versierd voor de feestdagen. Na de tour is het mogelijk om je weer af te zetten bij je hotel of in het stadscentrum. Deze tour duurt ongeveer 1u30 en op sommige plekken is het mogelijk om te stoppen om foto's te maken. Deze tour vindt plaats in een VW Kever cabriolet met kap naar beneden of in een VW bus/kombi.

Van Funchal: zonsondergang en sterrenkijken bij Pico do Arieiro

4. Van Funchal: zonsondergang en sterrenkijken bij Pico do Arieiro

Deze Sunset Tour is een uniek evenement omdat je naar de sterren in Pico do Areeiro kunt staren en we hebben ook wat drankjes voor onze zonsonderganggasten en muziek. Het is een speciaal evenement, afgestemd op uw persoonlijke smaak. We kunnen rekening houden met speciale verzoeken als we de informatie vooraf hebben doorgegeven. We doen ook de Sunset-tour in Ponta do Pargo, het westelijke puntje van het eiland, vooral als het weer in Pico do Arieiro die dag niet ideaal is voor de zonsondergang.

Funchal: vuurwerk op oudejaarsavond per catamaran

5. Funchal: vuurwerk op oudejaarsavond per catamaran

Versla de drukte en breng je oudejaarsavond in stijl door op een luxe catamaran in de Atlantische Oceaan. Laat je verrassen door een wereldberoemde pyrotechnische vuurwerkshow die de lucht van Funchal doet ontbranden. Breng 4 uur door met genieten van de opwindende sfeer terwijl u aan boord ontspant en eersteklas gastvrijheid ervaart. Geniet van verse hapjes, smakelijke tapas, seizoensfruit en chocolaatjes. Vier het met een glas Moet Champagne en geniet van een open bar met een breed scala aan drankjes, waaronder wijn, bier en champagne. Creëer herinneringen tijdens dit jaarlijkse extravaganza en beleef een ervaring die u niet snel zult vergeten. Luid het nieuwe jaar in met een adembenemende vuurwerkshow op zee.

Kerstverlichting in Funchal Tour

6. Kerstverlichting in Funchal Tour

Ontdek de prachtige glanzende stad Funchal tijdens de kerstperiode. Dwaal tijdens de nachttour om ongeveer een uur lang van de kerstverlichting te genieten, langs de meest karakteristieke straten van Funchal. De winter geeft Funchal een magisch gevoel en de Kerstman zal je helpen om de meest fascinerende stad ter wereld te ontdekken. Funchal is geselecteerd als een van de meest interessante kerstmarkten tussen verschillende Europese steden, waarbij de lichten zeker een belangrijk punt in overweging zijn geweest.

Madeira: privétour met kerstverlichting in Funchal

7. Madeira: privétour met kerstverlichting in Funchal

Laat je gids je meenemen naar de stad Funchal voor een wandeltocht langs de kerstversieringen van dit jaar. Bekijk de levendige kleuren en hoor over de tradities achter de stralende displays die je ziet. Je wordt opgehaald bij je accommodatie op Madeira en rijdt naar de stad Funchal. Stop in het centrum van Funchal en start je begeleide wandeling. Ontdek de schoonheid van een Portugese kerst terwijl je door de charmante hoofdstraten van de stad loopt. Volg je gids om meer dan 1 miljoen lichten verspreid over het stadscentrum te zien. Bewonder verschillende creatieve kerststallen. Bekijk de lichten door de ogen van een local met hulp van je gids. Ga naar een uitkijkpunt waar je alle feestelijke lichtjes in deze romantische kuststad tegelijk kunt zien. Keer terug naar je accommodatie als je klaar bent met je tour.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Avonturen
  • Dagtochten
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 19

Veelgestelde vragen over Nachttours in Funchal

Welke andere activiteiten dan Nachttours zijn de moeite waard in Funchal?

Andere onmisbare dingen om te doen in Funchal:

Welke Nachttours in Funchal nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.