Funchal
Natuurreservaten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Natuurreservaten: Onze meest aanbevolen

 • Madeira: Halve dag Coasteering Tour

  1. Madeira: Halve dag Coasteering Tour

  "Coasteering" is een sportactiviteit waarmee men zich langs de kust kan ontwikkelen, hetzij langs een strand of een klif. Onderweg kunt u zwemmen, duiken, snorkelen, klimmen, reizen door grotten of tunnels en springen in het water. Madeira heeft uitstekende omstandigheden voor deze sport vanwege de lava- en rotsenkusten, waardoor bezoekers kunnen zwemmen in het kristalheldere warme water. De wateren vormen ongerepte uitzichten, met de berg die bijna in zee stroomt. Deze activiteiten vinden plaats aan de zuidoostkust van Madeira, met name in Baia d'Abra (Caniçal), een natuurpark van adembenemende schoonheid. De sprongen, die allemaal optioneel zijn, zijn tussen de 1 en 10 meter hoog. Coasteering kan worden gedaan door families, groepen of individuen van alle leeftijden, op voorwaarde dat ze kunnen zwemmen. Gedurende de hele route worden de deelnemers geleid door de gidsen en instructeur...

 • Madeira: Full-Day Porto Moniz Jeep Tour

  2. Madeira: Full-Day Porto Moniz Jeep Tour

  Jeeptours op Madeira zijn een leuke en andere manier om het eiland te ontdekken. Hiermee kunt u het hele eiland ontdekken, inclusief moeilijk bereikbare plaatsen die alleen met terreinvoertuigen kunnen worden bereikt. Alle voertuigen zijn Land Rover Discoveries, voertuigen die bekend staan om hun kracht, comfort en stabiliteit. Deze combinatie van kwaliteiten maakt ze idee voor geweldige tours. Je Jeep-tour door de westkant van het eiland Madeira combineert belangrijke hoogtepunten zoals Paul da Serra (het grootste plateau op Madeira), Porto Moniz en Seixal (bekend om hun natuurlijke zwembaden), en São Vicente, waar je kunt kiezen om de vulkanische grotten. Aan het einde van uw ervaring keert u terug naar uw accommodatie.

 • Van Funchal: Eastern Peninsula Running Tour (Easy-Moderate)

  3. Van Funchal: Eastern Peninsula Running Tour (Easy-Moderate)

  Deze 9 kilometer lange begeleide trailrunning-ervaring is de beste manier om het schiereiland São Lourenço te leren kennen. Dit schiereiland wordt altijd omringd door de zee en biedt een prachtig uitzicht op het water en de vulkanische formaties en kliffen. Als het weer goed is, helpt het ook om halverwege te zwemmen om af te koelen. Je route begint aan het einde van Caniçal Road (ER214) en volgt een pad tussen de kliffen die het schiereiland vormen. Aangekomen in Casa do Sardinha en klim naar de Pico do Furado, waar je een prachtig uitzicht hebt op de Baia d'Abra, evenals de eilanden Porto Santo en Desertas. Op de afdaling, als het weer goed is, kunt u in het heldere water van de Cais do Sardinha duiken voordat u via hetzelfde pad terugkeert naar het startpunt.

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.