Funchal
Pedicab & Rickshaw Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Pedicab & Rickshaw Tours: Onze meest aanbevolen

 • Funchal: 75-minuten stadsrondrit in een Tukxi

  1. Funchal: 75-minuten stadsrondrit in een Tukxi

  Met een lokale gids op de stoel biedt deze tour een fantastische introductie tot de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van Funchal. De tour neemt je mee naar de 15e-eeuwse oude binnenstad, met stops bij de fantastische uitkijkpunten van Socorro en Villa Guida. Later, waardeer een mix van monumenten uit verschillende eeuwen in het stadscentrum, waaronder de 15e-eeuwse kathedraal, de Mercado dos Lavradores (boerenmarkt) en het stadsplein waar het stadhuis en het jezuïetenklooster te vinden zijn. Bezoek de wijk São Pedro, waar het oudste klooster van het eiland, Santa Clara, het beroemde museum van Quinta das Cruzes en de kerk van São Pedro te bewonderen zijn. Om je tour af te sluiten, rijd je langs de stadstuin en het Santa Catarina-park om een voorproefje te krijgen van de beroemde tuinen van Madeira. De Tukxi is klein en manoeuvreerbaar genoeg om je comfortabel door de smalle...

  Deze trip was een hele aangename manier om Funchal op een korte tijd te leren kennen. We hadden een uitstekende, vriendelijke gids: Gonzalez die zijn tijd nam om ons de geschiedenis van de stad te vertellen en dingen te laten ontdekken. Het is een absolute aanrader!

 • Funchal: Tukxi Tour naar Monte

  2. Funchal: Tukxi Tour naar Monte

  Met je "Tukxi" (tuk-tuk taxi) met een lokale gids aan het roer, begint je tour met een rit door de heuvels van Funchal naar het beroemde dorp Monte en de beroemde kerk, tuinen en rodelbaan. Op weg naar de heuvel kunt u een aantal fantastische uitzichten over de stad waarderen en eenmaal in het dorp Monte neemt de gids u mee door de tuinen naar de beroemde 19e-eeuwse kerk van "Onze-Lieve-Vrouw van Monte". Informatie over de geschiedenis van het dorp zal worden verstrekt, samen met een aantal geweldige fotomomenten. Je kunt ook de beroemde rodelbaan ervaren (apart betaald). Je Tukxi-chauffeur ontmoet je aan het eind van je rodelrit, waarna je comfortabel terugreist naar je vertrekpunt.

 • Funchal: 75 minuten durende Tukxi-tour met kerstverlichting

  3. Funchal: 75 minuten durende Tukxi-tour met kerstverlichting

  Bereid je voor om verblind te worden door de beroemde kerstverlichting van Funchal tijdens een Tukxi-tour. Je Tukxi-chauffeur leidt je door de straten van de stad in een open voertuig, zodat je genoeg tijd hebt om van de kleurrijke versieringen te genieten. Duizenden lichtjes gloeien in kerstshows in de straten, op de gebouwen, in de tuinen en op de bergen van dit prachtige eiland. Sta versteld van de creativiteit, harmonie en levendige kleuren van deze attractie op Madeira. Luister naast de lichten ook naar verhalen over de geschiedenis en cultuur van de stad. Tijdens de tour zal je gids je wijzen op enkele van de bezienswaardigheden van Funchal. Je krijgt de beste stukjes van dit feestelijke spektakel te zien en je chauffeur stopt op de perfecte plekken om je fantastische fotomomenten te bieden.

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.