Kies data
Funchal

Fietstaxi- & riksjatours

Funchal Pedicab & Rickshaw Tours: Onze meest aanbevolen

Madeira: aangepaste ervaring van 6 uur

1. Madeira: aangepaste ervaring van 6 uur

Tijdens deze zes uur durende tour kun je een reisroute samenstellen met behulp van je lokale gids / chauffeur. U kunt de verschillende gebieden kiezen die u wilt bezoeken. De stad Funchal, het vissersdorpje Câmara de Lobos, de westkust kliffen van Cabo Girão, de unieke Fajã dos Padres, het heuveldorp Monte, de oostkust kliffen van Garajau, de botanische tuin, of zelfs de adembenemende berg uitzicht op Nuns Valley zijn alle mogelijke opties voor uw reisroute. U kunt ervoor kiezen om de stad Funchal te bezoeken, meer te weten te komen over de geschiedenis ervan en enkele iconische bezienswaardigheden te bekijken, zoals de kathedraal van Sé. Als je de bergen in wilt gaan, is Nuns Valley misschien een uitstekende keuze om deze tour te bezoeken. Een ander alternatief is om de westkust te verkennen, met een rit naar het vissersdorpje Câmara de Lobos. Je kunt ook de heuvels in naar de top van Cabo Girão, waar op het hoogste punt een glazen hemelwandeling je een adembenemend uitzicht biedt over de zuidoostkust en het strand beneden. Dichtbij Cabo Girão ligt Fajã do Padres, een kustgebied op Madeira zonder toegang tot de weg of te voet. De enige twee manieren om er te komen zijn met de kabelbaan of per boot. Op weg naar Cabo Girão en Fajã dos Padres kunt u een steeds veranderend landschap bewonderen langs de kronkelige wegen die de natuurlijke vorm van de heuvels omzeilen. Op de terugweg naar Funchal vanaf de westkust kunt u ervoor kiezen om te stoppen bij de natuurlijke zwembaden van Doca do Cavacas. Reis door naar Garajau, aan de oostkant van de baai van Funchal. Je krijgt een spectaculair uitzicht op het standbeeld van Christus de Verlosser - ouder dan die in Brazilië - terwijl je je verwondert over het kristalheldere water op het strand beneden. Je hebt ook de mogelijkheid om de botanische tuin te bezoeken. Welke route u ook kiest, uw gids staat altijd voor u klaar om u te helpen.

Funchal: Monte Tropical Garden & Toboggan Ride per Tuk Tuk

2. Funchal: Monte Tropical Garden & Toboggan Ride per Tuk Tuk

Voel de spanning van het rijden met een Tuk Tuk rond de prachtige Monte Tropical Garden. Begin in de stad Funchal en ga richting de bergen. Aankomst in Monte Palace Madeira en geniet van een kopje koffie. Verken meer dan 70.000 vierkante meter aan exotische planten en adem de prachtige sfeer van de tuin in. Ontdek een van de meest opwindende en prachtige plekken die Madeira te bieden heeft. Begin de reis in de oude binnenstad van de stad Funchal, een belangrijke toeristische attractie vol leuke verhalen en merkwaardige feiten. Trek naar de bergen tot aan de stad Monte. Laat u betoveren door de prachtige planten en bezoek een van de meest populaire kerken op het eiland, de kerk van Monte. Kom meer te weten over de dag van Vrouwe van Monte, het meest bezochte feest op het eiland Madeira het hele jaar door. Neem de tijd in het Monte Palace Madeira, geliefd om zijn fascinerende en immense tuin. Maak foto's, ontspan, geniet van een kopje koffie en bereid je voor om te verdwalen in de natuur van het tuinterrein. Bezoek het centrale meer en bewonder de lokale zwanen, eenden, pauwen en kippen. Betreed het Monte Palace Madeira Museum en verken de drie verdiepingen vol met sculpturen, geschiedenis en een unieke mineralencollectie. Beëindig de tour bij een legendarische charme van het eiland, de beroemde Monte Toboggan. Geniet van de spannende rit de heuvel af, zoals de lokale bevolking dat vroeger deed.

Uitzichtpunten van Funchal: begeleide tuktuk-tour van 90 minuten

3. Uitzichtpunten van Funchal: begeleide tuktuk-tour van 90 minuten

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Funchal, begin je aan deze 90 minuten durende tour om de meest historische delen van de stad te verkennen. Je tuk-tuk-chauffeur / gids neemt je eerst mee naar de oude binnenstad van Funchal, die dateert uit de 16e eeuw, toen het eiland werd gekoloniseerd door de Portugezen. Stop bij het uitkijkpunt Barreirinha en geniet van het panorama voordat je doorgaat naar nog meer spectaculaire uitzichten bij het volgende uitkijkpunt, bekend als Vila Guida. Geniet van het weidse uitzicht over de baai van Funchal. Er zijn nog meer uitzichtpunten in petto. Je volgende stop is het uitkijkpunt Pico dos Barcelos, gevolgd door het uitkijkpunt Avista Navios, dat een ander perspectief biedt over de baai van Funchal.

Funchal: begeleide tuktuk-tour en botanische tuinen

4. Funchal: begeleide tuktuk-tour en botanische tuinen

Klim aan boord van een tuk-tuk voor een 2 uur durende tour door de meest historische buurten van Funchal in het gezelschap van een vriendelijke chauffeur/gids. Reis door schilderachtige straten, waaronder enkele van de smalste in de stad! Bezoek de oude binnenstad, waar de straten en monumenten dateren uit de 16e eeuw. Leer hoe het eiland werd gekoloniseerd door de Portugezen. Ga naar populaire locaties, zoals de Mercado dos Lavradores (Arbeidersmarkt) om de geluiden, geuren en kleuren op te snuiven. Bewonder de gevel van de kathedraal van Funchal (Sé Catedral de Nossa Senhora da Assunção). Verken vervolgens de oudste en meest typische straten van Funchal, waaronder Rua Ferrnão Ornelas. Beëindig uw tuk-tuk-tour in de Botanische Tuinen, een van de populairste toeristische attracties van Madeira sinds de opening in 1960. Wandel over het 35.000 vierkante meter grote terrein om tot 2.500 exotische planten uit alle continenten te zien. Bewonder het bloemenmozaïek en ervaar de uitbundigheid van het amfitheater. Verken de inzet van de Botanische Tuinen voor het behoud van plantensoorten in 5 hoofdgebieden.

Funchal: Monte Tuk Tuk Tour naar de rodelen

5. Funchal: Monte Tuk Tuk Tour naar de rodelen

Je wordt opgehaald bij je hotel of een andere locatie naar keuze in een van onze tuk-tuks met een ervaren gids die je door de hele tour leidt en alles uitlegt wat je moet weten. Een volledig privé-ervaring in een grappig voertuig. Het begint met een korte uitleg van wat de hele tour zal zijn en wat je zult zien en doen tijdens de 1,5 uur durende tour. Ervaar de rodeltocht met een tuk-tuk-tour van Funchal naar Monte, stop bij het uitkijkpunt met een geweldig uitzicht op de stad en maak een kans om de bekende kerk van Monte te bezoeken. De rodelbaan is iets dat verplicht is om te bezoeken als je Madeira bezoekt. U zult genieten van de rit naar beneden van Monte naar Funchal. Het stopt op een plaats waar de tuk-tuk op je wacht om je terug te brengen. (Wij zijn niet verantwoordelijk als de glijbanen door weersomstandigheden niet meer werken)

Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

6. Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

Bekijk de topsites van Funchal tijdens een begeleide tuk-tuk-tour. Vaar door de oude stad en de nieuwe wijk Lido. Bekijk bezienswaardigheden zoals het fort van Pico, het fort van São Tiago en de kathedraal van Funchal. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Funchal en geniet van het landschap terwijl je naar de heuveltop rijdt waar het fort van Pico ligt. Bewonder dit fort dat ooit de stad beschermde tegen piraten en Franse kapers. Ga verder naar Quinta Vigia, het felroze herenhuis waar de president van het eiland woont. Rijd naar de kathedraal van Funchal om de weelderige Manuelijnse gotische kenmerken te waarderen. Stop bij de Farmer's Market waar u de verse lokale producten kunt bekijken. Rond je tour af in de bar van Barreirinha in de oude stad, waar je kunt stoppen voor een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

Funchal: stadstour in een Tukxi

7. Funchal: stadstour in een Tukxi

Met een lokale gids aan het stuur biedt deze tour een fantastische introductie tot de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van Funchal. De tour neemt je mee naar de 15e-eeuwse oude binnenstad, met stops bij de fantastische uitkijkpunten van Socorro en Villa Guida. Geniet later van een mix van monumenten uit verschillende eeuwen in het stadscentrum, waaronder de 15e-eeuwse kathedraal, de Mercado dos Lavradores (boerenmarkt) en het stadsplein waar het stadhuis en het jezuïetenklooster te vinden zijn. Bezoek de wijk São Pedro waar het oudste klooster van het eiland, Santa Clara, het beroemde museum van Quinta das Cruzes en de kerk van São Pedro te bewonderen zijn. Om uw tour af te sluiten, rijdt u langs de stadstuin en het Santa Catarina-park om de beroemde tuinen van Madeira te proeven. De Tukxi is klein en wendbaar genoeg om u comfortabel door de kleine achterstraatjes van de stad te vervoeren. Deze tour is de perfecte introductie tot de stad Funchal!

Funchal: Botanische Tuin in een Tuk-Tuk Tour

8. Funchal: Botanische Tuin in een Tuk-Tuk Tour

Ontdek de Botanische Tuin van Madeira, een van de mooiste tuinen op Madeira met deze tuk-tuk-tour vanuit Funchal. Bewonder het prachtige uitzicht over de stad en bewonder de tuinen van 80.000 vierkante meter. Stop op de terugreis bij bezienswaardigheden zoals het stadsplein. Tijdens de rit de heuvel op met je gids, kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Eenmaal boven in de Botanische Tuin, zal uw gids u voldoende tijd geven om de tuinen te bezoeken (toegang tot de tuin niet inbegrepen). Heb de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor het natuurhistorisch museum van de tuin, dat zeker een bezoek waard is voor diegenen die wat meer wetenschappelijke informatie over planten willen. Vaar vanuit de tuin naar beneden en bezoek een verscheidenheid aan bezienswaardigheden uit verschillende eeuwen in het stadscentrum, waaronder de 15e-eeuwse kathedraal en het stadsplein waar het stadhuis en het jezuïetenklooster te vinden zijn.

Funchal: rondleiding per Tuk Tuk en eindig bij CR7 Museum

9. Funchal: rondleiding per Tuk Tuk en eindig bij CR7 Museum

Begin je tuktuk-tour door Funchal door de oude binnenstad van de stad te verkennen, die dateert uit de 16e eeuw toen het eiland voor het eerst werd gekoloniseerd door de Portugezen. Uw chauffeur brengt u graag naar enkele van de smalste straten van de stad. Passeer Funchal Market om te genieten van de aroma's van het verse voedsel en de bloemen die te koop zijn. Ga verder naar de kathedraal van Funchal en bewonder het op Mudéjar geïnspireerde dak. Verken de oudste en meest typische straten van Funchal, waaronder Ferrnão de Ornelas. Beëindig je begeleide tuk-tuk-tour in het CR7 Museum en bekijk emblematische foto's van Cristiano's carrière, video's en zijn wassen beeld in je eigen tempo. Bewonder de junior- en professionele trofeeën die hij won toen hij diende bij Andorinha, Nacional, Sporting, Manchester United en Real Madrid.

Funchal: begeleide stadstour met tuktuk

10. Funchal: begeleide stadstour met tuktuk

Eenmaal aan boord van je charismatische tuk-tuk, begin je de 15e-eeuwse oude binnenstad van Funcha te verkennen. Ontdek de deuren en muren die zijn beschilderd door lokale kunstenaars, terwijl je door de smalle straatjes naar Vila Guida rijdt. Ontspan op prachtige uitzichtpunten zonder het lawaai van de stad, voordat u naar het stadscentrum reist om het standbeeld van Gonçalves Zarco, het stadhuis, de kathedraal en andere historische gebouwen te zien. Je zult ook de Mercado dos Lavradores verkennen, een lokale boerenmarkt. Als u de heuvel oprijdt, kunt u genieten van het uitzicht voordat u het fort van São João Batista van Pico bereikt. Het prachtige panoramische uitzicht over de stad is de beste introductie voor uw kennis van Funchal. Je tour wordt later afgesloten met je chauffeur/gids die je afzet waar je maar wilt in het stadscentrum.

  • Privétours
  • Avonturen
  • Hop on, hop off-tours
37 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 37

Veelgestelde vragen over Pedicab & Rickshaw Tours in Funchal

Welke andere activiteiten dan Pedicab & Rickshaw Tours zijn de moeite waard in Funchal?

Andere onmisbare dingen om te doen in Funchal:

Welke Pedicab & Rickshaw Tours in Funchal nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.