Funchal
Shows

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Shows: Onze meest aanbevolen

 • Madeira: tickets voor folkloreshow met diner en drankjes

  1. Madeira: tickets voor folkloreshow met diner en drankjes

  Geniet van de eenvoudige geneugten van de Madeira-keuken in een restaurant dat speciaal is gekozen voor deze 2,5 uur durende avondactiviteit. Ervaar traditionele espetada, gemarineerd rundvlees gekookt boven het open vuur op een geurige laurierspies, vergezeld van milho frito (goudgebakken maïs), en misschien overheerlijk, zelfgemaakt lookbrood. Combineer deze gerechten met heerlijke wijn en energiek entertainment door een lokale folkloregroep en je bent verzekerd van een zeer gezellige avond uit. Folkloremuziek is populair op Madeira en wordt meestal uitgevoerd met lokale muziekinstrumenten zoals de machete, rajao, brinquinho en cavaquinho. Tijdens de folkloreshow begeleidt deze muziek traditionele dansen, zoals de Bailinho da Madeira.

 • Madeira: traditioneel Madeiraans diner en show

  2. Madeira: traditioneel Madeiraans diner en show

  Laat je direct ophalen bij je accommodatie en reis naar een fantastisch lokaal restaurant. Geniet hier van een heerlijk driegangenmenu met zoveel rode wijn, witte wijn, bier of frisdrank als je wilt. Geniet naast uw heerlijke lokale maaltijd van een optreden van een Madeiraanse folkgroep of een fado-concert. Begin met een glas Madeira-wijn. Probeer dan een tomatensoep met bolo do caco, een traditioneel brood gemaakt van meel, zoete aardappelen, gist, water en zout. Geniet vervolgens van de beroemde espetada, smakelijk rundvlees aan spies geserveerd met frietjes, groenten, salade en gebakken maïs - een typisch Madeiraans diner. Kies dan uit koffiemousse of een frisse fruitsalade. Sluit uw maaltijd af met een kopje koffie en een digestieve Madeira-likeur.

 • Funchal: New Year's Eve Fireworks van Catamaran

  3. Funchal: New Year's Eve Fireworks van Catamaran

  Versla de drukte en breng je oudejaarsavond in stijl door op een luxe catamaran in de Atlantische Oceaan. Laat je verblinden door een wereldberoemd vuurwerk met vuurwerk dat de lucht van Funchal in brand steekt. Breng 4 uur door met genieten van de opwindende sfeer, terwijl u ontspant aan boord en eersteklas gastvrijheid ervaart. Geniet van verse hapjes, smakelijke tapas, seizoensfruit en chocolaatjes. Vier het met een glas Moet Champagne en geniet van een open bar met een breed scala aan drankjes, waaronder wijn, bier en champagne. Creëer herinneringen aan deze jaarlijkse extravaganza en beleef een ervaring die je niet snel zult vergeten. Ring het nieuwe jaar in met een adembenemende vuurwerkshow op zee.

Funchal: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Funchal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.