Funchal
Sleerijden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Sleerijden: Onze meest aanbevolen

  • Vanaf Funchal: tour Nonnenvallei, Monte en sleerit

    1. Vanaf Funchal: tour Nonnenvallei, Monte en sleerit

    Vertrek vanuit Funchal en reis naar Pico dos Barcelos om een van de unieke uitzichtpunten van Madeira te ervaren. Krijg een adembenemend uitzicht van alle punten van het eiland voordat je omhoog gaat naar Eira do Serrado. Bewonder de omliggende kastanjebomen en eucalyptusplanten van het natuurlijke wonderland. De oude voetpaden worden nog steeds gebruikt door lokale inwoners en toeristen, en de nauwe weg en de tunnels kun je vandaag nog zien. Vanaf een hoogte van 1.094 meter boven de zee, zie je de Nonnenvallei (afhankelijk van het weer). De Nonnenvallei (Curral das Freiras) is omgeven door lavasteen en geïsoleerd van de rest van het eiland. De vallei kreeg de naam van de nonnen die daar woonden en moesten vluchten vanwege pirateninvallen in de 16e eeuw. Proef de traditionele kastanjecake en gebakjes die je alleen in de regio kunt vinden, samen met traditionele likeuren. Ga daarna na M...

    Mooie tour! Hele vrolijke reisleidster, Lucy. Ze maakt je echt aan het lachen. Je krijgt veel informatie over de bezienswaardigheden en voldoende tijd om ergens vrij rond te kijken.

Funchal: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Funchal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 120 beoordelingen

Gids was uitstekend en had niet meer kunnen doen (Zuid-Afrikaanse kerel), prachtig uitzicht in de bergen en rijden is niet voor schijnheiligen. We genoten van de sledetocht, maar werden enigszins vertraagd door een slee van drie man voor ons, dus een beetje teleurgesteld omdat we een paar keer tot stilstand kwamen. Zeer het geld waard voor de tour.

Erg leuk om te doen. Ook al ben je er al geweest. De gids verteld honderduit en gepassioneerd over de omgeving en het eiland. Onze gids is hier ook geboren en weet erg veel van de omgeving. Uitstekende prijs! De rit in de toboggan is nl inklusief.

Tour was zoals beloofd. Zeer fijne gids gehad ( Tony )die alle tijd nam en uitleg heeft gegeven over de aanwezige flora. Slederit was erg leuk, ook de nonnenvalei werd alle tijd voor genoken. Erg mooie vieuwpoints.

Mooie tour! Hele vrolijke reisleidster, Lucy. Ze maakt je echt aan het lachen. Je krijgt veel informatie over de bezienswaardigheden en voldoende tijd om ergens vrij rond te kijken.

Die sleerit was echt fantastisch.ook het uitzicht van die nonnenvalkei