Kies data
Funchal

Streetfood

Funchal Street Food: Onze meest aanbevolen

Funchal: gastronomische wandeltocht met wijn

1. Funchal: gastronomische wandeltocht met wijn

Ontdek de spannende geschiedenis van Funchal en proef de lokale smaken tijdens een 3 uur durende wandeltocht met gids. Leer meer over het verleden van de stad, bewonder de architectuur en proef de beroemde wijnen van Madeira. Smul van traditionele gerechten in restaurants en op de lokale markt. Geniet van 9 bezoekjes in totaal, met 11 proeverijen en 6 wijnproeverijen. Op deze tour bezoek je de volgende locaties: Made in Madeira: een innovatief project dat de tradities, cultuur en kunst van Madeira wil behouden. Probeer verschillende regionale delicatessen Uau Cacau: een 100% chocoladefabriek in Madeira die zich richt op smaakvolle chocolaatjes en traditionele smaken die gewoon onweerstaanbaar zijn Pereira d'Oliveira Vinhos: de wijnen van deze fabrikant worden over de hele wereld gewaardeerd en zijn oudere wijnen genieten de hoogste reputatie bij experts Fabrica de Santo Antonio: een fabriek die de bekendste Madeira koekjes en snoep volgens traditionele recepten produceert Cristalina Chique: deze typische bar is populair onder de lokale bevolking die op elk moment van de dag graag de sandwich met filet met zwarte haarstaartvis of verse tonijn eet. Mercados dos Lavradores: de boerenmarkt in Funchal heeft kleurrijke bloemen, seizoensgebonden exotische vruchten en een breed scala aan vis te bieden A Mercadora: deze typische supermarkt in Madeira verkoopt verschillende kruiden, bonen, aardappelen en nog veel meer. Probeer de beroemde suikerrietbrandewijn Poncha Venda da Donna Maria: probeer lokale en huisgemaakte gerechten in dit oude restaurant in de stad, dat typische gerechten uit Madeira biedt Oficina do Mercado: in de Armazém do Mercado biedt deze moderne stand goede koffie, wijn, thee en muziek in een rustige sfeer. Vanaf hier keer je terug naar startpunt.

Madeira: privérondleiding door lokale markt van een halve dag

2. Madeira: privérondleiding door lokale markt van een halve dag

Uw VIP-service begint met uw verzameling van uw Madeira-accommodatie. Het hele weekend op Madeira leiden alle wegen naar Santo da Serra. Gelegen op 667 meter hoog, heeft dit milieuparadijs zijn eigen kenmerken en bepalende kenmerken. Elk weekend vindt er een traditionele markt op Madeira plaats, die bestaat uit echte producten en veel gastronomie. Dit is een evenement dat inwoners en toeristen samenbrengt, terwijl ze genieten van de gevarieerde cultuur van Madeira samen. Op deze locatie zijn ook verschillende Quintas (boerderijen) beschikbaar voor het publiek om gratis te bezoeken. Als de markt in Santo sluit, ga je naar de Funchal Farm Market om een verbazingwekkend gebouw te bezoeken dat is gebouwd in 1940. Daar kun je ook voorbeelden zien van de verschillende soorten fruit, groenten en bloemen die het eiland te bieden heeft.

  • Rondleidingen
  • Privétours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Street Food in Funchal

Welke andere activiteiten dan Street Food zijn de moeite waard in Funchal?

Andere onmisbare dingen om te doen in Funchal:

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 37 beoordelingen

Rachel took us into her town ‘as if we were friends’ not tourists. And so we discovered hidden places/ taste local and traditional food and drinks, look out for the poncha , in between she tells us things about the city and Madeira’s life. So we had a total, seeing/hearing/ smelling and not to forget tasting, experience just on a Friday Morning in Funchal. If you are searching for (the not touristic) real Madeira taste, you have to book this tour!!

Je leert snel de specialiteiten van Madeira kennen. Komt op leuke plekjes/ restaurants waar je anders niet zo snel zou komen. Onze gids Roberto heeft NL roots en wij hadden NL gezelschap, dus hij deed zijn best om ons in het NL rond te leiden. Wat heel leuk was. Wij zaten wel vol aan het eind vd tour. Alles was goed georganiseerd. Als we ergens aan kwamen, stond er al een tafel gereserveerd. Een aanrader voor jong en oud.

Deze tour is zeker een mooie aanvulling op je reis in Madeira. Greta verteld heel passievol over haar eiland, het eten en de cultuur. Ontzettend bedankt voor deze fantastische ervaring!

Deze tour was alles wat wij er van verwacht hadden en meer! Waanzinnig leuk om de ‘local-way’ in Funchal te ervaren. Ontzettend vriendelijke gids met een goed verhaal.

Heerlijk ontspannen wandeling met allerlei lekkernijen. Leuke gids en een groepje van 8 is prima.