Funchal
Tapas

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Tapas: Onze meest aanbevolen

 • Madeira: Nature & Wine 4x4 Tour vanuit Funchal of Caniço

  1. Madeira: Nature & Wine 4x4 Tour vanuit Funchal of Caniço

  Ga vanuit Funchal naar Serra d'Agua, een vallei in het midden van het eiland. Ga daarna naar het uitkijkpunt Encumeada met zijn geweldige uitzichten over het noorden en zuiden van het eiland, een hoog punt dat Ribeira Brava, São Vicente en Paúl da Serra met elkaar verbindt. Nadat u Chão dos Louros Forest Park bent gepasseerd, wiens naam komt van de overvloed aan laurierbomen, maakt u een mooie off-road rit met een fantastisch uitzicht over Porto Moniz, Ribeira da Janela, Paul da Serra en São Vicente. Beleef vervolgens een fantastische ervaring met een zeer belangrijke wijnproducent op Madeira, geniet van een rondleiding door de wijngaarden, gevolgd door een wijnproeverij. Geniet van een professionele uitleg over tradities, wijncultuur en wijnproductie gegeven door een oenoloog. Ga ten slotte naar Cabo Girão, de hoogste klif van Europa en de tweede ter wereld op 589 meter, bekend om zij...

  We had Rui as our guide. He had a really fun and positive energy. Great guide!! The tour was amazing. The cliff was nice. We loved riding the jeep into the mountains. It was really fun. We got a tour at the vineyard. Which was also very nice and they had tasty wines with an incredible view. Leonardo did a great job telling us about the wines. Overall the tour showed us some beautiful sights and we would recommend others to do this tour as well. Thank you!!

 • Van Funchal: Full-Day Skywalk & Madeira Wine Tasting Tour

  2. Van Funchal: Full-Day Skywalk & Madeira Wine Tasting Tour

  Vertrek vanuit Funchal en ga naar Serra d'Água in Ribeira Brava, met prachtige uitzichten omringd door dichte vegetatie en hoge bergen. Bereik het uitkijkpunt Encumeada op 1007 meter boven de zeespiegel om te genieten van een prachtig uitzicht over de valleien, de noord- en zuidkust van het eiland. Ga verder via een mooie off-road route met een spectaculair uitzicht over São Vicente, Paúl da Serra en Porto Moniz, en kom aan bij de belangrijkste en meest iconische wijngaarden in het noorden van het eiland, gelegen in São Vicente. Volg in dit prachtige en interessante pand een rondleiding met de eigenaren om de ins en outs van het wijnproductieproces en de wijncultuur te leren. Na de rondleiding kunt u genieten van een wijnproeverij. Na de lunch gaat u verder richting Cabo Girão, de hoogste klif van Europa en de op één na hoogste ter wereld met een hoogte van 589 meter. Het valt op door ...

  We had a great time on this trip and a lot of fun with our enthusiastic guide! It's an excellent combination of an (off-road) adventure, enjoying amazing views of the mountains and sea, and tasting delicious local wines as well as the Madeira wines. Don't miss this activity!

 • Madeira: oude wegen naar Calheta Tour

  3. Madeira: oude wegen naar Calheta Tour

  Reis over de oude wegen om de zee en de bergen aan de westkust van Madeira te ontdekken tijdens deze tour naar Calheta. Geniet van schilderachtige uitkijkpunten, veel fotomomenten en stops om lokaal eten en drinken te proeven.

  Geniet tijdens de tour van het uitzicht over Câmara de Lobos en Cabo Girão, gevolgd door Ribeira Brava, Ponta do Sol, Madalena do Mar en tenslotte Calheta.

  Ontdek plaatsen die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking en leer informatie over de plekken die u bezoekt. Er zullen ook tussenstops zijn voor optionele hapjes en drankjes. Uitzicht op de Atlantische Oceaan en de bergen van Madeira vormen een constant decor voor uw tour.

  Later wordt u afgezet op een locatie in de stad Funchal.

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.