Kies data

Funchal Toegangstickets

Funchal Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Botanische Tuin: ticket voor kabelbaan

1. Botanische Tuin: ticket voor kabelbaan

Ga aan boord van de kabelbaan van de botanische tuin en ga naar de bergen rond de stad Funchal. De kabelbaan naar de botanische tuin ligt op 10 tot 12 minuten rijden met de auto vanaf het stadscentrum. Begin in de buurt van de botanische tuin, gelegen op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Funchal. De botanische tuin werd opgericht in 1960 en werd al snel een van de belangrijkste attracties op het eiland Madeira. De kabelbaan brengt je over de vallei João Gomes Ribeira terwijl je beboste bergen passeert. Neem een aantal spectaculaire foto's van de baai van Funchal, de omliggende bergen en de zee. De rit duurt ongeveer 15 minuten. De tocht eindigt in het dorp Monte, op een hoogte van 1025 meter boven de zeespiegel. Monte is een klein dorpje dat in eerste instantie een resort voor de welgestelden in het begin van de 20e eeuw was. Vandaag is het een van de belangrijkste attracties van Funchal en je kunt er zelfs van de berg afrodelen. Afhankelijk van de gekozen optie kun je je reis in Monte eindigen of kun je de kabelbaan terug naar de botanische tuin nemen. De kabelbaan is ontworpen en werkt volgens de meest strenge Europese en internationale veiligheidsnormen, zodat je je kunt concentreren op het genieten van de rit.

Funchal: 3D Fun Art Museum

2. Funchal: 3D Fun Art Museum

Ervaar een ander museumconcept dat kunst en plezier op een ontspannen manier combineert. Maak kennis met 40 verschillende scenario's, waaronder 3D-beelden en optische illusies, waarmee je een wereld van fantasie en verbeelding kunt betreden en je kunt laten geloven dat alles mogelijk is. Je kunt de dokter van Van Gogh zijn, op safari gaan of zelfs een dinosaurus als huisdier hebben. Je kunt ook de wereld op zijn kop zien, je hoofd laten bedienen op een tafel, door de kosmos vliegen, een wijn drinken die door God wordt geserveerd in Michelangelo's "Schepping van Adam", en Madeira folklore laten dansen op weg naar buiten. Het museum combineert de wetenschap van visuele waarneming met de magie van illusie en laat alles mogelijk lijken. Foto's zijn toegestaan en zelfs aangemoedigd in deze ruimte die geschikt is voor alle leeftijden om te bezoeken.

Funchal: zelfgeleide outdoor-escape-game en rondleiding

3. Funchal: zelfgeleide outdoor-escape-game en rondleiding

Je start op een openbaar park in het centrum. Vanaf dat moment zal uw smartphone (onze speciale app in de Duitse taal) u begeleiden en leiden. Je ontwerpt en bepaalt je eigen route door het gebied. Je hoort over een fictieve misdaadzaak en probeert deze op te lossen. Het is een spannende casus over een voormalig politieagent die tegenwoordig boeken schrijft. Op de een of andere manier verdween hij plotseling vlak voor de release van zijn nieuwste boek. Het boek moet een bestseller worden. Maar ook het script van het boek ontbreekt nu. Wat er is gebeurd? En waarom vertelde de politieman en auteur enkele vreemde korte verhalen aan enkele van zijn vrienden? Je zou deze vrienden en andere getuigen moeten bezoeken die misschien iets over deze zaak weten. Misschien kom je erachter wat er is gebeurd en krijg je ook zijn script te pakken. Je loopt door het gebied en lost wat puzzels en andere taken op. Op verschillende locaties krijg je toegang tot enkele audiobestanden of rapporten die te maken hebben met deze misdaadzaak over de vermiste auteur. Dit is een leuk teamspel en is perfect voor een groep van maximaal vijf personen. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige race vol spannende inhoud en een uitdaging voor jou als team. De duur is 2-3 uur, afhankelijk van je eigen snelheid en of je te voet of met de fiets gaat. Speciale aanbieding: als het weer plotseling niet geschikt is voor jou en je avontuur of je wilt verzetten om andere redenen: geen probleem. Nadat je een reservering hebt gemaakt, kun je binnen 48 uur na de oorspronkelijk geboekte starttijd starten. Bonus: we hebben een aantal extra taken en raadsels toegevoegd die je op elk moment kunt oplossen nadat je je geboekte evenement hebt voltooid. Opmerking: er zullen geen historische of saaie artikelen of toespraken zijn over de plaatsen die u zult zien of bezoeken. Het grootste deel van je wandelroute bepaal je zelf. Verken en geniet van het gebied terwijl je je concentreert op het oplossen van deze lastige fictieve misdaadzaak.

Funchal: Die Verschwundenen Märchen, leuk spel en stadswandeling

4. Funchal: Die Verschwundenen Märchen, leuk spel en stadswandeling

Ga op avontuur in Funchal en verken de vergeten sprookjes van de gebroeders Grimm met een gezinsvriendelijk buitenspel op je telefoon. Loop of fiets naar verschillende locaties terwijl je raadsels oplost om de verhalen te ontsluiten. Download de app en ga naar het stadscentrum. Je volgt een route door de stad die buiten de gebaande paden ligt. Ga naar verschillende locaties en voer op elke locatie een kleine taak uit. Je zult veel plezier beleven aan het stellen en beantwoorden van interessante hypothetische vragen. Luister naar de fascinerende vergeten sprookjes van de gebroeders Grimm. Voltooi uitdagingen, verzamel punten terwijl je bezig bent en veel plezier met het verkennen van de plekken als een team. Vermijd grote drukte door de attracties van buitenaf te bekijken. Als je klaar bent, los je de bonustaken op die beschikbaar zijn in de app.

  • Toegangstickets
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Funchal

Welke topattracties zijn een must-see in Funchal?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Funchal?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Machico

Overzicht activiteiten in Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 896 beoordelingen

Iets goedkoper via GYG dan het kaartje direct bij de Jardim Botanico kopen. Ter plaatse maar ook makkelijk mogelijk zonder wachtrijen. Als alternatief zijn er ook combitickets verkrijgbaar bij de ingang van het park.

Alles is goed verlopen, het uitzicht is prachtig maar ook beangstigend voor wie last heeft van hoogtevrees of dit vervoermiddel niet gewend is.

top, maar alleen echt een ticket voor de kabelbaan. Dit is de kleinere kabelbaan naar de botanische tuin. Zonder entree naar de tuin zelf!

Een zeer mooie tuin die verdiend is maar die de omweg waard is

Geweldige ervaring. Een must bij een bezoek aan Funchal