Kies data
Funchal

Vervoer

Funchal Vervoer: Onze meest aanbevolen

Transfer Pico do Arieiro-Pico Ruivo Zelfgeleide wandeling

1. Transfer Pico do Arieiro-Pico Ruivo Zelfgeleide wandeling

Geniet van een betaalbare en flexibele transfer naar Pico do Arieiro om te genieten van de beroemde wandeling helemaal naar Pico Ruivo. Trek in je eigen tempo naar de hoogste en op één na hoogste bergen op Madeira en geniet van ophalen en wegbrengen bij je accommodatie. Instructies worden gegeven door de gastheer, met betrekking tot schema's en waar je langskomt. De dag voor de wandeling ontvang je de exacte ophaaltijd en een weersvoorspelling, zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent! Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Funchal en afgezet bij de ingang van Pico do Arieiro om je zelfgeleide wandeling te beginnen. Ervaar het meest verbazingwekkende natuurlijke landschap terwijl je van berg naar berg loopt op het # 1 wandelpad op het eiland Madeira. Als je klaar bent met verkennen, is het einde van de wandeling en de ophaallocatie bij Achada do Teixeira, op de parkeerplaats. Op de terugweg naar je accommodatie, passeer je de stad Santana voor close-up uitzicht op de traditionele driehoekige huizen en heb je een proeverij en het einde van de wandeling, geproduceerd door de lokale bevolking. Wandel informatie: Afstand: 10,5 km Beschikbaarheid: 10.00 uur - 18.00 uur Hoogtewinst: 1862 m / 1540 m

Funchal: zonsopgangwandeling van Pico do Arieiro naar Pico Ruivo

2. Funchal: zonsopgangwandeling van Pico do Arieiro naar Pico Ruivo

Ervaar het meest verbazingwekkende natuurlijke landschap terwijl je van berg naar berg loopt tijdens een wandeling van Pico do Arieiro naar Pico Ruivo. Loop in je eigen tempo met totale vrijheid terwijl je geniet van het fantastische uitzicht. Begin met het ophalen van uw accommodatie. Ontvang vóór je wandeling instructies van je gastheer over schema's en waar je langskomt. De dag voor de wandeling ontvang je de exacte ophaaltijd en een weersvoorspelling, zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent. Op de terugweg naar je accommodatie, passeer je de stad Santana voor close-up uitzicht op de traditionele driehoekige huizen en heb je een proeverij en het einde van de wandeling, geproduceerd door de lokale bevolking.

Ochtendtransfer naar Pico Do Arieiro en wandeling naar Pico Ruivo

3. Ochtendtransfer naar Pico Do Arieiro en wandeling naar Pico Ruivo

Profiteer van een ochtendtransferservice vanuit Funchal of Caniço om aan uw zelfgeleide wandeling van Pico do Arieiro en Pico Ruivo te beginnen. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, rijd je in de late ochtend naar Pico Do Arieiro waar de wandeling begint. Uw chauffeur geeft een briefing met alle benodigde informatie over de route en de tijden. Je kunt alleen lopen of je aansluiten bij andere mensen in de groep. Loop van Pico Do Arieiro naar Pico Ruivo, de hoogste berg op het eiland Madeira met 1862 meter hoogte. Je hebt 4 en een half uur om de wandeling te voltooien, wat zelfs voor langzame wandelaars voldoende tijd is. Bewonder adembenemende uitzichten langs het pad en voel alsof je boven de wolken loopt. Op het uitdagende pad vind je een paar tunnelwandelingen en de beroemde trappen naar de hemel. Kom ten slotte aan bij Achada Do Teixeira, het eindpunt van de wandeling. Uw chauffeur wacht daar om u terug te brengen naar uw accommodatie.

Zonsopgangtransfer naar Pico Do Arieiro en wandeling naar Pico Ruivo

4. Zonsopgangtransfer naar Pico Do Arieiro en wandeling naar Pico Ruivo

Verken de hoogste berg van Madeira op paden die alleen te voet bereikbaar zijn met deze begeleide wandeling van Pico Do Arieiro naar Pico Ruivo. Geniet van een handige transfer in een minibus met airconditioning van Funchal of Canico naar Pico Do Arieiro. Word 's ochtends vroeg opgehaald bij uw accommodatie in Funchal of Canico. Leun achterover en ontspan in een ruime minibus terwijl je door het platteland rijdt naar Pico Do Arieiro, de 3e hoogste berg van het eiland. Wandel voor zonsopgang naar de top en geniet van de talloze kleuren die de lucht schilderen. Neem de tijd terwijl je loopt en bepaal je eigen tempo of sluit je aan bij anderen in de groep. Het duurt 4 en een half uur om de wandeling te voltooien, maar het kan langer duren, afhankelijk van het behendigheidsniveau van de groep. Reis van Pico Do Arieiro naar Pico Ruivo, de hoogste berg op het eiland Madeira met 1862 meter hoogte. Kijk uit voor levendig gekleurde vogels terwijl je boven de wolken loopt. Ga door tunnels en ga het beroemde Stairway to Heaven-pad op. Ga verder naar Achada Do Teixeira, waar u aan boord kunt gaan van de minibus voor de rit terug naar uw accommodatie.

Pico do Arieiro: privé 4x4 zonsopgangtrip met warme dranken

5. Pico do Arieiro: privé 4x4 zonsopgangtrip met warme dranken

Bekijk de zonsopgang boven de wolken tijdens deze privé begeleide 4x4-reis, beginnend met ophalen vanuit je accommodatie in Funchal of Caniço. Reis door de 1818 meter hoge bergen naar Pico do Arieiro, de op twee na hoogste top van het eiland Madeira. Spring direct vanuit uw hotel op een Land Rover 4x4 en ga richting Pico do Arieiro, een van de weinige bergtoppen op het eiland die met de auto bereikbaar zijn. Maak een toast met een warme kop koffie in de hand en duik terug onder de wolken. Bewonder de weelderige vegetatie van de berg, waaronder heide, mos en de indrukwekkende paarse Echium candicans, bekend als de trots van Madeira. Vervolg je avontuur off-road en dompel jezelf onder in de natuur van het eiland voordat je terugkeert voor drop-off in je hotel.

Funchal: Nonnenvallei privérondleiding van een halve dag

6. Funchal: Nonnenvallei privérondleiding van een halve dag

Tijdens deze pittoreske privétrip van een halve dag wordt u van Pico dos Barcelos naar Nun's Valley gereden. Pico dos Barcelos heeft een observatiepunt aan de rand van Funchal, 1165 ft boven zeeniveau. Het is een uitstekende manier om Funchal van de zee tot de bergen te bekijken, en de Islas Desertas direct aan de overkant kan op een heldere dag worden gezien. Deze uitkijktoren bij Eira do Serrado heeft een spectaculaire rotsrichel die uitkijkt over "Curral das Freiras", een hoefijzervormige vallei beneden. Deze vallei heeft drie steile zijden die in de gekartelde toppen van Madeira snijden. Baan je een weg naar beneden naar het dorp van Nuns Valley (Curral das Freiras). Zie waar de nonnen van het klooster van Santa Clara ooit hun toevlucht zochten tegen Franse kapers. Het is een van de meest spectaculair gelegen landelijke nederzettingen op het eiland, in een enorm natuurlijk amfitheater omringd door de hoogste bergtoppen van Madeira. Ten slotte wordt u teruggebracht naar uw oorspronkelijke ophaalpunt.

Madeira: enkele reis of retour gedeelde luchthaventransfer

7. Madeira: enkele reis of retour gedeelde luchthaventransfer

Geniet van een veilige en comfortabele transfer van de luchthaven van Madeira naar uw hotel met deze service van 45 minuten. Boek van tevoren en kom aan op Madeira zonder zorgen over het vinden van vervoer. Deze gedeelde transfer is beschikbaar voor hotels in het centrum van Funchal, Machico, Santa Cruz, Câmara de Lobos en het dorp Caniço. In de minibus kunnen maximaal 8 passagiers worden ondergebracht. Kijk bij aankomst in de uitgang naar de chauffeur, die voor de service een envelop met de naam van elke passagier bij zich heeft. In de envelop zit algemene informatie over Madeira en andere diensten die door de exploitant worden geleverd. Als u een retourtransfer boekt, moet u de ophaaltijd bij uw hotel bevestigen.

Nuns Valley Tour door Tukxi

8. Nuns Valley Tour door Tukxi

Begin uw Nuns Valley-avontuur door uw chauffeur / gids te ontmoeten in de lobby van uw hotelkamer in Funchal of aan de terminal van uw cruiseschip. Begin met je chauffeur / gids de klim naar je eerste stop op 355 meter boven de zeespiegel bij "Pico dos Barcelos" om de stad Funchal in al zijn glorie te bezichtigen. Uw volgende stop is het uitkijkpunt "Eira do Serrado", staande op het "hart" van het eiland op een hoogte van 1.095 meter. Bewonder het uitzicht op de bergen, de vallei van de Nonnen en het dorp "Curral das Freiras" bijna 500 meter lager. Rond het parochiedorp bewaakt de centrale bergketen van Madeira een fantastisch uitzicht op een bijna cinematografisch landschap. Kies ervoor om het dorp te bezoeken door door de tunnel te rijden die de berg oversteekt, of terug te rijden naar Funchal en een extra stop te maken bij een ander uitkijkpunt. Na het ervaren van de prachtige veranderingen in het landschap, van de kust en de stedelijke omgeving van Funchal tot het groenere en dramatische uitzicht op de bergen, met veranderingen in temperatuur en vegetatie daartussen, wordt u teruggebracht naar uw gewenste afzetpunt om te ontspannen na een dag van avontuur.

Madeira: privétour op het Zuidereiland

9. Madeira: privétour op het Zuidereiland

Deze tour begint in de stad Ribeira Brava, bekend om de charme van zijn wilde beek. Begin uw reis door naar Ponta do Sol te gaan en bezoek de prachtige en culturele binnenstad en de stadshaven. Bezoek vervolgens de haven van Madalena do Mar en bekijk de vissershuizen. Ga vervolgens naar Calheta, bekend om zijn kunstmatige zandstrand en de productie van Sugar Cane Rum. Ga dan verder richting de bergen van Prazeres en bezoek een Farm Animal Centre en probeer de bekroonde jam.

Madeira: privé Vereda Penha d'Águia-wandeling

10. Madeira: privé Vereda Penha d'Águia-wandeling

Deze tour is meer dan alleen een wandeling, maar een echte uitdaging: klimmen naar de top van Penha d'Águia, een van de belangrijkste rotsen op Madeira. De gladde en steile helling draagt bij aan de moeilijkheidsgraad van de route en vereist extra aandacht van wandelaars. Na de steile klim bereik je de top van de rots. Neem de tijd om te ontspannen en verken de verschillende uitzichtpunten, van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht over Porto da Cruz en Faial. De afdaling is net zo steil als de beklimming en is ook behoorlijk glad. Als je terugkeert naar de voet van de rots, gelegen in het gebied van Faial, kijk dan omhoog en geniet van het heerlijke gevoel de top van de imposante en symbolische Penha d´Águia te hebben bereikt.

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.