Funchal
Vogelspotting

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 76 beoordelingen

erg leuk. je wordt mooi rond geraced in die jeeps en komt langs mooie plekjes. Ook de wandeling was mooi maar let wel op de soms gladde stenen en overhangende takken. De gidsen zijn vrolijk, kundig en spreken goed engels. Als ik goedbedoelde kritiek of verbeterpuntje mag geven dan is het wel dat ze iets meer de iets mindere wandelgoden onder ons in de gaten mogen houden en de tempo daarop aanpassen. Ook de fotomomenten waren vrij schaars. De off road wat je met de jeeps doet is eigenlijk alleen maar om naar de levada te gaan. De rest van de tour gaat gewoon over de weg. Al met al een leuke dag gehad.

goede wandeling met aangename begeleidster.

zeer mooie wandeling . Wij zijn geen wandelaars , en hadden nog nooit 12 km na elkaar gewandeld. Dit is zeer goed meegevallen voor ons. De begeleidster gaf steeds mooie uitleg wat er ons te wachten stond. De wandelpaden waren in momenten smal maar doch redelijk om wat vast te houden langs de kant. Wij hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Tip : draag wel aangepaste wandelschoenen voor stevige grip.

Mooie wandeling naar de waterval door super gepassioneerde gids Ruben die veel info gaf over de fauna en flora. Tevens een heel bekwame driver die ons de mooiste plekjes liet zien o.a. doorheen bananenplantages.Prachtige afsluiter van de dag was de skywalk op de hoge klif van 580 m boven de zeespiegel.