Funchal
Wandelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Funchal a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.082 beoordelingen

erg leuk. je wordt mooi rond geraced in die jeeps en komt langs mooie plekjes. Ook de wandeling was mooi maar let wel op de soms gladde stenen en overhangende takken. De gidsen zijn vrolijk, kundig en spreken goed engels. Als ik goedbedoelde kritiek of verbeterpuntje mag geven dan is het wel dat ze iets meer de iets mindere wandelgoden onder ons in de gaten mogen houden en de tempo daarop aanpassen. Ook de fotomomenten waren vrij schaars. De off road wat je met de jeeps doet is eigenlijk alleen maar om naar de levada te gaan. De rest van de tour gaat gewoon over de weg. Al met al een leuke dag gehad.

Prachtige route, maar door regen en mist veel gemist!

Een prachtige route gereden met veel spectaculaire hoogten en dalen. Door de mist en regen jammer genoeg ook veel hoogtepunten, zoals b.v. de levada wandeling gemist. Ook een paar stops, b.v. Sao Vicente had wat ons betreft niet gehoeven. De lunch was prima. Ook complimenten voor de uitleg/ rijkunst van onze gids/chauffeur Bruno.

Een prachtige wandeling, makkelijk te doen.

Zeker aan te bevelen. Het is alleen jammer dat er zo veel groepen al dan niet georganiseerd naar de 25 watervallen wandelen. De locatie waar deze watervallen zich bevinden is daar niet echt op berekend.

Mooie trip met zeer vriendelijke chauffeur

Zeer vriendelijke en vaardige chauffeur Louis, die zowel vloeiend Engels als Duits sprak. Leuke manier om snel een goed beeld te krijgen van Oost Madeira. Alleen het eten viel tegen.

Goede chauffeur , voelde ons veilig. Ook een prima Gids.

Geweldige dag gehad. De chauffeur was een enthousiast gids en is een goede chauffeur . Hij was vriendelijk niet toegankelijk . Vr gr Willy