Funchal
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.283 beoordelingen

Our gids Ruben was very social and funny. He knows Madeira like he build it himself ;). You can ask everything and he will give you an answer. Every place we stopped was breathtaking en the Off-road Tour was something we wouldn’t have found on ourselves. It was amazing! We Just fell in love with Madeira. thank you!

Het was een aangename tocht met veel variatie aan activiteiten.

Een aanrader om te doen. Je krijgt verschillende unieke/ prachtige plaatsen van het eiland te zien waar je tijd krijgt om een foto te nemen. Je kan daarnaast een duik nemen in de natuurlijke zwembaden een echte aanrader. S' middags is er voor een schappelijke prijs een maaltijd te verkrijgen in een restaurant.

Deze tour is zeker aan te raden. Je ziet veel van het eiland en met de 4x4 ga je een aantal avontuurlijke wegen langs waar je anders niet zou kunnen komen. Professionele chauffeurs die deze routes dagelijks maken. Alleen de optionele lunch is wat minder, maar de tour is geweldig.

Dankzij onze kundige en enthousiaste gids Ruben hebben wij een fantastisch tour gehad. Mooie delen en hoogtes van het eiland gezien die we anders met eigen vervoer nooit hadden bereikt. Heel veel geleerd over de natuur & de lokale omgeving, was absoluut elke euro waard.

Ruben en Roy waren super leuk en de tour zelf was geweldig! Vergeet je niet wat dikker te kleden.