Funchal
Wintertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Funchal Wintertours: Onze meest aanbevolen

 • Vanaf Funchal: tour Nonnenvallei, Monte en sleerit

  1. Vanaf Funchal: tour Nonnenvallei, Monte en sleerit

  Vertrek vanuit Funchal en reis naar Pico dos Barcelos om een van de unieke uitzichtpunten van Madeira te ervaren. Krijg een adembenemend uitzicht van alle punten van het eiland voordat je omhoog gaat naar Eira do Serrado. Bewonder de omliggende kastanjebomen en eucalyptusplanten van het natuurlijke wonderland. De oude voetpaden worden nog steeds gebruikt door lokale inwoners en toeristen, en de nauwe weg en de tunnels kun je vandaag nog zien. Vanaf een hoogte van 1.094 meter boven de zee, zie je de Nonnenvallei (afhankelijk van het weer). De Nonnenvallei (Curral das Freiras) is omgeven door lavasteen en geïsoleerd van de rest van het eiland. De vallei kreeg de naam van de nonnen die daar woonden en moesten vluchten vanwege pirateninvallen in de 16e eeuw. Proef de traditionele kastanjecake en gebakjes die je alleen in de regio kunt vinden, samen met traditionele likeuren. Ga daarna na M...

  Mooie tour! Hele vrolijke reisleidster, Lucy. Ze maakt je echt aan het lachen. Je krijgt veel informatie over de bezienswaardigheden en voldoende tijd om ergens vrij rond te kijken.

 • Madeira: privérondleiding van 4 uur per zijspan

  2. Madeira: privérondleiding van 4 uur per zijspan

  Doe je gordel om en maak je klaar om het pittoreske eiland Madeira te verkennen vanuit het comfort van een zijspan van een motorfiets. Tijdens deze rit van 4 uur vaar je langs het Atlantische landschap en het groen op de heuveltop voor een onvergetelijke reis langs populaire toeristische trekpleisters en langs onontdekte straatjes. Voel je vrij om een bepaalde route aan te vragen als je wilt, en stop om foto's te maken van de glinsterende Atlantische Oceaan en de naburige eilanden. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van Madeira van je chauffeur, die tijdens de reis met je kan communiceren via een draadloos apparaat in je helm. Deze tour is een echte sensatie als je een voorliefde voor snelheid hebt, en biedt een geweldige kans om zowel de bezienswaardigheden te zien als te genieten van de wind in je haar.

 • Funchal: 75 minuten durende Tukxi-tour met kerstverlichting

  3. Funchal: 75 minuten durende Tukxi-tour met kerstverlichting

  Bereid je voor om verblind te worden door de beroemde kerstverlichting van Funchal tijdens een Tukxi-tour. Je Tukxi-chauffeur leidt je door de straten van de stad in een open voertuig, zodat je genoeg tijd hebt om van de kleurrijke versieringen te genieten. Duizenden lichtjes gloeien in kerstshows in de straten, op de gebouwen, in de tuinen en op de bergen van dit prachtige eiland. Sta versteld van de creativiteit, harmonie en levendige kleuren van deze attractie op Madeira. Luister naast de lichten ook naar verhalen over de geschiedenis en cultuur van de stad. Tijdens de tour zal je gids je wijzen op enkele van de bezienswaardigheden van Funchal. Je krijgt de beste stukjes van dit feestelijke spektakel te zien en je chauffeur stopt op de perfecte plekken om je fantastische fotomomenten te bieden.

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3 beoordelingen

Gids was uitstekend en had niet meer kunnen doen (Zuid-Afrikaanse kerel), prachtig uitzicht in de bergen en rijden is niet voor schijnheiligen. We genoten van de sledetocht, maar werden enigszins vertraagd door een slee van drie man voor ons, dus een beetje teleurgesteld omdat we een paar keer tot stilstand kwamen. Zeer het geld waard voor de tour.

Erg leuk om te doen. Ook al ben je er al geweest. De gids verteld honderduit en gepassioneerd over de omgeving en het eiland. Onze gids is hier ook geboren en weet erg veel van de omgeving. Uitstekende prijs! De rit in de toboggan is nl inklusief.

Tour was zoals beloofd. Zeer fijne gids gehad ( Tony )die alle tijd nam en uitleg heeft gegeven over de aanwezige flora. Slederit was erg leuk, ook de nonnenvalei werd alle tijd voor genoken. Erg mooie vieuwpoints.

Mooie tour! Hele vrolijke reisleidster, Lucy. Ze maakt je echt aan het lachen. Je krijgt veel informatie over de bezienswaardigheden en voldoende tijd om ergens vrij rond te kijken.

Die sleerit was echt fantastisch.ook het uitzicht van die nonnenvalkei