Funchal
Zwemmen met dolfijnen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Funchal

Wil je alle activiteiten in Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.234 beoordelingen

Het is er wel een onstuimige zee en het snorkelen daar is voor durvers. Maar vanuit de boot is het zeker de moeite van de dolfijnen in scholen te zien zwemmen zowel onder als boven water. Wij hadden echt chance van 2 soorten dolfijnen te zien en die speels salto's maakten. Goede begeleiding door twee zeebiologen,heel grappige en toffe dames. Echt de moeite maar je mag geen schrik hebben van nat te worden,het is wind, ruwe zee en veel gesplets langs alle kanten. Puur avontuur,maar is het waard als je de dolfijnen dan rond de boot ziet opspringen!

Gave boottrip! Veel dolfijnen en ook de Pilot whale (eigenlijk hele grote dolfijnen) gezien. Vlakbij de boot dus goed te zien. Erg genoten. Ook onze jongens van 16 en 18 jaar vonden het super leuk.

Leuke ervaring. Dolfijnen, walvissen en een schildpad gezien. Doen hun best om zo veel mogelijk te zien en weten ook veel te vertellen over de dieren. Zeker een aanrader

Gewoon doen!! Wij zijn net terug en hebben een walvis van wel 20 meter gezien!! 2 soorten dolfijnen en een schildpad. Super tof!!

Fijne begeleiding van de crew. Veel dolfijnen gezien en een mooie zonsondergang.