Fundació Joan Miró

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Fundació Joan Miró

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.674 beoordelingen

Prima geregeld, veel personeel aanwezig!

De tour was goed geregeld. Bij het tonen van de voucher kregen we de kaarten en stuurde ze ons direct naar de juiste opstapplaats voor de door ons gekozen route. Overal stond herkenbaar personeel. De plattegronden zijn duidelijk. Er rijden regelmatig bussen, zodat we nooit lang gewacht hebben. Echt een aanrader als je veel wil zien en helemaal onbekend bent!

I loved all the museums! I'm very glad I got this Articket. The exhibitions were very interesting and I got to see artists' work I've always wanted to see. The only thing is that you have to turn in your Voucher at one of the museums itself, and not at the airport for example. The info on the Voucher is a little outdated. :)

Heel erg fijn je kunt gaan en op-en uitstappen wanneer je wilt.

Je stapt uit en stapt op waar je wilt. Er waren 3 routes,rode,blauwe en groene. Allemaal iets anders. Ze komen bijna om het kwartier en het is fijn met de oortjes,je kunt het beluisteren waar we langs gaan in je eigen taal.

prima manier om de highlights van Barcelona te zien

Als je, zoals ik, voor de eerste in Barcelona bent en niet zoveel tijd hebt, is dit een prima eerste kennismaking met de stad. Ik kom zeker terug en dan weet ik waar ik het liefst heen wil.

Erg leuk. .Vooral als 1e indruk van de stad.

Fijn om te doen voor een 1e indruk van de stad. Nederlandse uitleg via hoofd telefoon. Tip; controleer bij alle stoelen in de bus de aansluiting want die werkt niet bij alle stoelen