Datums kiezen

Fushimi Inari-taisha

Fushimi Inari-taisha: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Osaka/Kyoto: dagtrip met de bus naar Kyoto en Nara

1. Vanuit Osaka/Kyoto: dagtrip met de bus naar Kyoto en Nara

Vertrek vanuit de exclusieve vip-wachtkamers van Osaka of Kyoto, op weg naar Fushimi Inari Taisha.Het hoofdgebouw is een verzameling van vijf altaren en in Japan benoemd tot belangrijk cultureel erfgoed. Deze vijf altaren van Fushimi Inari Taisha zijn opgedragen aan de grote deugden van Inari Okami die zij belichamen. Inari Okmi is bekend als de godheid van de zakelijke voorspoed, de industriële voorspoed, de bescherming van het huishouden, veiligheid in het verkeer en de verbetering van de performatieve kunsten. De 'Senbon Torii' of 1.000 toriipoorten zijn donaties van individuen of bedrijven. Je vindt de naam van de donateur en de datum van de donatie op de achterkant van elke poort. Dan ga je naar Arashiyama, dat verandert met de seizoenen en waar je elk moment van het jaar kunt genieten van het landschap, met kersenbloesems in de lente, bootfeesten in de zomer, rode bladeren in de herfst en sneeuwwitte bergen in de winter. Arashiyama staat ook vol met tempels en altaren, waaronder het altaar voor het vinden van een geschikte partner. Je kunt hier een bezoek aan brengen tijdens je wandeling door het beroemde bamboebos. Er zijn verschillende restaurants bij de Togetsukyo-brug waar je kunt gaan eten, met onder andere veganistische en halal-restaurants. Ga verder naar het symbool van Kyoto, Kinkakuji, het Gouden Paviljoen, ook wel Rakuon-ji genoemd: een van de populairste gebouwen van Japan.Ten slotte ga je verder naar de oude hoofdstad van Japan, Nara: je krijgt de tijd om het park te verkennen, het wereldberoemde hert te knuffelen en het grootste houten gebouw van de planeet binnen te gaan, de Todai-ji Tempel, ook een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Hier sta je voor het grootste Boeddhabeeld van Japan, 15 meter hoog.

Kyoto: dagtocht langs de belangrijkste hoogtepunten

2. Kyoto: dagtocht langs de belangrijkste hoogtepunten

Bezoek een aantal van de beroemdste bezienswaardigheden van Kyoto tijdens deze op cultuur gerichte dagtocht. Stap aan boord van een bus met airconditioning en verken de oude hoofdstad van Japan om de schitterende Torii-poorten van de Fushimi Inari-schrijn, de Kiyomizu-Dera-tempel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat, en het gouden paviljoen van Kinkaku-Ji te zien. Begin je tour met het ontdekken van een aantal van de oude historische bezienswaardigheden van Kyoto, die dateren uit de 6e eeuw. Laat je afzetten bij de Fushimi Inari-schrijn, een Shinto-schrijn die beroemd is om zijn duizenden vermiljoenkleurige Torii-poorten. Breng tijd door met wandelen over de paden, voordat je naar een restaurant gaat voor de lunch om een standaard of luxe traditioneel tofu-menu met Japanse thee te proeven. Na de lunch ga je naar Kiyomizu-Dera, een van de meest iconische tempels in Japan. Breng voldoende tijd door met een wandeling door de tempel. Loop over het indrukwekkende houten podium dat uit de heuvel steekt en is gebouwd zonder het gebruik van een enkele spijker. Later maak je een laatste stop bij Kinkaku-Ji, ook wel bekend als het Gouden Paviljoen, omdat het bedekt is met bladgoud. Dwaal door de tuinen die de tempel omringen en bewonder de originele Japanse ontwerpen die sinds de tijd van Ashikaga bewaard zijn gebleven. In de late namiddag word je afgezet bij het station van Kyoto, waar de tour eindigt.

Kyoto: bustour van een hele dag met de beste UNESCO- en historische locaties

3. Kyoto: bustour van een hele dag met de beste UNESCO- en historische locaties

Ontdek Kyoto's must-see bezienswaardigheden en Werelderfgoed in een luxe touringcar in 1 dag! In deze tour nemen we je mee naar de beroemdste plaatsen in het oude Kyoto, zoals de Kiyomizu-dera Tempel, de Sanju-san-gen-do Tempel, Arashiyama, het Sagano Bamboebos, de Tenryuji Tempel, de Gouden Tempel en de Fushimi Inari Schrijn. Vertrek uit Kyoto om 8 uur 's ochtends. Een comfortabele bus met airconditioning stopt eerst bij de Kiyomizudera Tempel. Geniet van de weelderige natuur vanaf het belangrijke terras waar je een panoramisch uitzicht hebt over de stad beneden. De Kiyomizudera Tempel is een van de niet te missen bezienswaardigheden in Kyoto. De oude historische tempel, naar verluidt geopend in het jaar 778, staat op de werelderfgoedlijst. Daarna bezoeken we de Sanju-san-gen-do Tempel, de tempel staat ook bekend als de tempel van 33 ruimtes (Sanjusan betekent "33" in het Japans), hoewel de officiële naam Rengo-In is. De hal is de langste houten constructie van Japan en bestaat uit 35 zuilen die het gebouw in 33 delen verdelen. Laten we Konnichiwa zeggen tegen duizend-en-een Kannon standbeeld bij de Sanju-san-gen-do Tempel, daarna brengt de bus je naar het Sagano Arashiyama gebied. Nadat we de oostkant van Kyoto hebben verkend, bezoeken we de andere kant, Sagano Arashiyama. Geniet van een Japans buffet gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten terwijl je naar Arashiyama's Togetsukyo Bridge kijkt. De Togetsukyo Bridge is het bekende, centrale herkenningspunt van Arashiyama. In de buurt vind je veel kleine winkeltjes, restaurants en andere attracties. *Moslim-vriendelijke maaltijden, Allergie-vriendelijke maaltijden, lactosevrije maaltijden, glutenvrije maaltijden en veganistische maaltijden etc. zijn niet beschikbaar. Boek de tour zonder lunch Vergeet na de lunch niet om de groene tunnels van Sagano Bamboo Forest te verkennen. De paden die door de bamboebossen lopen, zorgen voor een mooie wandeling. De bosjes zijn vooral aantrekkelijk als er een lichte wind staat en de hoge bamboestengels zachtjes heen en weer zwaaien. Je kunt de Tenryu-ji Tempel vinden nadat je door het bamboebos bent gelopen. Voel de schoonheid van de Japanse tuin door de vier seizoenen heen bij Tenryu-ji Tempel, die ook op de Werelderfgoedlijst staat. Daarna gaat de bus naar Kinkaku-ji (de Gouden Tempel). Rokuon-ji Tempel, plaatselijk bekend als de "Gouden Tempel" en bewonder de pracht en praal en keer tevreden terug naar Kyoto. Ga ten slotte naar de meest iconische plek, Fushimi Inari Taisha Shrine. Onder duizenden Torii rode poorttunnels doorlopen zal een onvergetelijke ervaring zijn. Je eindigt de tour op het station van Kyoto. De tour bevat commentaar van onze vriendelijke gids en een meertalige audiogids in het Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Chinees, Thai, Indonesisch en Oekraïens. De bus heeft altijd een antibacteriële coating en wordt regelmatig geventileerd, een comfortabele bus met airconditioning en gratis wifi.

Kyoto: privétour met gids met lokale licentie

4. Kyoto: privétour met gids met lokale licentie

Ontdek de historische bezienswaardigheden, favoriete lokale plekken en verborgen juweeltjes van Kyoto tijdens een privéwandeling met een nationaal erkende gids. Kies uit een tour van 6 of 4 uur, waarvan de route kan worden aangepast aan uw interesses. Bekijk zowel de moderne als de traditionele kanten van deze dynamische en oude stad, evenals enkele van de beste bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Bezoek plaatsen zoals de Fushimi Inari-schrijn, beroemd om de Torii Gate Corridor. Verken de filmlocatie voor de film "Memoirs of a Geisha", met een kleurrijk karmozijnrood landschap met een mysterieuze sfeer. Loop door de gangen van het heiligdom die zijn gebouwd als een symbolische doorlopende poort van de huidige wereld naar de wereld van de doden bewoond door de goden. Ga naar de Kinkaku-ji-tempel (Tempel van het Gouden Paviljoen), die zijn naam dankt aan de gouden kleur van de reliekschrijn. Bewonder de eenvoudige maar gedurfde structuur met op de achtergrond een prachtig uitzicht op de bergen. Betreed de oude Kiyomizu-dera-tempel voor een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de grote veranda. Loop vanaf het pad van de tempel naar Gion, om vele Kyoto-achtige winkeltjes vol unieke souvenirs te vinden. Pak een hapje of geniet van een heerlijk diner in een van de vele goede restaurants in de wijk Gion. Uw gids geeft u eetaanbevelingen die uw smaakpapillen zeker zullen bekoren.

Kyoto: privéwandeling op maat met een lokale insider

5. Kyoto: privéwandeling op maat met een lokale insider

Verken je weg met een privé en op maat gemaakte wandeltocht om de hoogtepunten van Kyoto te ontdekken met je eigen lokale gids. Bekijk de Kyoto-toren, de Togetsu-kyō-brug, de Ginkaku-ji-tempel, de Nishiki-markt en meer met een reisplan dat is afgestemd op uw persoonlijke interesses. Afhankelijk van wat uw interesse wekt, zal uw gids u helpen een reisplan te maken om de topattracties van Kyoto te zien. Ontvang insidertips over wat er te zien en te doen is, leer over de cultuur en ontdek onderweg verborgen juweeltjes. Bezoek heilige plaatsen zoals het heiligdom van Fushimi Inari Taisha of de Kinkajuki-tempel, verken de culturele Geisha-wijk Gion of ga buiten de gebaande paden in historische buurten met behulp van je gids. Loop door de perfect bewaard gebleven straten van Higashiyama voor een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de Yasaka-pagode, of wandel acht minuten noordwaarts naar Gion, Kyoto's beroemde, met lantaarns verlichte geisha-district en uitgaanscentrum. Kies onderweg om streetfood te proeven op de eeuwenoude Nishiki-markt of ga anderhalve kilometer naar het westen voor groene thee en pastelkleurige wagashi-lekkernijen in Sanjo-dori Shopping Street, een paradijs voor fijnproevers (voedsel kost niet inbegrepen). Als je een liefhebber van het buitenleven bent, kun je genieten van het uitzicht op de zonsondergang vanaf Kurama, een gebied met natuurlijke warmwaterbronnen genesteld in met pijnbomen begroeide bergen, bereikbaar met een treinrit van 30 minuten. Wat u ook kiest, uw gids zal u helpen het meeste uit uw bezoek te halen.

Vanuit Osaka: dagtocht met hoogtepunten van Kyoto

6. Vanuit Osaka: dagtocht met hoogtepunten van Kyoto

Bezoek enkele van de beroemdste culturele bezienswaardigheden van Kyoto tijdens deze dagtour per bus vanuit Osaka. Stap aan boord van een comfortabele bus en rijd naar de oude hoofdstad van Japan om de schitterende torii-poorten van het Fushimi Inari-heiligdom, de Kiyomizu-dera-tempel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat, en het gouden paviljoen van Kinkaku-ji te zien. Kyoto staat vol met oude historische bezienswaardigheden die teruggaan tot de 6e eeuw. Laat je eerst afzetten bij de Fushimi Inari-schrijn, een Shinto-schrijn die beroemd is om zijn duizenden vermiljoenen torii-poorten. Wandel over de schitterende paden voordat je naar je volgende bestemming gaat. Dan ga je naar Kiyomizu-dera, een van de meest iconische tempels in Japan. Neem ruim de tijd om door de tempel te dwalen. Loop over het indrukwekkende houten podium, dat uit de heuvel steekt en is gebouwd zonder het gebruik van een enkele spijker. Stop vervolgens bij Kinkaku-ji, ook wel bekend als het Gouden Paviljoen vanwege het feit dat het bedekt is met bladgoud. Dwaal door de smetteloze tuinen rondom de tempel en bewonder de originele Japanse ontwerpen die sinds de tijd van Ashikaga bewaard zijn gebleven. Eindig de dag in Arashiyama, dat sinds de Heian-periode een populaire bestemming is om de natuur te bekijken. Maak een wandeling door het koele Sagano Bamboo Forest en luister tijdens het lopen naar het duidelijke geritsel van bamboebladeren. Stap in de late namiddag op de bus terug naar Osaka.

Kyoto: 3 uur durende Fushimi Inari-schrijn verborgen wandeltocht

7. Kyoto: 3 uur durende Fushimi Inari-schrijn verborgen wandeltocht

Volg de enige tour bij Fushimi Inari die van verharde paden naar echte bospaden gaat. Vermijd de massa toeristen die een goede foto proberen te maken en geniet van een persoonlijke wandelervaring in een kleine groep. Ontdek verborgen bamboebossen, afgelegen paden die naar oude en verborgen altaren leiden, en de prachtige evergreens rond Fushimi Inari Shrine en zijn duizenden rode torii-poorten. De tour begint bij Tofukuji Station. Wandel vanaf daar een rustige buurt in en bezoek kleine heiligdommen op weg naar de berg. Neem vervolgens een pad om een prachtig bamboebos te zien en maak verbinding met het hoofdpad vol met de beroemde vermiljoen torii-poorten. Bereik de top van de berg, die bedekt is met de altaren van het heiligdom, waag je vervolgens terug de berg af op een bebost pad en bezoek kleinere heiligdommen op weg naar een ander bamboebos. Dit leidt je naar het beroemdste gebied van Fushimi Inari, perfect voor een gedenkwaardige foto. Eindig ten slotte bij het belangrijkste heiligdom aan de voet van de berg, waar je kunt genieten van wat lokaal straatvoedsel voordat je je avontuur voortzet in de prachtige stad Kyoto. De helft van de tour is wandelen in het bos, dus je krijgt niet direct zonlicht.

Van Kyoto: Sagano-treinrit en begeleide Kyoto-dagtour

8. Van Kyoto: Sagano-treinrit en begeleide Kyoto-dagtour

Bekijk enkele hoogtepunten van Kyoto tijdens deze rondleiding. Ontmoet je deskundige gids en bezoek Arashiyama, waar je kunt genieten van een heerlijk lunchbuffet met frisdrank om je voor te bereiden op een middagje sightseeing. Na de lunch bezoekt u de Kiyomizudera-tempel, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, een van de meest gevierde tempels in Japan, gesticht in 780 op de plaats van de Otowa-waterval. De tour gaat verder naar Fushimi Inari, wereldberoemd vanwege de duizenden Torii-poorten langs de ingang van het Shinto-heiligdom. Breng wat vrije tijd door met het verkennen van de bergpaden en de heiligdomgebouwen zelf, en leer over de fascinerende cultuur van Japan. Ontsnap aan het verkeer en neem de trein met je professionele gids van JR Kyoto Station naar Arashiyama of Fushimi Inari Taisha (afhankelijk van het treinschema van die dag). Voel je tijdens de reis ondergedompeld in de natuur terwijl je de prachtige bloesembomen en adembenemende uitzichten op de bergen bewondert. De tour eindigt na je bezoek aan Fushimi Inari. Als de eerste bezienswaardigheid Fushimi Inari Taisha is, zet de bus je af bij JR Kyoto Station. Anders geeft je deskundige gids je een treinkaartje bij Fushimi Inari Taisha om terug te gaan naar JR Kyoto Station.

Vanuit Kyoto/Osaka: Reis van 1 dag met gids naar Kyoto en Nara

9. Vanuit Kyoto/Osaka: Reis van 1 dag met gids naar Kyoto en Nara

Nadat je 's ochtends op de afgesproken plek bent opgehaald, begin je aan je prachtige reis met onze professionele gids. Pick-up tijd en locatie: 8:30 Nipponbashi Uitgang 2 9: 50 uur Voor de lotusfontein van de Goeido-mon poort 10:00 Kyoto Aanbevolen route 1: Kiyomizu-dera Tempel (exclusief ticket) - Nineizaka & Sanneizaka - Ishibei-koji Alley -Hanamikoji Street - Yasaka Shrine , Toeristen kunnen zelf een aantal mooie plekjes kiezen op basis van hun eigen voorkeuren en fysieke omstandigheden. 2: Kimono-ervaring. Geïnteresseerde toeristen kunnen een kimono aantrekken, door de oude straten wandelen en de Kiyomizu-dera Tempel bezoeken. Maak een foto van het mooie moment. (Je kunt kiezen uit kimonowinkels, waaronder de Kiyomizu-dera Tempel en Fushimi Inari Shrine. Het wordt aanbevolen dat je kunt lenen van Kiyomizu-dera Tempel en terug te keren naar Fushimi Inari Shrine.Prijs uitgesloten.) 【Kiyomizu-dera Tempel】UNESCO Werelderfgoed & Populaire toeristische attractie in Kyoto. 【Nineizaka & Sanneizaka】【Ishibei-koji Alley】【Hanamikoji Street】【Yasaka Shrine】 ▼13:30 Kyoto 【Fushimi-Inari Taisha Shrine 】 (ongeveer 70 minuten, vrije tijd)) Fushimi-Inari Taisha Shrine is beroemd om zijn "Senbon Torii". Het trekt elk jaar ontelbare toeristen uit Japan en het buitenland en staat al drie jaar op rij bovenaan in het onderzoek van 's werelds grootste reiswebsite als "de populairste toeristische attractie voor buitenlanders in Japan". Laten we bidden voor onze lieve familie en onszelf hier. Daarnaast is de Ema van Fushimi-Inari Taisha Shrine ook uniek met een vorm van een witte vos die kan worden gekrabbeld in verschillende goddelijke uitdrukkingen. 16:00 Nara park (ongeveer 1,5 uur, vrije tijd) Nara Park is een stadspark aan de voet van Mt. Wakakusa in Nara Stad waar de beroemde bezienswaardigheden zoals Todaiji Tempel en Kasuga Taisha Schrijn zich bevinden. Het is een must bij een bezoek aan Nara. Wakakusa, dat vlak bij het park ligt, is een prachtige plek om het landschap van Nara te overzien en elk jaar in januari worden hier traditionele evenementen zoals "Wakakusa Burning Mount" gehouden. Een ontspannen wandeling is de beste manier om het park te bezoeken. Er is een grote kudde herten. Het voeren van de schattige hertjes is ook het grootste uitkijkpunt voor toeristen. De hertjes hier zijn ook erg slim. Als ze senbei herten in de handen van toeristen zien, zullen ze het initiatief nemen om te komen, dus pas op voor de kuddes herten die je omver kunnen lopen. ▼ Aanbevolen route. 【Todaiji Tempel】(prijs uitgesloten)Ook bekend als Suzumushi Tempel, werd het gebouwd in 752 door keizer Shengmu om de Grote Boeddha te verankeren en te dienen als de hoofdtempel van de Japanse tempels. Het is de thuisberg van de Huayan Sectie. (Toegangsprijs voor de hoofdhal van de Todaiji-tempel: Volwassenen,JP¥600,Kinderen,JP¥300;Toegangsprijs voor de grote hal+ Museum: Volwassenen,JP¥1000,Kinderen,JP¥400 ) 17:30 Terugreis naar Osaka Het drop-off adres is Nihonbashi Exit 2

Van Osaka: Sightseeingtour door Kyoto met schilderachtige treinrit

10. Van Osaka: Sightseeingtour door Kyoto met schilderachtige treinrit

Nadat je bent opgehaald bij een van de 3 locaties in Osaka, ga je richting Kyoto, ooit de voormalige hoofdstad van Japan, op het eiland Honshu. De eerste activiteit van de dag is een schilderachtige en romantische treinrit van Kameoka naar Arashiyama. Voel je tijdens de reis van 23 minuten ondergedompeld in de natuur terwijl je de prachtige bloesembomen en adembenemende uitzichten op de bergen bewondert. Bij aankomst in Arashiyama kunt u genieten van een heerlijke lunch in buffetvorm met frisdranken om u voor te bereiden op een middagje sightseeing. Bezoek na de lunch de Kiyomizudera-tempel die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, een van de meest gevierde tempels in Japan, gesticht in 780 op de plaats van de Otowa-waterval. De tour gaat verder naar Fushimi Inari, wereldberoemd om de duizenden Torii-poorten langs de ingang van het Shinto-heiligdom. Breng wat vrije tijd door met het verkennen van de bergpaden en de heiligdomgebouwen zelf, en leer over de fascinerende cultuur van Japan. De tour eindigt na je bezoek aan Fushimi Inari en je wordt afgezet bij je oorspronkelijke ophaallocatie in Osaka.

Beschikbare activiteiten

40 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 3

Andere activiteiten in Fushimi Inari-taisha

Wil je alle activiteiten in Fushimi Inari-taisha bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.