Belevingen in
Galileomuseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Galileomuseum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Florence: zelfgeleide sightseeing- en wandeltochten

1. Florence: zelfgeleide sightseeing- en wandeltochten

Ontdek de majesteit en cultuur van Florence, zijn modieuze winkelstraten en zijn eigenzinnige, adembenemende, verborgen juweeltjes met een handige en informatieve digitale gids. Deze ultramoderne, zelfgeleide sightseeing-app combineert op unieke wijze openbaar vervoer en wandeltochten met hoogwaardige gesproken tekst beschikbaar in 6 talen, rijke beelden, nuttige tekst en offline navigeerbare kaarten om uw smartphone te transformeren in een intelligente assistent en betrouwbare reisgenoot. Ervaar de stad in je eigen tempo en ontdek meer dan een gids je ooit zou kunnen vertellen. Dankzij lokale verhalenvertellers kun je genieten van meer dan 80 bezienswaardigheden in de stad, plus de beste fotospots en gratis wifi-gebieden opzoeken. Hoogtepunten zijn onder meer: - Kathedraal van Florence - Galleria degli Uffizi - Galleria dell'Accademia - HolyCross-basiliek (SantaCroce) - HolyCross-plein - Ponte Vecchio - Het huis van Galileo Galilei - Santa Maria Maggiore - Poort van Sinterklaas - Cappella Pazzi - Fish's Lodge - De Grote Synagoge - Piazzale Michelangelo - Medici-kapel - De tuin van Boboli

...
Haven van Livorno, Pisa, Florence: dagexcursie naar de kust

2. Haven van Livorno, Pisa, Florence: dagexcursie naar de kust

Begin je excursie met een rit van 30 minuten naar Pisa en stop eerst bij het Miracles Field, waar je de beroemde scheve toren van Pisa ziet, samen met de Duomo en het Baptisterium. Je hebt hier tijd om foto's te maken en souvenirs te kopen. Florence ligt op 1 uur rijden en bij aankomst stop je op het Michelangelo-plein voor een adembenemend uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence. Je chauffeur stopt ook bij de Santa Croce-kerk, vooral bekend om de graven van Italiaanse notabelen zoals Michelangelo en Galileo. In het hart van Florence, op het Repubblica-plein, vindt u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Duomo, de Porcellino-markt en de oude brug. Na de lunch en het winkelen vertrekt u rond 16:00 uur voor de rit terug naar Livorno en uw schip. Als je de beste gelato van Italië wilt proberen, zal je chauffeur onderweg een stop maken.

...
Museo Galileo: rondleiding in kleine groep

3. Museo Galileo: rondleiding in kleine groep

In Museo Galileo bewonder je Galileo's originele wetenschappelijke instrumenten. Museo Galileo is één van de meest vooraanstaande internationale instituties gewijd aan de wetenschapsgeschiedenis. Het is een combinatie van een museum voor wetenschappelijke instrumenten en een onderzoeksinstituut dat de geschiedenis van de wetenschap in de breedste zin documenteert en de kennis hierover verspreidt. Je volgt een rondleiding van 90 minuten in een kleine groep. De officiële gids onthult alle geheimen van het museum. Zie de diverse originele wetenschappelijke instrumenten die ontwikkeld werden door Galileo, zoals telescopen en lenzen waarmee hij de manen van Jupiter ontdekte. Na afloop van de rondleiding kun je nog zo lang in het museum blijven als je wilt.

...
Galileo Galilei Private Science Tour

4. Galileo Galilei Private Science Tour

De tour begint op Piazza della Signoria en gaat verder naar het Science Museum of het Galileo Museum, gewijd aan de beroemde wetenschapper. Het Museo Galileo zit vol met wetenschappelijke hulpmiddelen van groot belang. Bewonder de twee beroemde telescopen en de vinger van de grote natuurkundige, die perfect bewaard is gebleven. Ga dan verder naar het observatoriummuseum en het natuurhistorisch museum in een prachtig antiek paleis met een forum gewijd aan de geniale wetenschapper. Hier vinden we het boeiende marmeren standbeeld van Galileo. Het museum is vernoemd naar het woord waarnemingscentrum dat ooit de astronomische Torrino betekende, waar de sterren werden bestudeerd en die nog steeds te bezoeken is op afspraak. Je eindigt door naar de basiliek van Santa Croce te gaan, ook bekend als het "Pantheon van de Italiaanse glorie" voor de graven van de beroemdste Italianen, waaronder het monumentale graf van Galileo Galilei.

...
Florence: 3-uur durende sightseeingtour per elektrische scooter

5. Florence: 3-uur durende sightseeingtour per elektrische scooter

Ontdek Florence tijdens het rijden op een elektrische scooter en laat een minimale impact op het milieu. De scooter is comfortabel en gemakkelijk te besturen en uw sightseeingtour begint met een korte les over het omgaan met de scooter. Bezoek tijdens je tour de belangrijkste plaatsen in Florence, zoals de rivier de Arno, de Ponte Vecchio, het Palazzo Vecchio, de Uffizi-galerij, het Duomo-plein, de Dante-toren, de basiliek van Santa Maria Novella, Piazza Duomo, de kathedraal van Santa Maria in Fiore, Giotto's klokkentoren, Via Tornabuoni, de Strow-markt met de Porcellino, Piazza Della Repubblica, Palazzo Medici, Piazza Santa Croce en nog veel meer. Volg je gids en luister naar hen terwijl ze je door de stad verkennen, terwijl ze je vertellen over de geschiedenis en interessante verhalen over de stad.

...

Sitemap Galileomuseum

Wil je alle activiteiten in Galileomuseum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.