Datums kiezen

Galle Face Green
Nationale parken

Nationale parken

Galle Face Green Nationale parken: onze aanbevelingen

Colombo: Persoonlijke stadsrondleiding per Tuk Tuk

1. Colombo: Persoonlijke stadsrondleiding per Tuk Tuk

Verken de bruisende stad Colombo op een unieke en spannende manier met onze Sightseeing Tour per Tuk Tuk. Onze ervaren chauffeurs nemen je mee op een reis langs de belangrijkste bezienswaardigheden en zorgen voor zowel gemak als een authentieke lokale ervaring. 1. Gangaramaya Tempel: - Begin je avontuur met een bezoek aan de Gangaramaya Tempel, een levendige en eclectische boeddhistische tempel met een mix van architectonische stijlen. 2. Independence Square: - Ontdek Independence Square, een historische bezienswaardigheid omringd door prachtig aangelegde tuinen, die een vredig toevluchtsoord bieden. 3. Galle Face Green: - Dompel je onder in de levendige sfeer van Galle Face Green, een populair stadspark aan de oceaan waar lokale bewoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de zeebries. 4. Oud Parlementsgebouw: - Verken de koloniale architectuur van het Oude Parlementsgebouw, dat de politieke geschiedenis van Sri Lanka weerspiegelt. 5. Pettah Markt: - Duik in de bruisende chaos van Pettah Market, waar levendige straten worden omzoomd door winkels met een divers aanbod van goederen, specerijen en lokale ambachten. 6. Colombo Fort: - Ontdek het historische en commerciële hart van Colombo in de wijk Fort, waar moderniteit en overblijfselen van koloniale architectuur elkaar ontmoeten. 7. Lokale eetgelegenheden: - Ervaar de lokale smaken door te stoppen bij aanbevolen eetgelegenheden, waar je je tegoed kunt doen aan de authentieke Sri Lankaanse keuken. 8. Culturele Inzichten: - Tijdens de tour zullen onze deskundige Tuk Tuk chauffeurs inzichten delen in de geschiedenis, cultuur en levensstijl van de stad, waardoor je Colombo beter leert kennen. De sightseeingtour is ontworpen als een meeslepende ervaring van 4 uur, zodat je de essentie van de dynamische geest van Colombo meemaakt. Boek je Colombo Sightseeing Tour per Tuk Tuk voor een gedenkwaardige en persoonlijke reis door het hart van de stad.

Colombo: Stadstour met gids en toegangstickets

2. Colombo: Stadstour met gids en toegangstickets

Verken Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka, een plaats rijk aan geschiedenis en cultuur. Ontdek verschillende hoogtepunten en geniet van toegang tot meerdere bezienswaardigheden. Ontmoet je gids bij je hotel voordat je op avontuur gaat in de stad. Stel gerust vragen aan je gids tijdens de tour. Bezoek de Light House Galley, de Lighthouse Clock Tower en het Colombo Fort. Bekijk de overblijfselen van de oude stad en bewonder de historische gebouwen. Wandel langs Pettah, een bruisend straatmarktgebied, en geniet van de levendige en levendige sfeer. Hier vind je het Oude Stadhuis, een zeer oud klooster met een rijke geschiedenis. Ga vervolgens naar de Jami Ul-Alfar Moskee, ook wel bekend als de Rode Moskee. Je hebt ook de kans om te stoppen bij de historische hindoetempel en de Gangaramaya boeddhistische tempel. Bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf Lotus Tower Road. Deze toren is bijna 300 meter hoog en heeft een uitkijkpunt en een draaiend restaurant. Neem een moment op Independence Square, een gedenkplaats voor de Onafhankelijkheidsdag van het land op 4 februari 1948. Na het verkennen van deze attracties kun je gaan winkelen op de markten voordat je wordt afgezet op dezelfde locatie bij het ophaalpunt.

Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

3. Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

Je chauffeur leidt je langs een zorgvuldig samengestelde route die is ontworpen om je het beste van de omgeving te laten zien. Persoonlijke aandacht voor je groep tijdens een privétour Zie Colombo in slechts een halve dag tijdens een uitgebreide tour Meerdere stops zijn gemakkelijk met reizen per privéauto Beweeg je in je eigen tempo door de stad. We gaan Colombo ontdekken door 18 top bezienswaardigheden te bezoeken, Zodra je deze lokale ervaring opdoet met onze vriendelijke chauffeurs heb je het gevoel dat je in je eigen stad bent. Colombo stad hoogtepunten niet op haast, We maken uw reis gemakkelijker en comfortabeler we altijd focussen op de speciale behoeften van onze klant met onze Colombo stad tour of excursies aan wal, kunt u Reizen per prive-voertuig en bezoek top bezienswaardigheden zoals Een 100-jaar oude Khan klokkentoren, St Anthony's Shrine, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Moskee (Rode moskee) kleurrijke Pettah Bazaar, Wolandaal Kerk, Tempel van Sri Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, dep Inendence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum en Ceylon Tea Supper Market. Terug naar de passagiersterminal.

Vorm Colombo: Stadsrondleiding Colombo in de ochtend of avond

4. Vorm Colombo: Stadsrondleiding Colombo in de ochtend of avond

Je dag begint met een pick-up van je hotel voor de boeiende stadstour door Colombo. Uw deskundige gastheer zal een korte introductie geven over de tour terwijl u op pad gaat om de prominente bezienswaardigheden van de stad te verkennen. De tour omvat een bezoek aan de Gangarama-boeddhistische tempel, een belangrijke religieuze plek in het hart van Colombo. De tempel, gebouwd eind 19e eeuw, strekte zich ooit uit over een uitgestrekt gebied en bevatte verschillende buitenstructuren, waaronder de Seema Malaka. Oorspronkelijk gebouwd met zijn fundering in het Beira-meer, straalde de Seema Malaka kracht en grandeur uit. Vanwege het moerassige terrein onder het meer zonk het uiteindelijk echter in 1970 en werd het een fascinerende onderwaterlocatie. Tijdens de tour heb je ook de mogelijkheid om andere opmerkelijke bezienswaardigheden te bezoeken, zoals Galle Face Green, het Nederlandse ziekenhuis, het oude parlementsgebouw, de haven van Colombo, het Slave Island-gebied, het oorlogsmonument, de openbare bibliotheek van Colombo, Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksa Theater, Viharamahadevi Park, stadhuis, het winkelgebied rond de racebaan, Independence Square en de Bandaranaike Memorial International Conference Hall. Bovendien kun je een replica van het Aukana Boeddhabeeld bewonderen, wat bijdraagt aan de rijkdom van je stadsverkenning in de ochtend. Nadat de stadstour is voltooid, wordt u teruggebracht naar uw hotel, waar uw reis begon. De herinneringen aan deze verrijkende verkenning van de culturele en historische schatten van Colombo zullen je ongetwijfeld een leven lang bijblijven.

Colombo: All-inclusive culinaire tour!

5. Colombo: All-inclusive culinaire tour!

Onze tour biedt een prikkelende reis door het levendige hart van Colombo, waar je kunt genieten van de essentie van Sri Lankaans straatvoedsel. Sluit je aan bij je mede-ontdekkingsreizigers en bereid je voor op een scala aan verrukkelijke lekkernijen, waaronder hoppers, pap, hartige lekkernijen, samosa's, falooda, augurken en natuurlijk lokale bieren. Zorg ervoor dat u met een lege maag arriveert; je wilt geen enkele hap missen. Maar deze rondreis is meer dan alleen een culinaire expeditie. Het is een kans om jezelf onder te dompelen in de rijke geschiedenis van Colombo en het dagelijkse leven van de lokale bevolking te ervaren. Terwijl je door de drukke straten van Pettah slentert, leg je de essentie van deze dynamische stad vast met je camera. Op vrijdag en in het weekend wordt u getrakteerd op livemuziek terwijl u onze lokale bieren proeft, wat een feestelijk tintje aan uw reis geeft. En als je nog geen Sri Lankaanse kroepoek hebt geproefd, dan staat je iets lekkers te wachten! Onze tour is de perfecte kans om van deze lekkernijen te genieten. Geniet bovendien van een verfrissend gemberbier terwijl je geniet van een lokaal beroemde Kottu bij Galle Face. Vergeet niet om aan het einde van de tour uw dank uit te spreken aan onze gids voor het bieden van een onvergetelijke ervaring. Uw reis met ons zal u blijvende herinneringen bezorgen aan de smaken, geluiden en levendige cultuur van Colombo.

Colombo: Stadshoogtepunten met privétour per Tuk Tuk

6. Colombo: Stadshoogtepunten met privétour per Tuk Tuk

Verken belangrijke hoogtepunten van Colombo, waaronder de beroemde Gangaramaya Tempel, de meest bezochte tempel van de stad die bekend staat om het organiseren van Sri Lanka's grootste en meest levendige Vesak festival per jaar. Bezoek vervolgens Sri Kailawasanathan Swami Devasthanam Kovil (hindoetempel) en de historische Jami-UI-Alfar Moskee (Rode Moskee), een van de oudste moskeeën van Colombo. Verken de bruisende Pettah Market, de grootste en meest functionele markt van Colombo, gevolgd door een bezoek aan Independence Square, de oceaanpromenade van Galle Face Green, het Dutch Hospital en andere opmerkelijke bezienswaardigheden.

Colombo: Sightseeing-dagtrip met de Gangaramaya-tempel

7. Colombo: Sightseeing-dagtrip met de Gangaramaya-tempel

Verken de topattracties in Colombo tijdens deze dagtocht, inclusief het onlangs geopende havenstadstrand. Maak een wandeling op het Galle Face Green-strand, het Viharamahadevi-park en door de moderne haven. Bewonder religieuze bezienswaardigheden zoals de Kopanna Vidiya-tempel, de Gangaramaya-tempel en de Wolvendaal-kerk. Geniet van het gemak dat u wordt opgehaald bij uw accommodatie in Colombo. Leun achterover en geniet van het landschap terwijl je door het Cinnamon-tuindistrict rijdt, waar ooit rijke koloniale heersers woonden. Stop bij de Gangaramaya-tempel aan het Beira-meer. Bekijk honderden Boeddhabeelden in de tempel en bezoek een museum met een grote collectie waardevolle artefacten. Reis naar de Independence Memorial Hall die is gebouwd in de Sri Lankaanse Kandyan-stijl. Bewonder de gigantische pilaren en het elegante stenen bouwwerk. Ga verder naar een hindoetempel in Kopanna Vidiya. Bekijk de grote en sierlijke poorttoren. Ga naar het Galle Face Green-strand en voel de zeebries. Ga naar het Viharamahadevi-park dat tegenover het stadhuis uit het koloniale tijdperk ligt. Loop door de nieuw gebouwde haven, het grootste moderne ontwikkelingsproject in Sri Lanka. Maak een stop bij het Dutch Hospital Shopping Precinct. Edelstenenmuseum, Pettah-markt, het treinstation en de Nederlands-koloniale Wolvendaalkerk. Keer terug naar uw accommodatie in Colombo.

Colombo: begeleide privérondleiding door de stad per Tuk-Tuk

8. Colombo: begeleide privérondleiding door de stad per Tuk-Tuk

Bezoek belangrijke hoogtepunten van Colombo, zoals de Gangaramaya-tempel, de meest bezochte tempel in de stad, de Gangaramaya-tempel die jaarlijks het grootste en meest kleurrijke Vesak-festival van Sri Lanka organiseert. Daarna wordt u begeleid naar Sri Kailawasanathan Swami DevasthanamKovil (hindoeïstische tempel), deze Jami-UI-Alfar-moskee (rode moskee), een van de oudste moskeeën van Colombo. Pettah Market in de grootste, meest functionele marktruimte van Colombo, daarna het Onafhankelijkheidsplein, de promenade met uitzicht op de oceaan van Galle Face Green, Nederlands ziekenhuis, en meer.

Vorm Colombo: ochtend- of avondrondleiding door Colombo per Tuk-Tuk

9. Vorm Colombo: ochtend- of avondrondleiding door Colombo per Tuk-Tuk

Je dag begint met een pick-up van je hotel voor de boeiende stadstour door Colombo. Uw deskundige gastheer zal een korte introductie geven over de tour terwijl u op pad gaat om de prominente bezienswaardigheden van de stad te verkennen. De tour omvat een bezoek aan de Gangarama-boeddhistische tempel, een belangrijke religieuze plek in het hart van Colombo. De tempel, gebouwd eind 19e eeuw, strekte zich ooit uit over een uitgestrekt gebied en bevatte verschillende buitenstructuren, waaronder de Seema Malaka. Oorspronkelijk gebouwd met zijn fundering in het Beira-meer, straalde de Seema Malaka kracht en grandeur uit. Vanwege het moerassige terrein onder het meer zonk het uiteindelijk echter in 1970 en werd het een fascinerende onderwaterlocatie. Tijdens de tour heb je ook de mogelijkheid om andere opmerkelijke bezienswaardigheden te bezoeken, zoals Galle Face Green, het Nederlandse ziekenhuis, het oude parlementsgebouw, de haven van Colombo, het Slave Island-gebied, het oorlogsmonument, de openbare bibliotheek van Colombo, Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksa Theater, Viharamahadevi Park, stadhuis, het winkelgebied rond de racebaan, Independence Square en de Bandaranaike Memorial International Conference Hall. Bovendien kun je een replica van het Aukana Boeddhabeeld bewonderen, wat bijdraagt aan de rijkdom van je stadsverkenning in de ochtend. Nadat de stadstour is voltooid, wordt u teruggebracht naar uw hotel, waar uw reis begon. De herinneringen aan deze verrijkende verkenning van de culturele en historische schatten van Colombo zullen je ongetwijfeld een leven lang bijblijven.

Colombo Haven Excursies Colombo Stad & Kalaniya Tempel

10. Colombo Haven Excursies Colombo Stad & Kalaniya Tempel

We maken je reis gemakkelijker en comfortabeler en richten ons altijd op de speciale behoeften van onze klanten met onze excursies aan wal. Je reist met een privévoertuig en bezoekt topbezienswaardigheden zoals de 100 jaar oude Khan klokkentoren, het heiligdom van St Anthony, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Moskee (Rode moskee) kleurrijke Pettah Bazaar, Wolandaal Kerk, Kelaniya Raja Maha Vihara, Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya ( Viharaya )Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, Independence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall, Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Nelum Pokuna Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum Gem Warehouse en Ceylon tea supper market. terug naar de passagiersterminal.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Colombo

Colombo

Veelgestelde vragen over Galle Face Green-Nationale parken

Welke andere activiteiten dan Galle Face Green-Nationale parken zijn de moeite waard in Colombo?

Andere activiteiten in Galle Face Green

Wil je alle activiteiten in Galle Face Green bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.