Kies data

Galleria Borbonica

Galleria Borbonica: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Napels: rondleiding de Bourbontunnel met toegangsbewijs

1. Napels: rondleiding de Bourbontunnel met toegangsbewijs

Treed een magische wereld binnen en verken de nieuwe secties van Naples Underground, de ondergrondse wereld vol geschiedenis in Napels. Deze emotionele reis leidt bezoekers door het nieuwe gedeelte van de metro van Napels. De Bourbontunnel werd in 1853 gebouwd door Ferdinand II de Bourbon, die een ontsnappingsroute wilde van het Koninklijk Paleis naar de barak aan Via della Pace, het huidige Via Morelli. De tunnel werd nooit volledig afgerond en werd in de Tweede Wereldoorlog gebruikt als militair ziekenhuis. Zie handgeschreven berichten uit de oorlog en zie de hoop en wanhoop van hen die erbij waren. Je vindt in de tunnel ook standbeelden uit de fascistische tijd en een unieke tentoonstelling van auto's en motoren die jarenlang onder puin waren bedolven.

Napels: begeleide wandeling met Bourbon-tunnel

2. Napels: begeleide wandeling met Bourbon-tunnel

Onder begeleiding van een deskundige en professionele gids ontdekt u de majesteit van het monumentale gebied van Napels: Vanaf het centrale Piazza Municipio kunt u de Neptunus-fontein bewonderen met uitzicht op het majestueuze Castel Nuovo, beter bekend bij de Napolitanen als Maschio Angioino. Je gaat verder richting Piazza Trieste e Trento en het aangrenzende Piazza del Plebiscito om te genieten van de belangrijkste monumenten van de stad, van het San Carlo Theater tot de Umberto I-galerij, van de basiliek van San Francesco di Paola tot het Koninklijk Paleis, in een excursie van middeleeuwse, barokke kunst. en neoklassiek. We gaan verder langs de Via Chiaia om de geschiedenis te ontdekken van de Antica Pizzeria Brandi, waar de beroemde pizza Margherita werd geboren, en van de Gran Caffè Gambrinus. Aan het einde van de wandeltocht begin je je tocht in de ondergrond van Napels, je zult de geheimen ontdekken die verborgen zijn in de oude Bourbon-galerij die Ferdinand II van Bourbon wilde hebben om een militair pad te creëren dat de troepen in staat zou stellen om in korte tijd het Koninklijk Paleis bereiken. De Bourbon Gallery is een lange ondergrondse tunnel gebouwd in het midden van de 19e eeuw door Ferdinand II van Bourbon en wordt beschouwd als de trots van ondergrondse Bourbon civiele techniek. De galerij, herontdekt in 2005, biedt het publiek een verrassende route in de ondergrond en in de geschiedenis van de Napolitaanse stad. Via de standaardroute is het mogelijk om het oorlogstoevluchtsoord, oude reservoirs van het Bolla-aquaduct, fragmenten van standbeelden, vintage auto's en motorfietsen te waarderen die tijdens de veiligheidsmaatregelen zijn gevonden.

Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

3. Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

Ontdek de stad Napels, eet in typische restaurants, vind de beste ambachtelijke winkels of winkels en vind hotels, appartementen of B&B-aanbevelingen, met kortingen tot 35%. Profiteer van kortingen op de belangrijkste en historische activiteiten van de stad met een 'Napelspas', zoals Scaturchio, Tandem, La Locanda del Grifo. Ontvang een officiële magneet van de eigenaar van pizzeria da Michele. Verken de opgravingen van Pompeii en verken de catacomben van Napels in San Gennaro. Bezoek Bourbon Gallery, Neapolis Underground van San Lorenzo Maggiore, Museodivino, Filangieri Museum en Treasure of San Gennaro Museum. Bekijk het Koninklijk Paleis van Napels, het Capodimonte Museum en het Nationaal Archeologisch Museum van Napels. Krijg een echte sleutel tot de stad met veel voordelen om te raadplegen door de app of link te downloaden. Probeer Snav (het grote zeetransportbedrijf), dat garant staat voor 20% korting op elke route naar het eiland Procida en Ischia, of de samenwerking met Taxi Partenope-service, waardoor u gratis belt en uw taxi boekt.

Napels: 3-daagse Napels Light Pass

4. Napels: 3-daagse Napels Light Pass

Ervaar de topattracties en rondleidingen van Napels en krijg tot 35% korting op de toegang met de Napels Light Pass. U heeft actuele openingstijden, informatiebladen, prijslijsten en live routebeschrijvingen binnen handbereik. Bepaal waar je zin in hebt op de dag, zodat je niet eens van tevoren hoeft te plannen. Bezoek de wereldberoemde catacomben van San Gennaro of de kerk San Lorenzo Maggiore. Dit product is inclusief 3 dagen openbaar vervoer van de stad Napels. Je pas is volledig digitaal en er is geen fysieke kaart nodig. Download uw pas eenvoudig rechtstreeks op uw smartphone. Toon je pas bij elke attractie voor een snelle en gemakkelijke toegang. Tours en attracties inbegrepen bij de Napels Light Pass: Topattracties en musea:•Napels Underground 1 en 2•Catacomben van San Gennaro•San Lorenzo Maggiore-kerk•Filangeri-museum•Schat van San Gennaro-museum•Museodivino-museum• Rondleidingen en activiteiten:•Rondleiding door de Bourbon-galerij•E-bike-verhuur van 1 uur• Boottocht rond de Golf van Napels•Vespa-verhuur•Scaturchio-bakkerij•Tandemrestaurant•La Locanda del Grifo Restaurant•

  • Rondleidingen
  • Citycards

Sitemap Galleria Borbonica

Wil je alle activiteiten in Galleria Borbonica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria Borbonica

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 673 beoordelingen

Het was een mooie en suggestieve ervaring, Stefano, onze gids, was zowel uitputtend in zijn uitleg als aardig. Hij vertelde op een eenvoudige en uitputtende manier de geschiedenis van de Bourbon-galerij die later een anti-bombardement werd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ik raad iedereen aan om deze ervaring te hebben !!!

Very nice tour of the tunnel. Too bad we couldn’t book the english tour with the cistern (Via delle Memorie) for 3 people. Our guide Claudio was a great guide, he waited for people to take pictures and explained everything very clear. Claudio was probably the best English speaking person we met in Napels.

Dankzij de uitleg van de gids kon ik me identificeren met de historische referentieperiode. Ik was ontroerd door de onderwerpen die aan bod kwamen over de oorlog, de bombardementen en wat deze mensen hebben moeten doorstaan door elkaar in te spannen. Ik raad iedereen aan om deze ervaring te proberen?

Bardzo polecamy! Mielismy dobrego przewodnika, ktory jasno przedstawia niesamowicie ciekawa historie poddziemia. Dobra organizacja i niezapomniane wrazenia.

Verrassend goed, Sabrina was de tourguide en deed het goed.