Galleria Borbonica

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Galleria Borbonica: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Ticket voor de Bourbontunnel

  1. Ticket voor de Bourbontunnel

  Treed een magische wereld binnen en verken de nieuwe secties van Naples Underground, de ondergrondse wereld vol geschiedenis in Napels. Deze emotionele reis leidt bezoekers door het nieuwe gedeelte van de metro van Napels. De Bourbontunnel werd in 1853 gebouwd door Ferdinand II de Bourbon, die een ontsnappingsroute wilde van het Koninklijk Paleis naar de barak aan Via della Pace, het huidige Via Morelli. De tunnel werd nooit volledig afgerond en werd in de Tweede Wereldoorlog gebruikt als militair ziekenhuis. Zie handgeschreven berichten uit de oorlog en zie de hoop en wanhoop van hen die erbij waren. Je vindt in de tunnel ook standbeelden uit de fascistische tijd en een unieke tentoonstelling van auto's en motoren die jarenlang onder puin waren bedolven.

  Het was een hele leuke en interessante excursie, mede door de hele leuke gids Sabrina. Ze wist het leuk en spannend te vertellen. Het enige minpuntje was de snelheid waarmee ze sprak.

 • Napels: 3-daagse Napels Light Pass

  2. Napels: 3-daagse Napels Light Pass

  Ervaar de topattracties en rondleidingen van Napels en krijg tot 35% korting op de toegang met de Napels Light Pass. U heeft actuele openingstijden, informatiebladen, prijslijsten en live routebeschrijvingen binnen handbereik. Bepaal waar je zin in hebt op de dag, zodat je niet eens van tevoren hoeft te plannen. Bezoek de wereldberoemde catacomben van San Gennaro of de kerk San Lorenzo Maggiore. Verken meer van Napels met een hop-on, hop-off bustour, zoef door de stad als een local op een Vespa of ga mee op een boottocht rond de Golf van Napels. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je pas is volledig digitaal en er is geen fysieke kaart nodig. Download uw pas eenvoudig rechtstreeks op uw smartphone. Toon je pas bij elke attractie voor een snelle en gemakkelijke toegang. Tours en attracties inbegrepen bij de Napels Light Pass: Topattracties en musea:•Napels Underground 1 en 2•Catacomben van S...

 • Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

  3. Napels: 7-daagse pas van de regio Campania

  Ontdek de stad Napels, eet in typische restaurants, vind de beste ambachtelijke winkels of winkels en vind hotels, appartementen of B&B-aanbevelingen, met kortingen tot 35%. Profiteer van kortingen op de belangrijkste en historische activiteiten van de stad met een 'Napelspas', zoals Scaturchio, Tandem, La Locanda del Grifo. Ontvang een officiële magneet van de eigenaar van pizzeria da Michele. Verken de opgravingen van Pompeii en verken de catacomben van Napels in San Gennaro. Bezoek Bourbon Gallery, Neapolis Underground van San Lorenzo Maggiore, Museodivino, Filangieri Museum en Treasure of San Gennaro Museum. Bekijk het Koninklijk Paleis van Napels, het Capodimonte Museum en het Nationaal Archeologisch Museum van Napels. Krijg een echte sleutel tot de stad met veel voordelen om te raadplegen door de app of link te downloaden. Probeer Snav (het grote zeetransportbedrijf), dat garant...

Sitemap Galleria Borbonica

Wil je alle activiteiten in Galleria Borbonica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria Borbonica

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 253 beoordelingen

Van de ontdekking van het Napels van Ferdinand II de Bourbons en zijn ondergrondse project, om zijn huid te 'redden' van mogelijke opstanden door de Napolitanen, die onafgemaakt bleven, tot het gebruik van de Napolitanen zelf om te ontsnappen aan de terreur van de oorlog en de bombardementen te overleven ... historici van alle soorten, zelfs van smokkel .. vertelde de galerie dankzij de vaardigheid van onze gids Lorena. Interessant, om terug te keren voor het avonturenpad ... pagina's geschiedenis in de Napolitaanse underground, die de wereld zoveel te vertellen hebben.

Het was een zeer interessante tour, met een aantal geweldige verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Zeker de moeite waard. Ook in de zomer is het een geweldige plek om te schuilen tegen de hitte. Plus onze gids Sabrina was vrolijk en behulpzaam, proost op haar?

Het was een hele leuke en interessante excursie, mede door de hele leuke gids Sabrina. Ze wist het leuk en spannend te vertellen. Het enige minpuntje was de snelheid waarmee ze sprak.

Indrukwekkende tunnel, groepen van 40 personen te groot