Galleria Borghese

Galleria Borghese: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

1. Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

Krijg voorrangstoegang tot de Galleria Borghese en verken vervolgens de enorme kunstcollecties in jouw eigen tempo. Bekijk beelden en schilderijen van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters. Ontdek hoogtepunten, zoals de sculptuur van Pauline Bonaparte door Canova, en ga naar de Caravaggiozaal om schilderijen te bekijken zoals "David met het hoofd van Goliath" en de "Jongen met een mandje fruit". Bekijk 'De graflegging' en 'De dame met de eenhoorn' van Rafaël en beeldhouwwerken van Bernini, waaronder 'Apollo en Daphne' en zijn 'David'. Maak een wandeling door de tuinen voor een uitzicht over de Piazza del Popolo.

Galleria Borghese: ticket met gastheer

2. Galleria Borghese: ticket met gastheer

Boek vooraf je ticket voor een van de populairste musea van Rome, de Galleria Borghese, en verspil geen tijd met in de rij staan. Eenmaal binnen kun je de wereldberoemde collectie schilderijen en beeldhouwwerken van de galerij bewonderen. Ga eerst naar de Villa Borghese Pinciana, de thuisbasis van de Galleria Borghese. Sla de wachtrij over en verken vervolgens de 20 kunstkamers in dit beroemde museum. Bewonder sculpturen en schilderijen van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters in de kunst. Zie Rafaël's "Deposito" en "De dame met een eenhoorn," Bernini's sculpturen "Apollo en Daphne" en "David," en meer. Laat je verrassen door "David met het hoofd van Goliath", "Jongen met een mand fruit" en andere schilderijen in de Caravaggiozaal. Ontdek de andere hoogtepunten van de galerie, zoals Canova's "Pauline Bonaparte als Venus Victrix". Maak naast een bezoek aan het museum ook een wandeling door de tuinen van de villa en geniet van het uitzicht over de Piazza del Popolo en het historische centrum van Rome.

Rome: rondleiding door de Galleria Borghese

3. Rome: rondleiding door de Galleria Borghese

Bezoek de Galleria Borghese en de tuinen van Villa Borghese zonder in de wachtrij te staan. Je wordt rondgeleid in een groep van niet meer dan 15 personen. Deze populaire attractie is vaak van tevoren al uitverkocht. Door je ticket vooraf te kopen ben je er zeker van dat je een van 's werelds bijzonderse kunstcollecties in een van 's werelds mooiste musea niet hoeft te missen. Hier kun je namelijk Caravaggio's belangrijkste schilderijen bewonderen, zoals de 'Jonge zieke Bacchus' en 'Jongen met fruitmand', maar ook de prachtige collectie sculpturen van Bernini en Canavo, met werken als 'Apollo en Daphne', 'David', 'De verkrachting van Proserpina' en 'Paolina Bonaparte'. Ook Rafaels 'Graflegging van Christus' wordt natuurlijk niet overgeslagen. Laat je door de imposante vertrekken van het Casina Borghese voeren, met haar schitterende fresco's. Ontdek de geheimen, de verhalen en schildertechnieken achter de meesterwerken in een van de mooiste kunstmusea ter wereld. Je bezoek aan Rome is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan de tuinen van de Villa Borgese en de galerie.

Galleria Borghese: tour

4. Galleria Borghese: tour

Profteer van toegang tot een van Rome's populairste musea met dit ticket voor Galleria Borghese, gehuisvest in de voormalige Villa Borghese Pinciana. Tickets voor het museum zijn gelimiteerd en vaak uitverkocht. Bewonder de collectie die ookwel is beschreven als de “koningin van de privécollecties”. Aanschouw een van de meest interessante, charmante, elegante en compacte kunstmusea van Rome, met een collectie die op verrassende wijze is opgezet. Het is een persoonlijke, liefdevol samengestelde collectie die de persoonlijkheden en smaken van 2 personen laat zien: Gian Lorenzo Bernini, de grootse barokke kunstenaar, en Scipione Cardinal Borghese, de grootste kunstverzamelaar die de Romeinse barok oprichtte. Een van de bijzondere hoogtepunten is de Caravaggio-zaal, waar je schilderijen ziet als 'David met het hoofd van Goliath'. Bekijk 'De graflegging' en 'De dame met de eenhoorn' van Rafaël en beeldhouwwerken van Bernini, waaronder 'Apollo en Daphne' en 'David'. Maak ook een wandeling door de prachtige tuinen van Villa Borghese en geniet van het uitzicht op Piazza del Popolo.

Galleria Borghese: skip the line-tour meesterwerken, tuinen

5. Galleria Borghese: skip the line-tour meesterwerken, tuinen

Kardinaal Scipione Borghese gaf opdracht aan zowel de Villa Borghese zelf als veel van de grote werken die nog steeds in de galerie te zien zijn. Werken van Bernini, Caravaggio en Titiaan blijven in hun oorspronkelijke instellingen, zoals de Kardinaal het voor ogen had, een fel vastberaden verzamelaar. Strikt gecontroleerde toegang tot de Villa en Gallery kan het boeken moeilijk en ingewikkeld maken. Met dit pakket kun je het organiseren vermijden en zelfs de rij overslaan om binnen te komen wanneer je aankomt. Tijdens deze volledig begeleide rondleiding hoor je meer over de zoektocht van Cardinal Borghese om zijn verzameling compleet te maken, en de verhalen achter de kunstwerken zelf, inclusief Bernini's "Apollo en Daphne", Canova's "Pauline Bonaparte", "St. Jerome" van Caravaggio en Raphael's "De Waarheid". Je gids is een Engelstalige en een expert in de collectie en audio-headsets zorgen ervoor dat je elk woord dat ze zeggen, ook hoort. De rondleiding omvat ook een bezoek aan de Borghese-tuinen: ooit het privépark van de kardinaal, nu een favoriete plek voor de lokale bevolking om te ontspannen tussen sculpturen, planten en waterpartijen en om er even helemaal tussenuit te zijn. Vanaf het Pincio-terras kun je een ander soort kunstwerk waarderen: het uitzicht op Rome zelf, vanaf het Piazza del Popolo in de verte.

Galleria Borghese: tour inclusief tuinen

6. Galleria Borghese: tour inclusief tuinen

Geniet van een rondleiding door Galleria Borghese en de tuinen van Villa Borghese zonder in de wachtrij te staan. Deze populaire attractie is vaak van tevoren al uitverkocht, dus door je ticket vooraf te boeken ben je er zeker van dat je deze bijzondere kunstcollectie in een van 's werelds mooiste musea niet hoeft te missen. Hier kun je namelijk Caravaggio's belangrijkste schilderijen bewonderen, zoals de Jonge zieke Bacchus en Jongen met fruitmand, maar ook de prachtige collectie sculpturen van Bernini en Canavo, met werken als Apollo en Daphne, David, De roof van Proserpina en Paolina Bonaparte. Laat je door de imposante vertrekken van het Casina Borghese met haar schitterende fresco's leiden. Ontdek de geheimen, verhalen en schildertechnieken achter de meesterwerken in een van de mooiste kunstmusea ter wereld. Maak een ontspannende wandeling door de tuinen van Villa Borghese, een betoverend park met kleine meren en bomen dat geliefd is bij veel Romeinen. Eindig met een adembenemend uitzicht over de daken van Rome en Piazza del Popolo vanaf Terrazza del Pincio.

Rome: Borghese Gallery Skip-the-Line Ticket & Golfkarrit

7. Rome: Borghese Gallery Skip-the-Line Ticket & Golfkarrit

Als je in Rome bent, is een bezoek aan de Galleria Borghese een must. Verken het prachtige complex en bekijk meesterwerken van enkele van de meest gerenommeerde kunstenaars uit de geschiedenis. Vermijd wachten met skip-the-line toegang en ontdek daarna het terrein terwijl u in een golfkar rijdt of een wandeling maakt in uw eigen tempo. Ontmoet je gastheer bij de hoofdingang van de galerij en haal je tickets op. Ga vervolgens naar binnen waar een uitgebreide collectie wereldberoemde kunstwerken op je wacht. Versla de keu met uw skip-the-line tickets, zodat u meer tijd heeft om de exposities en kunstwerken te bekijken. Verken de galerij in je eigen tempo en breng tijd door met de kunstwerken die je het meest aanspreken. Bewonder sculpturen en schilderijen van iconen uit de kunstwereld, waaronder Canova, Caravaggio en Bernini. Enkele van de hoogtepunten van de galerij zijn Canova's Representation of Pauline Bonaparte, Caravaggio's David with the Head of Goliath, Raphael's The Deposition en Bernini's Apollo and Daphne. Stap na de galerij naar buiten en stap aan boord van een golfkar voor een rondleiding door Villa Borghese. Leun achterover en ontspan terwijl u door de rustige tuinen van de villa reist en bewonder de Fontein van de Zeepaardjes, de waterklok, de Tempel van Diana en het Piazza di Siena. U kunt ook genieten van een wandeling door de tuinen, enkele foto's maken van het adembenemende uitzicht vanaf het Pincio-terras en een kijkje nemen in het bioscoopmuseum ter plaatse.

Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

8. Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

Sla de rij over en reserveer een getimede toegangsplek voor de Galleria Borghese met dit toegangsticket. Verken de galerij in jouw eigen tempo terwijl je werken van beroemde kunstenaars door de eeuwen heen ziet. De Galleria Borghese, waar je verschillende meesterwerken van renaissance-, Romeinse en barokke kunstenaars kunt vinden, is een van de meest populaire attracties in Rome. Mis je kans niet om de galerij te verkennen door een toegangsticket met tijdvenster te reserveren. De Galleria is gevestigd in het 17e-eeuwse huis van kardinaal Borghese en herbergt de levenslange kunstcollectie van de kardinaal. Bekijk kunstwerken van Caravaggio, Titiaan, Canova, Raphael en Bernini terwijl je door de galerij met 2 verdiepingen loopt.

Galleria Borghese: privétour

9. Galleria Borghese: privétour

Ontdek de meesterwerken in een van Rome's mooiste musea tijdens een rondleiding door de Galleria Borghese. Het is gevestigd in een prachtige villa net buiten de Porta Pinciana en wordt omschreven als de 'koningin van alle particuliere kunstcollecties'. In een van de meest interessante, charmante, elegante en compacte kunstmusea van Rome is de collectie niet chronologisch gerangschikt. Het is een liefdevol samengestelde collectie die de persoonlijkheden en smaken van 2 personen laat zien: Gian Lorenzo Bernini, de grootse barokke kunstenaar, en Scipione Cardinal Borghese, de grootste kunstverzamelaar die de Romeinse barok oprichtte. Hoogtepunten van het museum zijn onder andere Raffaello “Vrouw met de Eenhoorn,” Domenichino's “Diana”, Botticelli's “Madonna en Kind,” en Caravaggio “David". Je kunt er ook Bernini's “Apollo en Daphne,” Canova “Paolina,” en Tiziano's “Amor Sacro & Amor Profano” bewonderen. Luister naar onnoemelijke verhalen over hoe kunst uit kerken werd gestolen, kunstenaars naar de gevangenis werden gestuurd, hun ateliers verwoest door confiscaties door Borghese, mysterieuze sterfgevallen en andere verhalen van intrige en passie die uitleggen hoe barok soms meer kostte dan het leven zelf.

Romepas: stadspas voor 72 uur

10. Romepas: stadspas voor 72 uur

Het netwerk van de Roma Pass omvat meer dan 45 monumenten, musea en archeologische vindplaatsen, waaronder het Colosseum, het Forum Romanum en de keizerlijke forums, de Capitolijnse Musea, de Ara Pacis, de Markt van Trajanus, MACRO, de Nationale Romeinse Musea, de Thermen van Caracalla, de Galleria Borghese, het Circus Maximus, het Archeologisch Park Appia Antica en het Castel Sant'Angelo. Met de stadspas profiteer je van gratis toegang zonder wachtrij bij het eerste museum of archeologische locatie. Daarnaast profiteer je van korting op de entree bij alle andere musea en archeologische plekken die je verder bezoekt. Ook ontvang je kortingen van andere deelnemende diensten en activiteiten. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer. Hier is een lijst van musea, archeologische vindplaatsen en activiteiten opgenomen: •De Accademia Nazionale di San Luca.•Het Circus Maximus.•Circus Maximus-ervaring.•Forum Pass Super (Forum Romanum, de keizerlijke forums en de Palatijn).•De Galleria Borghese.•De Galleria d'Arte Moderna di Roma Capitale•De Galleria Nazionale Duarte Antica in het Palazzo Barberini en het Palazzo Corsini. •De Galleria Nazionale d'Arte Moderna e Contemporanea.•De Galleria Spada.•Reizen door het oude Rome.•Het Mausoleum van Augustus.•MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI secolo.•De Markt van Trajanus - Museo dei Fori Imperiali.•De Capitolijnse Musea.•Capitolijnse Musea - Centrale Montemartini.•De Musei di Villa Torlonia.•De Musei di Villa Torlonia - Casina delle Civette.•De Musei di Villa Torlonia - Casino Nobile.•De Musei di Villa Torlonia - Serra Moresca.•Het Museo Carlo Bilotti Aranciera di Villa Borghese.•Het Museo Civico di Storia Naturale.•Het Museo dell'Ara Pacis.•Het Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina.•Het Museo delle Mura.•Het Museo di Casal de' Pazzi.•Het Museo di Roma.•Het Museo di Roma in Trastevere.•Het Museo Civico di Storia Naturale.•Het Museo Napoleonico.•Het Museo Nazionale degli Strumenti Musicali (alleen gereduceerd ticket).•Het Museo Nazionale di Castel Sant’Angelo (Engelenburcht).•Het Museo Nazionale di Palazzo Venezia (dienst met Roma Pass tijdelijk opgeschort).•Het Museo Nazionale Etrusco di Villa Giulia.•Het Museo Nazionale Romano.•Het Museo Nazionale Romano - Crypta Balbi.•Het Museo Nazionale Romano - Palazzo Altemps.•Het Museo Nazionale Romano - Palazzo Massimo.•Het Museo Nazionale Romano - Terme di Diocleziano.•Het Museo Pietro Canonica a Villa Borghese.•Het Museum of Civilisations.•Het Museum of Civilisations - Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico "Luigi Pigorini".•Het Museum of Civilisations - Museo Nazionale dell’Alto Medioevo.•Het Museum of Civilisations - Museo Nazionale delle Arti e Tradizioni Popolari.•Het Museum of Civilisations - Museo Nazionale d'Arte Orientale.•Het Palazzo Valentini – archeologisch gebied van de Domus Romane.•Het Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino. •Het Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Colosseo (Anfiteatro Flavio).•Het Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Palatino e Foro Romano.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Antiquarium Di Lucrezia Romana.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Complesso di Capo di Bove.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Mausoleo di Cecilia Metella e Castrum Caetani.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Parco Delle Tombe Della Via Latina.•Het Parco Archeologico dell'Appia Antica - Villa dei Quintili e Santa Maria Nova.•Het Parco Archeologico di Ostia Antica.•De Thermen van Caracalla.•De Villa di Massenzio & het Mausoleo di Romolo.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Citycards
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Sitemap Galleria Borghese

Wil je alle activiteiten in Galleria Borghese ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria Borghese

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 11.215 beoordelingen

Aangezien de Roma Pass voor veel attracties kan worden gebruikt zonder in de rij te hoeven staan, is dit vanwege het aantal bezoekers een groot voordeel. Verder is het gebruik van het openbaar vervoer met de Roma Pass gratis. De ophaallocatie op het treinstation was slecht beschreven in de bevestigingsmail (perron 24)

Ik heb de 48-uurs Roma Pass-kaart gebruikt en het lijkt mij dat het gebruik ervan voor een van de duurste activiteiten plus een transportreis een goede aanvulling is op de rest van de rondleidingen die je door de stad doet. Het hangt allemaal af van hoe u de belangrijkste bezienswaardigheden wilt zien.

Interessant als je het Colosseum en de Galleria Borghese bezoekt, want je moet van tevoren reserveren om wachtrijen te voorkomen. Transport inbegrepen als u tijd wilt besparen bij het reizen naar andere bezoeken met kortingen.

Handige pas om met het vervoer te rijden en het is zelfs mogelijk om een of twee kaartjes te kopen voor een zeer lage prijs! Toegang tot het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum voor slechts 2 euro.

Uitstekende gelegenheid om de stad te verkennen en kortingen te krijgen op verschillende locaties. Erg handig voor het openbaar vervoer.