Galleria Borghese

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Galleria Borghese: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

1. Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

Het netwerk van de Romepas beslaat 45 monumenten, musea en archeologische plekken, inclusief het Colosseum, de Musei Capitolini, de Ara Pacis, het Forum van Trajanus, MACRO, het nationale Romeinse museum, de Thermen van Caracalla, de Galleria Borghese, Circus Maximus, Forum Pass Super en de Engelenburcht. Met de stadskaart profiteer je van gratis toegang zonder wachtrij bij het eerste museum of archeologische lokatie. Daarnaast profiteer je van korting op de entree bij alle andere musea en archeologische plekken die je verder bezoekt. Ook ontvang je kortingen van andere deelnemende diensten en activiteiten. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer.

Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

2. Rome: ticket Galleria Borghese met begeleide entree

Krijg snel toegang tot de Galleria Borghese en verken vervolgens de enorme kunstcollecties in je eigen tempo. Kijk naar sculpturen en schilderijen van Bernini, Canova, Caravaggio, Titiaan en andere meesters in de kunst. Ontdek hoogtepunten zoals de voorstelling van Pauline Bonaparte door Canova en ga naar de Caravaggio-ruimte om schilderijen te bekijken zoals 'David met het hoofd van Goliath' en de 'Jongen met fruitmand'. Bekijk behalve 'De graflegging' en 'De dame met de eenhoorn' van Rafaël ook beeldhouwwerken van Bernini, waaronder 'Apollo en Daphne' en 'David'. Maak een wandeling door de tuinen voor een uitzicht over de Piazza del Popolo.

Rome: begeleide fietstocht door de tuinen van Villa Borghese

3. Rome: begeleide fietstocht door de tuinen van Villa Borghese

Je tour begint wanneer je je professionele gids ontmoet op het officiële ontmoetingspunt. Vanaf hier vertrek je voor een ontspannen en leuke rit op een aluminium fiets, compleet met versnellingen die het rijden nog gemakkelijker maken. Je vriendelijke gids neemt je mee om de geschiedenis van "Villa Borghese" te ontdekken, een van de grootste en mooiste openbare parken van Rome. De sculpturen die de wegen van het park vullen, maken het een echt openluchtmuseum, en samen met zijn betoverende fonteinen zal het zeker een geweldige ervaring zijn om toe te voegen aan uw bezoek aan de "eeuwige stad". Het sterke kenmerk van dit park zijn de groene ruimtes waar je de frisse lucht kunt inademen, weg van de smog en chaos van de stad. Als je eenmaal alle verbazingwekkende geschiedenis hebt opgenomen, zul je het adembenemende uitzicht bovenop "Pincio Terrace" ontdekken. Indien gewenst kunt u ook een pauze nemen in een plaatselijke coffeeshop om authentieke Italiaanse koffie te proeven.

Rome Borghese Gallery Skip-the-Line kleine groepstour

4. Rome Borghese Gallery Skip-the-Line kleine groepstour

De Borghese Gallery herbergt een ongelooflijke kunstcollectie van meesters als Bernini, Caravaggio, Raphael en Canova. Breng 2,5 uur door met een rondleiding door het landhuis met een deskundige gids. Terwijl je van kamer naar kamer loopt, vertelt je gids je enkele fascinerende verhalen achter iconische werken zoals Raphael's Entombment. Een van de meest aansprekende aspecten van een bezoek aan de Borghese Gallery is de kleine omvang van het museum. Het is haalbaar om de gehele collectie binnen de gestelde tijd af te dekken. De kleine groepsgrootte van 15 of minder mensen houdt de ervaring ook intiem en vriendelijk, zodat je vrijuit kunt chatten met je gids zonder de rust van de galerij te verstoren. De toegang tot Villa Borghese is beperkt tot een bepaald aantal bezoekers op een bepaald moment, wat zorgt voor een ontspannen ervaring, maar ook voor een hoge vraag. Het kan moeilijk zijn om Borghese-tickets te bemachtigen, daarom profiteert u van gereserveerde skip-the-line tickets, waardoor uw toegang gegarandeerd is.

Rome: Borghese Gallery Skip-the-line toegang

5. Rome: Borghese Gallery Skip-the-line toegang

Sla de wachtrij bij Borghese Gallery over en verken de fantastische kunstcollectie verspreid over 20 kamers in je eigen tijd. De galerie is gehuisvest in de 17e-eeuwse Villa Borghese Pinciana, die wordt omgeven door prachtige tuinen. Je ticketcoördinator zal je ontmoeten op het ontmoetingspunt en je naar binnen brengen waar ze helpen met de administratieve vereisten en de verplichte veiligheidscontrole. Binnenin zul je schilderijen en sculpturen ontdekken, waaronder werken zoals David met het hoofd van Goliath, Jongen met een fruitmand van Caravaggio, The Deposition van Raphael, Melissa van Dosso Dossi, Apollo en Daphne en David van Bernini, en Pauline Bonaparte als Venus Victrix door Canova. Binnen in Galerie Borghese zijn slechts 360 bezoekers tegelijk toegestaan, waardoor je de kunstwerken in een relatief rustige omgeving kunt bekijken.

Rome: rondleiding door de Galleria Borghese

6. Rome: rondleiding door de Galleria Borghese

Bezoek de Galleria Borghese en de tuinen van Villa Borghese zonder in de wachtrij te staan. Je wordt rondgeleid in een groep van niet meer dan 15 personen. Deze populaire attractie is vaak van tevoren al uitverkocht. Door je ticket vooraf te kopen ben je er zeker van dat je een van 's werelds bijzonderse kunstcollecties in een van 's werelds mooiste musea niet hoeft te missen. Hier kun je namelijk Caravaggio's belangrijkste schilderijen bewonderen, zoals de 'Jonge zieke Bacchus' en 'Jongen met fruitmand', maar ook de prachtige collectie sculpturen van Bernini en Canavo, met werken als 'Apollo en Daphne', 'David', 'De verkrachting van Proserpina' en 'Paolina Bonaparte'. Ook Rafaels 'Graflegging van Christus' wordt natuurlijk niet overgeslagen. Laat je door de imposante vertrekken van het Casina Borghese voeren, met haar schitterende fresco's. Ontdek de geheimen, de verhalen en schildertechnieken achter de meesterwerken in een van de mooiste kunstmusea ter wereld. Je bezoek aan Rome is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan de tuinen van de Villa Borgese en de galerie.

Borghese Gallery privétour

7. Borghese Gallery privétour

De Borghese Gallery is ongetwijfeld een van de meest charmante, elegante en compacte kunstmusea ter wereld. Het is niet chronologisch gerangschikt en ook niet erg ordinaat. Het is eerder een zeer persoonlijke, liefdevol op elkaar afgestemde collectie die de persoonlijkheden en smaken van twee mensen onthult: Gian Lorenzo Bernini, de grootste barokkunstenaar, en Scipione kardinaal Borghese, een geweldige kunstverzamelaar. Borghese's verzameling grote kunstwerken omvat: Raffaello's 'Woman with the Unicorn', Domenichino's 'Diana', Boticelli's 'Madonna and Child', Caravaggio's 'David', Bernini's 'Apollo and Daphne' en Canova's 'Paolina' - om maar te noemen een paar. Onderweg vertelt je gids je de dramatische, onvertelde verhalen over kunst die wordt gestolen uit kerken, kunstenaars die naar de gevangenis worden gestuurd, hun werkplaatsen worden verwoest door Borghese's inbeslagnames, mysterieuze sterfgevallen en andere verhalen over intriges en passie. Dit bezoek aan Galerie Borghese is een must tijdens uw vakantie. Je gids zal je precies laten zien wat kardinaal Borghese bedoelde toen hij de galerij 'The Theatre of the Universe' noemde. Na een bezoek aan de galerij kunt u door het prachtige park Villa Borghese wandelen en de tour beëindigen bij de Spaanse Trappen.

Galleria Borghese: skip the line-tour meesterwerken, tuinen

8. Galleria Borghese: skip the line-tour meesterwerken, tuinen

Kardinaal Scipione Borghese gaf opdracht aan zowel de Villa Borghese zelf als veel van de grote werken die nog steeds in de galerie te zien zijn. Werken van Bernini, Caravaggio en Titiaan blijven in hun oorspronkelijke instellingen, zoals de Kardinaal het voor ogen had, een fel vastberaden verzamelaar. Strikt gecontroleerde toegang tot de Villa en Gallery kan het boeken moeilijk en ingewikkeld maken. Met dit pakket kun je het organiseren vermijden en zelfs de rij overslaan om binnen te komen wanneer je aankomt. Tijdens deze volledig begeleide rondleiding hoor je meer over de zoektocht van Cardinal Borghese om zijn verzameling compleet te maken, en de verhalen achter de kunstwerken zelf, inclusief Bernini's "Apollo en Daphne", Canova's "Pauline Bonaparte", "St. Jerome" van Caravaggio en Raphael's "De Waarheid". Je gids is een Engelstalige en een expert in de collectie en audio-headsets zorgen ervoor dat je elk woord dat ze zeggen, ook hoort. De rondleiding omvat ook een bezoek aan de Borghese-tuinen: ooit het privépark van de kardinaal, nu een favoriete plek voor de lokale bevolking om te ontspannen tussen sculpturen, planten en waterpartijen en om er even helemaal tussenuit te zijn. Vanaf het Pincio-terras kun je een ander soort kunstwerk waarderen: het uitzicht op Rome zelf, vanaf het Piazza del Popolo in de verte.

Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

9. Rome: ticket voor Galleria Borghese met begeleide entree

Sla de rij over en reserveer een getimede toegangsplek voor de Galleria Borghese met dit toegangsticket. Verken de galerij in jouw eigen tempo terwijl je werken van beroemde kunstenaars door de eeuwen heen ziet. De Galleria Borghese, waar je verschillende meesterwerken van renaissance-, Romeinse en barokke kunstenaars kunt vinden, is een van de meest populaire attracties in Rome. Mis je kans niet om de galerij te verkennen door een toegangsticket met tijdvenster te reserveren. De Galleria is gevestigd in het 17e-eeuwse huis van kardinaal Borghese en herbergt de levenslange kunstcollectie van de kardinaal. Bekijk kunstwerken van Caravaggio, Titiaan, Canova, Raphael en Bernini terwijl je door de galerij met 2 verdiepingen loopt.

Rome: rondleiding door Borghese-galerij zonder wachtrij

10. Rome: rondleiding door Borghese-galerij zonder wachtrij

Tijdens een rondleiding door de Borghese Galerie en Museum krijgt u de exclusieve kans om de betoverende omgeving te verkennen in een kleine groep van maximaal 15 personen. Maak een betoverende wandeling door deze onmisbare galerij en ontdek de prachtige kunstcollectie onder begeleiding van een deskundige Spaanssprekende gids. Neem de tijd om te genieten van de prachtige en inspirerende kunstwerken die zijn gemaakt door enkele van de grootste kunstenaars van het land. Bewonder meesterwerken van belangrijke Italiaanse kunstenaars zoals Bernini, Raffaello, Caravaggio en Canova. Geniet van een fantastisch panoramisch uitzicht over Rome als je eenmaal klaar bent met de tour, wandelend door de tuinen van Villa Borghese. Het is belangrijk om 10 minuten van tevoren op het ontmoetingspunt aanwezig te zijn. Houd er rekening mee dat Villa Borghese een park van aanzienlijke omvang is en dat de galerij zich aan een van de uiteinden bevindt, daarom raden we u aan uw reis van tevoren te plannen om te voorkomen dat u te laat komt. In geval van vertraging is het niet mogelijk om deel te nemen aan de groep en wordt deze niet terugbetaald.

Sitemap Galleria Borghese

Wil je alle activiteiten in Galleria Borghese ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria Borghese

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 8.963 beoordelingen

De pas gaf ons toegang tot de attracties die we wilden en gemakkelijk reizen door de stad met de metro. Makkelijk te gebruiken. Het enige verwarrende was de noodzaak om de fysieke kaart te hebben (in plaats van alleen de online aankoop) om attracties te boeken. We haalden de kaart echter meteen op bij het VVV-kantoor toen we in Rome aankwamen. De kaart is vanaf het eerste gebruik gedurende 72 uur gevalideerd. Een geweldige koop.

Heel fijn om deze pas te hebben. Makkelijk op te halen op een van de punten. Konden er fijn mee reizen en hebben het Colosseum bezocht en de Engelenburcht met deze pas.

Een beetje lastig om te boeken, maar het was erg handig en een goede deal als je voor een korte tijd in Rome verblijft

Duidelijke ontmoetingsplek, en hierna met tickets een onvergetelijke bezichtiging.

זמן, זמין כבר בשדה התעופה אחרי המזוודות. לא ניתן לעלות על אוטובוס התיירות. לא .