Kies data

Galleria degli Uffizi

Ontdek een van de oudste en meest populaire musea van Florence met zijn indrukwekkende collectie Italiaanse meesterwerken.

Galleria degli Uffizi: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Florence: Getimede toegang tot de Galleria degli Uffizi

1. Florence: Getimede toegang tot de Galleria degli Uffizi

Ontdek kunstmeesterwerken in een van de grootste musea van ter wereld en profiteer van snelle toegang tot de wereldberoemde Galleria degli Uffizi in Florence. Bewonder de Italiaanse renaissancekunst van enkele van de grootste kunstenaars aller tijden. Zie schilderijen van Michelangelo, Da Vinci, Rafaël, Giotto, Cimabue, Tommaso Masaccio en vele anderen. Ga naar de meest gerenommeerde zaal van het museum om de prachtige collectie van Botticelli te zien. Bewonder zijn 'Primavera' en 'De geboorte van Venus' en zie de geboorte van de godin die uit het schuim van de zee komt. Ontsnap aan de haast en drukte van georganiseerde groepsrondleidingen en verken het museum in je eigen tempo. Je kunt zo lang blijven als je zelf wilt.

Florence: rondleiding door de Galleria degli Uffizi

2. Florence: rondleiding door de Galleria degli Uffizi

Bekijk tijdens deze rondleiding door de Galleria degli Uffizi prachtige kunstwerken uit de middeleeuwen en de renaissance, een breed scala aan oude beelden in de gangen en prachtige architectonische kenmerken, waarvan vele ontworpen door Giorgio Vasari. Verken de zalen van de galerij en bekijk werken zoals Botticelli's Geboorte van Venus, Caravaggio's Medusa, Michelangelo's Doni Tondo en tekeningen en schilderijen van Leonardo Da Vinci. Terwijl je je vergaapt aan de kunst, leer je over de kunst en kunstenaars die te vinden zijn in de collectie van de galerij. Na je rondleiding ben je vrij om de rest van de galerij zo lang als je wilt te verkennen.

Florence: Uffizi & Accademia rondwandeling door kleine groep

3. Florence: Uffizi & Accademia rondwandeling door kleine groep

Laat je deskundige lokale gids je wegwijs maken naar de meest indrukwekkende musea en bezienswaardigheden van de stad met skip-the-line toegang. De tour begint met een fascinerend bezoek aan de Accademia, waar je de geheimen achter de kolossale David van Michelangelo leert kennen. Ga vervolgens naar het Duomo-plein om de prachtige kathedraalgevel en de recordbrekende koepel van Brunelleschi te bewonderen. Wandel door het indrukwekkende Piazza della Signoria. De tour eindigt vervolgens met een geleid bezoek aan de Uffizi om meesterwerken van Leonardo, Botticelli en Michelangelo en anderen te bewonderen. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Ponte Vecchio en de stad vanaf de bovenverdieping van het museum en vanaf het terras. Door de kleine groep van 10-12 personen kunnen de gidsen je een meer persoonlijke rondleiding geven waardoor je Florence beter kunt begrijpen. In een kleine groep leer je meer en haal je het meeste uit je ervaring.

Florence: gondeltocht bij zonsondergang

4. Florence: gondeltocht bij zonsondergang

De rivier de Arno is de geschiedenis van Florence. Het was de eerste bevoorradingsbron en verdeelde aanvankelijk de stad voordat het werd verenigd door zijn prachtige bruggen uit de middeleeuwen en de renaissance. De rivieroevers herbergen enkele van de mooiste oude adellijke paleizen en tegenwoordig weerspiegelt het perfect de romantische, elegante en langzaam stromende ziel van Florence. Deze tour laat je deze ziel ontdekken op het meest fotogenieke moment van de dag: aperitivo-tijd. Dit belangrijke moment van de dag is vlak voor het diner, vlak voor zonsondergang, wanneer Florence wordt overspoeld door het meest magische licht en zelfs de koude stenen zacht en warm lijken. Volg je gids vanaf de oever tot aan de embarcadero (pier). Hier klim je aan boord van een barchetto , een Florentijnse gondel, een van de weinige traditionele houten boten die nog in Florence zijn. Uw gondel wordt geleid door een authentieke barcaiolo , een Florentijnse schipper die uw boot zal begeleiden met zijn lange reikende paal. Er zullen geen luidruchtige motoren zijn, alleen de charme van traditie en de stem van uw deskundige gids om de geheimen van de rivier de Arno te onthullen. Terwijl je door het kalme water vaart, passeer je onder de prachtige Florentijnse bruggen en ontdek je de geschiedenis en de prachtige palazzo's die de oude rivierbedding omlijsten. Na uw gondelrit kunt u genieten van een verfrissende "aperitivo" met een glas koele wijn om uw romantische verblijf in Florence te vieren.

Florence: stadswandeling met gids met Accademia en Uffizi

5. Florence: stadswandeling met gids met Accademia en Uffizi

Stap binnen in Florence, 's werelds mooiste openluchtmuseum. Ontdek de geschiedenis van de Eeuwige Stad met een lokale gids en slenter door de zalen van de Uffizi- en Accademia-galerijen met skip-the-line tickets. Bewonder de werken van Michelangelo en Botticelli. Volg je lokale gids en hoor alle boeiende verhalen achter de belangrijkste monumenten van het historische centrum. Ontdek de rivaliteit en samenzweringen van de dominante families van Florence, zoals de Strozzi, Pazzi en Medici. Ga naar de Galleria dell'Accademia, de thuisbasis van de iconische David van Michelangelo. Sla de wachtrijen over met de uitdrukkelijke veiligheidscontrole en verken de galerij. Glip het verleden in terwijl je gids inzichtelijke details en feiten over elk werk geeft. Ga verder naar de Galleria degli Uffizi en profiteer opnieuw van de snelle toegang. Bewonder hier tijdloze kunst van meesters uit de Renaissance, zoals Primavera en de geboorte van Venus door Botticelli, de hertogen van Montefeltro door Piero della Francesca, Annunciatie door Leonardo da Vinci en Tondo Doni door Michelangelo.

Florence: begeleide wandeltocht Renaissance en Medici Tales

6. Florence: begeleide wandeltocht Renaissance en Medici Tales

Ontdek de geheimen van Florence tijdens deze begeleide wandeling. Bekijk de topsites van de stad en ontcijfer de verborgen symbolen met behulp van je gids. Duik in het verhaal achter attracties zoals de iconische koepel van de Catedral de Santa María del Fiore. Ontmoet je gids op het elegante Piazza di San Lorenzo, waar je de opvallende mix van renaissance en romaanse architectuur van de basiliek van San Lorenzo kunt zien. Luister terwijl je gids weinig bekende, leuke feiten over de stad deelt en hoe deze de Renaissance heeft voortgebracht. Ga terug in de tijd terwijl je hoort over de intriges van een van de machtigste dynastieën aller tijden, de Medici-familie. Ontdek de sporen van hun verbazingwekkende impact op de stad. Leer eten, winkelen en drinken als een local met tips en trucs van je gids. Ontdek hoe u oplichting met leer kunt vermijden en waar u heerlijke gelato kunt kopen. Beëindig je tour buiten de beroemde Galleria degli Uffizi.

Van La Spezia: cruise kustexcursie Florence en Pisa

7. Van La Spezia: cruise kustexcursie Florence en Pisa

Ontdek de "bakermat van de Renaissance" en het prachtige wonderplein in je eigen tempo met een retourtransferservice vanuit de haven van La Spezia. Uw reis vindt plaats in een comfortabele GT-bus met airconditioning en gratis wifi, voor uw gemak bestuurd door een meertalige assistent. Je ontvangt een gratis plattegrond van Florence en Pisa, evenals een alarmnummer zodat alles soepel verloopt. Je eerste bestemming is Florence - je wordt afgezet op Piazzale Montelungo naast het treinstation Santa Maria Novella. Geniet vervolgens van ongeveer 3,5 uur om de sites die u het meest interesseren in uw eigen tempo te verkennen! Om 14.30 uur verlaat je Florence en reis je naar Pisa, waar je minimaal 70 minuten hebt om het beroemde Piazza dei Miracoli te bezoeken, een van de beroemdste monumenten van Italië. Daarna verlaat de bus Pisa om terug te keren naar La Spezia. Met deze transferservice kunt u zich concentreren op het genieten van deze twee prachtige steden in plaats van u zorgen te maken over vervoer!

Uffizi Gallery Skip-the-Line audiorondleiding met gastheer

8. Uffizi Gallery Skip-the-Line audiorondleiding met gastheer

Vermijd urenlang in de rij staan in Firenze met deze skip-the-line tickets voor de Galleria degli Uffizi. Krijg diepgaande informatie met een audiogids in het Engels of Italiaans en een livegids om uw aanvullende vragen te beantwoorden. Skip-the-line en ga meteen naar binnen om de fantastische werken in de Galleria degli Uffizi te zien. Volg je gids door kamers met wereldberoemde schilderijen, zoals Botticelli's Geboorte van Venus, Leonardo's raadselachtige Aanbidding der Wijzen of Michelangelo's Tondo Doni. Ontvang professionele, vooraf opgenomen commentaren voor meer dan twintig meesterwerken. Laat je nieuwsgierigheid bevredigen door de live gids ook naar de werken te vragen. Ervaar de perfecte rondleiding met dit zeer innovatieve museumbezoekformaat

Duomo & Uffizi Skip-the-Line rondleiding met kleine groep

9. Duomo & Uffizi Skip-the-Line rondleiding met kleine groep

Ontmoet je gids en ga zonder vertraging de Galleria degli Uffizi binnen met je vooraf gereserveerde tickets. Kom meer te weten over dit historische paleis van architect Vasari met kunstwerken uit de plaatselijke kerken en uit de collectie van de Medici-familie. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Ponte Vecchio en de stad vanaf de bovenverdieping en het terras van het museum. Luister naar je gids over de meesterwerken van Giotto, Botticelli, Leonardo, Michelangelo, Raphael en andere belangrijke kunstenaars. Volg je deskundige gids tijdens een korte wandeling door het oude centrum van Florence via Piazza Della Signoria. Ga naar de beroemde kathedraal van Florence. Loop door de schoonheid van onschatbare schatten van gotische en renaissancekunst terwijl je de imposante Duomo de skyline ziet domineren. Geniet van het artistieke wonder vanwege zijn grootte en zijn verbazingwekkende marmeren decoraties. Zie de beroemde doopkapel met zijn deuren recht voor de kathedraal van Santa Maria Del Fiore. Dit zijn de Poorten van het Paradijs, maar wat je hier ziet zijn alleen de kopieën (de originelen bevinden zich in het museum). Voeg aan het einde van de tour een vooraf gereserveerd bezoek aan de koepel van Brunelleschi toe en beklim de koepel op je eigen gemak om het schilderachtige uitzicht op Florence en het omliggende Toscane te bewonderen. Gebruik de Brunelleschi-pas die 72 uur geldig is om het museum en de doopkapel van de kathedraal te zien.

Florence: begeleide fietstocht van 2,5 uur

10. Florence: begeleide fietstocht van 2,5 uur

Ontdek Florence op de fiets en zie meer van de stad in minder tijd. Deze fietstocht gaat over ongebaande paden die te ver zijn om te voet te bereiken en te smal voor bussen. Ontdek in 2,5 uur de belangrijkste historische en artistieke plekken van Florence. Ontmoet je gids bij het bureau, draag je helm en stap op je fiets om Florence te gaan verkennen. Je gids zal je leiden naar enkele van de meest verbazingwekkende en afgelegen monumenten in het historische centrum van Florence. Bezoek tijdens deze tour belangrijke bezienswaardigheden in het historische centrum, waaronder Palazzo Medici Riccardi, Cappelle Medicee, Mercato Centrale, Piazza della Repubblica, Santo Spirito, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio, Santa Croce, Piazza della Signoria, Casa di Dante en Piazza del Duomo. Verken ook de verschillende stadsdelen van San Lorenzo en Oltarano. Tijdens de tour stop je op verschillende locaties om meer te weten te komen over de geschiedenis van de stad en enkele leuke weetjes. Je krijgt ook de beste plekken te zien om gelato, bistecca alla fiorentina en truffels te vinden. Het hoogtepunt van deze fietstocht is een stop bij Piazzale Michelangelo om een prachtig uitzicht over Florence te ervaren.

Sitemap Galleria degli Uffizi

Wil je alle activiteiten in Galleria degli Uffizi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria degli Uffizi

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 18.842 beoordelingen

Het museum zelf was fantastisch, we hebben enkele meesterwerken kunnen bewonderen waar we al lang naar uitgekeken hadden! Het systeem van eerst de voucher te moeten gaan inwisselen, vonden we echter een ronduit slecht concept omdat we daarvoor eerst lang moesten aanschuiven. Tijdens dat aanschuiven, werd onze voucher ook al gecontroleerd, waarna we toch nog verder moesten aanschuiven om onze tickets te krijgen… (?!?). Om het museum binnen te gaan, moesten we dan nóg eens lang aanschuiven :-( Geen goed systeem en bij een volgende reis, zal ik GYG niet meer gebruiken… Jammer maar de slogan “Skip the line” zou moeten zijn “Double the line” Echt jammer maar het museum was het wachten uiteindelijk wel waard!

Prachtig museum waar ontzettend veel te zien is. We hebben 2,5u lang het museum bezocht en nog niet eens alles kunnen zien. Je raakt er niet uitgekeken. Meerdere erkende werken te zien. Het was erg fijn om skip the line tickets te hebben voor dit museum!

Vlotte service! Ophaalmoment tickets zeer snel en makkelijk. Let evenwel op om outprints mee te nemen of downloads van de vouchers als je de headset erbij gereserveerd hebt (4G werkt niet optimaal in Uffizi zelf en je moet voucher kunnen tonen).

het vooraf broeken van tickets was heel makkelijk! bij aankomst konden we de tickets direct ophalen en het museum in. Dit heeft zeker 1,5 uur wachten in de zon gescheeld.

Ik raad aan. Sla de wachtrij over, wat enorm is voor degenen die het niet hebben.