Kies data

Galleria degli Uffizi

Ontdek een van de oudste en meest populaire musea van Florence met zijn indrukwekkende collectie Italiaanse meesterwerken.

Galleria degli Uffizi: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Florence: tijdgebonden ticket met voorrangstoegang Uffizi

1. Florence: tijdgebonden ticket met voorrangstoegang Uffizi

Verken de meesterwerken in een van de grootste musea ter wereld en profiteer van snelle toegang tot de wereldberoemde Galleria degli Uffizi in Florence. Bewonder de Italiaanse renaissancekunst van enkele van de grootste kunstenaars aller tijden. Zie schilderijen van Michelangelo, Da Vinci, Rafaël, Giotto, Cimabue, Tommaso Masaccio en vele anderen. Ga naar de meest gerenommeerde zaal van het museum en zie de prachtige collectie van Botticelli. Bewonder zijn 'Primavera' en 'De geboorte van Venus' en zie de geboorte van de godin die uit het schuim van de zee komt. Ontsnap aan de haast en drukte van georganiseerde groepsrondleidingen en verken het museum in je eigen tempo. Je kunt zo lang in het museum blijven als je zelf wilt. Om nog meer verbluffende kunst te zien, kun je ook tickets met voorrangstoegang voor het Palazzo Pitti en de Boboli-tuinen toe aan je tour toevoegen. Na afloop van je bezoek aan de Uffizi kun je het paleis en de tuinen in willekeurige volgorde binnen 5 dagen bezoeken.

Florence: gereserveerd ticket Uffizi met digitaal boekje

2. Florence: gereserveerd ticket Uffizi met digitaal boekje

Sla de lange wachtrijen over met een voorrangsticket voor de Uffizi. Ontmoet een medewerker van de lokale partner bij de ingang, onder het beeld van Dante Alighieri langs de Loggiato, neem je ticket in ontvangst en ga door de beveiliging om binnen te komen. Je kunt op deze manier zowel de rij om kaartjes te kopen als de rij om kaartjes op te halen overslaan. Dan is het tijd om een van Europa's oudste musea te gaan verkennen. Je maakt een reis door de geschiedenis van de kunst van de middeleeuwen tot de renaissance. Bewonder hoogtepunten zoals Botticelli's 'Geboorte van Venus', Caravaggio's 'Medusa' en het enige schilderij van Michelangelo op hout. De gallerie beschikt over een onschatbare collectie van oude standbeelden en borstbeelden van de familie de Medici, die de gangen siert en bestaat uit oude Romeinse kopieën van verloren Griekse sculpturen.

Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

3. Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

De Galleria degli Uffizi is een must-see bij een bezoek aan Florence. Gebouwd in 1560 en bekend als 's werelds oudste museum, werd het ontworpen door de beroemde renaissance-architect Giorgio Vasari. De groothertog van Toscane Cosimo I de Medici besloot het gezag van de Medici-familie te herstellen. Nadat Cosimo I de meeste van zijn rivalen had uitgeschakeld, gaf hij de rest een kantoor om hen in de gaten te houden. Uffizi betekent eigenlijk kantoren. Na zijn dood verloren zijn kinderen hun interesse in politiek. Zijn oudste zoon, Francesco I, bracht zijn privécollectie kunstwerken mee en maakte van de Uffizi zijn privémuseum. Bespaar tijd tijdens deze tour door de Uffizi, maar leer ook verhalen achter enkele van de meest opmerkelijke meesterwerken die in Florence bewaard zijn gebleven. Na uw rondleiding kunt u genieten van een drankje in de cafetaria op het terras van de Galleria degli Uffizi. Geniet van het unieke uitzicht over de stad, ontspan en maak foto's. Let op: de tour kan worden verplaatst of geannuleerd als de activiteit het minimum aantal deelnemers (2 personen) niet bereikt.

Uffizi: rondleiding met kleine groep

4. Uffizi: rondleiding met kleine groep

Ontsnap aan de kuddes toeristen en verken 's werelds oudste museum, de Galleria degli Uffizi, in een kleine en intieme groep. Begin je bezoek met toegang zonder wachtrij en dompel jezelf onder in een van 's werelds grootste collecties Renaissance-kunstwerken. Verken de vele kamers van de galerij vol met kostbare kunstwerken die door de eeuwen heen dateren en luister naar de verhalen en anekdotes van je gids. Bewonder enkele van de meest ongelofelijke meesterwerken die ooit zijn gemaakt, waaronder Botticelli's Birth of Venus, Leonardo's Annunciation en Michelangelo's Doni Tondo, om er maar een paar te noemen. Learn from your experienced guide how to understand and appreciate the arts on a profound level, and engage in thought-provoking conversation about the meaning behind the artworks.

Florence: ticket zonder wachtrij voor de Galleria degli Uffizi

5. Florence: ticket zonder wachtrij voor de Galleria degli Uffizi

Je begint door door je personeel naar de galerij te worden begeleid en je ticket te ontvangen om direct naar binnen te gaan zonder tijd te verspillen in de rij. De galerie trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers die een kijkje willen nemen in deze kunstcollectie. Onder de vele kunstwerken zul je schilderijen ontdekken van kunstenaars en protagonisten van de Renaissance, zoals Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en vele anderen. Eenmaal binnen in de galerij zult u genieten van een chronologische reis die u door de tijd zal laten reizen, beginnend bij de Byzantijnse kunst in Toscane tot de prachtige Renaissance. Na dit fantastische bezoek bent u van harte welkom om gebruik te maken van de diensten van de galerie door te genieten van een hapje aan de bar en te genieten van een van de beste uitzichten over Florence vanaf het terras voor het Palazzo Vecchio.

Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

6. Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

Ontdek de meest bezochte musea in Florence samen met een professionele gids. Samen bewonder je de belangrijkste werken van de tentoonstelling terwijl je de kunst van de Italiaanse Renaissance waardeert. Je gids neemt je mee door de prioritaire ingang naar beide galerijen zonder in de lange rijen te hoeven wachten. Tijdens uw ervaring staat uw gids voor u klaar om de belangrijkste kunstwerken uit de musea toe te lichten. De eerste stop is het bezoek aan de Uffizi-galerij met zijn picturale collecties en meesterwerken van kunstenaars en protagonisten van de Renaissance zoals Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en vele anderen. Later neemt de gids je mee naar de Accademia-galerij om het beroemdste Florentijnse symbool te ontdekken: David van Michelangelo. De galerij is een van de plaatsen met het hoogste aantal sculpturen van Michelangelo, en is een plek waar u ook het museum van muziekinstrumenten, de verzameling schilderijen met gouden achtergrond en de Sala dei Prigioni met sculpturen ontworpen voor paus Julius kunt bewonderen II.

Uffizi-galerij van Florence Sla de rondleiding met gids over

7. Uffizi-galerij van Florence Sla de rondleiding met gids over

Heb je een hekel aan wachten in de rij? Sla de wachtrij over bij de Galleria degli Uffizi en bekijk alles met een ervaren gids tijdens deze gedeelde of privétour. De 2 uur durende rondleiding, geleid door een ervaren, officiële gids, brengt je oog in oog met enkele van de meest opwindende Renaissance-kunstwerken, waaronder Sandro Botticelli's Geboorte van Venus en Michelangelo's enige meesterwerk op hout. Leonardo da Vinci's raadselachtige Aanbidding der Wijzen is ook te zien. De galerij zelf is een kunstwerk, geïnitieerd door Cosimo I de Medici. Het is een van de oudste kunstmusea in Europa en bevat schatten die in opdracht en verzameld zijn door een van de beroemdste families van het continent.

Uffizi, Pitti Palace & Boboli-ticket

8. Uffizi, Pitti Palace & Boboli-ticket

Met dit cumulatieve ticket krijg je gereserveerde toegang tot 5 musea, waaronder de Galleria degli Uffizi en Palazzo Pitti, twee van de beroemdste en belangrijkste musea in Florence. Ontmoet onze assistent voor de Uffizi en zij geven je je gereserveerde toegangsbewijs. Na het bezoek heb je vijf dagen om de rest te bezoeken. Begin uw dag met een bezoek aan de Galleria degli Uffizi, de thuisbasis van enkele van de belangrijkste schilderijen, variërend van de middeleeuwen tot de renaissance, zoals Botticelli's "Geboorte van Venus", Caravaggio's "Medusa" en het enige schilderij op hout gemaakt door Michelangelo. Bewonder de onschatbare verzameling beelden die de gangen siert die bestaan uit oude Romeinse kopieën van verloren gegane Griekse sculpturen. Ontdek Pitti Palace, gebouwd in de tweede helft van de 15e eeuw, waar je de Palatine Gallery kunt verkennen om enkele meesterwerken van beroemde schilders te bewonderen, waaronder Caravaggio, Botticelli, Rubens en Titiaan. Bezoek vervolgens de koninklijke vertrekken, waar de Medici-familie, de groothertogen van Toscane en de Italiaanse koninklijke familie woonden. En geniet van de ontspannen sfeer en weelde van de Boboli-tuinen en krijg een idee van het voorrecht en de macht die de Medici-familie in de afgelopen eeuwen genoten.

Florence: Uffizi en Galleria dell'Accademia Skip-the-Line Tickets

9. Florence: Uffizi en Galleria dell'Accademia Skip-the-Line Tickets

Wissel je voucher in bij het kantoor van de lokale partner en ga vervolgens naar de galerijen waar je skip-the-line toegang hebt en lange wachttijden kunt vermijden. Bewonder in de Uffizi-galerij de reeks collecties met meesterwerken van beroemde kunstenaars uit de renaissancebeweging, zoals Michelangelo, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en meer. Volg tijdens je verkenning de levens van de kunstenaars zelf terwijl je hun stukken bewondert, waaronder The Birth of Venus, Medusa en Primavera. Ga vervolgens naar de op een na meest bezochte galerij in Florence, de Accademia, waar de grootste collectie sculpturen van Michelangelo te vinden is. Bewonder hier het indrukwekkende marmeren beeldhouwwerk van David van 520 centimeter, een echt embleem van de renaissanceperiode.

Florence: Semi-Private Uffizi Gallery Tour

10. Florence: Semi-Private Uffizi Gallery Tour

Ontdek het verhaal achter kunstwerken van meesters als Michelangelo, Botticelli en Leonardo da Vinci tijdens deze rondleiding door de Galleria degli Uffizi in Florence. Bespaar tijd bij deze populaire attractie met skip-the-line tickets. Luister terwijl je gids kunstwerken aan je uitlegt en je helpt de kunst en geschiedenis van de Italiaanse Renaissance te waarderen. Navigeer gemakkelijk door deze enorme collectie om stukken te vinden van kunstenaars als Giotto, Caravaggio en Vasari. Geniet van een chronologisch reisschema waarmee je terug in de tijd kunt reizen door de hoogtepunten van het museum voor elke periode te bezoeken. Begin met Byzantijnse kunst in Toscane, voordat je langzaam je weg baant naar de prachtige Renaissance. Heb de vrijheid om de galerij op eigen gelegenheid te verkennen na het einde van je tour of kies ervoor om een drankje aan de bar te kopen en te genieten van het fantastische uitzicht.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Andere belevenissen
184 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 12

Overzicht activiteiten in Galleria degli Uffizi

Wil je alle activiteiten in Galleria degli Uffizi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria degli Uffizi

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 22.103 beoordelingen

Ik kwam laat aan op de afgesproken tijd, namelijk 45 minuten. In het buitenland was er echter een van uw medewerkers die ons heeft geholpen om het probleem op te lossen. Voor deze medewerker en voor uw service is de evaluatie het maximum, zoals ik benadruk, deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat ik de verwachtingen positief heb overtroffen in het licht van de vertraging die ik zelf aantrof.

Aangekomen 15 minuten voor de tijd en ze lieten ons toch binnen door alle rijen over te slaan. Perfecte en beluisterde audiogids voor elk werk waarin we geïnteresseerd zijn. Prachtige galerij met veel prachtige werken die heel goed worden weergegeven. Zeer lange rit maar dat heeft ons in alle opzichten tevreden gesteld !!

Was ideaal. Het inwisselen van de vouchers ging heel soepel. We konden gelijk doorlopen. Het museum was prachtig! Een absoluter aanrader.

Het was fantastisch hier moet je zeker de tijd voor nemen zoveel kunst bij elkaar Top.

Duidelijke info, goede organisatie van lokale reisleiders