Galleria degli Uffizi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Galleria degli Uffizi: tours & tickets

Galleria degli Uffizi: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Florence: Galerie Uffizi en stadswandeltocht

  1. Florence: Galerie Uffizi en stadswandeltocht

  Begin uw dag met een rondleiding van twee uur door de Galleria degli Uffizi en geniet van een kort overzicht van de geschiedenis en hoe het een galerij van uw plaatselijke gids werd. Zie en leer over de schilderijen van de Geboorte van Venus door Botticelli, de Annunciatie door Leonardo da Vinci, en het enige paneelschilderij ter wereld door Michelangelo. Luister gefascineerd naar je gids terwijl ze je vertellen over de geheimen, legendes en interessante feiten achter de vele schilderijen die te zien zijn op de galerij. Aarzel niet om eventuele vragen te stellen. Later op de middag ontmoet je je gids voor het Hard Rock Cafe om je wandeling te starten. Ontdek de geschiedenis van deze Renaissance-stad en hoe de ongelooflijke culturele beweging van de Renaissance niet alleen Florence, maar uiteindelijk heel Europa transformeerde. Begin aan het Piazza Della Republica, het belangrijkste ple...

 • Florence: Getimede toegang tot Galleria degli Uffizi

  2. Florence: Getimede toegang tot Galleria degli Uffizi

  Ontdek kunstmeesterwerken in een van de grootste musea van ter wereld en profiteer van snelle toegang tot de wereldberoemde Galleria degli Uffizi in Florence. Bewonder de Italiaanse renaissancekunst van enkele van de grootste kunstenaars aller tijden. Zie schilderijen van Michelangelo, Da Vinci, Rafaël, Giotto, Cimabue, Tommaso Masaccio en vele anderen. Ga naar de meest gerenommeerde zaal van het museum om de prachtige collectie van Botticelli te zien. Bewonder zijn 'Primavera' en 'De geboorte van Venus' en zie de geboorte van de godin die uit het schuim van de zee komt. Ontsnap aan de haast en drukte van georganiseerde groepsrondleidingen en verken het museum in je eigen tempo. Je kunt zo lang blijven als je zelf wilt.

  Was duidelijk waar we de tickets op moesten halen en was zo gepiept. Daarna in de rij voor security, die ook snel ging en nog een keer voor de audioguide, wat ook vlot ging. Geen probleem dus. Nb in het Uffizi zelf was het behoorlijk druk.

 • Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

  3. Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

  De Galleria degli Uffizi is een absolute must bij een bezoek aan Florence. Gebouwd in 1560 en bekend als het oudste museum ter wereld, werd het ontworpen door de beroemde renaissance-architect Giorgio Vasari, maar had oorspronkelijk een ander doel. De groothertog van Toscane Cosimo I de Medici besloot het gezag van de Medici-familie te herstellen. De grote industrieën van Florence, zoals wol, zijde en het bankwezen, hadden een enorme invloed op de politiek in Florence. Nadat Cosimo I de meeste van zijn rivalen had uitgeschakeld, besloot hij de rest in één gebouw te verzamelen en aan elk van hen een kantoor te geven. Uffizi betekent eigenlijk kantoren. Cosimo's idee was om zijn ogen en oren op allemaal gericht te houden. Na de dood van Cosimo verloren zijn kinderen hun interesse in politiek. Zijn oudste zoon, Francesco I, bracht zijn privécollectie kunstwerken mee en maakte van de Uffizi...

  Onze groep bestond uit acht personen, onder leiding van een geweldige Italiaanse gids die Engels sprak met een Brits accent! Hij vertelde zeer enthousiast en kende veel interessante verhalen over de kunstwerken. Ook legde hij veel verbanden tussen verschillende schilderijen. De tour zou 2 uur duren, maar het werd 2,5 uur en dat was geen straf. Zeer de moeite waard.

 • Galleria degli Uffizi: tour

  4. Galleria degli Uffizi: tour

  Profiteer van voorrangstoegang en maak kennis met je gids voor een tour door de wereldberoemde Galleria degli Uffizi. Dit is een unieke ervaring voor als je je wilt verdiepen in het artistieke erfgoed van Florence.   Bezoek een van de mooiste musea ter wereld samen met een deskundige lokale gids, die je de verhalen achter de belangrijkste kunstwerken van de galerie vertelt. Kom meer te weten over de ontwikkeling van de Italiaanse kunst door de eeuwen heen en bewonder beroemde schilderijen van meesters als Giotto, Botticelli, Leonardo, Michelangelo, Caravaggio en vele anderen. Ontdek de geheimen van de grootste schilderijen uit de periode van de middeleeuwen tot de renaissance. Na je tour kun je in het museum blijven om zelf nog verder op ontdekkingstocht te gaan.

 • Galleria degli Uffizi: rondleiding met kleine groep

  5. Galleria degli Uffizi: rondleiding met kleine groep

  Ontsnap aan de kuddes toeristen en verken 's werelds oudste museum, de Galleria degli Uffizi, in een kleine en intieme groep. Begin je bezoek met toegang zonder wachtrij en dompel jezelf onder in een van 's werelds grootste collecties Renaissance-kunstwerken. Verken de vele kamers van de galerij vol met kostbare kunstwerken die door de eeuwen heen dateren en luister naar de verhalen en anekdotes van je gids. Bewonder enkele van de meest ongelofelijke meesterwerken die ooit zijn gemaakt, waaronder Botticelli's Birth of Venus, Leonardo's Annunciation en Michelangelo's Doni Tondo, om er maar een paar te noemen. Learn from your experienced guide how to understand and appreciate the arts on a profound level, and engage in thought-provoking conversation about the meaning behind the artworks.

  De naam van onze gids was Oksana en zij heeft ons een fantastische ervaring gegeven! Ze heeft de problemen goed opgelost en kon goed alle vragen beantwoorden.

 • Florence: snelle toegang Galleria degli Uffizi

  6. Florence: snelle toegang Galleria degli Uffizi

  Sla de lange wachtrijen over met dit voorrangsticket voor de Uffizi. Maak kennis met een medewerker van de lokale partner bij de ingang, onder het beeld van Dante Alighieri langs de Loggiato, ontvang je ticket en ga door de beveiliging om binnen te komen. Je kunt op deze manier zowel de rij om kaartjes te kopen overslaan als de rij om kaartjes op te halen. Bezoek dan een van Europa's oudste musea. Je maakt een reis door de kunstgeschiedenis van de middeleeuwen tot de renaissance. Je ziet hoogtepunten zoals Botticelli's 'Geboorte van Venus', Caravaggio's 'Medusa' en het enige schilderij op hout van Michelangelo. De Galleria beschikt over een onschatbare collectie van oude standbeelden en borstbeelden van de familie de Medici, die de gangen siert en bestaat uit oude Romeinse kopieën van verloren Griekse sculpturen.

 • Florence: privé- of semi-privétour door de Galleria degli Uffizi

  7. Florence: privé- of semi-privétour door de Galleria degli Uffizi

  Verken de Uffizi-galerij met een gids en skip-the-line tickets. Bekijk artistieke meesterwerken van enkele van de beroemdste kunstenaars uit de Renaissance. Bewonder Botticelli's Geboorte van Venus, de Aankondiging van Leonardo Da Vinci en meer. Wandel door prachtige zalen ontworpen door de beroemde renaissance-architect Giorgio Vasari. Leer meer over de vele artistieke schatten die in het museum zijn ondergebracht en dompel jezelf onder in de gouden eeuw van Florence.

 • Galleria degli Uffizi: ticket met host

  8. Galleria degli Uffizi: ticket met host

  Ontmoet een medewerker van onze lokale partner om je voorrangsticket te ontvangen en ga dan door de verplichte beveiligingscontrole. Je kunt op deze manier zowel de rij om tickets te kopen als de rij om tickets op te halen overslaan. Bezoek dan een van Europa's oudste musea. Je maakt een reis door de kunstgeschiedenis van de middeleeuwen tot de Italiaanse renaissance. Bewonder hoogtepunten zoals Botticelli's 'Geboorte van Venus', Caravaggio's 'Medusa' en het enige schilderij van Michelangelo op hout. De Galleria beschikt over een onschatbare collectie van oude standbeelden en borstbeelden van de familie De Medici. Ontdek ook werken van andere zwaargewichten uit de renaissance, zoals Giotto, Leonardo da Vinci en vele anderen.

 • Florence: fietstour door het historische centrum

  9. Florence: fietstour door het historische centrum

  Stap op een comfortabele fiets en beleef Florence vanuit een ander perspectief. Zie bezienswaardigheden zoals de Duomo, het Uffizi en de Ponte Vecchio over rivier de Arno. Bezoek gebieden waar de tourbussen niet kunnen komen en fiets door straatjes in het oude centrum met weinig verkeer. Verken de wijk Oltrarno, waar veel van de beroemde bezienswaardigheden van de stad te vinden zijn. Fiets door de ambachtswijk naar het renaissancepaleis Palazzo Pitti. Vervolg de reis naar de beroemde overdekte brug Ponte Vecchio en fiets Piazzale degli Uffizi op om de façade van het Uffizi te zien. Bewonder de paleizen van Piazza della Signoria in het hart van Florence en café's op de stoep van Piazza della Repubblica. Bekijk de herkenbare koepel van Brunelleschi op de kathedraal van Santa Maria del Fiore. Op verschillende plekken langs de route vertelt je gids je over de Florentijnse Republiek en de ...

 • Florence: privé Uffizi en Signoria Tour met fotograaf

  10. Florence: privé Uffizi en Signoria Tour met fotograaf

  Geniet van een privé Uffizi-galerij en Signoria Square-tour met een professionele fotograaf. Ontdek de artistieke meesterwerken van de Galleria degli Uffizi met je gids en ontdek vervolgens de romantische Ponte Vecchio na een wandeling door de Piazza della Signoria. Nadat je je professionele fotograafgids hebt begroet op het ontmoetingspunt, spring je de lange rijen over om toegang te krijgen tot de Galleria degli Uffizi. Kom meer te weten over de galerij en de kunstcollectie van de Medici-familie, die de meerderheid van de artistieke meesterwerken in Florence en in de Uffizi bezat, met uw gids. Bij het betreden van de galerij, zie het portret van Anna Maria Luisa de 'Medici, het laatste overgebleven lid van de Medici verantwoordelijk voor het doneren van alle collecties van het gezin aan de stad. Terwijl je de grote trap naar de bovenste verdieping beklimt, waar de museumcollectie beg...

Plan je bezoek

 • Openingstijden

  Van dinsdag tot zondag is de Galleria degli Uffizi open tussen 8:15 en 18:50. Het museum is op maandag gesloten, evenals op 1 januari, 1 mei en 25 december.

 • Hoe lang duurt het?

  Als je bezoek aan Uffizi deel is van een vol dagprogramma, kun je de hoogtepunten van de collectie in een uur of 3 zien. Als je echt wil opgaan in de kunst en het meeste uit je ticket wil halen, is twee keer zo veel tijd aan te raden.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  8:15 tot 18:50 van dinsdag tot zondag
 • Toegangsprijzen
  De prijs van een kaartje begint vanaf €23. Geheime tip: de eerste zondag van de maand is er gratis toegang, maar zorg dat je op tijd vertrekt om teleurstelling te voorkomen.
 • Heb ik een gids nodig?
  Zeker aan te raden. Check onze populairste tours en boek een tour die bij je past.
 • Hoe kom ik er?
  De Galleria degli Uffizi ligt naast het Piazza della Signoria, op 10 minuten lopen vanaf het centraal station in Florence, Santa Maria Novella.
 • Extra tips
  *Fotograferen met flits is niet toegestaan.
  *Idee: combineer je bezoek aan de Galleria degli Uffizi met een stadstour door prachtig Florence.

Sitemap Galleria degli Uffizi

Wil je alle activiteiten in Galleria degli Uffizi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria degli Uffizi

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 12.739 beoordelingen

Alles werkt goed, trefpunt duidelijk zichtbaar door ticketwissel en snel een ticket gekregen ondanks de wachtrij, momenteel alleen rekening houden met meer tijd, aangezien je daarna naar de 3G-controle moet en daar staat ook een wachtrij.

Punctuele en nauwkeurige service. De aanwijzingen waren zeer duidelijk. We hebben niet in de rij gestaan om de voucher om te zetten in tickets of om binnen te komen, ondanks alle beperkingen vanwege de covir

We vonden het geweldig! (Twee personen) De volgende keer dat we Florence bezoeken, zullen we terugkomen en zullen we altijd blij zijn om de Uffizi aan te bevelen

De ingang vermijdt de wachtrij voor toegang tot de galerij niet, maar vermijdt de wachtrij voor het kopen van kaartjes

100% aan te bevelen. Het is het bezoek waard. Geniet van Boticelli, Da Vinci, Caravaggio, enz. Het heeft geen afval.