Galleria dell'Accademia di Firenze


Galleria dell'Accademia di Firenze: tours & tickets

Wat anderen zeggen over Galleria dell'Accademia di Firenze

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.983 beoordelingen

We hebben deze tour last minute (1 uur voor aanvang) op de app van Get your gide aangeschaft. De gids dame Letitzia stond al keurig op tijd klaar. Er waren geen andere aanmeldingen en we hebben de hele middag een privé tour gehad. De Letitzia heeft ons de hele middag geboeid kunnen vertellen over alle kunst en geschiedenis die Florence te bieden heeft. Door het verhaal achter de beelden en de schilderijen te horen, komt het allemaal tot leven. Een hele rijke ervaring en echt een aanrader!

Interessante wandeling door Florence met goede gids

Goed georganiseerde wandeling. Zeer bekwame gids (Annette). Echt de highlights van Florence. Ik had maar 1 dag in Florence en dit was een goede manier om de dag mee te beginnen. Voordeel was ook dat deze tour vroeg begint. Museum was klein maar we hebben wel bijna alles kunnen zien en kregen ook goede uitleg van de gids. Audiosysteem werkte prima. Voor herhaling vatbaar.

We had a very informative and good tour done by Anna. Her expertise about Michelangelo and both modern and classic art, also her good English, made that we enjoyed visiting the Accademia much better than last year when we did not book a guided tour. Definitely worth it!

Wij hadden een leuke en enthousiaste gids die haar verhaal met passie en kundigheid vertelde. Geen standaard verhaal dat al 100 keer verteld was. Ze nam alle tijd om vragen te beantwoorden. Haar taalbeheersing was prima en goed verstaanbaar. Ook had ze enorm veel kennis.

Super leuke tour met gids Alla gedaan, ze vertelt enthousiast en we hebben een goed beeld gekregen in beknopte vorm van het leven van Michelangelo. Prachtige schilderijen en natuurlijk als hoogtepunt het beeld van David goed kunnen bekijken. Aanrader!