Galleria dell'Accademia di Firenze

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Galleria dell'Accademia di Firenze

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.861 beoordelingen

We hebben deze tour last minute (1 uur voor aanvang) op de app van Get your gide aangeschaft. De gids dame Letitzia stond al keurig op tijd klaar. Er waren geen andere aanmeldingen en we hebben de hele middag een privé tour gehad. De Letitzia heeft ons de hele middag geboeid kunnen vertellen over alle kunst en geschiedenis die Florence te bieden heeft. Door het verhaal achter de beelden en de schilderijen te horen, komt het allemaal tot leven. Een hele rijke ervaring en echt een aanrader!

Interessante wandeling door Florence met goede gids

Goed georganiseerde wandeling. Zeer bekwame gids (Annette). Echt de highlights van Florence. Ik had maar 1 dag in Florence en dit was een goede manier om de dag mee te beginnen. Voordeel was ook dat deze tour vroeg begint. Museum was klein maar we hebben wel bijna alles kunnen zien en kregen ook goede uitleg van de gids. Audiosysteem werkte prima. Voor herhaling vatbaar.

We had a very informative and good tour done by Anna. Her expertise about Michelangelo and both modern and classic art, also her good English, made that we enjoyed visiting the Accademia much better than last year when we did not book a guided tour. Definitely worth it!

Super leuke tour met gids Alla gedaan, ze vertelt enthousiast en we hebben een goed beeld gekregen in beknopte vorm van het leven van Michelangelo. Prachtige schilderijen en natuurlijk als hoogtepunt het beeld van David goed kunnen bekijken. Aanrader!

De Galleria Accademia is geen gewoon museum. Het is een kijk in het leven van één van de grootste kunstenaars die ooit geleefd heeft. Je ziet de beelden door de ogen van de kunstenaar tot leven komen, ook al zijn ze niet allemaal afgewerkt.