Datums kiezen

Galleria dell'Accademia di Firenze

Galleria dell'Accademia di Firenze

Galleria dell'Accademia di Firenze: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Florence: Michelangelo's David voorrangsticket voor toegangstickets

1. Florence: Michelangelo's David voorrangsticket voor toegangstickets

Ervaar Michelangelo's David met een skip-the-line entreebewijs voor het Accademia Gallery Museum. Verken deze parel in Florence met toegang tot alle delen van het museum. Dit museum bevat meer beelden van Michelangelo dan waar ook ter wereld. Nadat je de rijen voor de kaartjes hebt overgeslagen, kun je meesterwerken gaan bekijken die zijn gemaakt door kunstenaars die tijdens de Renaissance in Florence leefden en werkten, zoals Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello en vele anderen. Als je voor de audiogids kiest, kun je je hoofdtelefoon aansluiten om meer te leren over de hoogtepunten van het museum terwijl je op ontdekkingstocht gaat. Ga verder naar de Vier Gevangenen en de San Matteo in de zaal van Michelangelo, een indrukwekkende zaal gedomineerd door de David. Ga naar het Muziekinstrumentenmuseum, waar je de piano kunt bewonderen die bekend staat als de oudste piano ter wereld, samen met de onbetaalbare Viola Stradivari, gemaakt voor grootvorst Ferdinando Medici. Zorg ervoor dat je voor het einde van je bezoek de gerenoveerde Gipsoteca Bartolini ziet, een showroom van beelden en bustes die gerelateerd zijn aan de beeldhouwer Lorenzo Bartolini.

Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

2. Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

Ontdek wereldberoemde schilderijen, beeldhouwwerken en wandtapijten met een toegangsticket met tijdvenster voor de Galleria dell'Accademia in Florence. Bekijk iconische werken van Michelangelo zoals 'De Gevangenen', 'Sint Matteüs' en het standbeeld van David. Bekijk werken van andere beroemde meesters zoals Bartolini.  Bewonder het 5,17 meter hoge marmeren standbeeld van de bijbelse held David, een favoriet onderwerp in de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence, een onafhankelijke stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door krachtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie De' Medici.    In de aangrenzende ruimtes, die deel uitmaakten van twee voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met een belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.

Florence: Accademia Galerij rondleiding

3. Florence: Accademia Galerij rondleiding

Dompel jezelf onder in de fascinerende geschiedenis van Italië, zoals verteld door de betoverende kunst. Ga mee op een rondleiding door de Accademia Gallery in Florence en leer alles over de kunstenaars achter elk stuk. Bekijk Michelangelo's wereldberoemde David met eigen ogen. Ontmoet je gids en stap meteen de Accademia Gallery binnen zonder in de rij te hoeven staan. Begin je inzichtelijke wandeling door de ongelooflijke collectie en ontdek majestueuze schilderijen van Filippino Lippi, Domenico Ghirlandaio en meer. Hoor geheime verhalen over de kunstwerken en kunstenaars in de galerie, evenals oude verhalen over de machtige Medici-familie. Begrijp waarom de Renaissance in Florence werd geboren en waarom deze familie zo belangrijk was voor Michelangelo. En natuurlijk kun je de reusachtige David van dichtbij bekijken.

Florence: Accademia Gallery Priority toegangsbewijs met eBook

4. Florence: Accademia Gallery Priority toegangsbewijs met eBook

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een toegangsticket met tijdslimiet voor de Accademia Gallery. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, de David van Michelangelo, en bekijk enkele andere werken van de beeldhouwer. Verken de galerij met een handige gids in pdf-formaat. Sla de lange rijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u de rij bij de kassa overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zullen zijn. Bezoek de grote zaal om Michelangelo's standbeeld van David te zien en enkele van zijn onvoltooide werken die nog steeds de beitelsporen dragen. Ontdek de Gipsoteca met originele gipsmodellen gemaakt door 19e-eeuwse Florentijnse beeldhouwers. Bekijk originele muziekinstrumenten van de Medici, waaronder 3 gemaakt door Stradivarius. Verken vervolgens de schildergalerijen van het museum en bekijk meesterwerken van schilders uit de middeleeuwen en de renaissance. Ga naar de bovenste verdieping om enorme middeleeuwse altaarstukken te bewonderen voordat je je bezoek afsluit.

Florence: Michelangelo's David Priority Ticket & Audio App

5. Florence: Michelangelo's David Priority Ticket & Audio App

Profiteer van ons ticket met prioriteit. U heeft het recht om naar binnen te gaan op de door u gekozen datum en tijd en u slaat de rij over om het ticket te kopen door onze gastheer voor het museum te ontmoeten met uw ticket voor u klaar. Onze Italiaans- en Engelssprekende gastheren laten u kennismaken met de veiligheidscontrolepoort. De dag vóór uw bezoek ontvangt u een WhatsApp-bericht met een herinnering voor het ontmoetingspunt en de instructies om onze meegeleverde mobiele audioapplicatie op uw apparaten te downloaden; vergeet niet je telefoon op te laden en je eigen oordopjes mee te nemen. Sluit nu uw oortelefoon aan op uw apparaat en geniet van onze exclusieve mobiele applicatie met audiogids om het genie van de grootste kunstenaar aller tijden, Michelangelo, te ontdekken via zijn talrijke sculpturen in de onmisbare Accademia Gallery of Art. Bewonder binnen de originele David van Michelangelo en zie hoe zijn uitdrukking verandert als je door de kamer loopt. Bewonder de details en het evenwicht dat in één stuk marmer is gebeiteld, en ontdek zelf waarom David generaties over de hele wereld heeft geboeid. David vertegenwoordigt een bijbelse held die wint van Goliath en symboliseert de verdediging van burgerlijke vrijheden belichaamd in de Republiek Florence, een onafhankelijke stad in de middeleeuwen en de renaissance. Ervaar daarnaast andere sculpturen van Michelangelo, zoals Prigioni (Gevangenen). Deze verwrongen lichamen waren bedoeld voor het graf van paus Julius II, maar het graf werd nooit voltooid. Verken het museum verder en bekijk beelden en schilderijen van andere renaissancekunstenaars zoals Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi en Sandro Botticelli. U kunt ook een bezoek brengen aan de ruimte gewijd aan de collectie oude muziekinstrumenten van het Cherubini Conservatorium, de afdeling Muziekinstrumenten. Deze collectie bevat een viool van Antonio Stradivarius die behoort tot het Medicean Quintet. Krijg de kans om een complete ervaring te hebben van het huis van Michelangelo's David en boek uw bezoek bij ons!

Florence: Accademia voorrangstoegang met gids

6. Florence: Accademia voorrangstoegang met gids

Dompel jezelf onder in de beroemde Accademia van Florence. Volg een rondleiding door de galerij en ontdek de uitstekende collectie gotische en renaissanceschilderijen en andere kunstwerken. Bezoek het beroemde Davidbeeld van Michelangelo. Bekijk nog meer beroemde werken van de grote kunstenaar, zoals The Prisoners, en andere meesterwerken van renaissancekunst. Luister naar informatief commentaar van uw deskundige Engelssprekende gids, die elk werk weer tot leven zal brengen met inside-verhalen van een van 's werelds grootste kunstenaars.

Florence: Uffizi Galerij, David & Accademia Kleine Groep Tour

7. Florence: Uffizi Galerij, David & Accademia Kleine Groep Tour

Ontdek de meest bezochte musea in Florence samen met een professionele gids. Samen bewonderen jullie de belangrijkste werken van de tentoonstelling en waarderen jullie de kunst van de Italiaanse Renaissance. Je gids brengt je via de voorrangsingang naar beide galerijen zonder dat je in de lange rijen hoeft te wachten. Tijdens je hele ervaring zal je gids je uitleg geven over de belangrijkste kunstwerken in de musea. De eerste stop is een bezoek aan de Uffizi Galerij met zijn schilderkunstige collecties en meesterwerken van kunstenaars en hoofdrolspelers uit de Renaissance zoals Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en vele anderen. Later neemt de gids je mee naar de Accademia Galerij om het beroemdste Florentijnse symbool te ontdekken: Michelangelo's David. De galerij is een van de plaatsen met het grootste aantal beelden van Michelangelo, en is een plek waar je ook het museum van muziekinstrumenten, de collectie schilderijen met gouden achtergrond en de Sala dei Prigioni met beelden ontworpen voor paus Julius II kunt bewonderen.

Florence: Accademia Gallery voorrangsticket voor toegangsbewijs

8. Florence: Accademia Gallery voorrangsticket voor toegangsbewijs

Ontdek de wonderen van de Galleria dell'Accademia in Florence met een getimed ticket voor voorrangstoegang. Stap binnen en duik in de geest van een van de meest bijzondere kunstenaars uit de Renaissance: Michelangelo. Ga naar het Trefpunt om je ticket met tijdslot op te halen. Hier krijg je uitgebreide informatie om je toegang moeiteloos te laten verlopen. Verken het museum op je gemak zo lang als je wilt. Laat je betoveren door Michelangelo's David en andere tijdloze schatten en duik direct in de zielenroerselen van de Renaissance kunst. Mis een bezoek aan 's werelds grootste collectie schilderijen met gouden grond niet en het Muziekinstrumentenmuseum, waar veel kunstvoorwerpen uit de historische collectie van het Conservatorio Luigi Cherubini worden tentoongesteld.

Florence: Accademia Gallery Tour met voorrangstickets

9. Florence: Accademia Gallery Tour met voorrangstickets

Michelangelo's David beeld brak alle records in de Renaissance en blijft tot op de dag van vandaag kunstliefhebbers verbazen. Ga met ons mee op deze buitengewone ervaring en leer alles over het maken van het kolossale beeld. Luister naar het verbazingwekkende verhaal terwijl je de zalen van de Accademia Gallery verkent. Geniet van alle voordelen van een kleine groep met een deskundige gids en leer meer over de Florentijnse Renaissance en de beeldhouwkunst. Neem mooie verhalen mee naar huis om te delen en maak blijvende herinneringen aan deze ontmoeting met een artistiek genie tijdens je bezoek aan Florence. Bekijk naast de David ook andere werken van Michelangelo, waaronder onvoltooide werken in de spectaculaire hal. Verken na de rondleiding de galerie op je eigen tempo. Bekijk de prachtige collectie middeleeuwse en renaissancistische schilderijen, waaronder werken van Botticelli. Geniet van de prachtige collectie muziekinstrumenten uit de 17e eeuw, waaronder de onbetaalbare Stradivarius viool, altviool en cello, gemaakt voor het hof van de Medici dynastie.

Florence: Accademia rondleiding met voorrangstickets

10. Florence: Accademia rondleiding met voorrangstickets

Sla de lange wachtrijen voor de Galleria dell'Accademia in Florence over en geniet van deze bijzondere culturele ervaring met een deskundige gids. Krijg gedurende 1 uur met voorrang toegang tot meesterwerken en leer over de geschiedenis van deze werken en hun invloed op Italië. Accademia is een must-see tijdens je verblijf in Italië: het is de thuisbasis van werken van wereldmeesters als Paolo Uccello, Domenico Ghirlandaio, Sandro Botticelli, Andrea del Sarto. Bekijk het originele model op ware grootte van "Rape of the Sabine" van Giambologna. Het belangrijkste is dat de Accademia de David van Michelangelo herbergt, een van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Je ziet ook tal van Florentijnse schilderijen uit de 13e en 16e eeuw, van de middeleeuwen tot de hoge renaissance, evenals Florentijnse gotische schilderijen en een verzameling Russische iconen.

206 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Galleria dell'Accademia di Firenze: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Galleria dell'Accademia di Firenze

Wil je alle activiteiten in Galleria dell'Accademia di Firenze bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria dell'Accademia di Firenze

Gemiddelde beoordeling

4.6
(13.971 beoordelingen)

Museum met prachtige werken van diverse kunstenaars, waarin David van Michelangelo de hoofdrol speelt. Met het skip-the-line ticket vermeden we dat we in een enorme rij stonden, wat echt de moeite waard was.

Het zien van Michelangelo's David en de andere kunst in het museum was een geweldige ervaring. Het maken van een afspraak was zeer de moeite waard. Gemakkelijk en snel binnen

Baars! Ik veranderde de voucher in 3 minuten en 10 minuten vóór de geplande tijd dat ik het museum binnenkwam.. Iets geweldigs.. het standbeeld van David

We kwamen heel snel binnen en konden de Academie bezichtigen en rustig de "David" en de rest van de werken bewonderen.

Uitstekend, maar het was Internationale Vrouwendag en mijn vrienden die Viator gebruikten, kregen gratis toegang :(