Kies data

Galleria dell'Accademia di Firenze

Hier vind je meesterwerken van de beeldhouwkunst uit de renaissance, waaronder de David van Michelangelo.

Galleria dell'Accademia di Firenze: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

1. Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

Ontdek wereldberoemde schilderijen, beeldhouwwerken en wandtapijten met een toegangsticket met tijdvenster voor de Galleria dell'Accademia in Florence. Bekijk iconische werken van Michelangelo zoals 'De Gevangenen', 'Sint Matteüs' en het standbeeld van David. Bekijk werken van andere beroemde meesters zoals Bartolini.  Bewonder het 5,17 meter hoge marmeren standbeeld van de bijbelse held David, een favoriet onderwerp in de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence, een onafhankelijke stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door krachtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie De' Medici.    In de aangrenzende ruimtes, die deel uitmaakten van twee voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met een belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.

Florence: Skip-the-Line Accademia-rondleiding

2. Florence: Skip-the-Line Accademia-rondleiding

Dompel jezelf onder in de beroemde Accademia van Florence. Volg een rondleiding door de galerij en ontdek de uitstekende collectie gotische en renaissanceschilderijen en andere kunstwerken. Bezoek het beroemde Davidbeeld van Michelangelo. Bekijk nog meer beroemde werken van de grote kunstenaar, zoals The Prisoners, en andere meesterwerken van renaissancekunst. Luister naar informatief commentaar van uw deskundige Engelssprekende gids, die elk werk weer tot leven zal brengen met inside-verhalen van een van 's werelds grootste kunstenaars.

Florence: Galleria dell'Accademia & David Statue Tour met kleine groepen

3. Florence: Galleria dell'Accademia & David Statue Tour met kleine groepen

Bezoek een van de beroemdste en meest populaire Italiaanse musea, de Galleria dell'Accademia, in een kleine groep van maximaal 10 gasten. Dompel jezelf onder in een intieme en warme artistieke sfeer met een deskundige Engelssprekende gids die je meeneemt terug in de tijd en de kunstwerken tot leven brengt. Leer meer over de oorsprong van het kunstwerk, de kunstenaars die ze hebben gemaakt en ontdek inzichten in de levens van de grootste kunstenaars uit de geschiedenis. Bewonder het beroemdste standbeeld op aarde, de David, en maak een foto voor je vakantiealbum. Geniet van de luxe van de kleine groep, wat betekent dat uw gids de tour kan personaliseren en aanpassen aan uw behoeften, waardoor u een beter begrip krijgt van de kunstwerken waarin u het meest geïnteresseerd bent.

Florence: toegangsticket Accademia Gallery met prioriteit

4. Florence: toegangsticket Accademia Gallery met prioriteit

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een ticket met voorrangstoegang tot de Galleria dell'Accademia. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, Michelangelo's David, en bekijk enkele andere werken van de beeldhouwer. Sla de lange rijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u de kassa overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zullen zijn. Bezoek de grote zaal om het standbeeld van David van Michelangelo te zien en enkele van zijn onvoltooide werken die nog steeds zijn beitelsporen dragen. Ontdek de Gipsoteca met originele gipsen modellen gemaakt door 19e-eeuwse Florentijnse beeldhouwers. Verken vervolgens de andere galerijen van het museum en bekijk meesterwerken van middeleeuwse en renaissanceschilders. Ga naar de bovenste verdieping om enorme middeleeuwse altaarstukken te bewonderen voordat je je bezoek afsluit.

Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

5. Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

Ontdek de meest bezochte musea in Florence samen met een professionele gids. Samen bewonder je de belangrijkste werken van de tentoonstelling terwijl je de kunst van de Italiaanse Renaissance waardeert. Je gids neemt je mee door de prioritaire ingang naar beide galerijen zonder in de lange rijen te hoeven wachten. Tijdens uw ervaring staat uw gids voor u klaar om de belangrijkste kunstwerken uit de musea toe te lichten. De eerste stop is het bezoek aan de Uffizi-galerij met zijn picturale collecties en meesterwerken van kunstenaars en protagonisten van de Renaissance zoals Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en vele anderen. Later neemt de gids je mee naar de Accademia-galerij om het beroemdste Florentijnse symbool te ontdekken: David van Michelangelo. De galerij is een van de plaatsen met het hoogste aantal sculpturen van Michelangelo, en is een plek waar u ook het museum van muziekinstrumenten, de verzameling schilderijen met gouden achtergrond en de Sala dei Prigioni met sculpturen ontworpen voor paus Julius kunt bewonderen II.

Florence: Accademia rondleiding met skip-the-line tickets

6. Florence: Accademia rondleiding met skip-the-line tickets

Sla de lange ticketregels voor de Accademia-galerij in Florence over en geniet van deze speciale culturele ervaring met een deskundige gids. Krijg gedurende 1 uur voorrangstoegang tot kunstmeesterwerken en leer over de geschiedenis van deze werken en hun invloed op Italië. Accademia is een must-see tijdens uw tijd in Italië: het is de thuisbasis van werken van wereldmeesters zoals Paolo Uccello, Domenico Ghirlandaio, Sandro Botticelli, Andrea del Sarto. Bekijk het originele full-sized model van "Rape of the Sabine" van Giambologna. Het belangrijkste is dat de Accademia de David van Michelangelo herbergt, een van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Je ziet ook tal van Florentijnse schilderijen uit de 13e en 16e eeuw, van middeleeuwse middeleeuwen tot hoge renaissance, evenals Florentijnse gotische schilderijen en een verzameling Russische iconen.

Florence: Early Access Michelangelo's David en Duomo Climb

7. Florence: Early Access Michelangelo's David en Duomo Climb

Je begint 's ochtends als eerste en ontmoet je lokale deskundige gids buiten het Accademia Gallery Museum. Voordat de drukte overdag opduikt, ga je je vergapen aan Michelangelo's David evenals zijn onvoltooide sculpturen die bekend staan als Slaven , die een ongelooflijk inzicht geven in de geest van de grote kunstenaar. Vanuit het museum sla je rijen over naar de kathedraal, waar je speciale toegang hebt tot een kamer vol met originele beelden van de gevel van de kathedraal. Je gids brengt de ongelooflijke geschiedenis van de bouw van de kathedraal tot leven terwijl je het gebouw verkent. Je speciale toegang strekt zich uit tot de kathedraal zelf, waar je over de fluwelen touwen stapt om details van dichtbij te zien. Het beste wordt voor het laatst bewaard. Nadat je alles hebt gezien wat er in de kathedraal te zien is, bezoek je de kathedraalterrassen, waar je een speciale ingang gebruikt om de (altijd lange) rij over te slaan en helemaal naar de top van de kathedraal te klimmen voor de meest fantastische uitzichten.

Florence: Uffizi en Galleria dell'Accademia Skip-the-Line Tickets

8. Florence: Uffizi en Galleria dell'Accademia Skip-the-Line Tickets

Wissel je voucher in bij het kantoor van de lokale partner en ga vervolgens naar de galerijen waar je skip-the-line toegang hebt en lange wachttijden kunt vermijden. Bewonder in de Uffizi-galerij de reeks collecties met meesterwerken van beroemde kunstenaars uit de renaissancebeweging, zoals Michelangelo, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en meer. Volg tijdens je verkenning de levens van de kunstenaars zelf terwijl je hun stukken bewondert, waaronder The Birth of Venus, Medusa en Primavera. Ga vervolgens naar de op een na meest bezochte galerij in Florence, de Accademia, waar de grootste collectie sculpturen van Michelangelo te vinden is. Bewonder hier het indrukwekkende marmeren beeldhouwwerk van David van 520 centimeter, een echt embleem van de renaissanceperiode.

Academia Skip-the-Line rondleiding met een professionele gids

9. Academia Skip-the-Line rondleiding met een professionele gids

De Galleria dell'Accademia di Firenze is vooral bekend als de thuisbasis van het beeldhouwwerk David van Michelangelo. Bewonder andere sculpturen van Michelangelo en een grote collectie schilderijen van Florentijnse kunstenaars, voornamelijk uit de periode 1300-1600, de Trecento tot de late renaissance. Je lokaal gekwalificeerde gidsen zullen je kennis laten maken met dit museum en je kunstwerken laten zien die zijn gemaakt door belangrijke meesters van de Renaissance, met een speciale focus op David en andere sculpturen van Michelangelo. Ontdek ook de "Zaal van de gevangenen". Het is een gebied in deze galerij dat zijn naam ontleent aan de vier grote sculpturen van mannelijke naakten die bekend staan als de gevangenen (of de "slaven") die door Michelangelo zijn ontworpen voor het graf van paus Julius II, en je zult zeker veel ontdekken meer over deze informatieve rondleiding.

Florence: Wandeltocht, Galleria dell'Accademia en Galleria degli Uffizi

10. Florence: Wandeltocht, Galleria dell'Accademia en Galleria degli Uffizi

Het ochtendgedeelte van uw dagtour begint met een rondleiding in de Galleria dell'Accademia. Leer waarom David van Michelangelo het meest herkenbare symbool van Florence is en wat het beeld in zijn tijd vertegenwoordigde. Geniet van een nauwe ontmoeting met tijdloze kunstwerken en krijg het verhaal van het leven en de tijden van Michelangelo, de volleerde kunstenaar van de Renaissance. Na de rondleiding heb je wat vrije tijd om verder te gaan en te lunchen. Het tweede deel van de tour begint in de vroege namiddag. Je zult genieten van een complete introductietour door de stad en 2000 jaar Florentijnse geschiedenis. Leer meer over de Romeinse oorsprong van de stad en bekijk de Ponte Vecchio, de beroemde Uffizi-binnenplaats en de prachtige koepel van Brunelleschi die uitkijkt op de gouden Poorten van het paradijs van de doopkapel. Na de wandeling bezoek je de Galleria degli Uffizi, een van 's werelds beste kunstmusea. Uw deskundige gids zal de werken van de grote kunstenaars uit de Middeleeuwen tot de Renaissance uitleggen: Cimabue, Giotto, Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raphael, Titiaan en anderen. Bewonder bekende schilderijen die je je hele leven hebt gezien in boeken, tijdschriften en op tv. Leer de geheimen van het ambacht, de technieken en de hulpmiddelen van de kunstenaars. Wanneer je de ongelofelijke rijkdom aan kunstwerken van de periode tegenkomt, kun je begrijpen waarom Florence bekend staat als de geboorteplaats van de Italiaanse Renaissance.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Andere belevenissen
137 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 9

Overzicht activiteiten in Galleria dell'Accademia di Firenze

Wil je alle activiteiten in Galleria dell'Accademia di Firenze ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria dell'Accademia di Firenze

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 10.819 beoordelingen

De echte " David Van Michelangelo" zien is zeker de moeite waard. Rond het beeld geen gedrum. Het ophalen van de tickets was zoals gemeld even aanschuiven aan loket. Je moet met 1 iemand aanschuiven, echter als je tickets voor studenten of kinderen boven 12j hebt aangekocht, dien je wel hun paspoorten te tonen aan loket. De andere personen kunnen wel al in de wachtrij van het juiste tijdstip gaan staan. Alles is correct geregeld. De security begeleiders helpen je graag als je twijfelt waar je je tickets moet halen of in wachtrij moet staan. Let op geen waterfles van meer dan 50cl meenemen in rugzak.

Het proces om de kaartjes te krijgen verliep erg soepel, ik ging twee uur eerder om me te veranderen en de plaats te leren kennen. De wachtrij bij de ingang was op afspraak, geen problemen. De galerij is niet groot, het heeft verschillende afbeeldingen van Michelangelo binnen, het standbeeld van David is erg groots en mooi, een van Michelangelo's Pietás kan ook worden gefotografeerd. Ik raad aan.

Het was zeker de moeite waard om getimede toegangskaarten te krijgen om de David van Michelangelo te zien vanwege het aantal toeristen. De kaartjes waren gemakkelijk direct aan de overkant van het museum op te halen. In het museum huurden we audio-headsets die enkele van de tentoongestelde stukken beschreven. Geweldige ervaring in het algemeen!

Mijn maingoal is natuurlijk de David geweest en wat is hij perfect en zo mooi. De tickets ophalen ging prima, zeer praktisch. En zo naar binnen zonder de drukte.

Duidelijke info, goede organisatie van lokale reisleiders