Kies data

Galleria dell'Accademia

Galleria dell'Accademia: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Venetië: Private Accademia Gallery en Dorsoduro Tour

1. Venetië: Private Accademia Gallery en Dorsoduro Tour

Geniet van een privétour door de Accademia-galerijen waar je gids je meeneemt naar de buitengewone verzameling Venetiaanse schilderijen die tussen de 14e en 18e eeuw is gemaakt door grote meesters van de Europese schilderkunst. Bewonder werken van de Byzantijnse tot de Gotische periode. Bekijk het werk van renaissancekunstenaars zoals Bellini, Giorgione, Tintoretto en Carpaccio en de 17e-eeuwse landschapskunstenaars van Longhi, Canaletto en Guardi. Als je geluk hebt, bekijk je de beroemde potloodtekening van Leonardo da Vinci van de Vitruviusman. Vanwege zijn onschatbare waarde wordt het werk slechts in zeldzame gevallen aan het publiek getoond. Aan het einde van je museumtour loop je rond de universiteit en het artistieke district van Dorsoduro. Bekijk populaire bezienswaardigheden zoals Campo Santa Margherita, Fondamenta Zattere en Campo San Barnaba.

Venetië: 1 uur gondeltocht op het Canal Grande met gids

2. Venetië: 1 uur gondeltocht op het Canal Grande met gids

Neem een rondleiding van Venetië van zijn waterwegen voor de beste en meest adembenemende uitzicht op de stad. Deze 1-uur durende tour is geprijsd voor een groep van maximaal 5 personen. U zult in stijl worden gestuurd door uw eigen persoonlijke gondelier door de eeuwen heen van de geschiedenis, langs de iconische Grand Canal, een van de meest elegante winkelstraten in de wereld. Pass Ca Dario, Casanova's huis, Palazzo Grassi, Ca Rezzonico, Ca Bembo, Ca Pesaro, de Rialtobrug, Campo Manin, en het huis van Mozart. Achterover leunen en ontspannen terwijl je geniet van de omgeving en uw deskundige gids vermaakt je met anekdotes over de stad. Leer de geschiedenis achter La Serenissima, langs het Peggy Guggenheim Museum, en rijdt onder de Accademia Bridge. Hoor de verhalen achter de gondel zich als je in de buurt van de majestueuze Rialtobrug. Draaien in een van de landschappelijke kant van Venetië grachten, nemen u mee in de pracht van het Canal Grande en ook in staat zijn om te genieten van de schilderachtige charme van de kleinere, meer woonwijken. Uw informatieve gids zal u alles vertellen over de gondel en de unieke structuur, en de tradities van de Venetiaanse gondeliers. Dit is een uitstekende manier om een informatieve en stimulerende rondleiding combineren met een romantische gondel.

Venetië: Walking Art Tour

3. Venetië: Walking Art Tour

Geniet van de perfecte introductie tot de unieke expressiviteit van Venetiaanse kunst tijdens deze tour. Van Bellini tot Titiaan, Tintoretto tot Veronese, Venetië's opmerkelijke kunstscène wordt alleen door Florence geëvenaard vanwege zijn invloed op de ontwikkeling van de Renaissance-cultuur. Ontdek tijdens je rondleiding hoe kunst een onuitwisbaar onderdeel is van het stadsleven, verweven in het stedelijke weefsel in de vorm van talloze paleizen en kerken, vergaderzalen en musea. Kom oog in oog te staan met enkele van de grootste meesterwerken die ooit zijn geschilderd, en leer in het gezelschap van een deskundige gids hoe kunst de stad heeft gevormd op onvergetelijke locaties die vaak worden over het hoofd gezien door reisroutes. Bekijk in de Accademia Gallery meesterwerken zoals Leonardo's Vitruvian Man en andere hoogtepunten van alle grootste namen in de Venetiaanse kunst. Wandel in de Basilica dei Frari door de meest spectaculaire kerk van Venetië, versierd met meesterwerken van Titiaan, Bellini en Donatello. Ontdek ten slotte waarom de Scuola di San Rocco niet voor niets bekend staat als de Sixtijnse Kapel van Tintoretto. Wandel tijdens je tour door de smalle straatjes en grachten van een van de meest charmante wijken van Venetië, Dorsoduro. Kom een prachtig scala aan verborgen kerken en paleizen tegen, zoals de spectaculaire Ca 'Rezzonico, gelegen aan het water van het Canal Grande.

Van Milaan: privérondrit van een hele dag door Venetië

4. Van Milaan: privérondrit van een hele dag door Venetië

Geniet van een privétour van twaalf uur door Venetië vanuit Milaan met een privégids voor twee uur en een luxe privévoertuig met privéchauffeur die je ophaalt en aflevert bij je hotel in Milaan of bij voorkeur in de stad. Zodra uw privéchauffeur u heeft opgehaald, gaat u naar uw bestemming om uw gids te ontmoeten op een ontmoetingspunt in de stad. Tijdens deze tour ontdekt u Venetië, een stad in het noordwesten van Italië met een historisch centrum dat door Unesco is uitgeroepen tot werelderfgoed. Zowel zijn geografische bijzonderheid als zijn monumentale en artistieke erfgoed hebben Venetië tot een van de belangrijkste en meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld gemaakt. Dankzij je gids bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals het gotische Palazzo Ducale, de Basiliek van San Marco, het arsenaal van Venetië dat bekend staat als een van de grootste industriële complexen van Europa, het Canal Grande waar je een gondelrit, de galerij van de academie die de rijkste Venetiaanse schilderijen ter wereld is en nog veel meer. Zodra u de meest emblematische plekken van de stad heeft bezocht, brengt uw privéchauffeur u terug naar Milaan.

Sitemap Galleria dell'Accademia

Wil je alle activiteiten in Galleria dell'Accademia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.