Galleria Umberto I

Galleria Umberto I: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Napels: stadswandeling met gids Diego Maradona

1. Napels: stadswandeling met gids Diego Maradona

Ontdek de diepe liefde van het Napolitaanse volk voor Diego Maradona tijdens een begeleide wandeling. Voel de voortdurende bewondering voor 'de koning van Napels' op elke hoek en straat van de stad met de hulp van je deskundige gids. Begin de tour vanaf Piazza Plebiscito en ga dan verder door Galerie Umberto I om de beroemde Spaanse wijk te bereiken. Zie hoe de hele stad getuigt van de erfenis van de "Pibe de Oro" ("Golden Boy") die de stad de vreugde van de eerste kampioenschapstrofee bracht . Bezoek een openluchtmuseum voor straatkunst gewijd aan Maradona, evenals twee andere must-see bestemmingen voor fans van Napoli's nummer 10: Vico Lungo Gelso en Piazza Maradona in via Emanuele De Deo. Bewonder hier de beroemdste muurschilderingen gewijd aan deze unanieme held van de stad. Bewonder een keramisch mozaïek geschonken door twee Italiaans-Franse kunstenaars en een stencil gemaakt door de Argentijnse straatartiest San Spiga, gemaakt om het 30-jarig jubileum van het eerste kampioenschap van Napoli te vieren. Bekijk daarnaast nog een stencil over de volledige lengte waarop Maradona dribbelt. Vervolg je wandeling via Emanuele de Deo (Piazzetta Diego Armando Maradona) om de beroemde muurschildering te bewonderen die een bedevaartsoord is geworden voor supporters en fans van Maradona en Napoli. De tour zal hier eindigen.

Napels: privétour met lokale bevolking - hoogtepunten en verborgen juweeltjes

2. Napels: privétour met lokale bevolking - hoogtepunten en verborgen juweeltjes

Zie Napels op zijn best vanuit de ogen van een local in slechts 3 uur. Bekijk belangrijke bezienswaardigheden zoals Galleria Umberto, Quartieri Spagnoli, Duomo di San Gennaro en hoor unieke inzichten die alleen een local zou weten. Bezoek de galerij van Salvatore Lodice. Ontdek onderweg verborgen juweeltjes en stadsgeheimen die je een authentieke kant van de stad laten zien met de hulp van een deskundige lokale gids. Ervaar de lokale flair volledig met een inbegrepen lokale traktatie om van je stadstour een complete ervaring te maken.

Dagtrip naar Pompeii en Napels vanuit Rome

3. Dagtrip naar Pompeii en Napels vanuit Rome

Profiteer van de pick-up in uw hotel in Rome en rijd langs de kustlijn van de Middellandse Zee om een prachtig uitzicht op de Amalfikust te krijgen op weg naar Pompeii. Neem een rondleiding door de archeologische vindplaats bij aankomst en bekijk de overblijfselen van de voedselmarkt, thermale baden en residenties van de rijke burgers. Leer meer over het dagelijks leven tijdens het Romeinse Rijk en verwonder je over het feit dat de geschiedenis voor je ogen tot leven is gebracht. Doorgaan naar Napels om hoogtepunten te verkennen, zoals de monumenten van de Via San Gregorio Armeno, het Piazza San Domenico en het Piazza del Gesù met zijn indrukwekkende kerk van Gesù Nuovo en de Basilica di Santa Chiara. Bewonder het Koninklijk Paleis en de kerk van San Francesco di Paola op Piazza Plebiscito. Bekijk de Galleria Umberto I op de Via Toledo en rijd door naar Piazza Municipio om het middeleeuwse Castel Nuovo te waarderen. Proef een authentieke sfogliatella (gebakje) in een plaatselijke bakkerij voor de terugreis naar Rome.

Napels: stadstour van een hele dag met Pompeii en Sorrento

4. Napels: stadstour van een hele dag met Pompeii en Sorrento

Je wordt 's ochtends opgehaald bij je accommodatie, cruiseterminal of het centraal station van Napels en begint je tour. Begin met 2 uur sightseeing in een minibus met een tour met kleine groepen onder leiding van een professionele gids. Maak uw eerste stop bij de kathedraal om de Koninklijke Kapel van de Schat van St. Januarius en Santa Restituta te bezoeken. Rijd naar het stadhuisplein en bekijk het nieuwe kasteel, gebouwd door de Franse familie Anjou. Vervolg uw weg naar het Posillipo-gebied en stop bij de Saint Antonio's Church, waar u het beste uitzicht over de stad en de baai kunt zien. Keer terug naar het stadscentrum en Piazza del Plebiscito. Bekijk de voorkant van het Koninklijk Paleis, de prachtige kerk van St. Francesco di Paola in neoklassieke stijl, de Umberto I-galerij en het San Carlo-theater. Rijd vervolgens naar Pompeii, waar je gids de meest fascinerende plekken laat zien, zoals het Forum, de thermale baden, het huis van Vetti en "Lupanare", verbrand door vulkanische as en lapilli tijdens de uitbarsting in 79 na Christus Na het bezoek maakt u een korte lunchstop en vertrekt u richting de kust van Sorrento. Bewonder onderweg het middeleeuwse kasteel waar de naam van de beroemde stad Castellammare di Stabia vandaan komt, de kleine en betoverende stranden van Vico Equense en Seiano, en typisch mediterraan groen zoals citroen- en sinaasappelbomen. Stop bij het panoramische uitkijkpunt in Meta di Sorrento om omhoog te kijken naar het prachtige uitzicht over de baai met uitzicht op de zee. Stop in Sorrento voor een kort bezoek aan de stad van ongeveer 1 uur. Je gids laat je de meest bekende plekken zien tijdens een wandeling door de betoverende smalle straatjes vol met winkels en kleine werkplaatsen. Ga verder naar een van de meest schilderachtige plekken in Sorrento: de Villa Comunale, waar u het uitzicht op de golf kunt bewonderen en zelfs Punta Campanella en het eiland Capri kunt zien. Keer terug naar Napels rond 17:15 uur.

Napels: streetfood- en markttour

5. Napels: streetfood- en markttour

Laten we afspreken op piazza Dante. Leer je gids en de andere reizigers kennen voordat je allemaal een onvergetelijke ervaring buiten de gebaande paden beleeft. Verken de voedselmarkt van Pignasecca met een lokale Napolitaanse gids. Je wordt omringd door geuren, kleuren en geluiden. Je zult het echte Napels voelen en proeven. Tijdens deze tour probeer je een selectie van ongeveer 7-8 verschillende traditionele straatvoedsel: van knapperige groenten- en vleesbeignets tot zachte, sappige kaas en vleeswaren. De gefrituurde pizza gemaakt door Madame Fernanda is een onmisbare stop voor fijnproevers die naar Napels reizen. Tijdens de wandeling geven we je inzicht in het dagelijkse leven van de Napolitanen en onthullen we de geheimen van de lokale keuken. Verrassingen eindigen nooit! Dit is de enige wandeltocht in Napels die je meeneemt naar de hood om het voetbal "heiligdom" van Maradona te zien, een echte lokale rustplaats voor Napolitanen. We nemen hier de tijd voor een traditioneel lokaal aperitief: bier en taralli! De verkenning van de labyrintische Quartieri Spagnoli is een echte dag in het leven. We zullen onze tijd nemen om met mensen op straat om te gaan, om te stoppen en elegante oude gebouwen te bewonderen. U zult versteld staan van de creativiteit en schoonheid van de eclectische stad Napels! Tour eindigt met een verplichte hap en het lekkerste (en onbekende) lokale dessert! Verrassing!

Napels: nachtelijke autorit met lokaal pizzadiner

6. Napels: nachtelijke autorit met lokaal pizzadiner

Ontdek 3 delen van de stad Napels, de belangrijkste stad en culturele smeltkroes van Zuid-Italië. Eerst neemt de chauffeur je mee langs de kust langs Lungomare Caracciolo en Mergellina en naar de Posillipo-heuvel. Vanaf hier kunt u een momentopname maken van het meest populaire uitzicht over de stad, dat de hele baai, het eiland Capri en de Vesuvius omvat. Rijd vervolgens terug naar het centrum en bekijk het oude Castel dell' Ovo, het oudste nog bestaande bolwerk in de stad dat in de 12e eeuw werd gebouwd in het oude vissersdorp Borgo Marinari. Vervolg de tour naar de weelderige monumentale wijk met het Plebiscito-plein, het Koninklijk Paleis, het San Carlo Theater en Galleria Umberto I. Hier heb je wat tijd voor een wandeling op je eigen houtje. Geniet ten slotte van een smakelijk pizzadiner inclusief frisdrank in een lokaal restaurant. Na het diner brengt de chauffeur je terug naar het ontmoetingspunt.

Sorrento: begeleide straatvoedselervaring in Napels

7. Sorrento: begeleide straatvoedselervaring in Napels

Als u vertrekt vanuit Sorrento, zult u genieten van een geweldig uitzicht terwijl u de "stad van duizend kleuren" nadert. Wandel langs het Koninklijk Paleis en verder richting de kerk van San Francesco di Paola op Piazza del Plebiscito, voordat je door de weelderige Galleria Umberto I en langs het oudste operagebouw van Europa wandelt op weg naar de luide en trotse Pignasecca-straatmarkt. Vervolgens is het tijd om Spaccanapoli te doorkruisen. Naast kerken en schilpaleizen om te bewonderen, krijgt u de kans om op een "Cuoppo di frittura", een kegel met gefrituurde hapjes, te kauwen en om een beroemde Napolitaanse "pizza a portofoglio" te proberen. Op zoek naar iets zoets, ga je verder voor een sfogliatelle en babà. Er is ook een kans om het buitenaardse metrostation Via Toledo te bezoeken, voordat je eindelijk stopt voor een limoncellofabriek voor je laatste proeverij.

Napels: privétour door klassieke Fiat 500 of Fiat 600

8. Napels: privétour door klassieke Fiat 500 of Fiat 600

Ontdek de historische gebouwen van Napels vanuit de zetel van een vintage Fiat 500 of 600, begeleid door een deskundige gids. De 5-uur durende tour verkent het historische centrum van de stad en de Posillipo-heuvel, inspiratiebron voor de schilderijen van de 19e-eeuwse school van Posillipo. Rijd naar de levendige geplaveide Spaccanapoli, de belangrijkste promenade van de stad die leidt naar veel van de belangrijkste bezienswaardigheden. Ga naar het Gesù-plein, waar de 15e-eeuwse Gesù Nuovo-kerk staat, en ga de Santa Chiara-kerk binnen. Ga verder naar via San Gregorio Armeno, de "kerststeeg". Je volgende stop is Piazza Gaetano, genoemd naar een van de 54 heiligen van de stad. Bezoek de beroemde gesluierde Christus in de Sansevero-kapel (gesloten op dinsdag) en de macabere kerk van Santa Maria delle Anime del Purgatorio ad Arco (gesloten op zondag), bewaakt door 3 bronzen schedels (toegangskaarten voor deze sites zijn niet inbegrepen.) Bewonder de het dreigende kasteel van Piazza del Municipio en de ingang van de voormalige openbare schietgalerij van de Galleria Umberto I. Ga verder naar Piazza Municipio om het Castel Nuovo te bewonderen. Bekijk de gevel van de oudste continu actieve locatie voor openbare operavoorstellingen in Europa, in het Teatro di San Carlo op Piazza del Plebiscito. De oostkant van het plein is de thuisbasis van het Koninklijk Paleis, terwijl de westkant de kerk van San Francesco di Paola (ingang) herbergt, in de stijl van het Pantheon in Rome. Bezoek Galleria Umberto I. Ga naar de haven om de Borgo Marinari en het Normandische fort van Castel Dell'Ovo te zien, voordat je naar de wijk Posillipo aan het water rijdt. Eindig bij de ingang van het Parco Virgiliano, genoemd naar de Romeinse dichter Vergilius, waarvan wordt aangenomen dat hij in de buurt begraven ligt.

Vanuit Rome: dagtrip naar Napels en Amalfikust

9. Vanuit Rome: dagtrip naar Napels en Amalfikust

Deze tour begint met een ophaalservice in je hotel in Rome. Een lokale en goed geïnformeerde gids voor Napels toont u alle bezienswaardigheden en belangrijke en magische plaatsen om te bezoeken. Je eerste stop brengt je naar Castel Nuovo, ook bekend als Maschio Angioino, het Bourbon King's Square en Piazza del Plebiscito. Hier kunt u genieten van het uitzicht op Napels en de Vesuvius. Als u door het Koninklijk Paleis van Napels reist, blijft u lopen naar de indrukwekkende Galleria Umberto en het Teatro di San Carlo. Stop bij het beroemde Gambrinus-café voor een verfrissing. Later, loop langs de Via Toledo en bezoek de interessante Spaanse wijk. De volgende halte is het Piazza del Gesù, waar u de kerk Gesù Nuovo en de futuristische façade kunt zien. Hier vindt u de ingang van de oude stad en de Spaccanapoli, de straat die Napels scheidt. Ga verder naar San Gregorio Armeno met zijn magische kerstsfeer, waar je de vele ambachtswinkels kunt bezoeken die een mengeling van christelijke en moderne geboortefiguren produceren. Tijdens deze tour bezoekt u ook Piazza Bellini, nu een populaire ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking en de thuishaven van vele interessante cafés, en passeert u de oude stadspoort Port'Alba om het Piazza Dante te bereiken. Je bezoekt ook de beroemde Sansevero-kapel of het museum in Castel Nuovo. Op dit punt in uw rondleiding, zal uw deskundige gids u graag een leuke plek aanbevelen om te lunchen en op te laden. Nadat je door Napels bent gelopen, word je naar de Amalfikust gereden. Wandel door de typisch charmante straten en bewonder het geweldige uitzicht. Hotel drop-off aan het einde van deze tour.

Klassiek Napels: privétour Vespa

10. Klassiek Napels: privétour Vespa

Ontdek Napels vanaf een vintage Vespa in het gezelschap van een vriendelijke en ervaren gids. Napels heeft het grootste historische centrum dat beschermt is door UNESCO in Europa en op deze 4 uur durende tour zul je veel van de meest symbolische monumenten bekijken en door straten rijden die voor grotere voertuigen niet bereikbaar zijn. Ontdek levendige gebieden zoals de smalle straten Spaccanapoli en Via dei Tribunali. Bewonder de gevel van Gesù Nuovo, treedt binnen in de Kerk van Santa Chiara en loop door het San Gregorio Armeno (de Kerst Steeg). Bezoek de beroemde gesluierde Christus binnen de Sansevero Kapel (gesloten op dinsdagen) en de macabere Kerk van Santa Maria delle Anime del Purgatorio ad Arco (gesloten op zondagen), die bewaakt wordt door 3 bronzen schedels (tickets voor deze locaties zijn niet inbegrepen). Bewonder het opdoemende kasteel Piazza del Municipio en de toegang naar de voormalige openbare schietbaan van de Galleria Umberto I. Na het historische centrum en de belangrijkste monumenten van de stad geniet je van adembenemende uitzichten vanaf de Posillipo Heuvel en neem je een ontspannende wandeling door het Virgiliano Park, vanwaar je het beste panorama op de Baai van Napels kunt bewonderen. De tourgidsen zijn zorgvuldig uitgekozen. Zij zullen je over de uitgekozen route leiden op comfortabele vintage Vespa's, uitgekozen uit de meest exclusieve scooters die Piaggio ooit heeft gemaakt.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Andere belevingen
12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Galleria Umberto I

Wil je alle activiteiten in Galleria Umberto I ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.