Kies data

Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Milaan: historische wandeling & ticket Het Laatste Avondmaal

1. Milaan: historische wandeling & ticket Het Laatste Avondmaal

Ontdek de hoogtepunten van Milaan tijdens een historische wandeling inclusief een voorrangsticket voor Da Vinci's meesterwerk 'Het Laatste Avondmaal'. Ontmoet de Engelssprekende gids bij de kerk de Santa Maria delle Grazie en profiteer van snelle toegang tot de beroemdste muurschildering uit de Renaissance ter wereld. Je hebt maximaal 15 minuten de tijd om alle details van de Da Vinci te bestuderen. Daarna wandel je naar het Castello Sforzesco met zijn omringende tuinen. Het fort, in de 14e eeuw gebouwd door de belangrijkste families van Milaan, is nu de thuisbasis van vele belangrijke tentoonstellingen en musea. Wandel over de Via Dante naar Piazza dei Mercanti, de locatie van de middeleeuwse markt van de stad. Ga verder naar het weelderige La Scala-theater, in 1776 op Piazza della Scala gebouwd. Stap de van een glazen dak voorziene Galleria Vittorio Emanuele II binnen, een wonder van 19e-eeuwse techniek. De tour eindigt voor de Duomo, waar je je kunt vergapen aan de voorgevel van Milaans meest symbolische gebouw.

Milaan: Da Vinci 'Het Laatste Avondmaal' en sightseeingtour

2. Milaan: Da Vinci 'Het Laatste Avondmaal' en sightseeingtour

Reserveringen om het Laatste Avondmaal te zien zijn beperkt en snel uitverkocht, soms al maanden van tevoren. Deze tour garandeert je toegang tot Het Laatste Avondmaal evenals een spannende tour langs de bezienswaardigheden van de binnenstad van Milaan. Je zult ervaren wat Milaan zo'n stijlvolle en trendy wereldstad maakt en een van de grootste modesteden ter wereld ontdekken, die bekend staat om zijn extravagante modeshows, boetieken en outletwinkels. Vervolg je reis naar de beroemde Dom van Milaan, de indrukwekkende gotische kathedraal en een symbool van de stad. Je zult ook stoppen bij het beroemde operagebouw La Scala, waar de grote werken van componisten zoals Verdi en Puccini hun debuut gemaakt hebben en waar artiesten als Maria Callas en Luciano Pavarotti hun publiek hebben betoverd. Je entreeticket geeft je toegang tot het theater en museum, waar je na de tour nog terug kunt komen om het beter te kunnen bekijken. Tot slot brengt de bus je naar Santa Maria delle Grazie, een kerk en Dominicaans klooster dat tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, waar je Da Vinci's opmerkelijke Laatste Avondmaal kunt bekijken.

Milaan: rondleiding en ticket voor Het Laatste Avondmaal

3. Milaan: rondleiding en ticket voor Het Laatste Avondmaal

Bewonder Da Vinci's "Het Laatste Avondmaal" tijdens een rondleiding door de Santa Maria delle Grazie. Begin vervolgens aan een begeleide stadswandeling en bewonder hoogtepunten, waaronder de Duomo, La Scala en het Sforza-kasteel. Je tour door Milaan begint bij de kerk van Santa Maria delle Grazie*, waar je het Laatste Avondmaal van Leonardo zult zien. De toegang om dit belangrijke kunstwerk te zien is strikt beperkt tot degenen die vooraf tickets hebben geboekt. Daarna neemt je gids je mee naar het middeleeuwse Sforza-kasteel. Dit imposante fort was eeuwenlang de residentie van de hertogen van Milaan. Tegenwoordig zijn er musea en belangrijke kunstcollecties. Ga naar het charmante Piazza dei Mercanti, een onverwacht plein verborgen voor de drukke straten. Ervaar de renaissance-illusie van ruimte gecreëerd door Bramante in het hart van de middeleeuwse stad. Ga verder naar Piazza della Scala, waar u La Scala vindt, een van 's werelds beroemdste operahuizen. Enkele van de grootste muzikanten en zangers die de wereld heeft gekend, hebben hier opgetreden. Je komt binnen in de majestueuze Galleria Vittorio Emanuele II, een verbazingwekkende 19e-eeuwse glazen gewelfde winkelgalerij. De galerij staat bekend als de Salotto di Milano (de salon van Milaan) vanwege het belang door de jaren heen als ontmoetingsplaats voor de inwoners van Milaan. Bezoek ten slotte de beroemde Duomo, gelegen in het hart van Milaan. Deze indrukwekkende kathedraal wordt vaak beschouwd als een van de mooiste kerken ter wereld.

Milaan: stadswandeling & voorrangstoegang Laatste Avondmaal

4. Milaan: stadswandeling & voorrangstoegang Laatste Avondmaal

Sluit je aan bij je gids voor een stadswandeling door het historische stadscentrum van Milaan en bekijk de monumenten van het Piazza del Duomo van te buitenkant. De bouw van de Duomo di Milano (Kathedraal van Milaan) duurde bijna 6 eeuwen! Betreed een van de oudste winkelcentra ter wereld bij Galleria Vittorio Emanuele II en treed in de voetsporen van beroemde operasterren bij Teatro alla Scala. Ontdek de straten, zoals de Via Dante, waaraan Milaan haar reputatie als modehoofdstad van de wereld te danken heeft. Kom langs de tuinen van Castello Sforzesco, waar de imposante vesting en voormalige residentie van de hertogen van Milaan nu stadsmusea en belangrijke kunstverzamelingen huisvest. Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van Milaan en hoor onderweg interessante anekdotes. Sla vervolgens de lange rijen voor Da Vinci's 'Het Laatste Avondmaal' in het refectorium van de kerk van Santa Maria delle Grazie over. Profiteer van toegang met voorrang en kom dankzij je gids meer te weten over de geschiedenis en de uitvoering van dit fascinerende fresco van Leonardo.

Milaan: rondleiding Duomo & La Scala

5. Milaan: rondleiding Duomo & La Scala

Reis door het heilige en het godslasterlijke tijdens een muzikale rondleiding van 2 uur door Milaan. Bezoek zowel het operahuis La Scala en de kathedraal van Milaan (de Duomo), de op 4 na grootste kerk ter wereld. Eerst ga je naar La Scala om een van de beroemdste theaters ter wereld te verkennen. Bezoek het auditorium met 2000 zitplaatsen en een podium waarom enkelen van de meest gelauwerde artiesten ter wereld hebben gestaan. Bekijk het theater vanuit één van de exclusieve boxen.  Kom meer te weten over de geschiedenis van La Scala in haar eigen museum en bekijk een grote collectie kostuums, instrumenten en andere muzikale eigenaardigheden, maar ook een galerij vol borstbeelden en schilderingen met een potret van de grootste muzikanten in de klassieke muziek, zoals Giuseppe Verdi en Arturo Toscanini. Wandel naar de passage met glazen dak naar de Galleria Vittorio Emanuele II, gebouwd aan het einde van de 19e eeuw en een van de eerste winkelcentra die er bestaan. Ga de gotische façade van de Duomo binnen en ontdek het echte symbool van Milaan. Bekijk de zwevende gewelven (waarvan sommige de hoogste ter wereld zijn) en ontdek waarom dit indrukwekkende gebouw meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar trekt.

Milaan: Private History Segway Tour

6. Milaan: Private History Segway Tour

Spring op je Segway en rijd moeiteloos naar de beroemdste bezienswaardigheden in het historische centrum van Milaan. Tijdens deze 3,5 uur durende tour begin je bij Sforza Castle, waar je gids interessant historisch commentaar zal geven. De tour neemt je mee naar de Arco della Pace (de Vredesboog) en de Piazza della Scala, de thuisbasis van het wereldberoemde Teatro alla Scala (Scala Opera House) en het Palazzo Marino. Vervolgens ziet u de Galleria Vittorio Emanuele II en vervolgens Piazza del Duomo, waar u de schoonheid van de enorme kathedraal van Milaan kunt bewonderen en kunt leren over de andere monumenten langs het plein. Als je wilt, maakt de gids een foto van je voor de iconische kathedraal. Ga vervolgens naar Piazza Mercanti en reis vervolgens door de Chinese wijk via Paolo Sarpi naar Porta Garibaldi (de Garibaldi-poort) en Corso Como. Bekijk vervolgens de nieuwe skyline van Milaan en leer over de geschiedenis van de nieuwe wolkenkrabbers van Porta Nuova. De tour eindigt in de wijk Brera met een bezoek aan de binnenplaats van de Accademia di Belle Arti di Brera (academie voor schone kunsten van Brera). Leer meer over de geschiedenis van het Palazzo Brera (Brera-paleis) en van de kunstenaarswijk.

Milaan: wandeltocht van 3 uur door de stad

7. Milaan: wandeltocht van 3 uur door de stad

Begin je 3-uur durende tour bij de kathedraal van Milaan. Met uw toegangsticket, verstrekt door uw gids, kunt u de wachtrijen voor een bezoek aan de kerk overslaan. Bewonder binnen de doopkapel en geniet van het uitzicht op de daken. Volg je gids naar het beroemde winkelcentrum Galleria Vittorio Emanuele II. Ontdek de geschiedenis van het beroemdste lyrische theater ter wereld, La Scala Theater, waar de grote componist Giuseppe Verdi zijn belangrijkste opera's speelde. Voordat u het La Scala Museum en zijn galerij met schilderijen en instrumenten bezoekt, moet u eerst de theaterzaal verkennen. Bewonder het monument gewijd aan Leonardo Da Vinci en verken de prachtige modewijk, die op slechts een steenworp afstand ligt.

Milaan: Leonardo's Vineyard & Sforza Castle met audiogids

8. Milaan: Leonardo's Vineyard & Sforza Castle met audiogids

Download een self-guided tour door Sforza Castle en Leonardo's Vineyard. Luister naar de audiogids die de geschiedenis, cultuur en feiten van deze twee iconische locaties van Milaan uitlegt. Begin uw rondleiding door uw QR-code te scannen om de app te downloaden en de door u gekozen inhoud te installeren. De app helpt je door Milaan te navigeren en toont je de meest pittoreske korte wandelroute van Leonardo's Vineyard naar het Sforza-kasteel. Begin de tour bij Leonardo's Vineyard. Ontdek met gereserveerde toegang het vergeten verhaal dat Leonardo da Vinci met Milaan verbond. De wijngaard was een van Leonardo's meest gekoesterde bezittingen. Vandaag is het weer tot leven gewekt en zijn de oorspronkelijke wijnstokken hersteld, klaar om door u te worden ontdekt. Vervolg je zelfgeleide avontuur in Sforza Castle. Verken een enorm fort dat ooit een van de grootste in zijn soort in Europa was. Leer meer over de fascinerende geschiedenis terwijl je historische displays en iconische kunstwerken van onder meer Michelangelo en da Vinci ziet. Je kunt via de app ook genieten van een zelfgeleide audiotour door Milaan. Gebruik de navigatiefunctionaliteit op voorgestelde wandelroutes terwijl je wordt ondergedompeld in de cultuur en geschiedenis van de stad. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals de Duomo di Milano, het Sforza-kasteel, Santa Maria delle Grazie en het Sempione-park.

Milaan bij nacht 2 uur durende wandeling

9. Milaan bij nacht 2 uur durende wandeling

Adem 's avonds de magische sfeer van Milaan in en ontdek de stad vanuit een ander perspectief. Geniet van een 2 uur durende wandeling met een gids in de taal van uw keuze. Luister naar verhalen over de geschiedenis van Milaan en adellijke families, en de fantomen die in het donker door de stad lopen. Volg vanaf de binnenplaatsen van het kasteel van Sforza uw gids naar het operagebouw La Scala. Passeer de indrukwekkende Vittorio Emanuele-galerij en arriveer op het Duomo-plein, voor de buitengewone kathedraal van Milaan. Leer de geheimen van de stad kennen en maak een spannende reis om Milaan bij nacht te ontdekken.

Private Milaan Historische 3,5 uur durende Segway Tour - Ochtend

10. Private Milaan Historische 3,5 uur durende Segway Tour - Ochtend

Deze groepsreis begint met een bezoek aan Castello Sforzesco, een van de belangrijkste symbolen van Milaan en zijn geschiedenis. Vandaag de dag. het is de locatie van belangrijke culturele instellingen en een toeristische bestemming, naast dat het een van de grootste kastelen van Europa is. Doorkruis Parco Sempione om Arco della Pace te zien, een iconisch neoklassiek monument, en La Triennale, waar tentoonstellingen, conferenties en evenementen op het gebied van kunst, design, architectuur, mode, film, communicatie en de samenleving worden gehouden. Vervolgens verken je het hart van de stad door een bezoek te brengen aan Piazza della Scala, waar je het Palazzo Marino en het Teatro alla Scala, het operagebouw, zult zien. Na een kijkje te hebben genomen in Galleria Vittorio Emanuele II (de lounge van Milaan), komt u aan op Piazza Duomo en de prachtige kathedraal. Deze groepsreis gaat dan verder aan de westkant van het historische centrum om Piazza Santa Maria delle Grazie te zien, een plein dat beroemd is om zijn kerk, een opmerkelijk voorbeeld van renaissance-architectuur toegeschreven aan Bramante. Ga verder naar het Navigli-district dat bekend staat om zijn ingenieuze systeem van bevaarbare kanalen en de Darsena, de oude handelshaven van Milaan. Dit gebied wordt ook verrijkt door Piazza XXIV Maggio, gedomineerd door de neoklassieke Porta Ticinese. Hier bevindt u zich in de Ticinese wijk, een van de meest fascinerende delen van de stad, niet alleen vanwege de culturele waarde en historische gebouwen (zoals de basiliek van Sant'Eustorgio en de basiliek van San Lorenzo), maar ook vanwege mode, underground popcultuur en nachtleven.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevenissen
  • Dagtochten
27 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Galleria Vittorio Emanuele II

Wil je alle activiteiten in Galleria Vittorio Emanuele II ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria Vittorio Emanuele II

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.869 beoordelingen

Een super gave tour. Een hele goede gids heeft heel veel verteld en laten zien. Echt een aanrader.

De Bianca-gids heeft alles perfect uitgelegd en aangepast aan de leden van de groep.

Ervaren gids, duidelijke taal, uitleg goed te volgen ook dankzij de oortjes.

Heel bijzonder hoe deze schildering in de loop der tijd gered is.

Goed leiderschap. Hoewel de gids in het Engels geweldig was?