Belevingen in
Galleria Vittorio Emanuele II

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Galleria Vittorio Emanuele II: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Milaan: Da Vinci 'Het Laatste Avondmaal' en sightseeingtour

1. Milaan: Da Vinci 'Het Laatste Avondmaal' en sightseeingtour

Reserveringen om het Laatste Avondmaal te zien zijn beperkt en snel uitverkocht, soms al maanden van tevoren. Deze tour garandeert je toegang tot Het Laatste Avondmaal evenals een spannende tour langs de bezienswaardigheden van de binnenstad van Milaan. Je zult ervaren wat Milaan zo'n stijlvolle en trendy wereldstad maakt en een van de grootste modesteden ter wereld ontdekken, die bekend staat om zijn extravagante modeshows, boetieken en outletwinkels. Vervolg je reis naar de beroemde Dom van Milaan, de indrukwekkende gotische kathedraal en een symbool van de stad. Je zult ook stoppen bij het beroemde operagebouw La Scala, waar de grote werken van componisten zoals Verdi en Puccini hun debuut gemaakt hebben en waar artiesten als Maria Callas en Luciano Pavarotti hun publiek hebben betoverd. Je entreeticket geeft je toegang tot het theater en museum, waar je na de tour nog terug kunt komen om het beter te kunnen bekijken. Tot slot brengt de bus je naar Santa Maria delle Grazie, een kerk en Dominicaans klooster dat tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, waar je Da Vinci's opmerkelijke Laatste Avondmaal kunt bekijken.

...
Milaan: halve dag historische tour en Laatste Avondmaal

2. Milaan: halve dag historische tour en Laatste Avondmaal

Sla de wachtrijen over om Da Vinci's "Laatste Avondmaal" te zien en geniet van een historische tour door Milaan met een Engelstalige gids. Ontmoet je Engelssprekende gids bij de kerk de Santa Maria delle Grazie en profiteer van toegang met voorrang tot de beroemdste muurschildering uit de Renaissance ter wereld. De bezichtiging is strikt beperkt tot 15 minuten om de details van de Da Vinci te bestuderen. Daarna wandel je naar het Castello Sforzesco met zijn omringende tuinen. Gebouwd in de 14e eeuw door de belangrijkste families van Milaan, is het fort nu de thuisbasis van vele belangrijke tentoonstellingen en musea. Loop over de via Dante naar het Piazza dei Mercanti, de locatie van de middeleeuwse markt van de stad. Ga verder naar het weelderige La Scala-theater, gebouwd in 1776 op de Piazza della Scala. Ga de van een glazen dak voorziene Galleria Vittorio Emanuele II in, een wonder van de 19e-eeuwse bouwkunde. De tour eindigt buiten de Duomo, waar je je kunt vergapen aan de voorgevel van Milaans meest symbolische gebouw.

...
Milaan: wandeltocht van 3 uur door de stad

3. Milaan: wandeltocht van 3 uur door de stad

Begin je 3-uur durende tour bij de kathedraal van Milaan. Met uw toegangsticket, verstrekt door uw gids, kunt u de wachtrijen voor een bezoek aan de kerk overslaan. Bewonder binnen de doopkapel en geniet van het uitzicht op de daken. Volg je gids naar het beroemde winkelcentrum Galleria Vittorio Emanuele II. Ontdek de geschiedenis van het beroemdste lyrische theater ter wereld, La Scala Theater, waar de grote componist Giuseppe Verdi zijn belangrijkste opera's speelde. Voordat u het La Scala Museum en zijn galerij met schilderijen en instrumenten bezoekt, moet u eerst de theaterzaal verkennen. Bewonder het monument gewijd aan Leonardo Da Vinci en verken de prachtige modewijk, die op slechts een steenworp afstand ligt.

...
Milaan: privérondleiding met gids van 3 uur

4. Milaan: privérondleiding met gids van 3 uur

Ontmoet je gids op Piazza del Duomo en begin de tour met een wandeling door het historische centrum van de stad. Terwijl je de bruisende straten van Milaan verkent, leer je over de lokale geschiedenis, het leven en de cultuur van je deskundige gids. De tour gaat langs een reeks van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder Castello Sforzesco, Merchant Square, Piazza della Scala, Cordusio en nog veel meer. Luister op elke site naar verhalen over hun geschiedenis en belang. Kom aan bij de prachtige kathedraal van Milaan, de op twee na grootste christelijke kathedraal ter wereld. Ga naar binnen en bewonder het rijkelijk versierde interieur en de sierlijke architectuur van de kathedraal. Luister hoe de kathedraal het werk van vele kunstenaars inspireerde terwijl je de kleurrijke glas-in-loodramen bewondert. Aan het einde van de tour stop je bij een trendy hotspot die alleen de lokale bevolking kent voor een klassiek Italiaans aperitief.

...
Milaan: rondleiding Duomo & La Scala

5. Milaan: rondleiding Duomo & La Scala

Reis door het heilige en het godslasterlijke tijdens een muzikale rondleiding van 2 uur door Milaan. Bezoek zowel het operahuis La Scala en de kathedraal van Milaan (de Duomo), de op 4 na grootste kerk ter wereld. Eerst ga je naar La Scala om een van de beroemdste theaters ter wereld te verkennen. Bezoek het auditorium met 2000 zitplaatsen en een podium waarom enkelen van de meest gelauwerde artiesten ter wereld hebben gestaan. Bekijk het theater vanuit één van de exclusieve boxen.  Kom meer te weten over de geschiedenis van La Scala in haar eigen museum en bekijk een grote collectie kostuums, instrumenten en andere muzikale eigenaardigheden, maar ook een galerij vol borstbeelden en schilderingen met een potret van de grootste muzikanten in de klassieke muziek, zoals Giuseppe Verdi en Arturo Toscanini. Wandel naar de passage met glazen dak naar de Galleria Vittorio Emanuele II, gebouwd aan het einde van de 19e eeuw en een van de eerste winkelcentra die er bestaan. Ga de gotische façade van de Duomo binnen en ontdek het echte symbool van Milaan. Bekijk de zwevende gewelven (waarvan sommige de hoogste ter wereld zijn) en ontdek waarom dit indrukwekkende gebouw meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar trekt.

...
Milaan: wandeltocht hoogtepunten

6. Milaan: wandeltocht hoogtepunten

Ervaar Milaan en ontdek de geschiedenis en cultuur van deze gotische stad. Stop bij Parco Sempione en Castello Sforzesco, een middeleeuws bolwerk dat in 1450 door de familie Sforza is herbouwd en verfraaid en wordt omgeven door een prachtig park. Ga door het park en bewonder het kasteel van buitenaf. Loop door de prachtige straten van Milaan om het Scala Opera House, de Milanese hal en de Tempel van Opera te bereiken. Bekijk de Galleria Vittorio Emanuele II, een weelderig winkelcentrum met gewelfd glas en ijzeren arcades, genoemd naar de eerste koning van Italië. Bewonder de prachtige gotische Duomo-kathedraal van buitenaf, een waar architectonisch wonder en de op vier na grootste kathedraal van Europa.

...
Milaan: hoogtepunten & ticket Laatste Avondmaal

7. Milaan: hoogtepunten & ticket Laatste Avondmaal

Je tour door Milaan begint bij de kerk van Santa Maria delle Grazie*, waar je het Laatste Avondmaal van Leonardo zult zien. De toegang om dit belangrijke kunstwerk te zien is strikt beperkt tot degenen die vooraf tickets hebben geboekt. Daarna neemt je gids je mee naar het middeleeuwse Sforza-kasteel. Dit imposante fort was eeuwenlang de residentie van de hertogen van Milaan. Tegenwoordig zijn er musea en belangrijke kunstcollecties. Ga naar het charmante Piazza dei Mercanti, een onverwacht plein verborgen voor de drukke straten. Ervaar de renaissance-illusie van ruimte gecreëerd door Bramante in het hart van de middeleeuwse stad. Ga verder naar Piazza della Scala, waar u La Scala vindt, een van 's werelds beroemdste operahuizen. Enkele van de grootste muzikanten en zangers die de wereld heeft gekend, hebben hier opgetreden. Je komt binnen in de majestueuze Galleria Vittorio Emanuele II, een verbazingwekkende 19e-eeuwse glazen gewelfde winkelgalerij. De galerij staat bekend als de salotto di Milano (de salon van Milaan) vanwege het belang door de jaren heen als ontmoetingsplaats voor de inwoners van Milaan. Bezoek ten slotte de beroemde Duomo, gelegen in het hart van Milaan. Deze indrukwekkende kathedraal wordt vaak beschouwd als een van de mooiste kerken ter wereld.

...
Milaan: stadswandeling & voorrangstoegang Laatste Avondmaal

8. Milaan: stadswandeling & voorrangstoegang Laatste Avondmaal

Sluit je aan bij je gids voor een stadswandeling door het historische stadscentrum van Milaan en bekijk de monumenten van het Piazza del Duomo van te buitenkant. De bouw van de Duomo di Milano (Kathedraal van Milaan) duurde bijna 6 eeuwen! Betreed een van de oudste winkelcentra ter wereld bij Galleria Vittorio Emanuele II en treed in de voetsporen van beroemde operasterren bij Teatro alla Scala. Ontdek de straten, zoals de Via Dante, waaraan Milaan haar reputatie als modehoofdstad van de wereld te danken heeft. Kom langs de tuinen van Castello Sforzesco, waar de imposante vesting en voormalige residentie van de hertogen van Milaan nu stadsmusea en belangrijke kunstverzamelingen huisvest. Kom meer te weten over de rijke geschiedenis van Milaan en hoor onderweg interessante anekdotes. Sla vervolgens de lange rijen voor Da Vinci's 'Het Laatste Avondmaal' in het refectorium van de kerk van Santa Maria delle Grazie over. Profiteer van toegang met voorrang en kom dankzij je gids meer te weten over de geschiedenis en de uitvoering van dit fascinerende fresco van Leonardo.

...
'S Nachts 2 uur durende wandeltocht door Milaan

9. 'S Nachts 2 uur durende wandeltocht door Milaan

Beleef de magische sfeer van Milaan tijdens de avond en ontdek de stad vanuit een ander perspectief. Geniet van een 2 uur durende wandeling met een gids in uw taalkeuze. Luister naar verhalen over de geschiedenis van Milaan en adellijke families, en de fantomen die de stad in het donker doorkruisen. Vanaf de binnenplaatsen van kasteel Sforza volg je je gids naar het operahuis La Scala. Ga langs de indrukwekkende Vittorio Emanuele Gallery en arriveer op het Duomo-plein, tegenover de buitengewone kathedraal van Milaan. Leer de geheimen van de stad kennen en maak een spannende reis om 's nachts Milaan te ontdekken.

...
Milaan: sightseeingtour van 3 uur met toegang tot de Duomo en La Scala

10. Milaan: sightseeingtour van 3 uur met toegang tot de Duomo en La Scala

Maak een tour van 3 uur door Milaan, een van 's werelds grootste modehoofdsteden, en krijg toegang tot enkele van de meest indrukwekkende monumenten van de stad. Bezoek de beroemde Duomo van Milaan, een prachtige gotische kathedraal. Verken het prachtige plein waar de kathedraal zich bevindt, inclusief Galleria Vittorio Emanuele II, het oudste winkelcentrum van Italië.   Maak dan een stop bij het beroemde operahuis van Milaan, La Scala. Bekijk de plek waar het werk van componisten als Verdi en Puccini debuteerde, en artiesten als Maria Callas en Luciano Pavarotti betoverden het publiek. Je ticket geeft toegang tot het theater en museum, die je na de rondleiding voor een langere periode opnieuw kunt bezoeken.   Uiteindelijk brengt de bus je naar Santa Maria delle Grazie. Deze kerk en het Dominicaanse klooster staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is gunstig gelegen naast het beroemde schilderij van het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci (toegang niet inbegrepen).

...

Sitemap Galleria Vittorio Emanuele II

Wil je alle activiteiten in Galleria Vittorio Emanuele II ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria Vittorio Emanuele II

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.152 beoordelingen

Geweldig, perfect voor mensen met een paar dagen in Milaan.We kunnen de belangrijkste bezienswaardigheden maken en een algemeen idee krijgen van de stad en haar geschiedenis.

Kies voor de tour van 13.00 dan heb je de meeste kans om La Scala van binnen te zien. Wanneer er gerepeteerd wordt blijft de zaal soms dicht, rond 13.00 wordt er geluncht.

Geweldige rondleidster (Valerie) met veel kennis en een geanimeerde vertelster. Systeem met oortjes werkte uitstekend.

De Bianca-gids heeft alles perfect uitgelegd en aangepast aan de leden van de groep.

Heel bijzonder hoe deze schildering in de loop der tijd gered is.