Kies data

Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Milaan: Da Vinci 'Het Laatste Avondmaal' en sightseeingtour

1. Milaan: Da Vinci 'Het Laatste Avondmaal' en sightseeingtour

Reserveringen om het Laatste Avondmaal te zien zijn beperkt en snel uitverkocht, soms al maanden van tevoren. Deze tour garandeert je toegang tot Het Laatste Avondmaal evenals een spannende tour langs de bezienswaardigheden van de binnenstad van Milaan. Je zult ervaren wat Milaan zo'n stijlvolle en trendy wereldstad maakt en een van de grootste modesteden ter wereld ontdekken, die bekend staat om zijn extravagante modeshows, boetieken en outletwinkels. Vervolg je reis naar de beroemde Dom van Milaan, de indrukwekkende gotische kathedraal en een symbool van de stad. Je zult ook stoppen bij het beroemde operagebouw La Scala, waar de grote werken van componisten zoals Verdi en Puccini hun debuut gemaakt hebben en waar artiesten als Maria Callas en Luciano Pavarotti hun publiek hebben betoverd. Je entreeticket geeft je toegang tot het theater en museum, waar je na de tour nog terug kunt komen om het beter te kunnen bekijken. Tot slot brengt de bus je naar Santa Maria delle Grazie, een kerk en Dominicaans klooster dat tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, waar je Da Vinci's opmerkelijke Laatste Avondmaal kunt bekijken.

'S Nachts 2 uur durende wandeltocht door Milaan

2. 'S Nachts 2 uur durende wandeltocht door Milaan

Beleef de magische sfeer van Milaan tijdens de avond en ontdek de stad vanuit een ander perspectief. Geniet van een 2 uur durende wandeling met een gids in uw taalkeuze. Luister naar verhalen over de geschiedenis van Milaan en adellijke families, en de fantomen die de stad in het donker doorkruisen. Vanaf de binnenplaatsen van kasteel Sforza volg je je gids naar het operahuis La Scala. Ga langs de indrukwekkende Vittorio Emanuele Gallery en arriveer op het Duomo-plein, tegenover de buitengewone kathedraal van Milaan. Leer de geheimen van de stad kennen en maak een spannende reis om 's nachts Milaan te ontdekken.

Milaan: historische 3,5 uur durende Segway-tour - ochtend

3. Milaan: historische 3,5 uur durende Segway-tour - ochtend

Deze groepsreis begint met een bezoek aan Castello Sforzesco, een van de belangrijkste symbolen van Milaan en zijn geschiedenis. Vandaag de dag. het is de locatie van belangrijke culturele instellingen en een toeristische bestemming, naast een van de grootste kastelen in Europa. Steek Parco Sempione over om Arco della Pace te zien, een iconisch neoklassiek monument, en La Triennale, waar tentoonstellingen, conferenties en evenementen op het gebied van kunst, design, architectuur, mode, film, communicatie en samenleving worden gehouden. Vervolgens verken je het hart van de stad door een bezoek te brengen aan Piazza della Scala, waar je Palazzo Marino en het Teatro alla Scala, het operagebouw, zult zien. Na een kijkje te hebben genomen in Galleria Vittorio Emanuele II (De Lounge van Milaan), kom je aan bij Piazza Duomo en zijn prachtige kathedraal. Deze groepsreis gaat dan verder aan de westkant van het historische centrum om Piazza Santa Maria delle Grazie te zien, een plein dat beroemd is om zijn kerk, een opmerkelijk voorbeeld van Renaissance-architectuur toegeschreven aan Bramante. Ga verder naar de wijk Navigli die bekend staat om zijn ingenieuze systeem van bevaarbare kanalen en de Darsena, de oude handelshaven van Milaan. Dit gebied wordt ook verrijkt door Piazza XXIV Maggio, gedomineerd door de neoklassieke Porta Ticinese. Hier bevindt u zich in de wijk Ticinese, een van de meest fascinerende delen van de stad, niet alleen vanwege de culturele waarde en historische gebouwen (zoals de basiliek van Sant'Eustorgio en de basiliek van San Lorenzo), maar ook vanwege de mode, underground popcultuur en nachtleven.

Historische Segwaytour van 3,5 uur in de middag

4. Historische Segwaytour van 3,5 uur in de middag

Spring op je Segway en rijd moeiteloos naar de beroemdste attracties in het historische centrum van Milaan. Tijdens deze 3,5 uur durende tour begin je bij Sforza Castle, waar je gids interessant historisch commentaar zal geven. De tour neemt je mee naar de Arco della Pace (de Vredesboog) en de Piazza della Scala, de thuisbasis van het wereldberoemde Teatro alla Scala (Scala Opera House) en Palazzo Marino. Vervolgens ziet u de Galleria Vittorio Emanuele II en vervolgens Piazza del Duomo, waar u de schoonheid van de enorme kathedraal van Milaan kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over de andere monumenten langs het plein. Als je wilt, maakt de gids je foto voor de iconische kathedraal. Ga vervolgens naar Piazza Mercanti en reis vervolgens door de Chinese districtspassage via Paolo Sarpi naar Porta Garibaldi (de Garibaldi-poort) en Corso Como. Bekijk vervolgens de nieuwe skyline van Milaan en leer meer over de geschiedenis van de nieuwe wolkenkrabbers van Porta Nuova. De tour eindigt in de wijk Brera met een bezoek aan de binnenplaats van de Accademia di Belle Arti di Brera (academie voor schone kunsten van Brera). Leer meer over de geschiedenis van het Palazzo Brera (paleis van Brera) en van de kunstenaarswijk.

Milaan: Leonardo's Vineyard & Sforza Castle met audiogids

5. Milaan: Leonardo's Vineyard & Sforza Castle met audiogids

Download een self-guided tour door Sforza Castle en Leonardo's Vineyard. Luister naar de audiogids die de geschiedenis, cultuur en feiten van deze twee iconische locaties van Milaan uitlegt. Begin uw rondleiding door uw QR-code te scannen om de app te downloaden en de door u gekozen inhoud te installeren. De app helpt je door Milaan te navigeren en toont je de meest pittoreske korte wandelroute van Leonardo's Vineyard naar het Sforza-kasteel. Begin de tour bij Leonardo's Vineyard. Ontdek met gereserveerde toegang het vergeten verhaal dat Leonardo da Vinci met Milaan verbond. De wijngaard was een van Leonardo's meest gekoesterde bezittingen. Vandaag is het weer tot leven gewekt en zijn de oorspronkelijke wijnstokken hersteld, klaar om door u te worden ontdekt. Vervolg je zelfgeleide avontuur in Sforza Castle. Verken een enorm fort dat ooit een van de grootste in zijn soort in Europa was. Leer meer over de fascinerende geschiedenis terwijl je historische displays en iconische kunstwerken van onder meer Michelangelo en da Vinci ziet. Je kunt via de app ook genieten van een zelfgeleide audiotour door Milaan. Gebruik de navigatiefunctionaliteit op voorgestelde wandelroutes terwijl je wordt ondergedompeld in de cultuur en geschiedenis van de stad. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals de Duomo di Milano, het Sforza-kasteel, Santa Maria delle Grazie en het Sempione-park.

Milaan: privérondleiding met gids van 3 uur

6. Milaan: privérondleiding met gids van 3 uur

Ontmoet je gids op Piazza del Duomo en begin de tour met een wandeling door het historische centrum van de stad. Terwijl je de bruisende straten van Milaan verkent, leer je over de lokale geschiedenis, het leven en de cultuur van je deskundige gids. De tour gaat langs een reeks van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder Castello Sforzesco, Merchant Square, Piazza della Scala, Cordusio en nog veel meer. Luister op elke site naar verhalen over hun geschiedenis en belang. Kom aan bij de prachtige kathedraal van Milaan, de op twee na grootste christelijke kathedraal ter wereld. Ga naar binnen en bewonder het rijkelijk versierde interieur en de sierlijke architectuur van de kathedraal. Luister hoe de kathedraal het werk van vele kunstenaars inspireerde terwijl je de kleurrijke glas-in-loodramen bewondert. Aan het einde van de tour stop je bij een trendy hotspot die alleen de lokale bevolking kent voor een klassiek Italiaans aperitief.

Milaan: rondleiding Duomo & La Scala

7. Milaan: rondleiding Duomo & La Scala

Reis door het heilige en het godslasterlijke tijdens een muzikale rondleiding van 2 uur door Milaan. Bezoek zowel het operahuis La Scala en de kathedraal van Milaan (de Duomo), de op 4 na grootste kerk ter wereld. Eerst ga je naar La Scala om een van de beroemdste theaters ter wereld te verkennen. Bezoek het auditorium met 2000 zitplaatsen en een podium waarom enkelen van de meest gelauwerde artiesten ter wereld hebben gestaan. Bekijk het theater vanuit één van de exclusieve boxen.  Kom meer te weten over de geschiedenis van La Scala in haar eigen museum en bekijk een grote collectie kostuums, instrumenten en andere muzikale eigenaardigheden, maar ook een galerij vol borstbeelden en schilderingen met een potret van de grootste muzikanten in de klassieke muziek, zoals Giuseppe Verdi en Arturo Toscanini. Wandel naar de passage met glazen dak naar de Galleria Vittorio Emanuele II, gebouwd aan het einde van de 19e eeuw en een van de eerste winkelcentra die er bestaan. Ga de gotische façade van de Duomo binnen en ontdek het echte symbool van Milaan. Bekijk de zwevende gewelven (waarvan sommige de hoogste ter wereld zijn) en ontdek waarom dit indrukwekkende gebouw meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar trekt.

Gezinsvriendelijk Milaan Walking Tour

8. Gezinsvriendelijk Milaan Walking Tour

Ontmoet je kindvriendelijke lokale gids op Piazza del Duomo en geniet van deze 3 uur durende wandeltocht met je familie of vrienden. Je bezoekt de kathedraal van Milaan, de Piazza dei Mercanti, de Galleria Vittorio Emanuele II, de Piazza della Scala, het Palazzo Marino en het kasteel Sforza. Verken de majestueuze Duomo met zijn vele torens en standbeelden, waaronder het symbool van Milaan: de gouden 'Madonnina'. Loop langs de Via Dante naar het oude zakencentrum, Piazza dei Mercanti, waar kooplieden in het verleden door de kolommen van het plein spraken, de zogenaamde 'pratende stenen'. Tenslotte betreed je de binnenplaatsen van het kasteel van Sforza, waar je alles kunt horen over de koningen en ridders die daar woonden. 3 uren gaan heel snel voorbij met games, wedstrijden, trivia en multimedia-tools, en uw kinderen zullen leren tijdens het spelen en plezier maken dankzij een best beoordeelde en vermakelijke gids. Doe mee met de tour en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Milaan: wandeltocht van 3 uur door de stad

9. Milaan: wandeltocht van 3 uur door de stad

Begin je 3-uur durende tour bij de kathedraal van Milaan. Met uw toegangsticket, verstrekt door uw gids, kunt u de wachtrijen voor een bezoek aan de kerk overslaan. Bewonder binnen de doopkapel en geniet van het uitzicht op de daken. Volg je gids naar het beroemde winkelcentrum Galleria Vittorio Emanuele II. Ontdek de geschiedenis van het beroemdste lyrische theater ter wereld, La Scala Theater, waar de grote componist Giuseppe Verdi zijn belangrijkste opera's speelde. Voordat u het La Scala Museum en zijn galerij met schilderijen en instrumenten bezoekt, moet u eerst de theaterzaal verkennen. Bewonder het monument gewijd aan Leonardo Da Vinci en verken de prachtige modewijk, die op slechts een steenworp afstand ligt.

Milaan: begeleide wandeling met laatste avondmaal met proeverij

10. Milaan: begeleide wandeling met laatste avondmaal met proeverij

Sluit je aan bij je gids terwijl je de kunst, geschiedenis en verfijnde cultuur van Milaan verkent. Bewonder enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad en eindig je tour met een stop om een van de beroemdste kunstwerken ter wereld te zien, Het Laatste Avondmaal. Krijg je eerste smaak van de cultuur van Milaan met een typisch Italiaanse proeverij voordat je met je gids op pad gaat om de bezienswaardigheden van Milaan te verkennen. Bezoek de Piazza del Duomo en bewonder de Duomo di Milano, een gotisch meesterwerk versierd met waterspuwers en een van de grootste kathedralen ter wereld. Slenter door de elegante winkelstraten en brede lanen van Milaan en bewonder onderweg de bezienswaardigheden, waaronder het operagebouw La Scala. Ga langs het Sforza Royal Palace en leer meer over de eeuwenoude erfenis van de stad terwijl je door straten loopt met hippe bars, stijlvolle hotels, luxe restaurants en modegalerijen. Sluit je tour af met een bezoek aan de Santa Maria delle Grazie, de thuisbasis van Da Vinci's meesterwerk Het Laatste Avondmaal. Geniet van skip-the-line toegang om dit prachtige kunstwerk te bewonderen.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevingen
  • Dagtochten
26 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 26

Sitemap Galleria Vittorio Emanuele II

Wil je alle activiteiten in Galleria Vittorio Emanuele II ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Galleria Vittorio Emanuele II

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 6.726 beoordelingen

Geweldig, perfect voor mensen met een paar dagen in Milaan.We kunnen de belangrijkste bezienswaardigheden maken en een algemeen idee krijgen van de stad en haar geschiedenis.

Kies voor de tour van 13.00 dan heb je de meeste kans om La Scala van binnen te zien. Wanneer er gerepeteerd wordt blijft de zaal soms dicht, rond 13.00 wordt er geluncht.

Prima fijne gids en goed verstaanbare uitleg !

Prima voor herhaling vatbaar ! Prima verloop, gids ok en zeer verstaanbare en uitgebreide info ! Aanrader voor anderen !

Heel bijzonder hoe deze schildering in de loop der tijd gered is.

Goed leiderschap. Hoewel de gids in het Engels geweldig was?