Galveston
Halloween

Halloween
11 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Galveston

23 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Galveston Halloween: onze aanbevelingen

Galveston: Dolfijn-observatie cruise

Galveston: Dolfijn-observatie cruise

Ga op zoek naar speelse lokale dolfijnen tijdens deze dolfijn-watching cruise in Galveston, Texas. Ervaar de betoverende schoonheid van de stad vanaf het water en geniet van gegarandeerde waarnemingen van de spectaculaire dolfijnen. Ga naar het trefpunt, ga dan aan boord van je rondvaartboot en vaar over het water. Bereid je voor op een ontmoeting van dichtbij met het majestueuze zeeleven terwijl je kapitein en natuurgids je op avontuur leiden. Terwijl de boot langs de kustlijn glijdt, kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de iconische monumenten van Galveston, waaronder de historische Pleasure Pier, Seawall Boulevard en de charmante Victoriaanse architectuur van het Strand Historic District. Houd tijdens de cruise je ogen open, je camera gereed en je verrekijker bij de hand om er zeker van te zijn dat je geen moment mist met de magische dolfijnen. De tocht eindigt bij het oorspronkelijke inschepingspunt.

Galveston: dagpas voor Historic Pleasure Pier

Galveston: dagpas voor Historic Pleasure Pier

Breng een hele dag door met het verkennen van alles wat de Galveston Island Historic Pleasure Pier te bieden heeft met een toegangsticket voor de hele dag. Ontdek gezinsattracties zoals attracties, spelletjes halverwege, eetgelegenheden aan het water en meer. Rijd in de Iron Shark-achtbaan, voel de spanning van Pirate's Plunge of bezoek de 5D Theatre Ride. De Pleasure Pier biedt een selectie van leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Tank bij in een van de vele smakelijke eetgelegenheden op de pier, waaronder Texas' eerste Bubba Gump Shrimp Co. Restaurant and Market. Voordat je naar huis gaat, loop je een van de winkellocaties van de Pier binnen en koop je een aandenken aan je bezoek.

Galveston: Rondvaart dolfijnen kijken in Galveston Bay

Galveston: Rondvaart dolfijnen kijken in Galveston Bay

Ga op een rondleiding met gids om dolfijnen te kijken in de wateren van Galveston Bay. Geniet van de sensatie om deze schattige wezens van dichtbij te zien en leer van je kapitein over de geschiedenis van het gebied. Ontmoet je kapitein en ga op avontuur in Galveston Bay. Hoor onderhoudende verhalen over de schilderachtige waterwegen en opmerkelijke bezienswaardigheden, samen met inzichtelijk commentaar over de rijke geschiedenis van het gebied. Kijk uit naar speelse dolfijnen die je bezoek verwelkomen en soms een show opvoeren. Geniet van de vele mogelijkheden om foto's te maken tijdens deze meeslepende en leerzame ervaring.

Galveston: Spooky Strand Ghost-wandeltocht

Galveston: Spooky Strand Ghost-wandeltocht

Ga op een ongebruikelijk avontuur langs de historische wijk Strand in Galveston. Tijdens je rondleiding van 1,5 uur verken je de spookachtige kant van de stad en doe je een ervaring op die maar weinig reizigers hebben. The Strand in Galveston heeft een griezelig aantal plotselinge sterfgevallen gezien. Kom meer te weten over de eilandbewoners die deze wereld hebben verlaten maar nooit volledig zijn vertrokken en op de loer blijven liggen in de schaduwen, steegjes en trappen van Strand. Loop tussen historische 19e-eeuwse gebouwen die het huis zijn geworden van de geesten van de stad. Bewonder de details en het vakmanschap van de gebouwen en krimp ineen bij de enge verhalen achter elk gebouw. Luister naar het verhaal van het ongelukkige ongeval in het Spoorwegmuseum. Bezoek het Tremont House waar huilende snikken te horen zijn in de trappenhuizen en in de gangen. Kom meer te weten over de kleine jongen die in het hotel speelt, naar verluidt de geest van een overreden kind. Zie The Sealy - Hutchings Building, 2 afzonderlijke gebouwen die zijn ontworpen om eruit te zien alsof in één de thuisbasis is van veel van de favoriete geesten van Galveston. Sara, zoals de stadsmensen haar liefkozend noemen, wordt vaak gezien op de smeedijzeren trap bij het raam waar ze lichamen uit het water trok - dood of levend.

Galveston: wandeltocht door de oude stadsbegraafplaats met lokale gids

Galveston: wandeltocht door de oude stadsbegraafplaats met lokale gids

Ontdek de spookachtige geschiedenis van Old City Cemetery in Galveston en ontdek waarom het tijdens deze begeleide wandeling naar verluidt een van de meest zenuwslopende locaties in Texas is. Verken de rustplaats van zielen die een vleugje kattenkwaad, mystiek en macaber brengen in de spookachtige geschiedenis van het eiland. Maak kennis met "The Lady In Black" en volg haar naar de Old City Cemetery om de mysteries te ontrafelen in het hart van de verontrustende verhalen van Texas. Verander van een scepticus in een spokenjager en leer onderweg over de ongeëvenaarde en fascinerende paranormale geschiedenis van Galveston. Terwijl je deelneemt aan een dialoog met de doden, ontrafel je de vreselijke, enge geheimen die op de loer liggen in de spookreservaten. Duik behoedzaam in het spookachtige verleden en ontdek de redenen waarom een onstuitbare paranormale kracht het eiland nog steeds in zijn greep houdt. Terwijl je dieper afdaalt in de spokenjacht, hoor je over afleveringen van moord, zelfmoord, kannibalisme, piraten, geesten en wereldvreemde visioenen zonder rationele verklaring. Loop langs de vergulde herenhuizen en paleizen waar alleen op Galveston over wordt gefluisterd.

Galveston: wandeltocht met spookthema

Galveston: wandeltocht met spookthema

Verken de spookachtige kant van Galveston, Texas, tijdens een rondleiding met een spookthema die de populairste spookplekken van de stad bezoekt met behulp van een leuke en deskundige gids. Zie uit de eerste hand waarom Galveston door sommigen bekend staat als de meest spookachtige stad in Amerika. Zie zelf waar het spookachtige verleden van Galveston zich afspeelde. Loop naar enge locaties zoals het Moody Mansion en 1892 Bishop's Palace en wees op je hoede voor het onverklaarbare. Terwijl je verkent, leer je over de duistere geschiedenis van de stad van een ervaren gids die graag je nieuwsgierigheden beantwoordt. Ben jij de volgende gast die een ervaring heeft met een van Galveston's geesten op de spookachtige locaties tijdens deze after-dark tour?

Galveston: Shadows of Revelry wandeltocht alleen voor volwassenen

Galveston: Shadows of Revelry wandeltocht alleen voor volwassenen

Verken de griezelige kant van Galveston, Texas, tijdens een rondleiding voor volwassenen met een spookthema die de populairste spookplekken van de stad bezoekt met behulp van een leuke en deskundige gids. Zie uit de eerste hand waarom Galveston door sommigen bekend staat als de meest spookachtige stad in Amerika. Zie zelf waar het spookachtige verleden van Galveston zich afspeelde. Loop naar enge locaties zoals het Moody Mansion en 1892 Bishop's Palace en wees op je hoede voor het onverklaarbare. Terwijl je verkent, leer je over de duistere geschiedenis van de stad van een gids die graag je nieuwsgierigheden beantwoordt. Hier zijn een paar mogelijke tussenstops die u tijdens deze tour kunt maken: Saengerfest Park, Strand Seaport, Tremont House Hotel, Mother Harvey's, Oleander Hotel, Maceo Spice and Import, Red Light Coffee/End of the Line Bordello, Havana Alley Cigar Shop en Lounge, 26e en Sante Fe. Ben jij de volgende gast die een ervaring heeft met een van Galveston's geesten op de spookachtige locaties tijdens deze after-dark tour?

Galveston: wandeltocht met spookachtige kroegentocht

Galveston: wandeltocht met spookachtige kroegentocht

Beleef een kroegentocht door de griezelige pubs en restaurants van Galveston. Luister naar de spookverhalen van deze spookachtige locaties terwijl je op de plek staat waar de gebeurtenissen plaatsvonden tijdens deze rondleiding. Kom meer te weten over de geesten van orkaanslachtoffers die nog steeds verloren zijn gegaan in het wrak en soldaten uit de burgeroorlog die nog steeds voor Texas staan. Herbeleef al deze gemene verhalen uit het verleden terwijl je bars bezoekt met echte spookachtige activiteit, misschien heb je zelf wel een paranormale ervaring.

Bustours Baywatch Galveston Eiland

Bustours Baywatch Galveston Eiland

Ontdek de geschiedenis van Galveston tijdens een bustour. Rijd langs belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Galveston Railroad Museum, terwijl je gids leuke historische verhalen vertelt. Ontmoet je gids bij de kiosk op Pier 21 naast Willie G's. Stap aan boord van de bus met airconditioning en oriënteer je in Galveston met een bustour langs de bezienswaardigheden. Luister hoe je gids in korte tijd de geschiedenis van de stad vertelt. Deze tour is perfect voor geschiedenisfanaten die niet te hard van stapel willen lopen en is gemakkelijk in te passen in elk druk schema.

Galveston: historische Galveston Ghost Tour

Galveston: historische Galveston Ghost Tour

Verken de geheime en duistere kant van Galveston tijdens een historische spooktocht. Tijdens deze begeleide ervaring passeer je vele historische locaties en herenhuizen waar naar verluidt veel mysterieuze dingen zijn gebeurd. Blijf op de hoogte en alert om alles te horen over de geheimen van het eiland, evenals de paranormale en spookachtige geschiedenis die meer dan 150 jaar teruggaat. Duik in het spookachtige verleden van Galveston en ontdek de redenen waarom zijn onstuitbare paranormale kracht het eiland nog steeds in zijn greep houdt.

Galveston

Galveston

Galveston Halloween: onze aanbevelingen

Galveston: Dolfijn-observatie cruise

Galveston: Dolfijn-observatie cruise

Ga op zoek naar speelse lokale dolfijnen tijdens deze dolfijn-watching cruise in Galveston, Texas. Ervaar de betoverende schoonheid van de stad vanaf het water en geniet van gegarandeerde waarnemingen van de spectaculaire dolfijnen. Ga naar het trefpunt, ga dan aan boord van je rondvaartboot en vaar over het water. Bereid je voor op een ontmoeting van dichtbij met het majestueuze zeeleven terwijl je kapitein en natuurgids je op avontuur leiden. Terwijl de boot langs de kustlijn glijdt, kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de iconische monumenten van Galveston, waaronder de historische Pleasure Pier, Seawall Boulevard en de charmante Victoriaanse architectuur van het Strand Historic District. Houd tijdens de cruise je ogen open, je camera gereed en je verrekijker bij de hand om er zeker van te zijn dat je geen moment mist met de magische dolfijnen. De tocht eindigt bij het oorspronkelijke inschepingspunt.

Galveston: dagpas voor Historic Pleasure Pier

Galveston: dagpas voor Historic Pleasure Pier

Breng een hele dag door met het verkennen van alles wat de Galveston Island Historic Pleasure Pier te bieden heeft met een toegangsticket voor de hele dag. Ontdek gezinsattracties zoals attracties, spelletjes halverwege, eetgelegenheden aan het water en meer. Rijd in de Iron Shark-achtbaan, voel de spanning van Pirate's Plunge of bezoek de 5D Theatre Ride. De Pleasure Pier biedt een selectie van leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Tank bij in een van de vele smakelijke eetgelegenheden op de pier, waaronder Texas' eerste Bubba Gump Shrimp Co. Restaurant and Market. Voordat je naar huis gaat, loop je een van de winkellocaties van de Pier binnen en koop je een aandenken aan je bezoek.

Galveston: Rondvaart dolfijnen kijken in Galveston Bay

Galveston: Rondvaart dolfijnen kijken in Galveston Bay

Ga op een rondleiding met gids om dolfijnen te kijken in de wateren van Galveston Bay. Geniet van de sensatie om deze schattige wezens van dichtbij te zien en leer van je kapitein over de geschiedenis van het gebied. Ontmoet je kapitein en ga op avontuur in Galveston Bay. Hoor onderhoudende verhalen over de schilderachtige waterwegen en opmerkelijke bezienswaardigheden, samen met inzichtelijk commentaar over de rijke geschiedenis van het gebied. Kijk uit naar speelse dolfijnen die je bezoek verwelkomen en soms een show opvoeren. Geniet van de vele mogelijkheden om foto's te maken tijdens deze meeslepende en leerzame ervaring.

Galveston: Spooky Strand Ghost-wandeltocht

Galveston: Spooky Strand Ghost-wandeltocht

Ga op een ongebruikelijk avontuur langs de historische wijk Strand in Galveston. Tijdens je rondleiding van 1,5 uur verken je de spookachtige kant van de stad en doe je een ervaring op die maar weinig reizigers hebben. The Strand in Galveston heeft een griezelig aantal plotselinge sterfgevallen gezien. Kom meer te weten over de eilandbewoners die deze wereld hebben verlaten maar nooit volledig zijn vertrokken en op de loer blijven liggen in de schaduwen, steegjes en trappen van Strand. Loop tussen historische 19e-eeuwse gebouwen die het huis zijn geworden van de geesten van de stad. Bewonder de details en het vakmanschap van de gebouwen en krimp ineen bij de enge verhalen achter elk gebouw. Luister naar het verhaal van het ongelukkige ongeval in het Spoorwegmuseum. Bezoek het Tremont House waar huilende snikken te horen zijn in de trappenhuizen en in de gangen. Kom meer te weten over de kleine jongen die in het hotel speelt, naar verluidt de geest van een overreden kind. Zie The Sealy - Hutchings Building, 2 afzonderlijke gebouwen die zijn ontworpen om eruit te zien alsof in één de thuisbasis is van veel van de favoriete geesten van Galveston. Sara, zoals de stadsmensen haar liefkozend noemen, wordt vaak gezien op de smeedijzeren trap bij het raam waar ze lichamen uit het water trok - dood of levend.

Galveston: wandeltocht door de oude stadsbegraafplaats met lokale gids

Galveston: wandeltocht door de oude stadsbegraafplaats met lokale gids

Ontdek de spookachtige geschiedenis van Old City Cemetery in Galveston en ontdek waarom het tijdens deze begeleide wandeling naar verluidt een van de meest zenuwslopende locaties in Texas is. Verken de rustplaats van zielen die een vleugje kattenkwaad, mystiek en macaber brengen in de spookachtige geschiedenis van het eiland. Maak kennis met "The Lady In Black" en volg haar naar de Old City Cemetery om de mysteries te ontrafelen in het hart van de verontrustende verhalen van Texas. Verander van een scepticus in een spokenjager en leer onderweg over de ongeëvenaarde en fascinerende paranormale geschiedenis van Galveston. Terwijl je deelneemt aan een dialoog met de doden, ontrafel je de vreselijke, enge geheimen die op de loer liggen in de spookreservaten. Duik behoedzaam in het spookachtige verleden en ontdek de redenen waarom een onstuitbare paranormale kracht het eiland nog steeds in zijn greep houdt. Terwijl je dieper afdaalt in de spokenjacht, hoor je over afleveringen van moord, zelfmoord, kannibalisme, piraten, geesten en wereldvreemde visioenen zonder rationele verklaring. Loop langs de vergulde herenhuizen en paleizen waar alleen op Galveston over wordt gefluisterd.

Galveston: wandeltocht met spookthema

Galveston: wandeltocht met spookthema

Verken de spookachtige kant van Galveston, Texas, tijdens een rondleiding met een spookthema die de populairste spookplekken van de stad bezoekt met behulp van een leuke en deskundige gids. Zie uit de eerste hand waarom Galveston door sommigen bekend staat als de meest spookachtige stad in Amerika. Zie zelf waar het spookachtige verleden van Galveston zich afspeelde. Loop naar enge locaties zoals het Moody Mansion en 1892 Bishop's Palace en wees op je hoede voor het onverklaarbare. Terwijl je verkent, leer je over de duistere geschiedenis van de stad van een ervaren gids die graag je nieuwsgierigheden beantwoordt. Ben jij de volgende gast die een ervaring heeft met een van Galveston's geesten op de spookachtige locaties tijdens deze after-dark tour?

Galveston: Shadows of Revelry wandeltocht alleen voor volwassenen

Galveston: Shadows of Revelry wandeltocht alleen voor volwassenen

Verken de griezelige kant van Galveston, Texas, tijdens een rondleiding voor volwassenen met een spookthema die de populairste spookplekken van de stad bezoekt met behulp van een leuke en deskundige gids. Zie uit de eerste hand waarom Galveston door sommigen bekend staat als de meest spookachtige stad in Amerika. Zie zelf waar het spookachtige verleden van Galveston zich afspeelde. Loop naar enge locaties zoals het Moody Mansion en 1892 Bishop's Palace en wees op je hoede voor het onverklaarbare. Terwijl je verkent, leer je over de duistere geschiedenis van de stad van een gids die graag je nieuwsgierigheden beantwoordt. Hier zijn een paar mogelijke tussenstops die u tijdens deze tour kunt maken: Saengerfest Park, Strand Seaport, Tremont House Hotel, Mother Harvey's, Oleander Hotel, Maceo Spice and Import, Red Light Coffee/End of the Line Bordello, Havana Alley Cigar Shop en Lounge, 26e en Sante Fe. Ben jij de volgende gast die een ervaring heeft met een van Galveston's geesten op de spookachtige locaties tijdens deze after-dark tour?

Galveston: wandeltocht met spookachtige kroegentocht

Galveston: wandeltocht met spookachtige kroegentocht

Beleef een kroegentocht door de griezelige pubs en restaurants van Galveston. Luister naar de spookverhalen van deze spookachtige locaties terwijl je op de plek staat waar de gebeurtenissen plaatsvonden tijdens deze rondleiding. Kom meer te weten over de geesten van orkaanslachtoffers die nog steeds verloren zijn gegaan in het wrak en soldaten uit de burgeroorlog die nog steeds voor Texas staan. Herbeleef al deze gemene verhalen uit het verleden terwijl je bars bezoekt met echte spookachtige activiteit, misschien heb je zelf wel een paranormale ervaring.

Bustours Baywatch Galveston Eiland

Bustours Baywatch Galveston Eiland

Ontdek de geschiedenis van Galveston tijdens een bustour. Rijd langs belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Galveston Railroad Museum, terwijl je gids leuke historische verhalen vertelt. Ontmoet je gids bij de kiosk op Pier 21 naast Willie G's. Stap aan boord van de bus met airconditioning en oriënteer je in Galveston met een bustour langs de bezienswaardigheden. Luister hoe je gids in korte tijd de geschiedenis van de stad vertelt. Deze tour is perfect voor geschiedenisfanaten die niet te hard van stapel willen lopen en is gemakkelijk in te passen in elk druk schema.

Galveston: historische Galveston Ghost Tour

Galveston: historische Galveston Ghost Tour

Verken de geheime en duistere kant van Galveston tijdens een historische spooktocht. Tijdens deze begeleide ervaring passeer je vele historische locaties en herenhuizen waar naar verluidt veel mysterieuze dingen zijn gebeurd. Blijf op de hoogte en alert om alles te horen over de geheimen van het eiland, evenals de paranormale en spookachtige geschiedenis die meer dan 150 jaar teruggaat. Duik in het spookachtige verleden van Galveston en ontdek de redenen waarom zijn onstuitbare paranormale kracht het eiland nog steeds in zijn greep houdt.

Veelgestelde vragen over Halloween in Galveston

Welke andere activiteiten dan Halloween zijn de moeite waard in Galveston?

Andere onmisbare dingen om te doen in Galveston:

De topbezienswaardigheden in Galveston

Activiteiten in Galveston

Rondleidingen in Verenigde Staten

Wat te doen in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Galveston

Wil je alle activiteiten in Galveston bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.