Datums kiezen

GalvestonHalloween

Galveston Halloween: onze aanbevelingen

Galveston: dagpas voor Historic Pleasure Pier

1. Galveston: dagpas voor Historic Pleasure Pier

Breng een hele dag door met het verkennen van alles wat de Galveston Island Historic Pleasure Pier te bieden heeft met een toegangsticket voor de hele dag. Ontdek gezinsattracties zoals attracties, spelletjes halverwege, eetgelegenheden aan het water en meer. Rijd in de Iron Shark-achtbaan, voel de spanning van Pirate's Plunge of bezoek de 5D Theatre Ride. De Pleasure Pier biedt een selectie van leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Tank bij in een van de vele smakelijke eetgelegenheden op de pier, waaronder Texas' eerste Bubba Gump Shrimp Co. Restaurant and Market. Voordat je naar huis gaat, loop je een van de winkellocaties van de Pier binnen en koop je een aandenken aan je bezoek.

Galveston: wandeltocht met spookthema

2. Galveston: wandeltocht met spookthema

Verken de spookachtige kant van Galveston, Texas, tijdens een rondleiding met een spookthema die de populairste spookplekken van de stad bezoekt met behulp van een leuke en deskundige gids. Zie uit de eerste hand waarom Galveston door sommigen bekend staat als de meest spookachtige stad in Amerika. Zie zelf waar het spookachtige verleden van Galveston zich afspeelde. Loop naar enge locaties zoals het Moody Mansion en 1892 Bishop's Palace en wees op je hoede voor het onverklaarbare. Terwijl je verkent, leer je over de duistere geschiedenis van de stad van een ervaren gids die graag je nieuwsgierigheden beantwoordt. Ben jij de volgende gast die een ervaring heeft met een van Galveston's geesten op de spookachtige locaties tijdens deze after-dark tour?

Galveston: wandeltocht door de oude stadsbegraafplaats met lokale gids

3. Galveston: wandeltocht door de oude stadsbegraafplaats met lokale gids

Ontdek de spookachtige geschiedenis van Old City Cemetery in Galveston en ontdek waarom het tijdens deze begeleide wandeling naar verluidt een van de meest zenuwslopende locaties in Texas is. Verken de rustplaats van zielen die een vleugje kattenkwaad, mystiek en macaber brengen in de spookachtige geschiedenis van het eiland. Maak kennis met "The Lady In Black" en volg haar naar de Old City Cemetery om de mysteries te ontrafelen in het hart van de verontrustende verhalen van Texas. Verander van een scepticus in een spokenjager en leer onderweg over de ongeëvenaarde en fascinerende paranormale geschiedenis van Galveston. Terwijl je deelneemt aan een dialoog met de doden, ontrafel je de vreselijke, enge geheimen die op de loer liggen in de spookreservaten. Duik behoedzaam in het spookachtige verleden en ontdek de redenen waarom een onstuitbare paranormale kracht het eiland nog steeds in zijn greep houdt. Terwijl je dieper afdaalt in de spokenjacht, hoor je over afleveringen van moord, zelfmoord, kannibalisme, piraten, geesten en wereldvreemde visioenen zonder rationele verklaring. Loop langs de vergulde herenhuizen en paleizen waar alleen op Galveston over wordt gefluisterd.

Vanuit Houston: Galveston Island-tour

4. Vanuit Houston: Galveston Island-tour

Verken Galveston Island, gelegen aan de kust van Texas, op slechts 80 kilometer van het centrum van Houston. Het eiland biedt 52 kilometer aan stranden, overvloedige vrijetijdsbesteding, levendige historische gebieden en een van de grootste goed bewaarde concentraties Victoriaanse architectuur in de Verenigde Staten. Start vanuit het centrum van Houston en maak een korte rondleiding door het centrum van de stad. Reis vervolgens naar Galveston en geniet van het uitzicht op Galveston Island terwijl u de stad nadert. Laat je afzetten in Galveston en verken de stad op je gemak. Geniet van voldoende vrije tijd om te kiezen wat je wilt zien en doen. Ontdek de ontspannen sfeer van het eiland terwijl je de ontspannende stranden, antiekwinkels, kunstgalerijen en uitstekende restaurants verkent. Spring daarna terug in de bus terug naar Houston.

Galveston: Spooky Strand Ghost-wandeltocht

5. Galveston: Spooky Strand Ghost-wandeltocht

Ga op een ongebruikelijk avontuur langs de historische wijk Strand in Galveston. Tijdens je rondleiding van 1,5 uur verken je de spookachtige kant van de stad en doe je een ervaring op die maar weinig reizigers hebben. The Strand in Galveston heeft een griezelig aantal plotselinge sterfgevallen gezien. Kom meer te weten over de eilandbewoners die deze wereld hebben verlaten maar nooit volledig zijn vertrokken en op de loer blijven liggen in de schaduwen, steegjes en trappen van Strand. Loop tussen historische 19e-eeuwse gebouwen die het huis zijn geworden van de geesten van de stad. Bewonder de details en het vakmanschap van de gebouwen en krimp ineen bij de enge verhalen achter elk gebouw. Luister naar het verhaal van het ongelukkige ongeval in het Spoorwegmuseum. Bezoek het Tremont House waar huilende snikken te horen zijn in de trappenhuizen en in de gangen. Kom meer te weten over de kleine jongen die in het hotel speelt, naar verluidt de geest van een overreden kind. Zie The Sealy - Hutchings Building, 2 afzonderlijke gebouwen die zijn ontworpen om eruit te zien alsof in één de thuisbasis is van veel van de favoriete geesten van Galveston. Sara, zoals de stadsmensen haar liefkozend noemen, wordt vaak gezien op de smeedijzeren trap bij het raam waar ze lichamen uit het water trok - dood of levend.

Galveston: wandeltocht met spookachtige kroegentocht

6. Galveston: wandeltocht met spookachtige kroegentocht

Beleef een kroegentocht door de griezelige pubs en restaurants van Galveston. Luister naar de spookverhalen van deze spookachtige locaties terwijl je op de plek staat waar de gebeurtenissen plaatsvonden tijdens deze rondleiding. Kom meer te weten over de geesten van orkaanslachtoffers die nog steeds verloren zijn gegaan in het wrak en soldaten uit de burgeroorlog die nog steeds voor Texas staan. Herbeleef al deze gemene verhalen uit het verleden terwijl je bars bezoekt met echte spookachtige activiteit, misschien heb je zelf wel een paranormale ervaring.

Galveston: Shadows of Revelry wandeltocht alleen voor volwassenen

7. Galveston: Shadows of Revelry wandeltocht alleen voor volwassenen

Verken de griezelige kant van Galveston, Texas, tijdens een rondleiding voor volwassenen met een spookthema die de populairste spookplekken van de stad bezoekt met behulp van een leuke en deskundige gids. Zie uit de eerste hand waarom Galveston door sommigen bekend staat als de meest spookachtige stad in Amerika. Zie zelf waar het spookachtige verleden van Galveston zich afspeelde. Loop naar enge locaties zoals het Moody Mansion en 1892 Bishop's Palace en wees op je hoede voor het onverklaarbare. Terwijl je verkent, leer je over de duistere geschiedenis van de stad van een gids die graag je nieuwsgierigheden beantwoordt. Hier zijn een paar mogelijke tussenstops die u tijdens deze tour kunt maken: Saengerfest Park, Strand Seaport, Tremont House Hotel, Mother Harvey's, Oleander Hotel, Maceo Spice and Import, Red Light Coffee/End of the Line Bordello, Havana Alley Cigar Shop en Lounge, 26e en Sante Fe. Ben jij de volgende gast die een ervaring heeft met een van Galveston's geesten op de spookachtige locaties tijdens deze after-dark tour?

Galveston: spookachtige begraafplaatstour

8. Galveston: spookachtige begraafplaatstour

Ervaar het betreden van de spookachtige begraafplaats van Galveston tijdens deze spookachtige begeleide nachttour. Leer alles over de geesten die naar verluidt deze begraafplaats besluipen tijdens dit 90 minuten durende griezelfeest. Voel een koude rilling over je rug terwijl je uitkijkt naar een van de beroemde geesten die mensen beweren te hebben gezien. Luister terwijl je de vreemde verhalen hoort over hoe deze verschijningen naar verluidt op deze site zijn gekomen.

Rondleiding door spookachtige locaties met spookjachtuitrusting.

9. Rondleiding door spookachtige locaties met spookjachtuitrusting.

De Strand-tour neemt je mee door een van de meest spookachtige plekken van het land; De Strand in Galveston. Kom meer te weten over de orkaan van 1900 (die 's nachts tussen de 6 en 10 duizend mensen het leven kostte), zie waar de stad Galveston executies hield en leer over de piraten die vroeger het eiland bevolkten. Tijdens onze rondreis bezoekt u: *Execution Square- Zie waar de stad Galveston haar openbare executies hield. *The Hutchings-Sealy Building- Een gebouw dat werd gebruikt als een geïmproviseerd mortuarium toen de storm van 1900 toesloeg. * Old Time Photo Building - Het gerucht gaat dat het wordt achtervolgd door een klerk en een overvaller die zichzelf doodschoot. * Voormalige Ritter's Saloon - Waar de eerste doden vielen tijdens de storm van 1900. *Tremont House Hotel - Nationaal bekend spookhotel dat het onderwerp is van shows en documentaires over het paranormale. * Voormalig Galveston Opera House - Thuisbasis van een van de meest bizarre spookverhalen ooit. *Spoorwegmuseum - Het gerucht gaat dat het wordt achtervolgd door de geest van een vrouw die van de 5e verdieping is gesprongen.

Galveston: historische stadswandeling met gids door de Wallen

10. Galveston: historische stadswandeling met gids door de Wallen

Doe mee aan een historische wandeltocht door de Wallen van Galveston en keer terug naar een tijd waarin de maffia de stad bestuurde. Onder begeleiding van een gids betreedt u de Vrijstaat Galveston, een grillige naam die aan de kuststad Texas werd gegeven in het begin tot het midden van de 20e eeuw, waar de enige regels maffiaregels waren. Begin je tour op de Wallen van Galveston. Volg je gids en leer hoe Post Office Street ooit de thuisbasis was van 55 prostitutiehuizen. Verken het voormalige hart van gokken en illegale drank dat niet alleen werd getolereerd maar ook werd gesteund door zowel burgers als de lokale overheid. Zie hoe iedereen in het begin tot het midden van de 20e eeuw hier in Galveston van zijn eigen Vegas-droom genoot. Duik in de geschiedenis van de sterren uit die tijd, waaronder entertainers van wereldklasse zoals Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean Martin die werden ingeschakeld om in de casino's op te treden.

10 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Galveston

Galveston

Veelgestelde vragen over Halloween in Galveston

Welke andere activiteiten dan Halloween zijn de moeite waard in Galveston?

Andere onmisbare dingen om te doen in Galveston:

Welke Halloween in Galveston nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Galveston

Wil je alle activiteiten in Galveston bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.