Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Galway: Best of Galway City & Claddagh Walking Tour

Galway: Best of Galway City & Claddagh Walking Tour

Vanaf $27,98 per persoon

Geniet van een diepgaande volledig begeleide tour door de stad Galway en Claddagh. Verken de straten van de stad met een deskundige lokale gids en ontdek het hart van de stad, haar cultuur, geschiedenis en mensen.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2.5 uur
Begintijd 10:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Ervaar een volledig begeleide tour door Galway City en de belangrijkste bezienswaardigheden
 • Verken Galway's Quartier Latin inclusief Kirwan's Lane, boordevol middeleeuwse hoogtepunten
 • Bezoek de 14e-eeuwse Sint-Niklaaskerk, waar Christopher Columbus aanbad
 • Bekijk het beroemde druïdentheater van wereldklasse in Galway
 • Ontdek het dorp Claddagh, de thuisbasis van de beroemde Claddagh-ring
Volledige beschrijving
Galway is de oudste en grootste stad aan de beroemde Wild Atlantic Way in Ierland, een 1500 km lange, volledig gedefinieerde kustroute langs de hele westkust van Ierland. Eens een klein vissersdorp, groeide Galway in de 13e eeuw uit tot een welvarende, ommuurde stad geregeerd door 14 koopmansfamilies, bekend als de Tribes of Galway, en is nu genomineerd als de Culturele Hoofdstad van 2020. Tegenwoordig is de stad een van de meest betoverende van Ierland. Maak je tijdens deze tour klaar om Galway en de vele historische bezienswaardigheden te verkennen, de charmante lokale plekken van de stad te vinden en verborgen plekken te ontdekken die je nooit alleen zou kunnen ontdekken. Profiteer tijdens deze 2,5 uur durende wandeling van de service van een deskundige, lokale gids die de geschiedenis van Galway belicht. Geniet van meer dan 1000 jaar geschiedenis tot leven gebracht, gedramatiseerd in ongelooflijke verhalen. Volg de middeleeuwse stad die loopt van Eyre Square tot de Spaanse Boog, de officiële oude stad Galway met de originele 13e-eeuwse Anglo-Normandische vesting, evenals het intrigerende 15e-eeuwse Lynch's Castle. Een van de mooiste middeleeuwse straatjes in Galway, Kirwan's Lane, gelegen in wat nu het Quartier Latin wordt genoemd, zit boordevol bezienswaardigheden die de perfecte achtergrond vormen voor een onderzoek naar sociale geschiedenis, politieke intrige en zelfs een paar geweldige spookverhalen. . Je gids deelt ook verhalen over Keltische legendes, mythen en folklore. Deze perfect lopende wandeling is de beste keuze voor starters of voor bezoekers die een meer alomvattende waardering van de stad willen ontwikkelen. Stop later in het Museum van Galway, vol met ongelooflijke artefacten en displays die uw bezoek aan Galway verder zullen verbeteren. De tour omvat ook een bezoek aan het dorp Claddagh, de thuisbasis van de beroemde Claddagh-ring, een traditionele Ierse ring die liefde, loyaliteit en vriendschap vertegenwoordigt. Het ontwerp en de bijbehorende gebruiken zijn ontstaan in dit Ierse vissersdorp met dezelfde naam.
Inbegrepen
 • Gemakkelijke toegangskaarten voor het Museum van Galway
 • Deskundige Engelstalige lokale gids
 • Voedsel
 • Vervoer

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet je gids voor de 17e-eeuwse deuropening tegenover de Bank of Ireland op 43 Eyre Square, Galway, H91 D6X9, Ierland. Kom 15 minuten voor de geplande starttijd aan.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Deze wandeling omvat in het algemeen ongeveer 1-1,5 mijl in een rustig tempo. Er zijn af en toe gelegenheden om te zitten, naar de badkamer te gaan en indien nodig iets te drinken te halen.
 • Alle deelnemers moeten gezond zijn.
 • Rolstoelen, gemotoriseerde scooters of andere apparaten om de mobiliteit te ondersteunen, worden niet aanbevolen, omdat niet kan worden gegarandeerd dat alle voetpaden / trottoirs / stoepranden geschikte ADA / EU-compatibele oprijplaten hebben.
 • Minimumaantallen zijn van toepassing; er is een mogelijkheid tot annulering na bevestiging.
 • Wijzigingen of annuleringen gevraagd minder dan 24 uur vóór de vertrektijd van de tour kunnen niet worden ondergebracht.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5 / 5

gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5.0/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
Sorteren op

31 augustus 2020

Vertalen

Joanne was an excellent tour guide. Really got into the history of the city and all the different names and how places got their name etc. I would highly recommend this activity.

11 september 2020

Vertalen

Joanne was an excellent guide

30 september 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 329601