Dingen om te doen Gamcheon

Gamcheon: De beste dingen die je niet wil missen

Busan: stadstour van een hele dag

1. Busan: stadstour van een hele dag

Stap aan boord van een comfortabel busje of bus met airconditioning en ga naar de Taejongdae-klif terwijl je aan deze dagtour begint. Je gids zal je de weg wijzen naar de Danubi-treinrit. De Danubi-trein maakt verschillende stops om te genieten van het beste uitzicht op de prachtige rotsachtige klif aan de kust. Geniet van het volledige uitzicht op Songdo Beach vanaf de 365 meter lange gebogen Songdo Skywalk. Via de wandelpaden met glazen vloer kun je neerkijken op het blauwe oceaanwater. Stop om te lunchen op de prachtige Songdo-markt. Ga daarna verder naar het kleurrijke en eigenzinnige Gamcheon Culture Village en de Haedong Yonggungsa-tempel, voordat je terugkeert naar je vertrekpunt.

Busan: Private Car Charter Customized City Tour

2. Busan: Private Car Charter Customized City Tour

Busan is een stad met een rijke cultuur en een grote natuurlijke schoonheid. Er zijn tal van historische, natuur- en culturele bezienswaardigheden verspreid over de stad. Met dit privévoertuig, bestuurder en gids kunt u een Busan-ervaring creëren die perfect voor u is. Je chauffeur en gids halen je op bij je accommodatie en brengen je waar je maar wilt op een privétour van vier uur of zes uur. Selecteer de optie inclusief gids of alleen bestuurder, afhankelijk van uw voorkeuren. Als u op zoek bent naar geweldige strandlocaties, probeer dan Haeundae en Gwangalli. Voor een geschiedenisrondleiding zijn de 14e-eeuwse kusttempel Haedong Yonggungsa, Gamcheon Culture Village en Yongdusan Park geweldige plaatsen om te bezoeken. Er zijn ook talloze schilderachtige uitkijkpunten met een prachtig uitzicht op de omgeving, waaronder de Busan-toren, het natuurpark Taejongdae en de Skywalk van Oryukdo. Uw chauffeur neemt u overal mee naartoe en neemt u aan het einde van uw perfecte dag terug naar uw accommodatie.

Busan privétour met een local

3. Busan privétour met een local

Verken de stad met een vriendelijke lokale bevolking die gepassioneerd is over hun stad en graag alle tips en trucs wil delen die je zullen helpen het meeste uit je bezoek te halen. Kies een tour van 2, 3 of 4 uur en ontmoet je lokale gids waar je verblijft om de buurt te leren kennen. Ontdek de beste plaatsen om te eten en boodschappen te doen, de gemakkelijkste manieren om rond te reizen en de belangrijkste dingen om te zien en te doen. Aan het einde van de tour voel je je comfortabeler door de stad te navigeren en ben je ervan overtuigd dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om het meeste uit je verblijf te halen. Tijdens de wandeltocht heb je ook de mogelijkheid om het openbaar vervoer of taxi te nemen. Geef aan of je een privéauto bij de tour wilt hebben.

Premium fotografietour: Sky Walk, vismarkt, observatorium

4. Premium fotografietour: Sky Walk, vismarkt, observatorium

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, bezoek je Songdo Sky Walk, een lang, gebogen oceaanpad waarmee je kunt genieten van het uitzicht op de oceaan zonder nat te worden. Ga naar het uitkijkplatform dat zich in het water uitstrekt, zodat u foto's kunt maken van de verbazingwekkende kustlijn. Na de wandeling langs de zee, krijg je de kans om creatieve foto's te maken om te delen op je sociale media in Gamcheon Culture Village, bijgenaamd de "Machu Picchu van Busan" met verschillende graffiti, decoraties en sculpturen. Je gaat dan verder naar Yondusan Park, dat de meest populaire berg van Busan bevat. Leer hoe de berg zijn naam kreeg en hoe deze berg zich verhoudt tot de lange geschiedenis van Korea en de Koreaanse oorlog. Voor de volgende stop neemt je gids je mee naar een lokaal restaurant voor een kans om populair Busan-eten te proberen. Verken vervolgens het BIFF-plein (Busan International Film Festival) en de Gukjet-markt met veel straatvoedsel en kraampjes waar je de drukte van het leven van de lokale Busan-inboorlingen kunt observeren. Jagalchi Fish Market geeft je ook een idee van de unieke vismarkt van Busan - deze markt is een iconische markering van de stad Busan. De tour brengt je naar de Yeongdo-brug, waar je de brug aan één kant kunt zien optillen om plaats te maken voor grote schepen. Je volgende stop is de Samwang-tempel, waar het beroemde lantaarnfestival wordt gehouden, door CNN een tempel die je gezien moet hebben. Sluit je reis af bij Mount Hwangnyeongsan Observatory om te genieten van een overzicht van de prachtige stad Busan.

Sitemap Gamcheon

Wil je alle activiteiten in Gamcheon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.