Datums kiezen

Gardaland Park

Gardaland Park

Gardaland Park: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Gardaland Park: Open Datum Toegangsbewijs

1. Gardaland Park: Open Datum Toegangsbewijs

Ga naar Gardaland Park, het beste themapark van Italië, voor een dag vol avontuur. Geniet van een magisch dagje uit in het park aan de zuidoostelijke oever van het Gardameer, met een verscheidenheid aan attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden. Ontdek een grote verscheidenheid aan attracties en shows die een echt divers publiek tevreden zullen stellen, van kleuters tot adolescenten en nog veel meer. Of je nu met vrienden of familie bent, alle attracties van Gardaland Park bieden een bijzondere combinatie van avontuur, adrenaline, droom en fantasie. Daag de stroomversnellingen in het hart van de jungle uit, trotseer ijzingwekkende afdalingen, neem deel aan het Mammoth Arctic konvooi. Droom naar hartenlust in het Fantasie Kingdom en alle themagebieden. Ontdek de hele dag door attracties zoals Oblivion, de Black Hole dive coaster en de mysterieuze Jungle Rapids. Drijf op een boomstam op de Colorado Boat. Laat je verbazen door de ongelofelijke stijl van de iconische attractie I Corsari. Beleef de jungles van Jumanji - The Adventure in je eigen 4x4 terreinwagen. Kinderen kunnen genieten van het fantastische Peppa Pig-thema met 3 nieuwe attracties. Vaar mee op een spannend piratenschip, vlieg omhoog in de wolken in kleurrijke ballonnen en laat opa Pig je meenemen op een onvergetelijke reis in zijn schattige treintje. Eten en drinken kun je kopen bij verschillende restaurants, kiosken en fastfoodzaken. In de cadeauwinkels in het park kun je ook leuke cadeautjes ophaalservice krijgen, zoals speelgoedzwaarden, T-shirts en spelletjes.

Gardaland Park en SEA LIFE: toegangsbewijs voor open data

2. Gardaland Park en SEA LIFE: toegangsbewijs voor open data

Verken Gardaland Park, een van de populairste pretparken in Noordoost-Italië, en observeer het fascinerende zeeleven in het SEA LIFE Aquarium met een flexibel ticket. Ontdek het park aan de zuidoostelijke oever van het Gardameer, dat tot in detail is aangelegd om te verwijzen naar geschiedenis, geografie, ruimte en fantasie. Geniet van een reeks adrenalineverhogende attracties en onderhoudende shows met iets voor alle gezinsleden, van jonge kinderen tot grootouders. Verken attracties zoals de Oblivion - The Black Hole dive coaster en de mysterieuze Jungle Rapids. Drijf op een boomstam op de Colorado Boat. Laat je verbazen door de ongelofelijke stijl van de iconische attractie I Corsari. Ervaar de jungles van Jumanji - The Adventure in je eigen 4x4 terreinwagen. Krijg ook toegang tot het Gardaland SEA LIFE Aquarium. Ontdek 5.000 zeemonsters in 40 tanks. Wandel door een transparante onderwatertunnel. Kijk hoe haaien, pijlstaartroggen en een Napoleonvis ongestoord boven je hoofd zwemmen. Bekijk films over de onderwaterwereld in de aquariumbioscoop. Ontdek tijdens je bezoek hoe je de campagnes voor oceaanbehoud van SEA LIFE kunt steunen.

Gardaland SEA LIFE Aquarium: ticket met open datum

3. Gardaland SEA LIFE Aquarium: ticket met open datum

Ga op een interactieve reis om enkele van de mooiste wezens te ontdekken die in de oceaan of in zoet water leven met kaartjes voor Gardaland SEA LIFE Aquarium. Zie zeeleeuwen, gewone koraalduivels, leeuwvissen, clownvissen, zeesterren en nog vele meer, lopend door een transparante zeetunnel. Verken 40 thematische vistanks gebaseerd op onderwateromgevingen van natuurlijke mariene habitats. Steun SEA LIFE's campagnes voor het behoud van de oceanen tijdens je bezoek. Wandel door de transparante onderwatertunnel voor een uniek zicht op de zeedieren. Kijk toe hoe haaien, pijlstaartroggen en een prachtige Napoleonvis ongestoord vlak boven je hoofd zwemmen. Eet of haal een snack in het fastfoodrestaurant Covo del Capitano. In het zomerseizoen of op zachte winterdagen kun je genieten van de prachtig onderhouden groenvoorziening, met veel leuke spelletjes voor kinderen.

Gardaland Park: 2-daags opeenvolgend toegangsbewijs voor open data

4. Gardaland Park: 2-daags opeenvolgend toegangsbewijs voor open data

Ontdek Gardaland Park, het beste themapark van Italië, gedurende twee opeenvolgende dagen met een speciale 2-dagenpas. Geniet van een magische tijd in het park gelegen aan de zuidoostelijke oevers van het Gardameer, met een verscheidenheid aan attracties en attracties geschikt voor alle leeftijden. Ontdek een grote verscheidenheid aan attracties en shows die een echt divers publiek tevreden zullen stellen, van kleuters tot adolescenten en nog veel meer. Of je nu met vrienden of familie bent, alle attracties van Gardaland Park bieden een speciale combinatie van avontuur, adrenaline, droom en fantasie. Trotseer de stroomversnellingen in het hart van de jungle, trotseer ijzingwekkende afdalingen, neem deel aan het Mammoth-konvooi. Droom naar hartenlust in het Fantasie Kingdom en alle themagebieden. Ontdek de hele dag door attracties zoals Oblivion, de Black Hole dive coaster en de mysterieuze Jungle Rapids. Drijf op een boomstam op de Colorado Boat. Laat je verbazen door de ongelofelijke stijl van de iconische attractie I Corsari. Ervaar de jungles van Jumanji - The Adventure in je eigen 4x4 terreinwagen. Maak je klaar om je onder te dompelen in dit nieuwe avontuur met een unieke en onvoorspelbare live musical waardoor je je de hoofdrolspeler voelt van een niet te missen verkenningstocht naar de diepten van de oceaan, dankzij een innovatief concept en het gebruik van moderne technologieën. Peppa Pig Land Betreed een Peppa Pig-thema met 3 nieuwe attracties. Vaar mee op een spannend piratenschip, vlieg omhoog in de wolken in kleurrijke ballonnen en laat opa Pig je meenemen op een onvergetelijke reis in zijn schattige treintje. Je kunt eten en drinken kopen bij een aantal restaurants, kiosken en fastfoodrestaurants, terwijl je souvenirs en geschenken zoals speelgoedzwaarden, T-shirts en spelletjes kunt ophaalservice bij een groot aantal cadeauwinkels in het park.

5 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Andere activiteiten in Gardaland Park

Wil je alle activiteiten in Gardaland Park bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gardaland Park

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.249 beoordelingen

De app moet hier worden geladen, daar toont hij het ticket. Met het ticket hoeft u verder niets te doen, u dient de barcode te scannen bij het draaihekje bij de ingang. Er stond een speciale periode vanaf 7 augustus, het is niet zeker of ze het open-date ticket zullen accepteren (zo niet, dan kun je het aanvragen). Het was veel goedkoper, ze accepteerden het. De moeite waard.

De kleintjes maar ook de volwassenen zien versteld staan is een unieke ervaring.... echter met het reeds gekochte parkticket kon je naar binnen voor €6 in plaats van €9, wat in ieder geval een goed compromis is.

Perfect. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Zowel kinderen als volwassenen genoten van de ervaring; Prachtig gebied.

Top met de barcode op de smartphone Gewoon kunnen inchecken.

Fantastisch dagje uit met veel attracties voor iedereen.