Kies data
Belevingen in

Gardameer

Het grootste meer van Italië is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omliggende regio te verkennen.

Topbezienswaardigheden in Gardameer

Sitemap Gardameer

Wil je alle activiteiten in Gardameer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gardameer

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.881 beoordelingen

Super mooie ervaring! We hadden erg geluk met het weer. Je kan met de kabelbaan bij de pardoipass naar boven voor 21 euro (contant geld is handig). Vanaf het hoogste punt heb je een geweldig uitzicht. Het is het geld waard. Het is inderdaad een lange reis (3 uur heen vanaf Torbole incl. tussenstops) met de bus, maar onderweg zie je zoveel moois. Minpunt: je stijgt ongeveer 2000 meter dus veel scherpe bochten. Gelukkig is de buschauffeur erg ervaren en brengt hij je veilig naar boven en beneden. Vrije tijd: ongeveer 2 uur bij de pardoipass en 1 uur bij het dorpje Ortisei. De duur van de vrije tijd was precies goed.

Fantastische reis, precies zoals beschreven. Het landschap en de uitzichten zijn gewoon geweldig. We werden binnen een paar minuten na de aangegeven tijd opgehaald bij het busstation in Riva del Garda en de hele dag verliep soepel. Elke cent waard.

Een geweldige tour en zeer goede ondersteuning van onze gids. Hij heeft alles heel goed uitgelegd en laten zien.Ik kan deze rondreis alleen maar aanbevelen.

Ticket online gekocht. Een bezoek aan Gardeland voor de kleindochter van Mih is een prachtig cadeau. Ze waren opgetogen

Was een goed georganiseerd met een leuke reis leidster.