Kies data
Belevingen in

Garden District, New Orleans

Garden District, New Orleans: De beste dingen die je niet wil missen

New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

1. New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

Verken de spookachtige kant van New Orleans tijdens een 2 uur durende rondleiding door de stad en een van de meest spookachtige begraafplaatsen. Luister naar huiveringwekkende verhalen van je lokale gids en leer meer over de donkere delen van de geschiedenis van de stad. Begin je tour in het hart van de Franse wijk. Ontmoet je gids en stap aan boord van de bus met airconditioning. Voorafgaand aan de tour krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen. Onderweg leer je over Voodoo en hoor je spookverhalen voordat je een bovengrondse privébegraafplaats betreedt. Toegang is exclusief voor uw groep en er worden geen andere bedrijven toegelaten. Volg vervolgens je gids naar een begraafplaats met duizenden geesten die hun ongelukkige lot hebben ontmoet tijdens een tragische pandemische gebeurtenis. Loop door het orkaan Katrina-monument waar veel niet-geïdentificeerde lichamen werden begraven. Sluit de tour af door te stoppen bij een spookhuis, het Coven House uit "American Horror Story". Hier heeft u de gelegenheid om een foto te maken voordat u terugkeert naar de Franse wijk.

New Orleans: Private City Lights Helicopter Night Tour

2. New Orleans: Private City Lights Helicopter Night Tour

Bewonder de sprankelende lichten en het ongeëvenaarde uitzicht op New Orleans 's nachts terwijl je overhead vliegt tijdens een privéhelikoptervlucht. Ervaar de rust van de nacht terwijl je over de stad vliegt die nooit slaapt. Deze helikopternachttour vertrekt vanaf New Orleans Lakefront Airport, op slechts 15 minuten van de Franse wijk. Kies tussen twee verschillende vluchtlengtes. De eerste is een route van 15 mijl en vliegt over de drukke Franse wijk. Ervaar de lichten van Canal Street en de kleurrijke Mercedes-Benz Superdome. De tweede vluchtlengte is een 30-mijlsroute waar je kunt genieten van meer tijd om over de stad te vliegen met tijd doorgebracht over Uptown en het Garden District om bezienswaardigheden zoals Tulane University, Loyola University en Saint Charles Avenue te zien.

New Orleans: begeleide ondergrondse Donut & Beignet-wandeltocht

3. New Orleans: begeleide ondergrondse Donut & Beignet-wandeltocht

Vier de donut in al zijn glorie terwijl je leert over de geschiedenis van New Orleans. Volg je gids naar het Garden District en door Magazine Street, bekijk historische bezienswaardigheden, proef enkele van de beste donuts en beignets van de stad en spoel het weg met wat koffie. Begin je tour in het Garden District en volg je gids naar je eerste stop, PJ's Coffee. Probeer enkele van hun beroemde beignets samen met een kopje koffie, en luister naar je gids die je alles vertelt over de levendige en langdurige culinaire scene van New Orleans. Loop vervolgens langs de historische Magazine Street en bewonder de verschillende boetieks, restaurants en cafés. Ga verder naar District Donuts, een hip restaurant dat bekend staat om zijn extra grote donuts die zijn gemaakt met unieke smaakcombinaties. Voor iets anders proef je de donut met bacon en banaan. Loop verder met je gids door de stad en stop bij je 3e en 4e café om nog wat te proeven. Leer meer over de geschiedenis van New Orleans en wat elke plek uniek maakt. De laatste stop van de tour zal een – heerlijke – verrassing zijn.

New Orleans: Garden District Food and History Tour

4. New Orleans: Garden District Food and History Tour

Bezoek drie eetstops die de smaken en geschiedenis van Cajun en Creools benadrukken tijdens deze begeleide wandeling door New Orleans. Verwen uw zintuigen met een volledige maaltijd van Cajun en Creoolse specialiteiten, verdeeld over 3 lokale eetgelegenheden. Drink een drankje bij je eten. Begin op de begraafplaats van Lafayette en luister terwijl je gids je de unieke begrafenisgebruiken en -tradities van New Orleans vertelt. Verken de architectuur van het Garden District, de thuisbasis van historische herenhuizen, kleurrijke jachtgeweerhuizen en prachtige eiken. Bekijk de lokale winkels in Magazine Street voordat je aankomt bij je eerste eetstop, waaronder een heerlijke smaak van Creoolse fusion en de multiculturele invloeden die de 300 jaar oude stad hebben gevormd. Leer meer over Cajun-mensen en ontdek welke invloed ze hadden op de culinaire cultuur van Louisiana. De eerste twee eetstops omvatten ofwel een keuze uit een menu met ambachtelijke bieren van lokale brouwerijen, een cocktail, huissangria, een mimosa of een niet-alcoholische drank. Bezoek onderweg lokale winkels en een kunstgalerie voordat je eindigt met een zoete noot bij de dessertstop voor specialiteit, gevulde beignets en een café au lait. Eindig met tal van aanbevelingen voor lokaal plezier en smaken.

New Orleans: 2- en 3-daagse hop-on hop-off-bus met wandeltocht

5. New Orleans: 2- en 3-daagse hop-on hop-off-bus met wandeltocht

Verken het beste van New Orleans tijdens deze dubbeldekkerbustour met open dak langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Geniet van de flexibiliteit om je eigen reisroute en tempo te kiezen met strategisch geplaatste haltes, regelmatige pick-ups en commentaar aan boord van een gids om meer te weten te komen over de geschiedenis van de stad. Begin uw sightseeingtour bij een van de haltes op de route. Pak een comfortabele stoel op het benedendek of op het bovendek in de open lucht voor het beste uitzicht. Stap in en uit bij een van de locaties van de route. Wandel tussen de haltes door door de kleurrijke buurten van New Orleans en maak gebruik van uw exclusieve aanbiedingen en kortingen. . De 2-daagse hop‐on hop‐off pas is inclusief een begeleide wandeling door het Garden District. Het 3-daagse ticket omvat, naast de begeleide wandeling door Garden District, begeleide wandelingen door de Franse wijk om juweeltjes van de architectuur van New Orleans te zien. Dit zijn de haltes: • 700 Decatur Street, Jackson Square • Marktplaats in de buurt van St Peters Street • Esplanade Avenue • Treme, Rampart & Ursulinen Avenue • Bezoekersinformatiecentrum Basin Station • Kanaalstraat • Creoolse koningin aan de rivier • Centraal zakelijk district • Louisiana Superdome • Het Nationaal WO II-museum • Tijdschriftenstraat • Tuinwijk • St. Charles Avenue • Kunstdistrict • Harrah's Casino op S. Peters Street • Kanaalplaats

New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

6. New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

Dompel jezelf onder in de weelde van het oude zuiden in deze tour door de mooiste buurt van New Orleans met een deskundige lokale gids. Je historische Garden District-tour begint met een zoete noot met een bezoek achter de schermen aan een oude winkel voor pralinemakers. Hier leer je hoe de beroemdste lekkernij van New Orleans vanuit Europa naar de stad werd gebracht en je kunt er zelfs een proeven die heet uit de koperen potten is. Vervolgens spring je in een tram met all-inclusive tickets en rijd je St. Charles Avenue af, op weg naar het Garden District. Dit gebied met grote herenhuizen en brede, met bomen omzoomde straten herbergt enkele van de best bewaarde herenhuizen van vóór de burgeroorlog in Amerika, evenals een hele reeks huizen van beroemdheden. Je gids laat je kennismaken met de geschiedenis van het gebied, terwijl je de grootse herenhuizen ziet die zijn gebouwd door rijke plantage-eigenaren en nu eigendom zijn van beroemde mensen zoals Beyonce en Sandra Bullock. Onderweg stop je bij een van Amerika's meest unieke begraafplaatsen, Lafayette Cemetery nr. 1. Je leert ook over de praktische moeilijkheden van het runnen van een begraafplaats onder zeeniveau. Voor het hoogtepunt van de tour stap je het Elms Mansion binnen, een 150 jaar oud Italiaans huis dat een van de meest indrukwekkende in de stad is. Terwijl je door de weelderige kamers reist, leer je over de zakenlieden en plantage-eigenaren die deze statige woningen hebben gebouwd, en de rijke wereld die ze vóór de burgeroorlog in New Orleans hebben gecreëerd. Je tour eindigt in de prachtige tuin van het landhuis, met een ijskoud glas limonade of zoete thee in de schaduw van de grootste magnoliaboom in het zuiden.

New Orleans: Garden District Walking Tour

7. New Orleans: Garden District Walking Tour

Geniet van een volledig unieke wandeling door de tuinwijk van New Orleans en bewonder de weelderige 19e-eeuwse herenhuizen die zo gewoon zijn in dit gebied. Met je ervaren gids, leer je over de geschiedenis achter deze prachtige huizen, de voormalige eigenaars, bezoekers en over de stad New Orleans in het algemeen. Get get mansionies die zo vaak vertellen het verhaal van rijkdom gevonden en soms verloren, in de tweede helft van de 19e eeuw. Bewonder de huizen, ontworpen met een voorliefde voor Griekse heropleving en Italiaanse bouwstijlen, met sommige van hen die doen denken aan grote plantage herenhuizen. Uw ontspannen wandeling begint met een bezoek aan twee iconische herenhuizen, het Bosworth-Haus en het Burnside Mansion. De voormalige eigenaren, de ene een succesvolle ijsmagnaat, de ander een plantage-eigenaar woonde in decadente huizen met prachtige architecturale kenmerken, die je allemaal zult bewonderen tijdens deze tour. Na een stop op de oudste gemeentelijke begraafplaats, waar u meer te weten komt over de begraaftradities van de stad, bezoekt u het Commander's Palace, een van de beroemdste restaurants van New Orleans. Culinaire sterren zoals Paul Prudhomme en Emeril Lagasse trainden hier onder het toeziend oog van andere meesterkoks en de eigenaar, Ella Brennan. De volgende stop van de tour is het Eustis-Haus, dat werd gebouwd voor de dochter van een katoenfactor en nu het huis is van Hollywood-filmactrice Sandra Bullock, die het voor $ 2,25 miljoen kocht. In de buurt krijgt u de kans om het Lonsdale-huis in Prytania Street te zien. Zijn huis is het oudste in het Garden District en behoort tegenwoordig tot een rijke lokale thee- en koffieimporteur. De wandeling eindigt bij de Rink, een voormalige schaatsbaan die tegenwoordig een plaatselijke koffiebar, een onafhankelijke boekwinkel en kleine boetieks herbergt.

New Orleans: fietstocht door Garden District en Franse wijk

8. New Orleans: fietstocht door Garden District en Franse wijk

Verken de Franse wijk en het Garden District op de fiets tijdens deze fietstocht door New Orleans. Begin je fietstocht bij de Mississippi-rivier met uitzicht op Jackson Square en rijd door het historische hart van New Orleans. Fiets door de Franse wijk, stop buiten historische bezienswaardigheden en leer meer over de geschiedenis van New Orleans. De volgende is het Garden District. Hoor over de geschiedenis van New Orleans voor en na de burgeroorlog en krijg inzicht in het zuidelijke leven in deze tijdperken. Passeer weelderige herenhuizen gebouwd in de jaren 1800 en filmlocaties in het Garden District. Bezoek een van de bovengrondse begraafplaatsen van New Orleans en leer hoe de levens van dierbaren worden herdacht in de cultuur en tradities van New Orleans.

Sitemap Garden District, New Orleans

Wil je alle activiteiten in Garden District, New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.